Nytt år, Nya tag.

Japp, sista dagen på året idag, känns bra att lämna detta bakom sig o börja på något nytt. Jag orkar inte , som alla andra, sammanfatta året med massa resumeer osv.. Året har varit mkt upp o ner,  varit med om mycket, både på gott o ont, gjort saker jag annars aldrig skulle göra =) Sista terminen i forshaga påbörjas om lite mer än en vecka, känns bra det med, lite vemodigt, men jag har en del planer så jag hoppas de ska gå bra!

Ikväll blir de till att åka till Erica o Daniel med Sandra, kanske blir en sväng på Kharma senare också, de visar sig. Men det blir en lung kväll har jag bestäm mig för, är så besviken på mig själv sedan juldagen så jag börjar bli lite rädd faktiskt.. usch, men lite gott blir de att dricka, men med måtta!!

har köpt en ny dator också, tror inte jag nämnt det tidigare.. Så nu är man fast i träsket igen =) Hoppas dock att denna är bättre än den förra, men än så länge har de inte varit nå problem.  Jag älskar min dator ! <3

Hoppas alla får en trevlig kväll o en bra början på det nya året !

2008 kommer jag vara med om så mycket förändringar, sluta skolan, börja jobba, hitta bostad, resa, mm mm... Jag ser fram emot detta år =)

Gott nytt år !

Takida

Your strength is so hard to find, I feel so much stronger now, the feeling's alright
Your words make me whole again, those eyes cannot ever lie, you're so divine
I'm not ever alone, you're not ever alone

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive
I'm not ever alone

Your smile is heavenly, I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe, the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I, I will love you til the day I die

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm not ever alone

http://youtube.com/watch?v=lzxn2FLAens




PISSPOTTA!

Teknikens under, jag säger då det.. Fan, man blir inte förvånad alls.....
På juldagens natt så tappade jag min NYA mobil i toaletten ! Jävla pisspotta,klantarsel,loser,shiethead, ja de finns många ord som passar in!  Nu håller den sakta men säkert på att rasa samman.... den fungerar, men vissa knappar vill inte alls vara med, så jag kan inte skriva sms eftersom fyrkant inte vill vara med längre o då kan man inte göra mellanslag =/ Åhh, jag har sån ångest!
Vaknade på morgonen av att jag såg en bild framför mig hur någon tappar en mobil i toaletten, kollade på min o jag självklart var den inte med i matchen, den var helt vit i displayen o när jag gick upp med den till pappa så han fick öppna batteriluckan så rann de massa vatten ur de :( jag är så less på mig själv!!!!

Men annars var vääl kvällen trevlig, skräll att minnet sviker alltför många ggr! Kommer knappt ihåg ngt! Fyfaaaan vad besviken jag är på mig själv! Jävla shiethead!

Jobbat som en took också, bara hela dagart, men de ger en fin utdelning sen så jag kan köpa en ny mobil! bajs!
Men nu är jag ledig fram till onsdag o de är skönt, sen jobbar jag bara den dagen..

bär iväg ner till forshaga igen måndag den 7e, då skjussar far min ner mig :) Så snällt..

nu tänker jag sluta skriva här för dagen.

Bajs!

Hejsvejs!

God Jul

Ja, idag är den dagen då alla småbarn sitter som på nålar för att få sina julklappar, dagen då familj o släkt samlas för att gemensamt äta god mat och ha det trevligt, även den dagen då de flesta familjer bråkar för all stress som pågått och ännu pågår under dagen, man ska hinna med allt. men de är juh trots allt bara julafton en ggr om året.

Jag har nästan precis gjort mig klar, svartklänning på och rött sidenband runt midjan, känns bra men är inte laddad för fem öre för att vara social o trevlig idag, de är jag aldrig mer unde rjulen.. tragiskt! allt känns bara som en stor lögn och ett spel!  men men, nu ska vi se det från den ljusa sidan. Man får träffa släkten som man annars inte träffar, man får äta jättegoood mat och ha det mysigt :)

Var ute o gick en promme med Erica imorse också, de var inte igår..

Nu är det två timmar kvar tills vi ska öppna julklappar, hmm undra vad man ska hitta på tills dess.. =/ aja, jag får ringa sandra o höra vad hon har för sig nere i Krisse, stör säkert.

Men imorrn, shiet vad laddad jag är. Först jobb 11-19 sen är de fetingfeeeest :) Som jag längtat efter morgondagen, 700 förköp biljetter är sålda, de kan inte bli tråkigt ! Gött !

Tack för alla sms :)

God jul mina vänner !

Fredag

Mmm, idag är det fredagen den 21 december, tiden går fort. Snart är det nytt år o allt ... ihhh, studenten närmar sig ;P

Har jobbat iaf, de har varit kul, men tiden står juh iprincip stilla när man början 14.00 , skti seegt! men men .. imorrn börjar jag kl 09.00 o jobbar ända till 19.00, så de lär juh va lite mer drag tycker jag .. Kanske tillomed får sätta på sig den gamlegoda tomteluvan som alltid brukar komma fram i dessa juletider :) haha!
Fick en glad överraskning idag när Björn Pöpke kom in o handla en cola, kändes hur weird som helst att träffa han på mitt ica i mitt torsåker, annars är de juh i Forshaga o nu på senare tid inte alls.. men de var kul iaf =)

Nu sitter jag här igen iaf, taggar till juldagen! ska snart gå o lägga mig också, men först ska sandra komma hit en sväng, då vi ska planera juldagen en snabbis. lär juh gå relativt fort ändå!

God damn vad jag önskar att du var här nu! helt sjuuuuuukt ...

hualigen, måste mååla naglarna igen också, eller så fyller jag bara i dom :P Fuskar lite ... hihi, buuusigt!

Alkohol - Yeah
Drogs - Uhhh

Nejfy vad jag längtar nu ....

åh, nu kom låten också, den som man får en liten klump imagen av varje ggr man hör för den väcker så mycket känslor inom en. Önskar att allt sett annorlunda ut för oss, eller mer för dig såklart!

"Även om de kan bli jobbigt ibland, så står jag bredvid dig och håller din hand"


Jullov!

Japp, då var de jullov och jag känner mig inte motiverad för fem öre. Helt nere idag, vad är det här ?

Är i Torsåker nu iaf, mkt tankar som flyger runt, men imorrn fram till söndag är det jobb som gäller, massa jobb också :) De ska bli kul o komma tillbaka bakom kassan på ica o träffa allt underbart folk som torsåker består av :) hihi..

Idag har jag varit med systrarna inne i Sandviken o valbo, gjorde klart inför juldagen o köpte julisar till mamma o pappa, blev mkt utgifter.. jag som fick pengar igår, typ 1061, nu har jag 300kr kvar =/ men då ligger jag ute med 150, men vad är de ? bara för att man fick bjuda erica på mat, suck!  hatar att handla o göra av med pengar, hoppas pappa bjuder på folkanbiljetten iaf :) vette katten hur jag ska kunna betala tillbaka den annars... hade 300 som jag skulle ha till juldagen, men lära juh fylla på busskortet med 100 sen la jag ut 125kr på en julklapp som mamma skulle ha, sen var dom slut .... åhh ångest !

aja, gott o jobba somsagt.. men massa utgifter nu .. måste betla skolkatalog, plus att jag inte har skickat in skolkorterna än, så har fått en påminnelseavgift på dom på 50 kr =/  buhuuuuuu! sen mobilräkningen på 250 =/ hur fan ska jag lyckas med detta ? ... ÅHHHHHHHH!!!!!

Hatar dessa tider... blääää!

Vinst !

Ja, då är vi inne på den sista veckan och näst sista dagen i skolan innan de efterlängtade och välbehövliga jullovet 2007, även det sista för vår del.. Spännande! Känns som om de kommer bli kanon, har fått en massa jobb sen har vi även fixat biljetter till juldagen, så nu är de klart också =)

Igår var de nästan en vanlig skoldag, lirade lite spel o kollade på film mest hela dagen. Senare framåt kvällen var de dags för innebandyturnering, närmare bestämt kl 22.00. Pallrade oss dit och lirade lite matcher, o självklart så vann Sport3, vilka annars ? ;) Emelie gjorde ett mål också, o inte vilket mål som helst, utan drömmålet på SnyggSebbe :D Tjihooo .. första målet för säsongen, jag gillert! haha .. Men ah, vann hela turneringen bland viltare,hundsportare, fiskare o sporthandlare.. Synd att viltarna alltid har en förmåga att vara så fruktansävrt osportsliga så det inte alls blir roligt, men man får ta de med en nypa salt o hoppas de mognat till nästa år, vilket vi hoppas på varje år o inte sett ngn förändring på än, men men ...

Idag är det hockeybockey mellan sporthandel o lärarna, o här sitter jag o inte stöttar mitt lag för fem öre, men känner ingen ork för det. men hoppas vi vinner i finalen iår igen, vore sjuuukt härligt o ha vunnit alla tre åren :) Får väl se om man pallar sig dit nå mer, är juh ändå en bit att gå.....

Imorrn är de julavslutning också, sissta dagen med PAJ och de känns jättetråkigt! En härlig lärare som ingen kommer att kunna ersätta! Men imorrn åker man hem till torsåker också, bussen går 12.35 o då är jag i falun 16.40 :) Gött o vara hemma i tid för en ggr skull, lagom Bonde söker fru =) Jippie...

Så idag är de massa saker som ska göras, städa o packa... kanske diska också =/ de är alltid lika tråkigt o alltid glömmer man att göra något...

Mm, idag blev de en del skrivet. . . . . . .. . .  undra om de är några som läser?

Aja, får uppdatera mer under jullovet, har dock ingen dator eftersom den pajja ännu en ggr, så nu lämnade vi tillbaka den o tog pengarna för att kunna köpa en ny bajsdator!

Nu ska jag kila runt lite .. have a nice day friends!

PEACE!

Julen närmar sig..

med stormsteg och jag har inte köpt en ända julklapp, svårt när man inte har pengar. Det suger o jag känner mig så himla hemsk. Hur ska jag kunna sitta på julafton utan att ha dåligtsamvete o ta emot julklappar från syskonen när jag inte köpt några till de ?

Helgen skulle bli lung, men i fredags så blev det trots allt arena. man säger juh inte nej till att bli bjuden :) Vi spelade singstar o hade trevligt..

Helgens stora överraskning var när Sanna ringde o sa att hon skulle byta tåg i stan i en timme, o undrade om jag kunde komma o vänta med henne. Glad som få sprang jag hem o tog bussen in till stan, de var mys även om vi bara sågs en kortis :D

Annars har de varit den lugnaste helgen på länge, gårdagen spenderade jag endast hemma på soffan och lite då o då i tvättstugan =) det var mys ..

Idag har jag gjort samma, förutom nu då jag sitter i skolan o hade tänkt att göra klart lite rester, minst en iaf! måste börja, kom igen Emelie!

På onsdag är det lov också, ska bli skönt! men är lite lätt stressad med att i skolan, 73dagar efter jul är de kvar av tiden i forshaga. lite mysko måste jag erkänna! men vår tid är kommen o de ska bli skönt att få börja ett livutanför forshaga :)

Tänker på dig hela tiden, skrev en liten dikt idag :P haha, ganska stolt... får se nu om jag kommer ihåg den!

Känslorna sprudlar i kroppen,
du är de ända som finns i knoppen.
Kärlek,ömhet o trygghet är de jag känner intill dig,
är det inte rätt så säg.
Du tycker om mig för den jag är,
och du ska veta att jag förevigt kommer att finnas här.
Det känns som om jag känner dig bättre än vad jag gör,
du tänker väl " snälla, vad är det jag hör"
Min kärlek till dig är speciell, precis som du.
Du är alldeles extra ordinär,
och helt speciell i min värld.

Aja, så gick den iaf ..

Nu måste jag börja med min argumenterande text om barnmisshandel så jag kan lämna in den imorrn :)

Ciao, and peace !

Hårt

Jaha, då sitter man i skolan igen, slutat men håller på att jobba lite med vår egna lilla butik som skulle vara inlämnad imåndags.. ooops! Men nu är den klar iaf, o de känns skönt, bara alla andra rester som är kvar o ska in nu. hmm.. lite stressigt medtanke på att vi går på lov på onsdag o jag har inte ens börjat jobba ikapp =/
my fault!

Ikväll är de tänkt att de ska vara fest, hoppas det blir kul ! Får se vilka som ska vara med o vart vi ska vara, vill ha singstaaaaaar :) grymt kul! Lussefotbollen är o vi får se om vi pallar oss dit för att se några matcher, hejja alla snyggingar ;) finns dock inte många på denna skola.

Aja, känns ganska hårt just nu. Men de lägger sig snart, de vet jag!

Tack alla som lyssnar på mitt eviga tjat.

PUSSPUSS!





Now you're gone, I realize my love for you was strong
And I miss you here, now you're gone
I keep waiting here by the phone
With your pictures hanging on the wall

Is this the way it's meant to be?
Only dreaming that you're missing me...
I'm waiting here at home
I'll go crazy, now you're gone

There's an empty place in my heart
Without our love it will break apart
It won't heal, it never fades away
I will think about you every day


Obeskrivligt.

Kan inte med ord beskriva hur roligt jag hade det i lördags, sjukt kul! Detta var verkligen vad jag behövde. Visst finns de minnesluckor, men sånt får man ta . Underbart var det iaf, ända fram till igår. Jävligt synd med allt, men är glad åt de som var. Tack så mkt!

Snart är de jullov, o de ska bli skönt =)

Förövrigt så hatar jag Datorer, min bärbara har varit inne på service i två månader nu, skulle hämta den lördags, fick tillbaka den o var överlycklig! har grejer på den som måste in i skolan, när jag kommer hem o ska sätta iggr den så fungerar det inte ! Jag blir toookig! mamma skulle åka in idag med den o ge dem en reäl utskällning, jag har inte köpt datorn för att den ska vara inne på service hela tiden! suck! .. de värsta var att dom sa att de måste vara jag som trycker på ngn inställning eftersom den inte bara kan bli sådär, men har man inte ens använt den o de enda man trycker på är startknappen, då kan de väl inte vara mitt fel ?? eller .. aja, får ringa in o höra med den. MÅSTE FÅ EN NY!

Aja, jag saknar dig sjukt mkt, hade hoppats att de inte skulle bli såhär, men de går över.
Du är grym iaf.

Pusspuss


Idolfinal

Japp, sitter hemma hos Sändra nu och vi har precis kollat på Idolfinalen, hejja Marie Picasso! fast egentligen håller jag på Daniel, men eftersom han lämnade tävlingen för ett tagsedan så blev de Marie, o hon vann även :) kul kul. Men hon var helt klart bäst! absolut...

Igår anlände jag till Torsåker, väldigt skönt o vara hemma.. har iofs inte varit hemma i huset så mkt, men de fungerar de med. Sändra är prio ett just nu denna helg :) 

Jaa, blev juh en lung kväll , men skönt de med.. men hade velat åka in till S-viken o kollat lite, men men .. imorrn blir de lite fest iaf :) Kommer bli kanon, vet dock inte vart vi styr, men de visar och löser sig.

Först blir de valbo o hämta min dator, hoppas den är hel o ren nu ! Varit på service nu i två månader prick imorrn, o de suger. Hoppas på att hitta något snyggt linne till kvällen också, får se hur de blir med den saken.

Har varit o hälsat på farmor idag också, de var mys som alltid =) Fick lite fika o vi pratade massa strunt! I love my grandmother ! <3

Snart blir det sängen iaf, blev inte så många timmar sovda inatt, mest prata massa i telen, men de var mys det med kan jag lova =D

Längtar till imorrn!  Du & Jag Sändra, Du & Jag =) Always and forever...

Tänker på diig grymt mkt ! Pusspusspuss!