21April

Myser hemma i soffan, så skööönt :) Har längtat hem idag från jobbet, haft fullt upp hela dagen . Är stressad men känns som om man inte kommer någon vart. Städar, Städar o åter städar men märker ingen skillnad. Gör inge annat än städar o ändå blir de inte bättre. Vad gör man för fel?! Går o plockar på alla möjliga ställen men när man kollar dit igen är det fullt med grejer.. suck! Aja , lagret är fullt med kläder som måste ut o ag vill inge hellre än få ut det. Går o kikar på de hela tiden, paniiiiiik i kroppen! Men jag får inte till de, vet inte hur vi ska lösa vår platsbrist i butiken . Vi får verkligen inte ut en pinal till.. Fan, bikinisarna är inte ens på plats. De är illa .. Jobba,jobba, jobbba!

På onsdag nästa vecka har jag utvecklingssamtal också, puh! Jag vet juh vad jag kmr få höra, men är jag beredd på de?! Fan, måste börja skärpa till mig, Fast jag har blivit bättre, men än har jag inte hittat min roll :S gasch, ska de vara så jävla svårt?!

Sen blev jag så fruktansvärt irr på en kund idag. Blä! Klockan var 18.07 o han skulle handla lite skor o småsaker, säger att han ska ha Sandvikrabatt på ett par streetskor, neee det är bara på jogging o walking skor som det är rabatt, träningskor dvs. Jaa säger kunden , men visst Hampus ska du ha skorna o spela fotboll i på skolan?! öhm, jaaa svarar grabben , sen ska jag gå i dom också pappa .. Ja men visst , då lär de juh bli ett par walkingskor .. Höhö!
Men draaaa, jag blev så arg att jag inte ens bjussa på ett leende.

Sen har mina tankar hela dagen gått till dig, jag orkar inte mer .. Vill inte tänka på dig mer! Varför ska min tid gå åt till de !? Du är inte värd den , eller det är du egentligen .. Men jag vill inte för jag orkar inte med detta mera. Vill gå vidare ! Du har ditt o jag vill leva mitt liv , med dig .. men aja .. Man kan inte få som man vill jämt. BLÄÄÄÄÄ!

Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback