Today is the day

Sitter man här igen. lika roligt varje ggr :P

Okej, jobbet var inte lika kul idag som gårdagen, men men .. snart är de slut!

Jag orkar inte skriva ..

Saknar er ! Uppskattat att du ringde idag sara, sköönt o få prata av sig lite . älskar dig!

Livet på toppen !

För varje dag som går, är de en dag närmare allt roligt som kommer att ske, men även slutet på allt roligt som varit. Kan inte säga att sommaren varit som man förväntade sig, sommaren2006 var för bra för att denna skulle bli lika. Men roligt har jag haft det, o än är de juh inte slut.. Det sägs juh att de bästa spar man till sist, o jag tror fan det . Närmasta helgerna kommer blr så sjukt roliga, o bra :) Men längta ska man inte göra.. nej, de går så fort ändå.

Men idag känner jag mig på topp, en rolig dag på jobbet. ojojoj! Jag o Susanne har inte gjort annat än pratat en massa killar :D haha , o lika roligt varje ggr.. ser verkligen fram emot morgondagen på jobbet !  Har gått riktigt smärtfritt idag, inte gjort spec mkt.. kanske därför. Sen när man kom hem gick man upp till macken o träffade Peter, de gjorde juh saken knappast värre ;) tvärtom .. ojojoj, vilken kille.. haha!aja, kul som satan var det iaf . Thank you!

Åhh, jag längtar till helgen.. då är de Brännbollen :) o sen är man juh ledig fre-söndag också :) Damn vad nice.. går inte att beskriva. Sen är de bara en veckas jobb kvar .. YES ! 

Snart är det Gagnef o Borlänge också.. träffa o bo hemma hos den bästa familjen :) åh, de ska bli så kul.. Åka till borlänge o shoppa o sedan krogen, sen blir de bulgarien ! Åh Sanna, du förstår inte hur mkt jag längtar .. Spritter i kroppen då jag tänker på det. haha! SANT!  Vi kommer ha de så roligt. Damn!  

Nej, nu kanske man ska sova en sväng... Drömma lite goa drömmar ;) hehe .. Jobb imorn!

See you !

O Sara, jag älskar dig så fruktansvärt mkt .. Du är sååå Saknad ! Hoppas de blir krfätskiva :)

Nyss 18 fyllda...

Mmm, då var det över o jag är 18 år :) tjihooo ... fick juh en bärbar dator o lite annat smått.. Imorrn är de Gävle som styrs o en gästrikering,pass o digitalkamera ska inköpas :D yeees

Men nu är de one tree hill o må dåligt som gäller..

Helgen har varit helt ok, grym födelsedagsfest krogen kan vi stryka o logen äger :)

Snart morgondag

Mm, nu är det nära .. Dagen d, som man längtat till i nästan ett år o nu när den är kommen så känner jag ingen längtan nå mer . hmm .. men kul ska det bli iaf, skönt o äntligen vara 18 : ) Kunna göra lite mer som man vill, bestämma lite över sig själv, få mer ansvar och få lite mer frihet ! Me like. Ska blir gött o bara kunna sätta sig på någon uteservering i en fin liten stad o ta en cider, eller äntligen bli bjuden av mamma hemma till middagen en fredagkväll.. Att på julafton kunna tillsammans med släkten ta en snaps till sillen . De är sådanna saker jag kommer uppskatta i början av min tid som artonåring. Krogen, ja men visst, absolut, hur kul som helst ! men de har man upplevt, o så spec är det inte , men kuuul :D

Ska jobba till 17.00 imorrn, få sluta en timme tidigare för att jag ska hinna hem o fixa lite innan släkten kommer på kalas. Snällt tycker jag! : )  Då blir de middag o lite annat som min käre mor ar planerat.. Sen styr vi krogen, vet ej om de blir Karmha eller likande.. de visar sig . Jobb på lördag iaf =/ inte lika kul, men ska väl gå ann..

Bästa present vore om mina älskade vänner Sara,Sanna o Linda kunde komma hit o fira min dag tillsammans med mig. Men vi får ta igen det senare tjejer. : ) Med Sara blir de juh ev kräftskiva o gbg i augusti o med sanna blir det Kupan och krogen den 18e, sen är man där ända till bulgarien styrs den 21a :D Ohjaaa vad jag längtar! Två veckor tillsammans Sanna, kan juh knappast blir bättre än så.

Nej, nu är de snart duschen som styrs o sedan sängen..

Frulle på sängen imorrn ? I wish .. Vill verkligen ha en ny digitalkamera... HOPPPAS :D

Jaja, jag skriver väl kanske en rad imorrn :P

annars ... GRATTIS TILL MIG SJÄLV EN NATT I FÖRSKOTT :)

Bulgarien!

Jaa, nu var de bokat :) Blir bulgarien o Sunny Beach den 21-28augusti med Sanna o Emma .. Kommer bli så toppen :D Fan vad kul att de blir av .. Min första utlandsresa .. :) Tjihoo! jag är så glad nu iaf. tackj tjejer att ni vil ha med mig! heh.. ska bli så roligt att åka iväg, få träffa Sanna igen, o lära känna emma såklart ! Vi ska bo på Mercury o åka med Apollo ..Åh vad jag längtar !

Idag har jag jobbar igen, imorrn likaså.. fredag o lördag också! Suck! men jaja, bättre o fördriva tiden därinne än hemma o inte få betalt.. Lite nytta gör man juh trots allt.

Bara 9dagar kvar nu .. ojojoj ! tiden går så himla fort.. Jag kommer ihåg när Tesse fyllde 18, då var de "bara" ett halvår kvar, o nu är de 9dagar.. Åhh, jag får paniiik... jag börjar bli gammal juh.
Blir iaf utgång fre-lördag, även fast jag jobbar.. Synd att jag inte kan ha fest, var juh meningen så men neeej!. jävla jobb .. hehe, mamma är nog glad iaf!

Nej, nu är de duschen som gäller. O sen sova .. måste få igen lite förlorad sömn ..

Tack o hej!
/ E

ps. jag saknar er tjejer ! mer än mest !

Less

Just nu är jag så himla less på allt , usch ! Försöker planera men inget går som jag vill. Så less att jag inte ens vet vad jag ska skriva, då är det illa.

Fick världens överraskning idag när jag satt o åt iaf, de ringde på min telefon o de var Sara :) gissa om jag blev glaaad. Var så skönt o höra hennes röst, jag blev lung på nå vis, så lung som bara hon kan få mig att vara.  Jag hade nästan glömt bort hur hon lät, men vilken känsla de var att återigen höra rösten på den person som betyder så fruktansvärt mycket! Obeskrivligt... Är så stolt över Sara, verkligen! tror du är min absolut främsta förebild ;)

Lyssnar på min favoritlåt nu, som Anders skickade till mig förra veckan, det går verkligen inte att sluta älska den. Brad Paisley - Whiskey lullaby .

Jag ska iväg, så är det bara !

Blev bjuden på kräftskiva i augusti, klart som fan man kommer :) Är juh ledig den dagen o allt, cityfestenhelgen, men de spelar ingen roll. jag ska till Alfta :D Tjihooo !

Nej, samla mina tankar o gå o sova.. Jobb imorrn, 12-18 ..
Kram Hej!

/ E


Bluegrassfestival

Idag är det den 7 juli, endast 13dagar kvar till min födelsedag. :) yej !

Igår blev det jobb o sen gästis, nyktert. blev bjuden på någon cider o en mintu, men det räckte, skulle ändå upp o jobba. Men de var trevligt :) Allt folk gick typ vid 00.00 men vi ungdomar var kvar o satt o pratade. Ah, sånna stunder uppskattas, de är gött o träffa lite nytt o gammalt folk .. helt klart!

Idag har jag jobbat, 10-14, har varit lite folk faktiskt ! Kors i taket ! annars är de uh öken i butiken som vi brukar säga.. o då är de inte roligt att jobba vill jag lova. men bara bita sig igenom dagarna. lär juh inte bli bättre.

Ikväll är de Bluegrass som gäller :) hihi .. öltält o allt, i lilla torsåker , ja då har man slagit på sotrt vill jag lova. haha  Såg ut o vara mkt folk vid logen när jag kom från jobbet iaf, o de bådar juh alltid gött spec när de är de väder dom är. Sandra slutar inte förrns 17, o är inte hemma förrns vid 19.. blääää  ! vad ska man göra tills dess liksom ? jag vill juh börja nu , gå ner o lyssna på lite musik, men inte kul o gå själv..

Aja, det är iaf lite bättre än sist.. men knappast bra! saknaden är stoooor o jag älskar er <3

Tankar

Sitter nere i källaren, precis utanför mitt rum. Har just kollat på tre avsnitt utav One Tree Hill, vet inte varför jag kollar på det, när jag vet hur mycket tankar det väcker till liv inom mig.  Jag klarar inte av det.
Jag vet att de är töntigt, men de är inte avsnitterna eller handlingen som får mig att tänka, det är orden,meningarna och poesin.  Allt som sägs träffar rätt, spec idag. Det är känsligt. 

Jag tänker på Sanna och Sara, mina älskade vänner som jag inte vet när jag får träffa nästa gång. De två som betytt så fruktansvärt mycket för mig, de betyder givetvis fortfarande lika mycket om inte ännu mera.
Jag tänker på hur mycket dom har hjälpt mig under de senaste året, hur mycket dom stöttat o lyssnat på mig oavsett hur ovikitgt eller vikitigt det har varit. De har alltid funnits vid min sida. Det går inte en dag utan att jag tänker på dom, o jag känner mig så vilsen utan dom vid mig, i närheten. Jag vet inte vart jag ska ta vägen någonstans. Förr träffades vi varje dag, numera träffas vi inte mera. Ni har gått vidare med era liv medans jag står kvar, ensam. Jag vet att jag inte är ensam, jag vet att ni alltid kommer vara mina vänner och att vi alltid kommer att finnas för varandra. Med de kommer aldrig bli som förr, hur mycket vi än vill , så kommer de aldrig bli som det var. Vi kommer få leva på minnerna ifrån forshaga. Det gör så ont i mig, de verkligen värker och det var längesedan jag gråtit så här mycket, inte sedan studentveckan , kanske inte ens då.

När man älskar någon så mycket som jag gör och inte vet vad man ska göra för att känna annorlunda för att orka gå vidare, hur gör man då?
Ja, jag vet fortfarande att jag är töntig, men jag vet verkligen inte vart jag ska ta vägen. Nu har man inget att längta tillbaka till i Forshaga, alla nära vänner är borta. 
Jag vill bara att allt ska vara som förut, när vi satt på 7e o bara skrattade och jävlades. Positiva o Negativa sidan, kommer ni ihåg det tjejer ? Jag hamnade alltid på den negativa. Kanske där jag hör hemma också, vad vet jag. Våra stunder vid köksbordet då vi bara satt, inte sa något utan bara stirrade in i de tomma intet , men de studerna var ändå så givande för mig, med er så lärde jag mig att man kan ge människor en andra chans, att inte döma folk efter första ggr man träffats, att ta en dag i taget och att inte gå för fort fram, att kärlek inte är allt men ändå mycket och betydelsefullt, lärde mig betydelsen utav orden älska och sakna, jag lärde mig att man kan betyda något för någon annan utan att känslor visas, hur man visar känslor och att det är okej att göra det.. Ni har lärt mig så mycket, sådant som jag kommer bära med mig hela livet.

Just nu är det bara tungt, och det har varit det ett tag. men det lär knappast bli bättre, ju närmare forshaga man kommer desto mer tränger sig sanningen på. Jag vet inte hur jag kommer klara av att leva med sanningen. Men jag ska vara stark, det är juh ni tjejer. Aldrig träffat två så olika tjejer någon gång, men ändå så lika.  Ni är starka , ni klarar av det mesta, det har ni bevisat genom att ta er ut i de stora livet, flyttat ifrån o lämnat allt. Jag är så stolt över er båda, och när jag är i samma situation om ett år hoppas jag att jag är lika stark, att jag orkar bryta mig ifrån det mönster som man förväntas följa. Jag ska gå min egna väg.

Msn är inte detsamma, och det kommer aldrig vara det. Msn kommer inte ersätta våra stunder, men det är absolut bättre än ingenting!

Känner mig bara så ensam och dum.

.............. och jag önskar att jag kunde göra något för att påverka det, men jag kan inte. Du lever ditt liv o jag mitt, vi känner inte ens varan men ändå så starka känslor.. omöjligt ?! vad vet jag ..

vilsen och efterhängsen, egoistisk och elak, deprimerad och tom. ensam och övergiven!

Brad Paisley - Whiskey lullaby
The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind,
Until the night.

She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby.