26juni

Varje dag säger jag till mig själv att  "ikväll ska jag inte sitta så länge vid datorn, utan gå och lägga mig så jag får ihop mina timmars sömn inför jobbet". Det är juh verkligen ingen hit att sitta o gäspa typ hela tiden i kassan. Men ändå sitter jag här och klockan är 00.30! Gör inte ens ngt vettigt, förutom att blogga då.

Idag har tankarna verkligen bara gått åt till att tänka på vad som händer efter sommaren. Jag vet verkligen inte vad och hur jag ska göra. Känner att de vore kul att fixa en lägenhet och flytta härifrån, skaffa jobb inne i sandviken eller valbo och få känna på vuxenlivet. Samtidigt finns tanken på att stanna kvar ett tag på ICA, kanske flytta upp till Hofors eller få lägenhet i Torsåker, skaffa körkort och spara ihop pengar för att sedan flytta ner till Värmland. Men jag vet varken ut eller in! Det ända som hägrar nu är att få ett jobb en längre tid för att kunna flytta ur detta fågelbo. Jag vet att jag kan få jobb på ICA om jag verkligen talar om att jajg blir kvar här i krokarna, eftersom just nu vet dom att jag vill bort och därför inte vill satsa på mig. Men sitta i kassan på ica ett år? skulle jag klara av de? Jo, visst klart jag skulle. Men de är juh så enformigt, men det är bra pengar och roliga kunder.

På fredag ska jag iaf in till Sandviken och höra mig för om jobb inne på Team Sportia och InterSport, nackdelen där är att de inte har söndagsöppet och det är juh då man tjänar pengar. Gasch, allt skulle vara så mkt lättare om man visste att man skulle tillbaka ner till Forshaga och gå i skolan igen. SUCK!

Efter min resa till Sandviken ska jag fortsätta min kosa in till gävle och först hälsa på Åppin som jobbar inne på Stadium. Lagom vid 14.00 ska jag möta upp Sändra och sen är de shopping som gäller. Högst på min lista står smink eftersom jag nu är för blek för min nuvarande fundation. tack!

Ah men nehe, borde gå o sussa i min nya sängstomme! Ligger iofs redan i sängen, men lampan står på och såklart datorn också. Otippat va?

Saknar mina tjejer så mkt. Finns inga som kan fylla tomrummet efter er förutom ni! Jag vill träffa er nu, och sedan ha er runtikring mig 24timmar om dygnet. Forshaga style dvs! Hoppas ni mår bra och att de går bra för er på jobbet. Vi måste pratas vid och bestämma en massa. Kan juh berätta att 19juli är de klassfest för dom som vill hos mig :) Remember to bring a gift eftersom jajg fyller år på söndagen den 20:e ;P

- Lägenhet
- Svart/vita tavlor
- Fransk manikyr
- Presentkort
- Underkläder

Lite hjälp på traven!
Men kom ihåg att det jag önskar mig mest av allt är att ni kommer!

Jag älskar er mer än ord och bokstäver kan beskriva. <3

Puss o godnatt

Kommentarer
Postat av: sara

hah emelie, om du får en fast tjänst så äre rätt så skönt om de inte är öppetpå söndagar också, å dom där xtra hundralapparna kommer du skita i då kan ja lova dej :P

2008-06-26 @ 16:13:43
Postat av: Hanna

Idag skrev jag att ett litet meddelande på jobbet och sa att jag inte kunde jobba då du fyller :D:D Blir så glad varje gång ja tänker på att jag ska få träffa dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback