28oktober

Vill först o främst passa på att gratulera min kära moster på hennes födelsedag, men även hurra miljontals gånger för världens absolut goaste dipp som även hon firar sin födelsedag :) Välkommen in i vuxenvärlden Dippson. Hoppas du kommer att trivas =D Drick, ät, njut o va glad. . De är din dag idag , hipp hipp hurra !

Ja, vad ska man säga om dagen? Vet fasiken inte, varken bra eller dålig. Såndär medelmåttlig, kan man säga så? Ah, jag gört iaf, ni förstår säkert hur jag menar. Vissa stunder slår hjärtat ett dubbelslag, vet inte om ni känt nå sådant själva. Men typ som hjärtklappning, o man hostar till o sen går hjärtat på högvarv i några sekunder. Svårt o förklara. .

Sitter och småkollar på Oskyldigt dömd, gillar inte det så vidare värst mkt. Men som jag tidigare nämt så har man juh inte speciellt stort kanalutbud här på Ängkärrsgatan så man får helt enkelt ta de man får . Är inte så kräsen egentligen :P

Imorgon är det Torsdag, bara en dag kvar sen fredag :) Hur underbart är inte de ?! Ledig helg o allt igen, helt super. Jag längtar ! Känns som om det kommer bli en kanonhelg ! Jajjemän :)

Ah, mer finns det väl inte o säga.

Ha en bra kväll !




Kommentarer
Postat av: Pernilla

Åh, min moster fyller också år idag, många som gör det tydligen, hehe =)

Ja visst ska det bli skönt med helg, jag tycker inte att det var längesedan jag sa "Jaha nu är det måndag, snart helg igen då". Haha, minns du?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback