typ jättetråkigt !

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
finns ingen bok här
2. Sträck ut din vänstra hand så långt du kan, vad rör du vid?
en stol
3. Vad var det senaste du såg på tv?
Fotboll, roma-latzio
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är.
23.20
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Musik och knaket i väggarna
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Vid ca 15.00, kom hem från valbo
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Schlussers blogg ;)
8. Vad har du på dig?
Baggy jeans, svart t-shirt, sliver halsband med ett stort hjärta, en silver ring och ett par röda trosor.
9. Drömde du något inatt?
Jaa, att jag skulle åka till valbo och att JC hade ett erbjudande som var att man fick ett presentkort på så mkt som man handlade.
10. När skrattade du senast?
Nyss, innan sandra gick.
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
En vattenledning
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Wheelchair band
13. Vad tycker du egentligen om den här utmaningen?
Utmaning ?
14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Oj ! vet inte vad den heter, men Sandra Bullock hade huvudrollen o den gick på 6an i torsdags
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Då skulle jag rusta min lägenhet, köpa en resa och bjuda med lite folk, jag skulle köpa jättefina studentpresenter till mina älskade närmsta vänner som tar studenten iår, köpa en fin 20årspresent till syster, köpa massa dyra kläder, lägga undan till ett körkort, köpa en snygg och fräsch bil ..
16. Försök berätta nåt om dig som folk inte vet om.
När jag skär något i bitar ränkar jag alltid hur många bitar jag skär.
17. Om du skulle förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
World Peace ?
18. Tycker du om att dansa?
Jag älskar att dansa!
19. George Bush?
vem är de ? ;)
20-
21. Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka

Liam och Liah
22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Absoluut
23. Vad vill du att Gud ska säga till dig när du kommer till pärleporten?
Jag tror inte på gud, så om jag skulle se han skulle jag bli stum och förbannad !
24. Vilka fyra personer vill du ska svara på dom här frågorna?
Dom som vill :)

Give into me


I'm falling down on you, where are you from?
What else can I do? You're so beautiful, how can I go on?
If I loose it all, would you go down on me?
And I don't even know, the things you want me to see

I'm waiting for you, thinking of you
Give into me, I'll make you blue
I wanna know if you feel the same
You're mine, I'm ridin' high like an aeroplane

I wanna give you what you need
But I don't dare to ask
I got no self-esteem
I don't blame my past

Toppen!

imorrn kommer bli så klocken ! Sanna, min alldeles egna Mi tara kommer o joinar mig på Ericas 20årskalas :) åh, jag är så glad . Vem om inte Sanna har man så sjukt roligt med. Känns så bra att de blir vi på valborg också, förmodligen sista valborg på länge tillsammans . Baby, I love you !

Idag har man shoppat lite igen då, var in till valbo med mamma, matte o evelina. köpte mig ett par nya skor o en plånbok, sen fick jag två linnen utav mamma :D TACK !

Nu är de snart mat, grillat på menyn idag . Mumms !

Ohh, längtar till imorrn ! allt kommer bli så kalas !  yesyesyes !

Torsåker

mjeees, då var man på hemmaplanen igen ! känns skööönt... sitter hemma o lyssnar på lita musik nu o planerar lite inför sista april, kommer bli klocken !

Åkte hit igår med Sanna o Linda, kul bilresa, aboslut ! vad annars ? glass är gott !

Har jobbat på Team Sportia idag, de var kul och gick kanon. lite strul med kassorna dock, men de löste sig juh galant. Har fått en egen plats vid skoväggen ! yeah ! ska sten plugga alla skor som finns nu så jag kan sälja som sjutton senare i sommar ! :) Sommaren kommer bli klocken ... 5-7veckors jobb på Team Sportia, kan juh knappast bli bättre.. Hejdå ica !

jag vill juh kunna prata med dig, jag vill att vi ska kunna träffas , jag vill så mycket ! igår fick jag iaf klart för mig att de kankse inte var mitt fel att de blev som de blev. Men mycket.  viste inte hur jag skulle agera eller säga, vet juh inte hur mkt du vill.. vill du ens prata med mig ?

Aja, nu är de hembakad pizza på menyn ! mumms !

Jag älskar Sara o Sanna, vad vorde jag utan er ? saknar er väldigt mycket just nu . men måste vänja mig att vara utan er, för efter sommaren kommer de bli så tomt o ensamt. inga skratt på 7e, inga bus på 7e, aldrig mera 7e !

Underbart

Igår spenderades dagen i den stora staden Karlstad, o vad jag älskar den staden ! :) mys o massa butiker ! mumms!

Sara o jag handlade som aldrig förr, iaf jag :P köpte lite nya linnen,skärp.leggins o halsband.. fick lön även, 900kr som rök ganska fort  . men köpte inget onödigt förutom en Mcflurry för en tia ;P men den var vi värd.
Hade iaf grymt roligt, tack vare tjejen som betyder så otroligt mycket för mig <33 kärlek o massa tack !

hem o testade alla kläder under kvällningen o Sara, ja vi var grymt snygga ;) käkade en god middag som sara gjort o sedan iväg o sola. gööött ! dock ingen färg, men får ta igen de i de vackra sommarvädret :D

Imorrn åker man hem igen, till kära Torsåker :) ska bli gött.

var ett tag sedan jag bloggade, men har man ingen dator så har man inte ;P

En annan har juh börjat ta tag i sitt nya liv o , de håller i sig ;) inne på andra veckan nu .. går o springer varje dag, även stavgång :D bra emelie ! hejja ! nu är de bara viktnedgången som är ett faktum ;O mouhaha !

Bruksgatan 7e

där befinner jag mig just nu förtillfället.. eller ja, har gjort de hela dagen också .. jag o sara har ätit tacos o pluggat som galningar, frågan är bara om vi fått så mkt gjort ändå ? mer än vad vi hade gjort innan vi började iaf, o de tycker jag är positivt !

Dans idag på base, hur kul som helst ! vill kunna dansa .. så jävla sexxy ;)

Snart närmar sig studenten, alla springer runt o är så glada o har sina mössor på sig. jag vill inte !! hur ska jag klara mig ?

Imorrn är de Tema Dag, hur kul är de då? buhu ! palla !? hoppas på fint väder iaf så  man kan sola..

Nu vill jag att de ska bli fest ! ja för de vill jag !!!

Hurtbulle.se

ojojoj, kan juh fetlova att denna dag varit den mest konditionskrävande dagen någonsin i mitt 17, snart 18åriga, liv.
Stavgången gick bra, men sjukt jobbigt. Skulle springa massa intervaller med stavarna o sen göra massa övningar.. Huuu ! men de gick o jag klarade mig till mål , även om de många ggr kändes som om jag skulle spy. Efter denna färd begav vi oss till matsalen där de bjöds på Korv med Mos, goooot :)

Efter lunchen så var de cykling i terräng som stod på schemat, med sega ben och mjölksyra i hela kroppen slängde vi oss på cyklarna för att bege oss upp återingen till SISU (motionsspår) . Sär finns det speciella stigar för mountinbikes, o dom spåren följde vi . Fy faaaan vad jobbigt de var. Trodde många gånger att jag skulle ge upp, men nej . Tog mig även på denna utflykt tillbaka till mål :D de var en skön känsla, men efter det var jag helt slut i hela kroppen o då var de dags för inlines.. Vi stapplade oss iväg, när vi kom till gettohot så kom vi på att vi ville ha stavarna med oss, de blir juh sån himla skillnad på träning, så vi vände o hämta dem.. sen åkte vi en vända o de var väldigt tungt, benen var som spaghetti och lungorna var som två sugrör.. helt slutkörd !
Efter detta var skoldagen slut ! och hem på mina spaghettiben giock jag o slängde mig i soffan o bara låg, de var så skönt.. tryckte i mig en banan o lite mat på det ... tar på krafterna o träna :P

Men de har varit en väldigt givade dag på många sätt iaf, känns gött att man rört på sig och att man fått ta vara på de helt underbara väder som "gud" gett oss .. Mumms !

Nu sitter jag i skolan, känner mig lite möör i kroppen, men inget emot vad jag kommer vara imorrn.. bävar mig för det.. Imorrn är de även streetdance på basen, men tror de är mest att stå o titta o sen prova några steg, ska nog gå bra .. haha ! Streetdance är så sjuuuuktkuuul !!

Städat in sommaren idag med, bytt gardiner o knäskurat golvet, kan juh säga att de behövdes ! så nu är de kul att komma hem till lägenheten igen !

nej, nu ska jag ge mej !

Hade gott !

Samhällskunskap

yees, då har jag haft mer än en timmes samhällskunskap, vi ska jämnföra två likadana artiklar ur en morgontidning och en kvällstidning. Det är ganska svårt, jag har tagit om massakern i usa, hoppas den duger för vår käre lärare ! hittade inga andra likadana, hmm.. kanske jag som letar på fel ställe ? ajaaa..

Trött är jag och ont i huvudet har jag. bläää !

Igår så färgade jag håret mörkbrunt med ljusbruna slingor i mellanhåret, de blev faktiskt ganska bra :P eller skulle juh vara blonda, men har för mörkt hår så de blev ljusbruna, men lika bra blev det. I utväxten blev de dock jätteblont, men de är inget som syns.. hihi ! Nu är jag iaf nöjd! tack sara  för att du följde mina instruktioner, nu har du lärt dig nå nytt på köpet ;) haha!

var även på workout igår, de var givade.. en timmes aerobis o styrka.. precis vad man kropp behöver  :)

Nu snart är de dags för inlines och cykling på idrotten, tur att de är fint väder .. Sen efter lunch är de stavgång som gäller, är lite spänd inför det, treorna säger att de var sjukt jobbigt .. vi ska köra intervaller o sånt, inte bara gå med stavarna som tanter gör :P sen ska jag hem o ta de lugnt, börjat hårt denna vecka !

Imorrn är de dags för morgonpromme igen... gööttt !

Grattis Erica som fyller 20år idag ! tiden går så grymt fort .. usch, jag gillar det inte .. men men ..
Hoppas kortet kommer fram som jag skickat, skrev dock fel adress... =/ men men , tanken som räknas ;)

Nej, nu ska jag gå vidare o äta en banan innan idrottspasset, sen är de bara fullrulle ut på forshaga !

/ Emelie

Forshaga

Då var första dagen efter 3veckors hemvisit avklarad .. Denna dag har gått ganska smärtfritt, började med att gå en promenad på 45minuter innan frukost, de är juh så vackert väder så man kan juh inte låta bli :P sen vidare till idrotten där det ver innebandy och lacrosse i högsta hugg ! :) de var kuuul ! sprang man av sig lite .. gööt !
Sen har jag haft engelska o småföretagande efter lunch, inte så givande men kul .. Känns ändå relativt bra o vara tillbaka med tanke på de underbara vädret o alla möjligheter som finns att hitta på saker . 

Ikväll ska jag bara vara med Sara, ta igen lite förlorad tid.. Färga håret på varann o sedan dra på workout, märks de att jag försöker starta ett nytt liv ? hehe ! .. 

Saknar min underbaraste vän Sändra, men snart ses vi igen o de blir kuuuul !

Imorrn fyller syster 20 ! grattis till henne ... tiden går så himla fort ! måste skicka kort idag, attans..! inte glömma !

Igår när man kom  hem möttes man av en hög uppbrända saker på gården, tydligen brunnit nere i vår källare.. en lägenhet som blivit förstöd, olyckligtvis var det Sophies .. Men de har vist anhållit en för mordbrand tyckte jag de snackades om.. Känns gött att min lägenhet inte tog nå som helst skada, luktar lite i trapphuset bara. jaja.. nu är de som det är.. ska ner o läsa tidningen nu o se vad som står.

Ha de gött alla !

- Tänker på dig


Dyngen

igår blev de alldeles för mkt av de goda, typiskt när man sitter ner o dricker ! usch.. idag mår man juh inte så rockigt, men som man förtjänar antar jag ...

Sändra, you are the sunshine in my life and I love you very much !

Jobbade 9-19 igår på ica, de var kul :) Fick in lite pengar  o de är alltid bra ! jobbat lite på lovet iaf .. yees

Nu ska jag snart åka till falun o sätta mig på en bussjävel i detta fina väder, hade juh hellre legat ut o sola o mått fett mkt bättre  .. alvedon nästa !

Ses ikväll tjejer :) <33 de var ett bra tag sedan nu ..

Deklarera nu, 1300 tilbaka på skatten ! yihoo!

Jobb

Idag har jag varit på Team Sportia o extrajobbat lite, de kändes bra :) iofs som vilken praktikdag som helst, men ändå. Kul har jag haft o de är grymt o vara tillbaka på stället man verkligen trivs !

Sändra o jag har varit ute o hurtat i över 1timme idag, gick hela Torsåker o sen berglunds, o jävlar vilket tempo vi fick på.. Yeah! de var sköönt i den fina kvällssolen. Sen hit o kolla datorn lite, o där blev man juh kver.. nu har hon iaf gått hem o jag väntar på att Sanna ska ringa, göööt ! har inte pratat med henne på väldigt länge, söndags för att vara exakt !

PÅ msn pratar jag med Robban o Jessica, alltid lika trevligt :) o givande...

Forshaga på söndag, oh nooo ! men ska bli så sjukt härligt o träffa de på 7e igen, som jag längtat !

Luncha med syss imorrn, ohjaaaa ! Nu ska jag draaaaaaa !

Godnatt !

Glaaad

kul att jag nyss skrev en relativt lång blogg, sen när jag uppdaterar så står de att jag inte är inloggad o allt försvinner . KUUUL ! men detta ska inte får förstöra min dag .. ohnej!

Började med att jag hade en konversation över msn med sara imorse, eller i förmiddags o igår också för den delen. Hon fick mig att inse hur mkt jag verkligen saknar er ! Nu vill jag ner till forshaga bara för att få träffa er. Två veckor där nere är inte så mkt ändå, jag har juh er vid min sida o då står jag ut med vad som helst!

Sen ringde Andreas på Team Sportia och frågade om jag hade lust att jobba torsdag-fredag, självklart ! även fast de var det två ända dagarna på lovet jag hade planerat saker, men dom är stryka nu. Måste ta chansen att jobba då jag får den. Ska bli så kuul ! :) Hoppas detta resulterar till extrajobb och sommarjobb, men de borde det redan ha gjort eftersom jag får hoppa in redan nu .. eller ? Aja. jag hoppade och skrattade av ren lycka då vi lade på ! ohh, de är så kul ! 9-18 imorrn .. ska bli gött o få komma iväg o få ngt att göra, slippa tänka o gå hemma så mkt .. Sändra är juh ändå inte hemma, o då finns de juh inte mkt att göra.

Senare gick jag upp till Farmor o hon bjöd somvanligt på lite eftermiddagsfika, de var gott med läsk,bullar o kakor ! Hej mitt nya liv ! som förövrigt skulle sätta igång i Januari ;)

När jag kom hem sprang jag ner till datorn, o såg att Marcus skrivit .... o fy vad glad jag blev :P Att du sen hade bilden jag såg på dig för första gången gjorde ju saken bara ännu roligare. Glömmer aldrig då jag såg det på msn.

Emelie : " Oh shiiit Sanna, vilken snygging ! Vem är det !?"
Sanna: "Öhm Emelie, det är min bror"

Att det senare resulterade till vad de gjorde var inget jag hade räknat med, men kul har de varit iaf .. Sms,Msn och träff , sen Sms, Msn o massa telefonsamtal o sen träff igen :D Har varit sjuktkul och lite utav ett äventyr ;)

Nu har jag precis avlagt ett telefonsamtal med sara, o jag känner mig 3kg lättare över hjärta o bröst ! tack för att du lyssnar och förstår mig. För de är precis vad du gör ! Du hittar orden jag söker för att förklara mina känslor o förklara hur jag känner, du fyller i dom ord som fattas precis med de ord jag sökte. Fattar inte hur du lyckas, men de måste betyda att vi är ganska lika ! :) Jag älskar dig så otroligt mkt för den du är och för att du tar dig tid att lyssna på mina värdsliga problem ! SMACK !

Nu vill jag att Sändra ska komma hem, buhuu ! de är så tråkigt här utan dig . o mamma är bara sur för att jag sitter vid datorn hela dagarna ;) tihi !

Jag har världens bästa bus på G ! passa er ;)


I feel her breath in my face
Her body close to me
Can?t look in her eyes
She's outta my league

Just a fool to believe
She got everything I need
She's like the wind

Booring

Namn: Anna Emelie Jönsson
Piercingar: Nej
Tatueringar: nej, men massa ärr, ränkas det ?
Längd: 166,5 (?) lagom lång iaf
Skostorlek: 39
Hårfärg: Mörkbrun/svart med ljusbruna slingor i underhåret
Fräknar: Då jag solar, så jaa.. några finns nog
Motto: klassikern : Behandla andra såsom du vill bli behandlad själv
Önskar du att du bodde någon annanstans? Just nu, nej , men vill ha alla vännerna på ett o samma ställe.
Tycker du att du är attraktiv? absolut, vem kan säga nej till en sånhär skönhet ? ;) haha.. NOOT 
Dricker du?
jag dricker inget förtillfället, men annars ganska mkt vatten o lite alkohol
Använder du droger? Näh, aldrig o aldrig kommer jag att göra de heller
Röker du? Nej! testat, men inget för mig.
Vilket schampo använder du? just nu på hemmaplan är de Palmolive för färgat hår, annars VO5
Vilken parfym använder du? Britney Spears - Fantasy, men just nu Escada - Paradise
Vad är du rädd för? årets student
Gillar du att tvätta? ja, de är då man får tid för att tänka och städa
Gillar du berg och dalbana? Älskar alla karuseller


Senaste?

Filmen du hyrde? oj .. nån beck film tror jag.
Filmen du köpte? Alfie , med Jude Law
Låten du hörde: Alanise Morissette - Your House
Låten du hade på hjärnan? Lasse Lindh - Radion spelar aldrig vår sång
Låten du laddade ner? kommer inte ihåg..
Personen du ringde? Erica
Personen som ringde dig? Erica
TV-program du såg? Despret housewifes
Person du tänkte på? Marcus

För eller emot?
Långdistansförhållanden?
 aldrig provat, men kan fungera.
Utnyttja någon? beror på varför.
Självmord? osäker.kan förstå att man vill begå, men taskigt mot alla dess anhöriga
Ungdomar som röker? TÖÖNT !
Använda droger? emot
Köra onyktert? Never, men åkt i en bil där den som körde var onykter.
Förhållanden? just nu vet jag inte .. men kärlek är aldrig fel ! :)

Favorit?

Mat: Kött.
Låt: Lugna favoriter, Lasse W, Lasse Lindh, Alanise Morrissette, Mika,
Sak att göra:  nu ? sitta vid datorn o sen klä på mig, nyduschad.
Sport: att utöva: Innebandy , att titta på : Innebandy,Fotboll o Hockey
Dryck: Kolsyratvatten
Kläder: Mysbyxer!
Film: Pearl habor
Bil: Subaru
Serie: One tree hill


Har du någonsin?

Gråtit över en pojke? Alldeles för många gånger
Gråtit över en flicka? jaa
Ljugit för någon? yesbox
Varit i slagsmål? det tror jag inte...
Blivit arresterad? nej, för ordentlig för sånt ;)
Träffat någon från internet IRL? ja, 3-4 st

Antal?

Gånger du vart kär? Riktigt kär har jag nog varit 2gånger
Gånger ditt hjärta brustit? 2st för kärlek
Hjärtan brustet på grund av dig? inte en aning.. hoppas inget
Tjejer du kysst? oj, många  
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? en del, men inga som jag umgås med.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? 4-5ggr kanske ?
Ärr du har på kroppen? många,

Ska bli skoj? sista april
Sparar till? sommaren
Väntar på? att Sara ska komma imorn,
Pålägg som gäller: oj .. hmm ? kalkon med keso
Dagens dryck: vatten


Senaste?

Boken du läste? Linda Rosings
Personen du fick e-mail av? Sara Andersson och Linda Hammarström
Personen du fick brev av? öhm.. hmm ? har inte fått något på länge
Personen du fick sms av? Sändra
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Förra helgen,
Saken du köpte? Hårfärg

Vad har du gjort idag? Kollat på tv och duschat, nu datorn
Var det kul? skönt om inte annat
Brukar du svära mycket? förr svor jag alltid, tror jag trappat ner nu.
När stiger du upp på morgonen? vid ledighet ca 11-12 , annars 07.30
Gillar du att slåss? beror på hur och med vem
Vad har du på dig? en handduk
Vad ska du göra ikväll? Inget bestämt, kanske ut o springa
Är du seriös? Fööör seriös
Var har du ont? På hakan
Använder du hårspray? ofta
Kan du stå på händer? Nope, för feg
Håkan Hellström eller The Ark? oj, men måste nog säga Håkan Hellström
Bright Eyes eller Lars Winnerbäck? Larssa is the king
Salt eller socker? Salt
Gillar du ketchup? på mat, helt ok
Är du glad nu? Nej, tyvärr
Var du glad igår? Då jag var med sändra, sen försvann glädjen
Känner du någon som jobbar på sjukhus? nehj
Vad dansar du till? oj, musik :)
Stockholm är... ? för brattigt
Göteborg är...? saras blivande hemstad ;),
Kan du sjunga? aboslut inte
Mer värt än guld? Mina tre ess
Spaghetti eller makaroner? Makaroner
Land du vill besöka? Ibiza och Bulgarien


Förlåt

Hemma nu, sitter i källaren ensam o lyssnar på musik . Just nu är det Audioslave -  Be yourself, den är faktiskt bra :) refrängen stämmer väldigt bra .

Åkte in till Sandviken imorse med Sändra, vi solade, de var härligt.. Sen gick vi till Team Sportia o köpte henne ett par joggingskor, Asics Reactor .. Dom ska vara bra, har sålt några stycken sådanna nu ;)

-Förlåt för att jag är patetisk.
-Förlåt om jag får de att låta som att de är ditt fel, absolut inte !
-Förlåt
för att jag bävar mig för att åka ner till Forshaga
-Förlåt för att jag bara skriver om en massa problem
-Förlåt för att jag inte kan vara mig själv
-Förlåt för allt jag är och försöker vara

Varför ? Jag fattar inte vad de är med mig .. Skärp dig nu Emelie, ryck upp dig o sluta tänka en massa ! vad är problemet ? Åh, jag blir så trött !! Snark !

Bort , Bort,  Bort , jag vill bara komma bort !  åka iväg en månad utan att någon vet vart jag är, bara vara för mig själv. fast undra om jag skulle klara o vara själv. tror inte det . Ibland kommer tankarna, tankarna om att bara få försvinna, försvinna från allt o alla, bara slippa höra, slippa se . 

Förlåt för att jag låter helt psykad , men jag tror att jag snart nått botten !And be yourself is all that you can do, yeah
To be yourself is all that you can do

Someone finds salvation
In everyone
Another only pain
Someone tries to hide himself
Down inside himself he prays
Someone swears his true love
Until the end of time
Another runs away
Separate or united
Healthy or insane

Anna S


I took a walk, it's hot today
It's even hotter when I see your face
I want your love, I want you near
I can't move on, 'cause you're in my head

I know that we can have a perfect love
I'll give you what it takes
'Cause you're the one to hold me
I know that we can have a perfect love
Just give me one more chance
We will have a perfect love
We will have a perfect

Efterklok

Fast här igen.

Vaknar flera gånger om natten, jag förstår inte vad det är som tagit så hårt på mig.  kan de vara för att jag förlorat någon som jag aldrig ens haft ? Jag är så sjukt patetisk, varför har jag denna känsla ? Varför kommer man på allt då det är försent ?  Det är fel av mig att känna såhär, men jag gör det. Jag kan inte låta bli, hur mycket jag än försöker att inte tänka på det, så finns det där ändå.  Tror allt tog slut så plötsligt och jag hade inte räknat med det, måste vara därför. Att känna som jag gör nu är bara meningslöst, de vet tillochmed jag.  Jag ångrar så väldigt mycket men är ändå glad för de som hänt, otroligt glad att jag fick chansen.

Som en vän sa till mig häromdagen " Det är lätt att vara efterklok", och det är det verkligen.

Nu ska jag in till Sandviken o sola med Sändra, rensa tankarna lite . Om det går dvs!

Men jag måste skärpa till mig, kan inte fortsätta såhär. Det löser ingenting att gå o må dåligt för något som aldrig ens varit något. Emelie vafaaan !

o forshaga vill jag inte ens ägna en tanke, det gör juh inte det hela bättre att man ska ner dit o må dåligt ! uuhh !

nej, nu måse jag dra till bussen !

- OM du bara förstod

Gråten

Kan inte låta bli, det bara kommer .

Vet inte vad jag ska skriva/säga för att någon ska förstå, känslorna inom mig. De är så många .
 
Vill tacka Sändra o Sanna som lyssnar på alla mina världsliga problem, ni betyder verkligen jätte mycket för mig och era råd tar mig igenom allt.

Sara, jag längtar tills jag får träffa dig ! känns just nu som om jag bara vill gråta . Saknar dig så fruktanvärt mycket. Tack för att du finns i mitt liv, även då vi inte är på samma plats !


I wonder why happiness
Is so easily lost
All my dreams and expectations
Are turned into dust

I won't cry
I'm telling you that I won't cry
And even if I do, it's not because of you
I promise you that I won't cry


Tom


We gotta make a change...
It's time for us as a people to start makin' some changes.
Let's change the way we eat, let's change the way we live
and let's change the way we treat each other.
You see the old way wasn't working so it's on us to do
what we gotta do, to survive
.


Sista dagen, tårarna nära

Sista dagen på Team Sportia idag, o kan juh lova att tårarna var nära då jag skulle tacka o säga hejdå, trivs så jävla bra på det där stället och personalen är den mest underbaraste man kan tänka sig. Har haft så sjukt roligt tillsammans med alla där, vi har skrattat,skämtat och haft allmänt roligt tillsammans . Efter att ha varit där på praktik tidigare, har aldrig varit någon annanstans börjar man komma in sig lite i rutiner nu, hur alla fungerar osv.  Så tar allt bara slut, bara sådär.

Dagen har iaf varit rolig, började med att fixa lite på skoväggen, sedan var de bara in o fixa nya scottkollektionen som kommit . Sen skjusade Andreas ut mig på golvet o plötsligt stod jag där vid skorna och sålde :) Grym känsla. var juh inte bara ett par heller. Åh, de var så roligt. Har inte vågat stått vid skoväggen tidigare, men märkte verkligen hur roligt det är. Andreas kom fram till mig hela tiden o sa massa bra saker, " Du är grym Emelie, du verkligen äger på skor" .. Öhm , visst.. kan juh inget. men tackar o tar emot :)

Sen pratade jag med Lena o hon sa att hon spanat in mig lite o tyckte de såg jättebra ut.. OPPS  ! Tog innan dagens slut mod till mig o frågade om Sommarjobb, de viste inte hur de skulle göra med sånna, men jag låg väldigt bra till på listan, men då var de inte bara sommarjobb de handlade om :D Ahhhh ! Andreas vill ha en seriös och ambitiös person på plats och han tycker jag har de han söker. Det var grymt kul o höra från honom. Men han påpekade även att de är många som söker jobb där så han skulle ta sig en funderare o höra av sig i April, oavsett om de blev jobb eller inte . Men han sa att de ser ljust ut men ville inte lova för mkt . Han vill ha mig på golvet eftersom han anser mig vara bäst där och att jag måste komma igång lite med mitt säljande. han tror sig veta att jag kan . Så nu är de bara att ligga i ! :)

Jag är så glaaad för denna chans jag kankse kommer att få, vill inte hoppas för mkt så man bli besviken då man kankse får ett nej, men just nu vill jag inte tänka så. Vet en som kommer bli jävligt stolt över mig och det är Ekis :) Ska bli skönt o komma tillbaka till skolan o berätta allt ! Sen vill jag hem igen ;) Får se om man kankse får jobba lite innan sommarn, hihi !

Nu sitter jag hemma i källaren, de flesta andra är nog ute på rajtan. Men inte jag, nej för jag är bara 17år ! Bläää! okej, man kan ha roligt ändå , de vet jag .. men jag vill också på folkan, men ingen skjuss. Men jag laddar till Gagge ist :P kmr bli dyngroligt o träffa min älsklings Sanna igen ! Saknat dig otroligt ! <3

På lördag ska jag ev träffa Marcus också, yippie .. De ska bli kul ! ;)

JO, men påsken firas förövrigt ensam. Yees. eller inte .. men men , skönt o få vara lite för sig själv iaf ! Blir väl att man åker upp till mormor o snyltar lite påskmat :) Tihi .. de dom är till för =P

För jag tycker Lasse Lindh är jättebra ! Lallalaaaaa ...Alltid känns det som om jag är två steg bakom dig
du som alltid får infall, drar åt dig ljuset jag aldrig, men alltid velat prova
du säger jag ger dig något som du, alltid har saknat, en godhet en värme och jag
lägger mig bredvid och tänk att något så enkelt som du bredvid mig kan göra mig
så lugn

Alltid är du vacker, hår och läppar och lockar och hud, som alltid doftar sommar
vårregn, äpplen eller vild kaprifol
och alltid med ett skratt som smittar av sig eller smiter ner i den
alltid så sköna sängen vi lärt oss att kalla vår
Och tänk att något så enkelt som du bredvid mig kan göra mig så lugn

Mycket givande dag

Idag, dagen som har varit jätterolig, ledsam och rolig igen..

Kom till praktiken, började med skorna som vanligt, städade lite osv.. Träffade Lena, (delägare), hon frågade hur de var med mig osv, pratade lite o hade trevligt.. Sen kommer Andreas o frågar mig om mitt mobilnummer, tror han är ute efter extra personal, en annan blev skitglad o har gott sådan hela dagen :P Imorrn är det dagen D, då jag ska fråga hur de blir i sommar, om han behöver nån att avlasta sig med.. ;) Hoppas o håller alla tummar ! Detta är ändå de jag gått o väntat på sedan nian, de är juh detta jag vill ! ohhh.. lyckliga Emelie ! Inte hoppas för mkt bara, men svårt o låta bli..

Ringde min älskade Sanna när jag gick till resecentrum vid arbetsdagens slut, vi pratade en massa, eller vi o vi, snarare jag pladdrar på somvanligt. stackarn får juh inte en syl i vädret när jag går igång.. Började prata om sommarn o Norge, då brast allt för Emelie, där satt jag ensam på ett stort resecentrum med sanna i andra änden på telefon o grät ! tårarna bara kom .. Usch, de är inte roligt .. jag förstår inte hur de ska gå för mig när de andra styr sina kosor ifrån forshaga o mig !  Jag vill inte !

Nu sitter jag hemma iaf, lyssnar på musik .. skräll ! Ska snart gå hem till Sandra , vi ska snacka lite .. jag behöver det !

Igår, de var underbart ! Fan vad kul jag hade framför datorn, längesedan ! Tack Mackan ;) Ser fram emot att träffa dig igen !

Nej, imorrn äre folkan, vet ej om jag ska gå eller inte .. 18år.. undra om man kommer in !? Går jag med Erica kanske, vad ska jag göra om jag inte kommer in.. Hmm ! Värt o funderas på !..

tackohejleverpastej


I just wanna die in your arms tonight

Roligt Roligt

Har haft grymt skoj på praktiken idag, Emma var tillbaka o tsm skrattar man juh hur mkt som helst. Gött att hon har samma humör som mig o Sandra ;) haha .. klocken har de varit idag iaf..

Stannade efter jobbet o solade med Sandra, gött.. kostade dockl 50kr eftersom jag var såå ivrrig med atts toppa i pengar att tiden inte hann bli 18 o happ hour börjat. men men , smällar man får ta ! Skönt var de iaf!
Sen efter de så gick vi till jensas o käka kebabrulle, mumma! de var mitt nya liv det ;) tihii.. Men gott var de.. Sen hem o ut på en liten promme, de var också mkt skönt..

Nu sitter jag o väntar ... väntar o väntar .. men kan vänta hur länge som helst på dig ;) haha !

Msn är kul o musik är bra !:)

Längtar till helgen , då är de FF :D

Saknar er på 7e, toook mycket ! men snart ses vi .. Iaf Jag o Sanna,Jag o Sara :) längtaaar ! KÄRLEK TILL ER <333


Du är borta över helgen för du
sa lite tid från varandra är vad vi behöver nu
Jag har rotat fram gamla bilder i jakt på ett minne från en förlorad tid och
längst ner i en kartong ligger vi på en strand på vår första semester
Du skrattar och kysser min hals
och jag minns varför jag föll för dig varför jag alltid föll för dig


Ny vecka

Yees, då var de dax för en ny vecka igen, denna gång V.14 .. Blir en kort vecka eftersom de är röddag på fredag, betyder att man bara jobbat tom Torsdag :) Inte klagar man då iaf !

Igår hade jag de askalas kul. Tack Sandra :) Begav mig upp till Gästis vis 00.30, o jävlar vad roligt de var ! haha ! Mkt folk för att vara gästis också, de var kul o se! Yeah yeah, halv 4a var vi hemma hos mig iaf, gick o la oss o jag har aldrig frysit så mkt i hela mitt liv tror jag .. usch o fy ! men blev varm efetr att jag klätt på mig mkt varma kläder o la mig under överkastet igen eftersom jag är en gentleman o lät sandra ta täcket. :)

Vart ingen färg då jag slingade håret heller, suck.. jag som var laddad inför en radikal förändring, men nej. ser likadant ut som innan .. men men

Idag har jag varit ute hela dagen ihopp om att få lite färg i ansiktet, tror jag lyckats .. känns som de iaf .. men blir en solning imorrn på Princan med sandra ändå :) längtar

Nej , snart äre sängen som gäller om en annan ska orka upp o jobba imorrn!

Längtar till helgen , FF :) HELL YEAH !


Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag