16Januari

Aldrig varit med om att en dag gått så fort som denna! När klockan slog 1800 kändes de som om den skulle kunna vara 1400. Har haft fullt upp på jobbet hela dagen, har dock inte gjort de som skulle behövas göras. Lagret är helt överfullt, butiken är stökig o vi är typ underbemmanade! Plus att de var galet mkt folk som skulle shoppa idag, vi var helt förvånade. Är de lön? Är de barnbidrag? Studiebidrag kanske? Näe, inget av det. Men shoppade gjorde folk idag iaf o de är sååå kul :) För massor av adidas har gått o de har de inte gjort på väääldigt länge. (Inte när jag stått i kassan iaf) Måste vara min nya exponering som gjordet ;D haha .. Rolig dag på jobbet iaf, även om man var lite smått stressad hela dagen. Kul med lite action i tillvaron :D

Efter jobbet åkte jag till Storvik på kalas hos Kusinvitamin som fyller 17. Känns otroligt bra att jag inte är den ända som börjar bli gammal ;D haha! Åt lite fika o sedan styrde vi kosan hem igen.

Väl hemma satte jag i filmen Patrik 1,5 , myysig film som bjöd på många skratt :D De ända som stör mig är att Gustav Skarsgård verkligen går som en bööög!.. De var inget jag tyckte var smäckert, men en del av filmen ..

En sak som stör mig ännu mera är att jag inte får igång datorn i tvn, bläää! 3dje sladden jag testar o de funkar inte .. Antingen är de jag som är oteknisk, men de kan jag aldrig tro, eller så har jag fått fel sladd åter igen!
suck, pust o massa stöööN!

imorrn börjar jag 0900 igen, måste röja på lagret..

Ps. Åk in till intersport i valbo minst 50% på sortimentet .. Massa fina peakkläder :) Vill haa!  Men glöm föralldel inte att besöka oss på dit /hemvägen :D

Harebratackhejdåå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback