1 Juli

Vi går in i julimånad, en månad som jag vanligtvis brukar se fram emot. Min födelsedag inträffar om 19dagar, men det känns inge speciellt när man inte har familjen runt sig. Jag får nöja mig med att spendera dagen på jobbet, jippie..

Allt kändes så bra när vi kom hem från grekland, man va pigg o utvilad o hade fått tillbaka gnistan.. trodde ja!
Nu är jag tillbaka på ruta ett igen. Det är dagst att rycka upp sig nu, ta tagi i sakerna jag är missnöjd med o inte trivs med. Men det är svårt, dels för att man känner att man inte kan o sen för att man inte har tiden. Jag vet att man måste lära sig att prioritera, men jag har väl inte kommit dit i mitt liv än.

En viktnedgång måste styras upp snarast iaf, varje gång jag ser mig själv i spegeln vill jag bara brista ut i gråt. Vad fan hände? 15kg minst ska bort, frågan är ju bara hur. Måste ta tag i träningen igen, var ett tag sen nu. Men de är ju lättare sagt än gjort. Det hela blir inte bättre av att jag jobbar med massa speglar varje dag. Konstigt att man mår bajs! Ytligt, jag vet! Men vem är inte det, egentligen?

Att de alltid regnar eller är mulet dom dagar man är ledig kan göra vilken människa som helst ledsen o deprimerad.. Varför? varför kan inte jag få nå sol på mig? All färg från grekland är borta, har inte ens nå linjer kvar. Faaan, bryter ihop snart...

Jag tänker inte dela med mig av alla tankar, men de finns en sak som tar upp en stor del av mitt svarta hål i mitt hjärta, kropp o själ. Måste styra upp detta ! Jag kan, jag vill o jag vågar .. ..

Det hela blir inte bättre av att jag saknar min familj väldigt mkt, jag vet att man inte tar vara på tiden när man är hemma o visar uppskattning. Men jag uppskattar faktiskt varje liten sekund jag får med min familj :) Tänker på Nellly varje dag o det gör så ont i mig att inte ha henne nära, det är en tjej som kan pigga upp en när man är som allra längst nere på botten. Älskade människa <3 v.31 åker vi hem o blir hemma i några dagar, som jag längtar !!
Nu ska jag göra det jag alltid gör på mina lediga fredagar, tvätta.. alltid lika kul!

Ps. Ikväll ska jag på Maiden o söndag Metallica, kan bli en bra helg ....

Kommentarer
Postat av: En läsare

Tänk positivt tjejen!

Fokusera på det som är bra så bygger du en positiv spiral!

2011-07-01 @ 16:17:22
Postat av: evelinajönsson

Jag saknar dig systra min <3 jag ska börja planera en göteborgs resa ja!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback