9December

Grattis till mig som har namnsdag idag :)

Sitter o väntar på tvätten nu, en maskin var trasig så den som hade två maskiner hade tagit den som jag bokat! Skit på dig! Jag behövde verkligen tiden, men nu löste det sig iaf, men tråkigt o behöva sitta o vänta in maskinen. Men nu är de tvättat iaf :) Tack o lov för de!

Morgonen började med en promme ner till Hoforshus tsm med Erica för att välja ut tapeter till min nya lägenhet. Valde en beige i vardagsrummet o en vit med lite silverskimmrande möster i hallen :) Tror de kommer bli kalas bra! Hoppas de iaf.

Sedan begav vi oss hem på varsinna håll. Skynda in i duschen o sen möta upp Sofie utanför o åka in till Valbo för att kika lite julklappar. Köpte åt Evelina, sen tog de totalstopp! Hittade verkligen inget mer. Ericas julklapp fanns inte som jag ville ha den, o då vet jag inte hur jag ska göra. O mamma o pappas är juh redan klar, fast ändå inte liksom .. Sen vet jag inte vilka jag ska köpa till mer? Visar sig. Man måste juh ha julaftonkläder, juldagenkläder o nyårskläder också. Ett jävla stressmoment om ni frågar mig ;)  Vet inte ens när jag är ledig nästa ggr o kan fixa de sista.

Måste juh vara snygg på jul eftersom jag jobbar :) Då ska vi ha finkläder på oss ! De kommer bli nice.

Färgat håret idag också, blev en mörkare nyans o nu känner jag verkligen hur jävla blek jag blivit. fyfaaan! Jag har mått lite halvt kasst för att jag inte fått sola, men nu är de fan illa.. Måste kolla med Jenny om jag absolut inte får sola under behandlingen, vill inte använda Brun utan sol heller, de stinker juh .. Fyy! Ge mig ett solarium nu, o ge mig tid att ligga där under i flera timmar =) LIVET! 

neh, nu ska jag kolla tvätten .. Annars är den väl borta om man väntar förlänge! vet juh aldrig med människorna som bor här uppe. Litar inte på dom till 1%. Polisen var här uppe o åkte idag, stannade utanför huset mittemot, men jag kunde inte stå o kika :P Ville inte verka nyfiken! haha.. sånt är livet!

Haré gött så hörs vi :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback