Kung i baren!

Ja, då var det ett tag sedan man skrev här igen. Men känner inte att tiden finns till alla gånger, heller inte orken. Men idag har jag bestämt mig för att skriva om helgens bravader :)

Fredagen började med en bussresa till Sthlm o Adidas, de var trevligt o bussresan likaså. Kom väl fram till huvudastaden ca 12.30, o då var de mat i högsta hugg som gällde, nachotallrik med tjejerna. Sedan begav vi oss mot Adidas för att lyssna på Försjäljningsansvarig och Produktansvarig på adidas, tror de var så iaf :P Vi fick kolla på lite filmer, gå en tipsprommenad och kolla in våren 2008s nya kollektioner ! Mycket fint, hoppas de mesta följer med till Sverige även. Efter 2timmar på Adidas så var de dags att åka hem, klockan gick väldigt snabbt o 20.30 var vi hemma i Forshaga.

Stressade för att vi tänkte hinna med 21.30 bussen, insåg dock väldigt snart att de aldrig skulle funka. Så vi bestämde oss för att beställa taxi  in till Arena :) De funka juh minst lika bra. Trevligt hade vi på förfest hemma hos mig! hehe, de var mys.. Lyssnade på massa dålig musik, taggade och drack för fulla muggar.
På arena var de asmkt folk, trevligt som sjutton! Träffade en del kända ansikten, vilket alltid är lika trevligt!

Åkte gratis taxi hem =) Thanks!

Sen i lördags kan man juh inte påstå att man mådde alltför bra, men det var det värt. Förutom att de blev en midra utekväll i helgen än vad som var tänkt, tagga till lördag ist :)  Käkade Pizza med Camilla,Sandra,Janne o Albin, jo de var mys :) Spec vår egen lilla levande pizza.. haha ! Skrattar åt de än i dag ;P

Igår var de hur lungt som helst, tog mig ett bad o de var supermysigt! levande ljus o bra musik.. grr! underbart!
Var även till Ilanda en sväng med Camilla,Sandra o Janne, vi skulle köpa godis med hittade ett jättetrevligt fyndlager ist, massa billiga saker, köpte mig lite småsaker :) Ljus o greja, alltid lika mysigt !

Nu sitter jag i skolan, sov över imorse.. Är väldigt mkt just nu med nationella prov osv, känner mig stressad och låg! Kommer inte klara nationella i engelskan, blir de ett ig i betyg då? hmm.. sen nationella i svenska på torsdag, har inte ens börjat, vet inte ens vad jag ska skriva o prata om ! ? .. gash! jag behöver insperation..

Sen vill jag att skolan ska sluta blocka alla sidor! facebook,efterfesten,SVT,Lunarstorm,msn mm mm .. åhh, vad ska en annan göra när man har håltimmar osv? vavavava?? .. Palla gå hit efter kl 17.00 för att sitta vid datorn när man kan göra de när man ändå är här ?!. men nnu måste man ju göra de..

Känner hur mitt språk bara flyger iväg o jag skriver bara en massa strunt.. men ngn ggr lär man juh göra det också.!

Saknar Sändra =) Pretty damn much!

Nej, nu ska jag hem o leva livet ! noooot..

Ser fram emot Mange Schmidt på lördag :) Hell yeah! alla helger är underbara !=)

Tack för helgen! Den var underbar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback