11April

Ah, eftersom Tess är den största anledningen till att man går ut idag så lär man juh gratta henne :) Hon fyller tant ! Grattis på dig! Ringer när jag behöver hjälp .. Höhö!

SItter hemma hos Sändy nu .. Första glaset vin är nere, det kirrar gött kan jag lova .. 3dje dagen gillt idag :) Hoppas på en kanon kväll. Blir gävle för första ggr, det behövs mkt att förtäras för att klara av bussresan. Tror dock de blir mkt folk så de ska väl inte bli nå problem =) Kul kväll iaf ..

Igår var de Gästis i BBB, det var trevligt. Åkte ner till Westrins på lite förkepa, sedan 18st i Dahlis buss, kan påpeka att de var liiite trångt, men med lite allsång går allt bra :) haha .. Det var juh inte så mkt folk på gästis, men dansa gjorde man o träffade på mkt trevligt folk . Alltid uppskattat !

Vilket underbart väder vi haft idag då, sommar :) SYnd att man inte fått ta vara på det .. Alla är jättebruna, o så jag som är vit då. Men ngn måste juh jobba också ;P Vi på jobbet är albinos tsm ... Men nu är de varmt, hettar om öronen .. Måste ta luft!

Hörs då allihooopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback