29April

Yeyyeyah ... SItter o har Näthandel med Bjoern nu, vi håller på med en egen hemsida :) De är typ hur kul som helst! Min blir inte så avancerad, men snygg ändå. Faktiskt! Den ska faktiskt bli min alldeles egna hemsida, och innan dagen är slut kommer den att ligga ute på nätet. Men måste nog finslipa o göra den mer intressant först.

Inlines idag på idrotten, åkte 5km o de var jätteskönt :) Lite knackigt i början men sen fick jag in tekniken o jag ver den ända som lyckades med Hockeybroms =) STOLT! haha ..  Åker man efter Hanna kommer man in i lätt in i skären. ;)

Snart är de lunch o matig sallad står på menyn .. MUMMS! Jag längtar .. måste gå typ nuuuu så man får lite god sallad i magen! Länkar min hemsida senare .. Blir nog en o annan uppdatering senare under dagen.

Imorrn smäller det :) Ohjaaa!


VARNING FÖR AGGRESSIVITET OCH BITTERHET!

Känns verkligen som allt, precis allt går emot mig och Hanna idag. Fan! Imorse var jag så glad o kände mig lycklig, nu några timmar senare har allt bara rasat samman och jag tror fan inte något är sant längre. Jävla skit!
Vår Nöjesfest kommer bli ett jälva fiasko! Nu står vi utan lokal med över 100anmälningar o fler på ingående.

Vi hade möte med Samin på Nöjesfabriken den 4januari tidigare i år och bokade Rockbaren för detta event, nu när jag ringer o ska checka läget, nej då har dom en spelning då!? Vi bokade juh lokalen!? Då har dom missat de eftersom vi inte hört av oss tidigare, Samin sa att dom tagit förgivet att vi inte skulle vara på Nöjesfabriken eftersom vi inte hört av oss.. vad är de för jävla sätt?! Nu står vi här, panikslagna och vet inte alls hur vi ska göra. Fick ett erbjudande från Samin, men de var inte lockande.. Vi vill juh ha vår forshagaakademi fest! Vi kan juh inte hålla på att ändra dagar, pris och plats eftersom all information ligger redan ute, folk har bokat in sig på hotell och har planerat helgen! Vad fan ska vi göra?!

Hel ärligt tror jag att jag bryter ihop inom kort..

Inget går som de ske, vi skulle jobba med projektet eftersom det är redovisning nästa vecka, men neh nu har vi inte kunnat gjort de medtanke på detta! Så nu står vi här, utan lokal till nöjesfesten plus en projektredovisning vi inte ens har börjat jobba med!!!! FAN I HELVETE!!!!
- Men vi ska lösa detta, jag lovar ! Innan denna vecka är slut har vi löst detta emd Nöjesfesten! Så den kommer bli av, vi vet bara inte vart..

Just nu vill jag bara somna och aldrig vakna upp, exakt så känns det!!

Finns bara en sak som kan göra den dag bra igen, men det kommer aldrig hända....

Tack Nöjesfabriken, tack så jävla mkt!



Kommentarer
Postat av: jessica

hur går de? har ni fått tag i nån lokal eller?

2008-05-06 @ 02:04:25
Postat av: Edward

Måste bara ge dig och Hanna cred, starkt jobbat! Trots att allt gick åt pipan för er först, så löste ni det perfekt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback