Forshaga

Då var första dagen efter 3veckors hemvisit avklarad .. Denna dag har gått ganska smärtfritt, började med att gå en promenad på 45minuter innan frukost, de är juh så vackert väder så man kan juh inte låta bli :P sen vidare till idrotten där det ver innebandy och lacrosse i högsta hugg ! :) de var kuuul ! sprang man av sig lite .. gööt !
Sen har jag haft engelska o småföretagande efter lunch, inte så givande men kul .. Känns ändå relativt bra o vara tillbaka med tanke på de underbara vädret o alla möjligheter som finns att hitta på saker . 

Ikväll ska jag bara vara med Sara, ta igen lite förlorad tid.. Färga håret på varann o sedan dra på workout, märks de att jag försöker starta ett nytt liv ? hehe ! .. 

Saknar min underbaraste vän Sändra, men snart ses vi igen o de blir kuuuul !

Imorrn fyller syster 20 ! grattis till henne ... tiden går så himla fort ! måste skicka kort idag, attans..! inte glömma !

Igår när man kom  hem möttes man av en hög uppbrända saker på gården, tydligen brunnit nere i vår källare.. en lägenhet som blivit förstöd, olyckligtvis var det Sophies .. Men de har vist anhållit en för mordbrand tyckte jag de snackades om.. Känns gött att min lägenhet inte tog nå som helst skada, luktar lite i trapphuset bara. jaja.. nu är de som det är.. ska ner o läsa tidningen nu o se vad som står.

Ha de gött alla !

- Tänker på dig


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att se dig igen Emelie!
Hoppas de blev bra i håret, jag litar på att Sara gjorde ett bra jobb ;)
Tur att din lägenhet klarade sig i alla fall..
Syns imorgon!

2007-04-16 @ 23:45:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback