Julen närmar sig..


Ja, julen närmar sig med stormsteg. Iaf om man kollar kalendern! Tittar man ut så är det långt ifrån jul, meen trots detta så har jag en liiiiiten julkänsla inom mig. Kanske för att det shoppas så otroligt mkt på jobbet, glada o trevliga kunder (för det mesta), o en skön stämning :) Juletider är alltid roliga att jobba i butik ! Massa förändringar på jobbet igen efter jul, både på gott o ont. Camilla kommer gå tillbaka till Nordstan o Cajsa kommer in på heltid. Känns tråkigt att Camilla försvinner, genom go människa som jag kommer sakna! Superkul o spännande att Cajsa kommer tillbaka :)

Idag är min lediga dag, därav blogginlägg :) Har varit in till stan en sväng och shoppade en tröja samt klänning o bolero att ha på juldagen/nyår. Alla julklappar är klara, känns skönt! Sen är man ju mer nöjd med vissa än med andra, men förhoppningsvis blir det toppen i slutändan. Tanken som räknas!

Ikväll blir det förmodligen Jul på Liseberg, vi har planerat in det ett ex antal ggr nu men vädret har inte varit på vår sida. Får se hur mkt klockan blir innan vi känner oss redo att åka in, jag vill så gärna se Svenska hjältar galan ikväll på tvn som börjar 20.00.

Jobbar lördag-onsdag nu sen är jag ledig tom måndag :) Ska bli underbart skönt! Vi åker hem på torsdag o ska spendera julen hemma med min underbara familj! Sen är det mycket som ska hinnas med runt om, jag kommer tyvärr inte hinna med allt o alla som jag vill träffa. 2dagar försvinner bara i julfirande med familj o släkt. Vi får se vad vi hittar på på juldagskvällen, är bjuden på fest hos Pauline :) Alltid kul! Blir nog dock ingen utgång då vi ska åka tillbaka till göteborg på måndagen. Vi får se vad som händer o sker!

2011 börja lida mot sitt slut, jag kan inte komma på att något speciellt som hänt , varken bra eller dåligt.
Men jag hoppas att 2012 blir ett kanon år.  Vilket jag inte tvivar på! Förutsättningarna är goda :)

Ha en toppen helg kära vänner <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback