Fest

Ja, de var meningen att de skulle bli fest igår, jag var sjuukt laddad på gästis, men som vanligt blir de ändrade planer o alltid är de någon som blir besviken, igår var de min tur. Vi satt hemma hos Sändra o hade de trevligt, skrattade o hade kul. Var bestämt att vi skulle upp på gästis o skinnpajsarna, vid 21 vill ngn åka in till sandviken, fyfaaan .. jag hatar verkligen utelivet i sandviken, finns absolut inge värre! men men, en lära vika o de blev jag, så vid 23 for vi in till sandviken, mmm jävligt kul de var där inne! suck! träffade iaf Pauline o Maya, de var kul .. vi dansade lite sen tröttnade jag o gick till erica på jobbet, way much roligare. gick sen o mötte sandra o helle för att åka hem. Så kvällen blev inte alls som jag tänkt mig, men de blir inte mkt nuförtiden....

Var in till valbo med Sändra o Kricke igår också, blev lite shoppat! sköönt, nu har jag två nya jeans, precis vad jajg behövde o ett par röda stölar, jaaa tro de eller ej, men de blev ett par sådana..

Idag är de bara packa o lite som ska göras, innebandy med mamma snart, så måste väl iväg o göra mig iordning antar jag annars åker hon utan mig =/ heh..

Blev så glaaaaad idag när jag gick in på Facebooook =)

Imorrn är det ettårsedan, känns som en evighet.. men inget tycks försvinna, tänker ofta på de som var o vad som gick fel. Bita ihop o gå vidare, men är på god väg! :) men känns lite hårt när jag vet hur lycklig jag var under den tiden, alla sms, samtal o prat på msn.. saknar det!

Nu ska jag göra mig klar, imorrn har man inge bredband heller =/  buhu ... de suger! men en dator med bra musik är bättre än inget!

Hejsvejs!

Kommentarer
Postat av: Stefan

Vilken synd att ni inte kunde komma till gästis och rocka med oss i skinnpajsarna! Det blir säkert fler gånger som vi spelar där!!
Ha det bra!

2008-03-19 @ 00:09:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback