PANIIIK !

vet verkligen inte vart jag ska ta vägen förtillfället ! min mobil är trasig o nu har jag ingen sådan mer. måste gå utan nu i minst 2dagar, hur fan ska mitt liv sluta ? allt finns i mobilen... vännerna, familjen o såklart Marcus.. dig pratar jag juh bara med över telefonen eftersom du är i Kosovo .. helvete !!

åkt längdskidor idag förövrigt !. haha .. aldrig skrattat så mkt känns de som .. fy faaan.. låg mer i snön än stod på skidorna !  ramlade konstant hela tiden .. haha .. vet vem som vinner tävlingen "flest blåmärken vinner" imorrn iaf .. Emelie Jönsson!

nej, livet känns förjävkligt just nu .. nu är de bara att dränka sorgerna som gäller.. pontis 18års fest! :) som vi alla i klassen längtat !

BAJS HELVETE SKIIIT !

Allt på en o samma gång

Ja, nu är det verkligen mycket för 17åriga lilla Emelie. vet inte riktigt hur jag ska hantera alla dessa känslor som finns innuti mig, alla tankar och funderingar på allt. Vissa saker är jag säker på hur jag känner, men andra står det still på noll, hur mycket jag än funderar o tänker kring dessa tankar så kommer jag ingen vart, står o trampar på samma ställer hela tiden. Känns ganska meningslöst .
Det hela handlar egentligen om att våga, våga fråga och våga ta reda på fakta. Inte ta något förgivet. Inte ha för höga förhoppningar, för i slutändan brukar det vara jag som alltid blir besviken. Vill inte vara med om det igen. Vill inte överlämna mig och hoppas på det bästa. Nu ska jag spara på allt, vänta tills det kommer till mig, tills jag får det ist för att hela tiden ge och blotta mig. Det är svårt, men jag måste tagga ner lite. Ställa mig frågorna " Hur vill jag att de ska vara? Hur känner jag om detta? Vad vill jag ? " . När jag har svaret på dessa frågor så kan jag börja fundera på om jag ska berätta eller inte . Men innan dess,
Take Care !

Sitter i skolan nu, vi har idrott men jag har valt att stå över den idag medtanke på min förkylning, dumt o äventyra någonting. Ska börja skriva min labbrapport till mitt träningsschema. Det här måste ge resultat ! Jag ska verkligen slita, för nu har jag bestämt mig . Efter dessa sexveckor ska jag ha gått ner i vikt o blivit bättre tränad, fått bättre kondition. jag ska bli fin !


min mobli, vart ska jag ta vägen ? Den är betyder verkligen sååå mycket för mig, och nu är den ur funktion. Förstår inte vad som är fel. Vill bara tacka min underbara vännina Sara för att hon lånat ut sin mobil sen i lördags till mig. Du förstår inte hur mycket det betyder för mig . Älskar dig så otroligt mycket för att du är den underbara människa du är. Tack !


Nej, man kankse ska komma igång med träningsschemat.. så de blir gjort ..

Vill bara tillägga en sak , Jag tänker på dig fruktansvärt mycket. inatt kunde jag inte sova pga alla tankar, vill bara träffa dig nu ! :) tihii ;D


Chanser

jag blir så trött på det här. Du har haft hur många chanser som helst att berätta hur du känner , och nu när jag bestämt mig för att gå vidare och känslorna är nästintill borta så kommer du med kärleksförklaringar. Jag har inte varit annat än ärlig mot dig, allt jag sagt har jag menat. men vissa saker kankse inte borde ha kommit fram. Förlåt om jag gav dig föhoppnigar, men jag sa senast häromdagen hur allt låg till o hur jag vela ha det. men kan bara säga, "hej o välkommen till min värld" , nu kanske du vet hur jag mådde o kände mig när det var du som velade och dissade mig .. Jag kommer aldrig att dissa dig, vill vara din vän. finnas vid din sida, som vän o inget mer. Förlåt!

Borde verkligen inföskaffa mig ett alkolås på mobilen, som numera är sönder också =/ paniiiiik! den fungerar inte alls, tre veckor gamal är den. blir så trött... nu fungerar varken tv eller mobil ! hur ska jag överleva ? Mitt liv finns juh i den där mobilen !!!

Igår blev de fest, de var riktigt kul.. Började med Sexparty hos becca, skitkul o lärorikt ;P alla köpte nog produkter för 400kr, minst ! haha..intressant ! Sen drog de in på Arena o jag drog vidare till getttot o möte upp pernilla o dom, sen gick jag till kex, trevligt.. sen vidare upp till Ellie o Gotland, där var de lite flk o telefonen gick i ett . nästa ggr lämnar jag nog den hemma... blir nog bäst så !

Nu har jag o Sara nyss haft den mest romantiska middagen någonsin.. för min del iaf. Potatisklyftor,fläskfile,vitlöksbröd o alkoholfri skumpa :D Så myysigt ! snart är de dax för efterrätt, då blir det brownie med mintsmak :D mumms... sara bakar för fullt.. ska ut o hjälpa henne !

Tack o hej för mig !

Brrrr

för de är juh tur att de inte är dåligt kallt ute, en halvmeter snö och en annan inte har några vinterkläder. Halsvärken börjar komma o de känns inte bra. Men nångång lär jag bli sjuk också,eftersom jag aldrig brukar vara sjuk annars.

Skolan idag har varit helt ok. Körde fotboll på idrotten , Zlatanklass måste jag erkänna, inte för o skryta eller nått ;) Sen sista 30min blev de fys, precis vad man behöver. Körde alltifrån mage till ben . Sen även lite mjölksyreträning, alltid lika givande..

Bänkpress igår på gym, känns lär jag säga.

Innebandy idag. lutar åt att vara hemma med halsen o rå om den, men vi får se.

Sara ligger o sover nu, skräll... vi som skulle planera.. men men:P Älskar henne grymt ändå. hon är så söt när hon ligger där i sängen, inlindad i sin röda filt med vitablommor på.ihop kurad !! tycker der är väldigt synd att du känner att du vill åka hem o inte vara här mer. Men snart får du flytta hem, o då kankse de blir bättre ?

Nu kom sanna o Linda hem, ska vara social med dom :)

Tänker på dig !

Kärleken

är något jag inte vet så mkt om just nu. både på gott o ont. har en känsla i kroppen, den kommer bara fram då jag tänker på dig, Denna känsla är mkt speciell, men jag kan inte sätta fingret på vad de är för känsla. men med tiden så får jag nog reda på det.

har precis kommit hem från gymmet nu, var där med sara en snabbis,bättre än inget alls.. körde lite armar o sen magövningar här hemma . Käkade världens godaste kycklingsallad idag också, mumms.. fler sånna åt folket !

Ikväll blir de lugnt.. oj såg nu att klockan var ganska mkt . läggdax snart

helgen då. jo i fredags var de överraskningsfest för Becca, de var trevligt.. blev lite lekar o en del alldeles för berusade människor, jag tog de luungt.. åkte med in till stan, träffade Bladh,Elias o Nyman med Sanna o linda, åkte hem hit igen o då kom Kil. Sen gick jag o mötte Dyngen o hon var verkligen, ja DYNG.. men vem förväntar sig annat av vår alldeles egna lilla prinsessa sara ?! ;) haha .. Go du vännen !

imorrn är de prick en månad kvar tills jag ska hem till Torsåker o Sportlov .. Längtar till Sandra, vi är juh somsagt bäst ! :D:D fick just nu veta att de ev är skoldans den 3:e , kmr nog hem till den :D Vore juh toppen ! typ som Mcflurry m chokladsås ;P eller hur sandra !? haha

Nu ska jag draa ! hejsvejs...

TÄNKER PÅ DIG!

Jag har något som kallas..

träningsväääärk !
Är så stolt över mig själv, nu har jag tränat styrka tre dagar i rad :) ohh, jag har verkligen börjat komma igång nu .. Yeah!  Jag kommer att bli värsta biffen om jag fortsätter så här :D Hell Yeah!

Nu sitter jag i skolan, vi har "projekt arbete", jo men visst de går juh bra.. Kommer inte på ngt bra att ha som arbete, fantasin finns inte just nu. Lagt den på hyllan för ett tag.

Ikväll är de fest som gäller, de ska bli riktigt kul. Får se vad som händer. Alla ska in på Arena o då blir lilla Emelie själv i forshaga och det är inte det roligaste. hmm. Vi får helt enkelt se hur det blir. Nån kankse stannar kvar, för de brukar juh vara så otroligt roligt i forshaga by night!.

Annars i helgen blir de lungt, ska soovaaaa hade jag tänkt, känns som om de var väldigt längesedan jag sov sist.  o på söndag blir de gym igen, eller ett kondotionspass.

På måndag får jag börja skriva sms :) längtaaaar ! de har varit svårt att låta bli o skriva till dig, men på måndag får smstummen börja arbeta igen ;P hehe ..

Jag vill träffa Sändra nu, min alldeles egna Sändra ! Saknar dig så grymt mkt. Våra kvällar, våra skratt, våra dagar hos Siwert, ja allt ! Men snart kommer jag hem, om en månad.. O då ska vi vara Back in business igen :) Jag säger då det !

Imorrn är de prick 6månader till 18årsdagen, okej jag vet.. de är väldigt desperat, men det är de ända jag ser framemot med sommaren, och peace and love, sen kan sommaren o studenten bara dra åt helvete ! vill inte !!!!!!! snälla, ta mig inte till årets student! orkar inte, kommer bryta ihop totalt.

yeah yeah , tänker på dig!

Träning

Nu har man precis kommit hem från ett Aerobicpass, det känns gött. Har äntligen börjat ta tag i de där som kallas träning :D mitt nya liv har börjat ! Igår var de innebandy för första ggr på väldigt länge också, de var kul . gick dock inte så bra, men har slutat bry mig nu. är där för träningens skull.

Ansiktsmask är kul, eller hur flickor ? haha .. Jävla gula tänder man fick, såg ut o ha varit rökare i typ sisådär en 40 år.. gasch, slutade o kolla i spegeln sen. Blev dock bättre när man tog bort masken.

Jaha, då märks de att skolan satt igång igen då. tror jag har tre prov v 6 . usch, jag orkar inte!. men men , bara ta tag i det där på en gång nu. så man inte halkar efter, som jag har en förmåga att göra.

Imorrn är det torsdag, då är de innebandy som gäller igen. dock en väldigt sen träning, men de ska väl gå. Lirade match idag mot GS, jag var inte med, men vi vann med 5-2 o de är väldigt härligt. bra jobbat tjejer!

Solat idag med Sanna, hur gött som helst. Sommande så fort jag lagt mig ner. :) men vart är färgen?!

Åt världens godaste mat idag även, min egna spaghetti o köttförsås, mumms ! verkligen HUR gott som helst.

Jag tänker på dig, nästan mer än hela tiden. vet inte vad du gjort med mig. men känns iaf bra, även om de kankse inte borde göra det. Jag vet inte vad jag borde känna..

För musiken o vännerna är de bästa jag har :) tack så mkt, eller som vi säger i förshaga, Thank you verry much !


Skolan

Nu är man återigen tillbaka i skolbänken. Sitter i Libanon nu och håller på med utvärdering från mässan. Slutar klockan 16.30 idag, suck. men hinner jag klart med detta får jag gå när jag vill.

Igår var det ganska smärtfritt att vistas på mässan, vi behövde dock bara vara där mellan 9-14, sen åkte vi till Barkaby och gick på outlet, hittade en BjörnBorg tröja och ett par nya skor. Verkligen vad jag behövde :) kändes väldigt skönt.

Idag är de innebandyträning som gäller i högsta hugg. Ska bli skönt o få träna, match imorrn mot GS86 (gamla laget) och jag hoppas på att få vara med, ytterst tveksamt eftersom jag inte tränat sen före jul. men hoppas kan man juh alltid :D

SOOOLA ! :) längtaaaaar!

Idag hade vi smidighetstest på idrotten, jo bra att en annan är smidig som en elefant. HERREGUUUD !
Nästa vecka är de konditionstest, shiet. träning för fulla muggar nu!

Måste fortsätta att arbeta nu.

Ihelgen är de fest, tesse 18 :)

Swesport

Tillbaka på vandrarhemmet efter en dags arbete på mässan. Vi har fått stått i insläppet o sen gjort lite andra uppgifter, inte alltför överdrivet roligt. men men .. sista dagen imorn o de ska bli skönt. Sen får man komma tillbaka till forshaga igen :D

Ikväll blir de nog en tidig kväller, är pretty trött .. gått hela dagen.

Tänker på dig hela tiden, bilden på telefon har sin egna lilla funktion ;P haha .. Hoppas du ringer snart iaf, vill prata med dig igen :) skulle vara kul !

Saknar Sanna o Sara ! love you!

Stockholm

Sitter i sthlm nu med klassen, kan juh inte påstå att jag har sådär jätte roligt. Men de blir väl vad man gör det till. Hittade en dator iaf o ingen blev gladare än jag :) Har dock massor med folk runt omkring som ska ha datorn snart de med.. pust !

Bilresan hit var typ en ända pina, tänkte på allt. vet inte om jag vill ha de känslor jag har. Kommer aldrig få ut ngt för det iaf. Just nu vill jag bara träffa dig, men de går inte. damn it ! Tänker på dig hela tiden, har jag gjort sen sist vi sågs..

Faaaan. varför lära vi åka upp hit denna helg o inte ngn annan, då man är lite piggare, lita gladare o lite socialare ..

Jag vill till Sara o Sanna ! NU ! jag vill skratta o ha kul med dem.. älskar er ! :)

James Blunt - Cry
Coldplay - What if o Fix you

Ring snart igen :D::D:D:D

Fix you

Hemma hos världens underbaraste människor nu, Sara,Sanna o Linda :) Sitter inne på saras rum, hon ligger o läser Vecko Revyn o jag hamnade här. ovanligt. Linda har en date som jag lagat maten till :) tacos blev det, tända ljus o myspysbelysning.. ;D Sanna är inne på bio, skulle vara med egenlitigen, men alla fick inte plats i en bil, så då stannade jag o Sara hemma. Vi har ätit tacos o tvättat lite .

Har idag kommit underfull med vilken curlingmamma jag är åt de små töserna här på 7e, gör verkligen allt för dem. om de behövs. städar,tvättar,lagar mat, gör tjänster osv.  men vad gör man inte för dem man tycker om?

Idag har vi varit iväg på skolsm i innebandy, vann första matchen, väldigt skönt. första ggr för vår skola med vinst under ett skolmästerskap, låter osannolikt, men sant. Sara hängde två mål :) kul. en annan gjorde juh inte så stor nytta på plan, men men .. as usual !

Imorrn ska jag till den kungliga huvudstaden på Swesport mässa med klassen. hade varit roligt om de vore under en annan helg, känner mig inte så inspererad just nu. Kommer väl. Kommer hem på måndagkväll, komme vara helt slut, gå på mässa två dagar tar mer på ens krafter än vad man tror.

" tänk dig att du möter en kille med gul tröja som presenterar sig som Bruno, och en kille med brun tröja som inte presenterar sig, vem förknippar du då med namnet? "

Sitter nu o lyssnar på coldplay - fix you , vilken härlig låt. repeat ! :)  Har fått upp ögonen på detta band nu, gillar dem skarpt . What if är också en väldigt bra låt. Sen har vi även Scissor Sisters - mary. Den är så underbar.

"When I'm down you're always there
Standing by to comfort me
Someday we'll go round the world
I'll make the journey so sublime
I know you're not a travelling girl "

James Blunt - Cry, lyssnar o njuter. Tänker på dig, ;)

"Have seen peace. I have seen pain,
Resting on the shoulders of your name.
Do you see the truth through all their lies?
Do you see the world through troubled eyes?
And if you want to talk about it anymore,
Lie here on the floor and cry on my shoulder,
I'm a friend.

You and I have been through many things.
I'll hold on to your heart.
I wouldn't cry for anything,
But don't go tearing your life apart.
"

Nu ska jag äta glass med världens bästa sara o lägga bloggandet på hyllan till Tisdag!

Ha det!



Sara ...

nu har Sara äntligen kommit, med körkort o allt :) så stolt över dig, du skulle bara veta . Du är så värd detta, som du har kämpat och tampas med det, trots att du inte haft det så lätt senaste tiden. Du är min idol ! vet du de?

Igår var de skola, lung dag. hade två lektioner. Sen var de innebandyträning med skollaget, inte så roligt.. spelar juh som ett jävla ufo. fyfaaan vad dålig jag är. men bara bita ihop o göra det bästa. 
Sen gick jag till getthot o träffade Sanna,Linda o Mirja, de satt o käkade så jag gjorde dom sällskap.Satt o pratade en massa om student o bal osv, jobbigt o lyssna.. men men . sen ringde det i telefonen, hur kul som helst. pratade i 40minuter.. skrattade o hade rolig. tack för det ! Hoppas på reunion snart :) längtaaaar!

känslorna pendlar upp o ner.

Bilden är så undebar, blir så glad av att se på den. spritter i hela kroppen. Grrr ! ;)

Skolan idag gick väl bra. har varit en lugn dag igen. träffat lite roligt folk som kommit tillbaka från lovet. kul kul. Hela lunchen spenderades i cafeterian med Sara o Robban, de var mkt trevligt :) hehe .. som alltid iofs!

Pratar med Marcus på msn nu ! jaaaa.. alltid lika kul :D

Snöar som satan nu, hur mkt som helst har de kommit... YEAH !


Back in bussnies

Jaha, nu är man tillbaka i Forshaga igen. Kom i söndags o tiden sen dess har varit vädligt myys.

I söndags åkte jag nervös som ett vrak till Gagnef för att träffa Sanna och Marcus. När jag kom dit så blev jag bjuden på mat o åt tillsammans med Mamma Marie och Pappa Per (?) och Sanna såklart. Efter middagen åkte vi ut på byn lite och fixade med Sannas balklänning, den är verkligen sååå fin. :) När vi kom hem sedan hade Marcus och Jonas kommit tillbaka från skoterkursen de varit på under dagen.

Nervositeten ökade samtidigt som spänningen och längtan efter att äntligen få träffa den kille jag pratat med på msn och genom sms så länge också ökade. Sanna provade sin klännig och det var verkligen fiint. nästan tårögd. gjorde ont o se henne i balklänningen medtanke på att tiden kvar tillsammans är så kort och man påminns varenda dag att det blir en dag närmare slutet med mina kära vänner på denna skola.
Att träffa Marucs var jätteroligt, han kom där med ett leende på läpparna och var så trevlig. ( och handsome) . Sa väl inte så mkt till varann till en början. Men i bilen släppte det lite och vi pratade på lite titt som tätt.. Fick juh även äran att sitta i framsäte bredvid honom . Status. !

När vi kom till Värmland var klockan runt 21.00, vi åkte in till stan och käkade på donken, trevligt. Sen åkte vi hem till 7e för att packa upp lite grejer, kolla kort från festen i fredags, kolla igenom alla låtar på datorn och tillsist kolla på film. "The Omen", den var bra, lite komplicerad i mellanåt, men heltklart sevärd. Sen var det sova för fulla muggar som gällde eftersom klockan var 03.00 ! ZzZzZz

Började måndagmorgon med o städa o packa upp kläderna från väskorna, åt en banan sen kom Marcus på besök, treeeevligt ! :) kollade lite på tv o småpratade litegrann. Gick vidare till skolan o pratade med lite lärare osv. Åkte in till Stan med Sanna o Mats för att lämna in CV på waynes coffe, sen hem till forshaga igen o dags för Marcus att åka hem. Helgen har varit väldigt trevlig på många sätt och vis och jag hoppas på en fortsatt kontakt med Marcus, verkar vara en störtsköön kille med stor livserfarenhet. .

Nu sitter jag i skolan, hmm.. vaknade till låten som är helt klart den bästa, Kenkrihan-You took my heart away . Sen kom det ett sms som var mkt efterlängtat :D Väldigt kul ! 
Började skoldagen med Engelska B o sen raskt vidare till Småföretagande B, kul kul .. Lunch o nu base, fast har inget att göra på basen, så jag har slutat .. Pretty slapp dag. ,dock väldigt skönt!

Sthlm o Swesport på lördag-måndag . :D

Kunde inte sova inatt, riktigt jobbigt. Tankarna flög genom huvudet, vet inte vad jag ska tycka o tro. Vet inte hur jag känner o vet inte vad jag vill med allt, det är svårt.. Varför kan allt inte vara normalt, varför måste man känna någonting  hela tiden. trött på det här med känslor av alla olika slag nu. blandad kompott.

Nu har de redan blivit för mkt skrivet idag .. måste bara skriva att jag saknar Sandra jätte mycket. Våra skratt ! oh, geee mig ! :D

Sara imorrn >:>D hur kul som helst.. längtar !

Torsåker -> Gagnef -> Forshaga

Idag bär det iväg till stället som betyder mest, Forshaga. dit jag har hela jullovet fått längtat till att komma till. Nu känns de lite jobbigt, lämna de som finns här hemma. Men jag har gjort det förr o gör det igen. kommer hem om minst 7veckor igen, för då är det sportlov .:)

Jag har en klump i magen, vet inte vart det kommer ifrån och varför den finns där.

Nu om 30min ska jag bege mig till Gandalf the grey . Ska blir kul o få se hur sanna bor, den största stadsmänniskan på jorden. till lilla gangef är det jag ska. aldrig varit där, så de kommer att bli en upplevelse utöver de vanliga.

Ikväll kommer jag att få sova i min säng, ikväll kommer jag att få vistas bland mina grejer och imorrn kommer jag vakna upp o mitt nya liv ska påbörjas ! känns bra,känns bra!

Livet är inte alltid lätt, men inte alltid svårt o jobbigt heller. men oftast de som tar över.

Jag tycker fortfarande att Kenkrihan - you took my heart away är bra, nästan bäst .

You and me , we made a cuple and its no turning back fore more, you and me ,there is no other thing to carry about. youre holdning my hand, you lightning a fire and all you said to me marked every damn day.
You took my heart away from wish i cant deniy, you took my heart away from you.

Tänker på dig,tänker på dig,tänker på dig . Trodde inte att de skulle tillbaka så snabbt, jag visste att de låg i bakhuvudet nånstans, men ah .. de har jag vetat sen 2år tillbaka.

oj vad tiden går. nu måste jag packa ihop det sista. Drar om 27minuter..


Blandade känslor

Nu är de snart dags för hemfärd, och som jag har längtat.Finns inte ord. Men nu när stunden snart är kommen, är det lite jobbigt faktiskt. Har haft ett underbart lov med Sändra o resterande som förgyllt mina dagar här på hemmaplanen. Hur mkt man än vill tillbaka till Forshaga så är det ändå jobbigt o bara åka ifrån allt hemma. Sändra, vi har haft en oförglömlig tid. Du vet att jag älskar dig så fruktansvärt mkt. Vad vore en ledighet utan dig ? inte densamma. men nu är de återigen dags o styra sin kosa tillbaka till forshaga, till mina underbara vänner därnere. Men först så ska jag hem på en snabbvisit till Sanna i Gagnef . ohjaa.. Det ska bli kul, ska äntligen få träffa hennes border Marcus som har förgyllt min julhelg med massor av roliga sms o som suttit o pratat med mig på msn dom nätter jag inte kunnat sova :P

På tisdag skulle Lx komma.. JAA ! och även Sara om jag inte minns fel. ? Ska bli sjukt kul att få träffa er igen. Vi har en del att prata om ;) haha ..

Tänker mkt på gårdagen, den var underbar! verkligen.. cant stop thinking about it. Ända sen sommaren 2005 har du på ett eller annat vis funnits i mina tankar. im glad that you are a part of my life. Du vet vad jag tycker och tänker. !

Jaa, nedräkning nästan. de som gör mest ont är att jag kanske inte får säga hejdå till sändra. och för den delen inte till dig heller. men hoppet finns om att du kommer in på msn ikväll.. Jag väntar. . . . .

Sändra, du har en sådan stor betydelse i mitt liv. Jag älskar dig och våra stunder tillsammans är som Khirsti skulle säga, "ett halelulija moment" . :D När jag tänker på dig så kommer direkt sommaren 2006 upp, men nu har vi upplevt många nya äventyr o minnen.. Statiol,hundtricket,checkabrax,strumpeldningen,skeden,siwert :D o mkt mkt mer . haha .. de är så klockrent ! thank you!

Tiden i Torsåker kankse inte är så rolig utan sändra, men när hon är här så vill man inget hellre än stanna!

Jag tycker om dig, de gör jag verkligen! kan dock inte sätta fingret på hur mycket. men mkt är det. Du är en underbar person, och det vet du. Blir så glad av blotta tanken på dig. :D

Nu ska jag kika runt lite .. tar nog ett tag till nästa blogg.. men jag älskar er !:D

Underbart

Idag har varit den absolut mysigaste dagen på huuur länge som helst. Har haft så otroligt roligt,trevligt mysigt och underbart. gasch ! Började dagen med att vara kattvakt åt sirre, kasper kom hit o vi lyssnade på lite musik o kollade på sjunde himlen. Sen var husfriden slut då Danne o erica kom hem, då blev man sysselsatt och vi bestämde oss för att gå hem till kasper för att titta på Hundtricket, vilket vi också gjorde. Filmen är så klockren, skrattade o hade kul . några roliga kommentarer. När hundtricket var slut så var de hip hip hora på tv:n, under den filmen blev det mkt pratandes o lekandes :) iihih, man blev som ett litet barn igen. skitkul iaf. sen så gick jag hem o Kasper åkte iväg med grabbarna grus.

Nu sitter jag här, ensam i en tvåa på "gökke" .. haha, men de är sönt.. får tid o tänka lite utan att bli störd av nåon eller några. De är verkligen behövligt .. Erica o Danne ramlar väl ändå in snart :D

Imorrn då, har inget riktigt bestämt.. ska kankse träffa Sofie :) De kan bli väldigt roligt .. Sen så vet jag inte om det skulle bli filmkväll med lite folk härifrån. Får se hur det låter på de berörda. man kan juh alltid hoppas.. :D

Sändra är på Gärre idag, hoppas du har kul ;) De förtjänar du verkligen..

Keso ringde nyss, full som ett svin. Jag vill ocksåå :) har verkligen en hel del att ta igen i forshaga .På söndag åker jag dit o de ska bli skönt, men svårt o lämna sändra ! usch.. Ska träffa Marcus också, de är något jag ser fram emot :D kul kul ...


18år

Ojojoj.. Sändra har gått o blivit väldigt stor nu . Hon är 18 år nu :) Grattis Gumman ! always in my heart ! Fan så roligt vi haft det ikväll, lika roligt som alltid .. Älskar dig ! skratt,skratt o återigen massa skratt !

Sitter på msn nu, pratar med Kasper :) Alltid lika kul :D:D:D Imorrn ska vi ses, jag ser fram emot det :D

Ska vaar barnvakt åt sirre imorrn också, de ska bli kul :D

Äntligen har Robban kommit tillbaka i rutan på msn.. så kul  !

FAN !

Jag hatar detta .. Varför just jag ? varför måste just jag drabbas av nå jävla fel jämt för.. Vill inte ha de såhär, vill inte ! Jag gör allt jag kan, men får inget tillbaka, ser ut som ett jävla helvete i ansikte pga dessa jävla acneutslag ! Vågar inte ens visa mig utanför dörren utan en massa smink o skit. hatar det. Kan inte ens se mig själv i spegeln mer. då är de illa ! Vad fan ska jag göra ? kommer juh ta hur lång tid som helst innan jag får bort dem. Måste först ha ett sjuhelvetes bra solarium o sen sola 100ggr innan resultatet kommer. ! helvetesjävlaskit ! gråten är nära hela tiden.. vill inte se ut så här, FÖRSVINN! jag har inte gjort ett skit för att förtjäna dessa acneproblem.. inte ett skit ! men nån måste juh få alla fel också..
O det har juh blivit jag . tack !
Hur fan ska jag våga träffa Marcus då? o Kasper ? hell.....

Vad ska man känna ?

Sitter här hemma, ensam nere i min källare, med massa tankar flygandes igenom mitt huvud. Jag skulle kunna skriva att jag varken vet in eller ut, men egentligen så gör jag det. Jag vet hur jag känner just nu, jag vet hur jag kommer att känna efter ett möte med dig, det jag inte vet är hur jag vill känna och hur jag vill ha det. Jag vill ha så mycket. Vill känna mig fri, bara kunna leva livet. Men samtidgt vill jag ha någon som håller mig kär vars känslor är ömsesidiga.  Visst kan man leva livet när man har någon som håller en kär också, men inte på samma sätt. 
När jag ser personer som står mig nära med en pojkvän/flickvän blir jag lycklig men ändå lite fundersam, de är så låsta  med varandra, de kan inte kunna göra nått utan att fråga den andre osv. Så vill inte jag ha det i ett förhållande, det är därför kärleken skrämmer mig så mycket. Jag vill inte känna mig låst till någon. Men hur underbar är inte känslan av att vara kär ? Saknaden efter den man tycker om är så häftig, och sedan när man får träffa den efterlängtade människan, det finns inget bättre. 
 Det finns så mycket för och nackdelar med kärleken. Just nu vet jag inte ...

Idag har jag varit upp o bytt min mobil till en ny likadan, batteriet var juh stört :) har även solat, men somvanligt, inget resultat. men men ..

På söndag åker jag till forshaga :D Som jag längtat .. de ska bli så skönt. Vill inget hellre än o träffa mina älskade vänner. Ni betyder mer o mer för varje dag som går, och juh längre tid vi är ifrån varan detso mer inser jag vad ni verkligen betyder för mig !  Utan skulle jag inte vara den person jag är idag. När jag är med er känner jag sån glädje och tacksamhet. Lyckan inom mig stormar, men visst. Jag visar det inte alla gånger, men känslan finns ändå där. Ni är de som verkligen betyder något för mig, det är ni som kommer finnas kvar och er jag kommer att minnas om 40 år. Sara, Sanna o Linda !

Imorrn ska jag klippa mig, vet dock inte hur .. Lugg eller inte ? nu kommer alla dessa värdsliga saker in. Med lugg får jag en rundare ansiktsform, men det är juh så fint med lugg.. Utan lugg så har jag samma frisyr som alltid, men den ger mig ett mer avlångt ansikte.. Åh .. vad ska jag ta mig till ? tänk om jag ist kunde ha det där smala ansiktet jag alltid drömmer om, om jag bara kunde få ändra mig o se ut som jag vill, ingen skulle vara gladare än jag .. men men .

Det är verkligen inte lätt

nej de är de då inte . Jag vet exakt hur jag skulle vilja att allt var, men medtanke på att jag bor där jag bor kan de bli lite svårt.. vet inte alls. ist hard. men vem har sagt att de ska vara lätt !
Nu har jag en del saker att sova på. !

Vi två.

Ja, Sandra, vi är verkligen som vi är. Haha .. Vi ligger i sängen o lyssnar på musik, o helt plötsligt står vi bägge upp o bara sjunger med till Marcus-everythig changes, dansar o hoppar. Skrattar som alltid när vi är tillsammans. Sätter på en gamal goding skiva med Europe - final countdown,aqua - barbie girl  o massa andra gobitar från när man var liten. O där står vi o breakar loss som aldrig förr. Så jävla kul :) Svetten o tårarna rinner av skratt .. alla våra moves, oslagbara :D tar de lite lungt efter timmar av dans, tänder ljus, så ska jajg låtasas tända eld på sandras fot, så tar den eld på riktigt !hahahahah ! så kuuul .. tur att hon inte gjorde sig illa. Men där ligger vi båda dubbelvikta på golvet o bara skrattar ! går inte att beskriva ! elden spred sig på strumpan ! minne för livet ! hahahaaa

Nu sitter jag på msn, pratar med Sara o Kasper . :) o de är även det lika trevligt som alltid ! Snart träffas vi sara :) fast vi gjorde juh de på nyår också, klockrent :D Nyår var förövrigt hur roligt som helst. fick träffa den människa som har den största platsen i mitt hjärta, sara :D vilken lättnad !  har många filmklipp från nyår.. alla lika bra ! Trodde förövrigt inte att saras kompisar skulle vara så galna som dom var, men strötsköna är minst sagt ett bra ord på dom :)

Oh, det börjar dra ihop sig nu . På söndag åker jag ner till forshaga med sanna o marcus, pirrigt är det :P men ska bli skönt att äntligen få komma hem igen, till rutiner o vänner :) Får se vad som händer på söndag, hoppas få träffa Linda  :D sen blir det väl film eller nått.. KUL !  ska bli så kul o få träffa alla igen !

Imorrn ska jag sola, för första ggr på hela jälva lovet ! Jag är vit som snö o har fått finnar som ett jävla vattenkopporbarn, så hemskt.. vågar knappt visa mig utomhus !:(  PINSAMT ! typiskt att man ska träffa folk man aldrig sett tidigare i samma veva.. men de första jag ska göra i forshaga är o lägga mig i ett solarium iaf ! BUHUUUU !

Sammanfattning av 2006

2006 har varit fyllt med kärlek, sorg, gemenskap, vänskap och massa partie :)

Studentveckan och sommaren är det jag minns allra bäst från detta år. Det var då allting hände, livet fick en ny vändning på någotvis.

Sista april, jag säger bara ojojoj! Deje/forshaga o massor av folk o konsekvenser. Vi började med att åka till Deje där det var fest hos Wallin i hans lilla lägenhet som ägs av skolan. Här brändes soffor upp, kort togs och folk hängde ut igenom fönstrena. En viss Sara satt på sängen och var dyngrak, drack sin öl ur en 2liters tillbringare, det är en bild jag aldrig kommer att glömma eller radera. Lägenheten full med människor så det knappt gick att komma fram.  När festligheterna började uppe i centrom styrde vi alla vår kosa dit upp. Där var det ännu mer folk och personal från skolan. Raketer sköts och min tröja tog eld av en liten cigarettfimp. När vi skulle bege oss till efterfesten så fick jag höra att den var i forshaga, vi åkte dit, och vipps så var efterfesten visst hemma hos mig. Sjukt mycket folk som dansade på bord och bänkar, lampor gick sönder och katten som jag var kattvakt åt rymde. Ströningsjouren kom och vi fick böter på 1700kr. men som jag sagt hela tiden var det helt klart värt det hela. Denna dag är en dag jag sent kommer att glömma.

Studentveckan var fylld av massa fest, nya kontakter, och sorg. Det var på denna vecka jag kom Sanna och Sara nära, vi festade o hade sjukt kul tillsammans. Sport3:orna tog studenten och det var väldigt hårt, jag hade kommit vissa väldigt nära men som tur är så har man vänner som stöttar en igenom det svåra. Det var svårt att säga hejdå till alla och ha ett uppehåll från varandra i 12veckor, vissa i en längre tid. Det var denna vecka vi festade 4dagar i rad. var fulla konstant, i skolan, i kyrkan och på kvällarna. Kommer aldrig glömma då det var bal, alla på skolan festade och alla var lika  dyngfulla. Fest hos Sophie i hennes lilla etta på 36kvm. och säkert en 30-40pers i den. Vandrade vidare till gettot och träffade massor med klasskompisar jag inte hade sett druckigt och varit berusade på ett helt år.  vissa mer dragna än andra.  I skolan dagen efter var mer än hälften av klassen borta, hmm undra varför. och de som var i skolan var fortfarande berusade. Lärarna ringde till alla som var frånvande eftersom de visste vad som hänt kvällen innan. På eftermiddagen är vi samlade allihopa igen i klassrummet och våra älskade coacher var inte glada på oss. Jag o Sandra tar en promenad i korridoren och ska sen in i klassrummet igen, när dörren öppnades möttes man av en vedervärdig stank, det luktade så fruktansvärt mycket bakfylla,alkohol,rök och flott. haha. klockrent ! Finns så mkt man kan skriva om denna vecka, som när alla var på krogen o sara fick festa med oss ettor, vi satt i fredriks lägenhet och drack samt rökte vattenpipa då fritidsvädrana kom och vi fick låsa in oss på toaletten. där vart vi sittandes väldigt länge.


Sommarlovet som var sagt skulle bli det bästa i mitt 17åriga liv, och det blev det verkligen. Detta är en sommar jag aldrig kommer att glömma.  Jag o Sändra och alla våra äventyr,dagens bästa, the day after mm.  Har så otroligt mycket minnen från i sommras, skulle kunna skriva ner allt som hänt, i kronologisk ordning, men det orkar jag inte skriva och du inte läsa heller. Så jag nöjer mig med det bästa. Midsommarafton, gästis, folk, fylla, strul och mygg! Detta var en otroligt bra inledning på sommaren. Dagen efter i hammarby ,där vi dansadepå dansbanan, träffade massor med kompisar,cyklade dit och hem, låg i skogen o sov mm . oförglömlig helg ! 
Alla fester som vi var på i somras, alla i en klass för sig.
Sen åkte jag även upp till Östersund på yran, det blev inte som jag hade tänkt mig, men ändå helt ok. Fick se den jag avgudade mest av allt, Håkan Hellström och det ögonblicket kommer jag aldrig att glömma. Träffade Jessica som jag inte hade sett sen studentveckan, vilket var en otrolig lättnad. Träffade även mkt folk hemmifrån mina trakter vilken också var otroligt roligt. men det var så skönt att komma hem igen, hem til rutiner och sändra. hem o festa o börja jobba igen.. Och då började allvaret igen, cityfesten,ölspel,arvingarna,massor av folk och tvådagars. Bilder säger mer än tusen ord.

Sen börjar höstterminen, jag köper egen privat lägenhet för att klara av skolan sen träffar jag den som alltid saknats i mitt liv, Sara. Den här tjejen har jag haft så otroligt roligt med, konstant hela tiden. Vi har aldrig tråkigt. Med  dig har jag så otroligt många minnen. Alla kommentarer och äventyr. the dyngen team !:) Lerduvorna,vurpan när vi var påväg upp till ica för att åka till karlstad,armen som fastande i fönstret o allt annat. Sara betyder så fruktansvärt mycket för mig, vet inte vad jag vore utan henne.
Sen har vi ju Sanna också, ojojoj! vilken pingla. denna underbara lilla dalatös har en otrolig betydelse i mitt liv. tillsammans är vi oslagbara, alla tre. Vi har också massor av minnen tillsammans. Vi skrattar hela tiden och även här i vårt sällskap fälls en hel del roliga kommentarer. Alla bus vi gjort, haha . Jag tänker ofta på den dagen då vi satt uppe hos dig sanna, o jag härmade dig när du fällde små konstiga ljud .Som vi skrattade !
Dessa två tjejer trodde jag aldrig skulle få sådan betydelse i mitt liv som de fått, trodde ingen skulle kunna betyda så mkt som de gör. ni är mina själsfrändare. På så kort tid som vi lärde känna varandra trodde jag inte att det skulle bli såhär och att vi skulle komma varan så nära som vi gjort. Tack :)

Alla fester höstterminen bjudit på, alla speciella på sitt vis.

Året har somsagt innehållit lite kärlek även, mötte en kille jag aldrig trodde skulle få sådana starka känslor för. Trodde aldrig ens att jag någonsin skulle prata med honom. men så vart det inte. Den korta tid vi spenderade tillsammans var otroligt värdefull för mig. Jag tycker om dig fruktansvärt mycket, det kommer jag alltid att göra. oavsett om det är kärleks känslor eller kompiskänslor.

Jag har även fått otroligt mycket nya kontakter detta år. väldigt roligt.

Msn har haft en stor betydelse för mig,låter patetiskt med sant. Här har jag pratat med människor jag aldrig skulle prata med annars. Blivit kompisar med människor jag annars inte skulle blivit kompisar med. Det är här jag har börjat prata med Marcus, en kille som verkar fruktansvärt rolig och trevlig. En kille jag hoppas fortsätta ha kontakt med i framtiden också. Vi ska juh ändå till afrika tsm ;) Det är denna man som underhållt mig med sms under julen nu. Tack för det !

Nu tänker jag inte mala mer. Skulle kunna skriva hur mkt mer som helst. men nej. blir en annan ggr !

Jag vill önska alla ett gott nytt år !