12 Januari 2010

Min vecka som arbetslös har börjat, igår var det skönt. Likaså imorse när jag vaknade, tog en promenad i förmiddagssolen tillsammans med Sofie. Men nu är det inte kul nå mer ! Vad ska man göra ? Jag sitter iaf bara hemma, uppdaterar den där jävla facebooken o söker en massa jobb. Kul liv ! Det jag måste göra denna vecka är iaf att besöka ica tor center o få ett arbetsgivarintyg o ta med till Arbetsförmedlingen på måndag då jag ska dit på nå möte. Inte insatt alls. . .

Igår skrev jag in mig via nätet, det är faktiskt ganska roligt o söka jobb måste jag erkänna. Det finns en hel del roliga jobb som jag skulle kunna tänka mig, dock är det inte jag som bestämmer om jag får de eller inte tyvärr! Hittade en Kinarestaurang på cypern som sökte lite servitriser slängde in en ansökan o vipps kom ett mail om att de var intresserade, hur långt mail som helst om situationen, boende , tider, lön osv osv. Det jag behöver göra nu är att svara på mailet och skriva hur mycket jag vill ha jobbet så får jag komma på intervju i sthlm. Ganska roligt :) Mindre skoj är ju att intervjun är på engelska, men ska man jobba där nere så är det väl ett plus om man genomför en intervju på ett annat språk än svenska. haha! Jag blir ju så nervös bara . . Men jag ska svara på mailet iaf, är ju inte ens säkert att man får komma på intervju.

Sökte även ett jobb i Grekland som servitris och biljettförsäljare, detta är ett jobb som jag verkligen vill ha :) Det går ut på att sälja biljetter till partyn o tillställningar till alla charterresenärer :) Ni som varit ut o rest på ett partyplace vet vad jag menar ! Bara glida runt i solen, träffa massa folk o sälja biljetter . . Jag menar, Hur svårt kan det vara ? =P Får hålla tummarna här!

Ah, det är väl detta som händer i mitt liv just nu :) Nästa vecka ska jag jobba på Intran igen, har jobb hela januari o februari, så så länge varade inte min arbetslöshet ändå. Ska ta vara på denna vecka iaf ! Jobbar fredag-lördag, ganska skönt!

Ikväll verkar de bli lite tjejmys, så jag ska bege mig upp till ica efter att jag klätt på mig :) Nyss kommit ur duschen, kände att jag behövde skölja av mig lite ..

Ha de bra älskade läsare, hoppas ni har tålamod med min dåliga uppdatering!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback