Dentist

Ja, om en timme går bussen upp till Hofors o tandläkaren... buhuu ! jag vill verkligen inte . men måste väl.
Har idag hunnit med att noppa ögonbrynen på Klippstudio16, trodde jag skulle klappa till henne ett tag för det gjorde så ont, men jag kunde kontrollera mig, som tur var ! Men resultatet vart bra, nu är jag bara såå grymt tröött. Ska åka he o sova senare.. Kolla klart på One tree hill säsongerna .. Sitter juh uppe halvanätterna, går verkligen inte att sluta titta på dem. dom är juh så snygga ! GRRR! Ge mig Lucas o Nathan ! tänk o ha två sååndanna killar vid sin sida varje ggr man vaknade.. mumms !

Jo, men  förresten! tack så hemskt mkt för det fina väder som är ! åhh, blir tooookig !  vad hände med det fina väder som skulle vara denna vecka ..? jag har juh förtusan semester ! men men .. regn är juh mys på sittvis o ! suck!

Igår var Sofie på besök, vi satt ute o solade en liten sväng, sen kom ovädret..

Tog en promme runt berglunds igår, helt solo ! Det var skööönt .. blir idag igen!

Nu är helgen här, som vi alla längtat efter.. vet inte om jag längtar så mkt mer, känns inte som de kommer bli som det brukar. KÄnner inge sug mer, men men.. Det kommer väl imorrn hoppas jag :) 

Alla rykten om att Gästis har förlorat sitt alkoholtillstånd är bara rent skitsnack ! Jag ringde o kolla upp de igår.. Jag som förövrigt kommer in o får köpa alkohol ;)  Tack Emelie !

Nej, nu vill ja ha 7e här, börjar bli alldeles för enformigt här hemma nu . Ingenting som händer ! Kom hit .. Jag saknar er så otroligt mycket ! ni betyder allt !  PUSSS PÅ ER MINA ÄLSKOOON !<33

Nej, linserna i nu o lite fix, sen hofors ! hualigen!

Pusshejleverpastej / E

Kommentarer
Postat av: säna

Emlan saknar dig med, hela tiiin. När drar du o Sändra till bullis!????

2007-06-25 @ 18:37:27
Postat av: säna

Saknar dig me Emlan, heeel tia :D När drar du o Sändra till bullis btw?? PUSS

2007-06-25 @ 18:38:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback