21 September

Borde städa, plocka, diska, fixa avloppet, planera, sova .. Men just nu orkar jag inte, har en förmåga att skjuta det mesta in i sista sekund, tills att jag verkligen måste göra det. Dumt o sluta med ett vinnande koncept . Eller ?

För varje dag som går, så är det en dag närmare flytt . Men också en dag närmare tills jag slutar på älskade o underbara Intersport. Visst har man sina dagar, som på alla arbetsplatser. Men det finns inga ord som kan förklara hur mycket jag kommer sakna mina arbetskamrater. Min familj :) Finns liksom inga som jag spenderar så mycket tid med som dom !  Idag fick jag ännu ett bevis på hur otroligt braa dom är . Strular mer än mest just nu med schema, ska vara ledig där o där. o sen vill jag byta ledig dag där. Strulmaja, men varje gång löser det sig ! Alltså, varje gång ! Henke, min chef, är världens bästa :) Är verkligen bortskämd vad gäller arbetskamrater.
Inte alla som har den turen att få arbeta med människor som får en att må så bra, det är få förunnat !

Igår sorterade jag ur garderoben, trodde att jag gjorde det innan jag flyttade hit. Men ikke :) Blev en hel sopsäck som ska väck. Ganska skönt ! Men jag förstår inte hur det kan vara så jobbigt att slänga saker ?! På något vänster får jag dåligtsamvete mot de personer som jag fått sakerna från början. Jag har gamla prydnads saker som jag haft med mig sen högstadiet, känner att de är saker som aldrig kommer få en plats i min bostad. Men ändå släpar jag med det flytt efter flytt o det blir liggandes i kartonger. Nu har jag bestämt mig för att göra en urrensning, en rejäl sådan. Ska inte ha en pinal kvar som inte behövs stå hemma i flickrummet i Torsåker. Vi får se hur det går :)

På torsdag kommer Daniel upp, jag fick efter fruktansvärt mycket tjat ledigt på fredag :) Får se vad vi hittar på ! Förslag någon? Stora träffen är ju, så vi kommer nog att gå på stan en sväng o hälsa på älskade Intran iaf. På kvällen ska vi äta på Mulligans med Mamma o Pappa :) En dubbeldejt skulle man kunna säga ;P haha!
For the first time !  Längtar ihjäl mig efter honom, men nu är det bara imorgon kvar ! :D <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback