Valbo

Har nästan nyss kommit hem från Valbo, hittade en tröja från Gina. Den var riktigt fin tsm med Evelinas skärp, så nu måste jag köpa ett sådant också. Hittade ett par Ballisar också, vita, dom kostade bara 99kr, så jag slog till :D Ett bra köp tycker jag . Tack Sandra för idag, alltid lika kul när vi är ute på äventyr !

Ikväll blir de antingen gästis eller en lugn hemma kväll med hela familjen Jönsson.. hmm, gästis lockar ;P haha !
Fast ska ju färga håret ikväll, spännande, ska lägga i blonda slingor i underhåret o lite i "framhåret" .. säger man så tro ? haha ..
Aja, jag hoppas de blir bra iaf!

På lovet blir de Kupan med Sannis, längtaaar ! o sen kommer juh ev sara hit.. oooo, nu var de längesedan bejbe ! Saknar er toooook mycket ! Kom hit o sola med mig o ha vårmysigt härhemma!

Musik , jag tror jag är kär i den ... GRRR !

Oh, jag vill också vara kär o galen ... Verkar så mysigt nu i vårvärmen :)






And the years have come and gone
Oh, and by now we've both moved on
I admit that there are nights
When I wonder why
Why we said goodbye

CP

Inte ens Lets Dance får man titta på... vadfaaan ska jag göra hela jävla kvällen då ?! Kul att de går så långt att man sitter nere vid en jävla dator i en källare o grinar !. Jag vill också ha kompisar här hemma , jävligt glad för att jag har sändra, vad skulle jag göra utan henne ?Älskar henne..

ÅH VAD JAG ÄR LESSS JUST NU !!!

Helg

Fredag den 30mars 2007, ja vad ska man säga  mer än att de är helg o att de är väldigt skönt o välbehövligt .
Fick sluta tidigare idag, hela 1,5timme .. det var skönt o komma hem i lagom tid, men vad gör man .. Jo sätter sig vid datorn, fast är inte Sandra hemma så finns inget att göra här i trakterna, kanske skulle ge sig ut på en lite promme, men inte så rockigt o gå själv, då kommer bara tankarna .....

Det har iaf gått bra o jobba idag, fast dåligt med folk innan 15, sen kom de en massa o alla helst på en o samma gång.. " Skulle du kunna hjälpla mig med cyklarna här borta" ... "Öhm, ehh .. vänta så ska jag hämta en som kan. " .. måste lära mig om cyklar, spec eftersom de är Team Sportias specialite . Men jag håller mig till lagret, känner mig som bäst där. Har försökt gett mig in på sälj, men de går inte som jag vill .. måste lyssna mer när de andra säljer först.. Men de kommer väl .. På måndag är iaf Andreas tillbaka, o då blir de inte nådigt .. attans ! ;) Då är de bara att tagga o peppa tills måndag, måste visa vad jag går för. eller jag, de blir juh inte så mkt att visa .. men ändå!

Skulle ha träffat Marcus idag, men han fick nys om en bli i Ludvika o valde att åka o titta på den .. ;) men jag förstår honom,  skulle gjort samma själv . Hoppas den passade Mr. Nyström . haha !

Sandra ska ut ikväll, en annan får sitta hemma. men jag är inte bitter för det, oh nej ! Lets dance är juh ikväll. Yippie ! Jag hade absolut inte velat vara med på krogen eller varit i forshaga med flickorna o druckit vin. nejfy, gillar inte sånt som innefattar alkohol o fylla. BLÄÄÄ ! Inget för mig . Allt sånt där är inget som roar mig . Jag nöjjer mig med o sitta hemma o kolla på Tobbe Blom o Martin Lidberg. Är juh samma sak.

Imorrn är det Valbo som gäller, ska försöka lete mig en svart klänning o vita thigts, undra om de är ngt för mig ?! det visar väl sig .. sen ska jag köpa glitter spray till håret, och hårfärg :) mm Me like !

Hinner säkert bli en o annan till blogg under kvällen , sånt man gör då man inte har nå vettigare för sig.



I want to stand with you on a mountain.
I want to bath with you in the sea.
I want to lay like this forever.
Until the sky falls down on me.


Team Sportia

Det är så roligt på team sportia, vet dock inte vad de roliga med att larma o galja kläder är, men ddet finns någon tjusning i det. Fast iag så var jag på lagret hela dagen o nästa ggr jag ser de där skojtorna som jag stått o galjat hela dagen kommer jag spy över dom, haha ! okej om det är olika plagg man galjar osv, men när det är samma -kartong efter kartong är de inte lika roligt med. Ska fortsätta med de sista imorrn, sen kommer de inga mer varor förrns på fredag . :) Ska fråga ifall jag kan få vara ledig då o jobba på lördag ist , eller jobba bara fram till lunch på fredag, vill verkligen hinna träffa Marcus en sväng, o på lördag går det inte .

Ska iaf på Princess o sola imorrn :) Gött de ! Sändra vart juh brun som en , jaa, jag vet inte vad efter att hon solade igår, så jag känner att de kan vara värt o testa :D

Hade glömt att de var fotboll idag också, PINSAMT ! men men ,smällar man får ta .. Kan inte komma ihåg allt ;P

Nu har mitt nya liv börjat, inte ätit nå annat utöver maten som ska i munnen varje dag, de känns rikitgt bra .. Promme igår o idag också, 4km :P Gött.. Borde dock vara morgonprommisar, men orkar tyvärr inte det. får se om jag orkar ta mig runt berglunds imorrn .. Visar sig .! Ställer klockan iaf !

Jag saknar er på 7e, väldigt mkt ! mkt mkt mkt ! ..  Men känns så jävla skönt att för en ggr skul verkligen må bra, att ha samma känsla 24 timmar om dygnet. Grymt !  

Fan, nu ligger linsen under ögonlocket.. Blir tokig på det !

Aja, nu ska jag försöka sova, igår låg man o hosta som en  took, somnade väl inte förrens efter 01.00 =O palla ?!



Shes the beautiful in blue, the sweetness of perfume
She´s the sugar in your tea ,  the honey fore the bee,  She´s my morning cooffey
Shes the sentualie in S .
Shes the girl I could die for.

ännu en dag.

Nu är de dax för sängen, kände att jag lära blogga ordentligt först. 
Idag mår jag lika bra som igår, o det är fortfarande lika skönt.. Var juh som sagt väldigt löängesedan jag hade den här känslan av lycka o gläjde. Det är så skönt o känna såhär. Måste bero på våren/vädret, Sändra, Sara, Sanna och praktiken. :)

Prakitken har gått bra idag, fått gjort en massa saker.. kul har de varit :) ont i fötterna dock, men de är sånt man får tåla och vänja sig vid.

Nu ska jag ta ett uttdrag från en låt varje dag, känns som en ny början . :P

Har nyss pratat med Sara, man blir lika glad varje gång av att höra hennes röst o skratt, jag är å otroligt glad för din skull och de vet du . Du gör mig glad ! är du glad så är jag glad, de märker du väl ? ;)

nej men nu måste jag sova ..

Undra om man ska palla sig upp imorrn före frulle o gå en vända ?! .. gjorde de idag o de var tufft kan jag juh lova ..Ställer klockan så får vi se hur de blir ..

Tack o Adjö ! 






I could be brown
I could be blue
I could be violet like sky
I could be hurtful
I could be purple
I could be anything you like

-



So forgive me love
If I cry in your shower
So forgive me love
For the salt in your bed
So forgive me love
If I cry all afternoon


Alanis Moriessette - Your House



Lycklig !

Jag känner mig så fruktansvärt glad och lycklig !  Kommer inte ihåg då jag kände så här sist det är så grymt skönt. Allt känns flyta på så lätt och går mina vägar . Åh, jag kan inte beskriva ! Under de senatse två månaderna har jag mått dåligt och allt har varit emot mig, men nu när jag kommit hem tycks allt ha vänt till min fördel.

Praktiken idag gick jättebra, har fått höra att jag bör söka sommarjobb där :) de är juh precis det jag vill ! Är så kul o vara tillbaka, älskar verkligen Team Sportia Sandviken, trivs som fisken i vattnet o alla är så trevliga och skämtar,pratar och skrattar tillsammans ! ÅHHH ! Jag vill aldrig mer åka tillbaka till Forshaga !!!
Fick plocka ner hockeyväggen idag, mellan 10-18 höll jag på med den, o då är den inte stor o fanns inte mkt som skulle ner, vet inte vad de var som tog sån tid. Allt arbete med att ställa in grejerna på lagret för att göra de så snyggt som möljigt där inne kankse .. Redan träningsvärk i armarna .. ;P hehe ..

Im so happy !

Ja Sanna, nu är de snart bara en vecka kvar :) Ska bli grymt att få träffa o prata med dig igen ... Du är har en stor del i till att jag mår så bra . Tack !

Sara,Sara,Sara ! Ring mig ! jag har så mkt jag vill berätta för dig ... åhhhhh !!!!! Kärlek till dig ! <33

- Vill träffa dig nu ! ;)

Innebandy

Innebandy hela lördagen o blir idag hela söndagen .. Men jag klagar inte, för innebandy är kul :) DM är i fullgång här hemma så igår var jag i Hofors o tittade på F13, såg dock inte min lillsyss spela för jag åkte vidare in till Gävle o kollade på Danne (Aston) och Erica när dom spelade .. Hofors vann sin, tror jag , första match för säsongen :) Yeajjj ! Grattis ! Måste vart för att jag var där o tittade .. Såg lite fina killar, så kom jag på mig själv.. "app app app, du ska bli seriös nu.. Inge tittande på killar " .. ;) hehe !

När jag kom hem från Gävle så hade pappa grillat (!) o de var så gudomligt gott.. Sommaren är nära nu ! :) 
Träffade Sändra en sväng på kvällningen, de var trevligt.. Som alltide :D

Nu har jag precis tryckt lite frulle o ska gå o klä på mig lite kläder, sedan begås det upp till Hofors igen för idag ska jag se när lillasyster spelar :) Hoppas dom vann tidigare matchen, då är dom i semifinal ! 

Jag saknar Sanna ! Tiden vi hade ensamma tsm var helt underbar,klockren och rolig . Hoppas dessa två veckor går snabbt där nere i Forshaga så du får komma hem igen o tänka lite på dig själv o bli lite ompysslad ! :)  Sen ska vi juh festa också =) 

yees, nu ska jag fara vidare... Och msn fungerar inte på vår dator, inte ens webbmessenger .. Därför jag inte är online där .. Bara så ni vet ;) 

Ha en bra dag alla underbara vänner ! '

Ps. Sara jag saknar dig också, gryyyyymt mkt ! men jag vet att du har de bra i Värmland nu ;P  Är så glad för din skull vännen, du skulle vara veta ! .. Älskar dig ! 

Gästrikland, Torsåker

Japp, då var man äntligen tillbaka på hemmaplanen igen :) Känns ruggigt sköönt ! Som man har längtat hit, o när är man här ! obeskrivligt ... Vill dock ha Sanna o Sara här också, då hade de varit fulländat, men om 2 veckor så ses vi igen ..

Tågresan var sjukt jobbig, usch ! men ah, kom juh fram iaf ... Var så fruktansvärt rastlös och höll på att bryta ihop flera ggr ..men klarade mig .. Hade juh Bjoern jag kunde luta mig tillbaka på ;P haha . Han skulle till sundsvall till Emma så han åkte till Gävle först,så hade sällskap hela resan iaf. ..
 
Nu ska jag o Syss kolla på film o sen får vi se om jag träffar Sändra eller inte , lutar åt de sista .. är grymt trött från gårdagen ! Pust !

Kalasa igår, ojojjoj ! de var dyng kul :) Tårtkrig, vem kommer på den iden ? kul var de  iaf o kläderna o håret var juh fräscht efteråt.. Tack alla inblandade ... :D Sista kvällen på 3 veckor i forshaga gjorde ni till en grymkväll :)

Nej, dra nu .. kände bara att jag lära blogga en snabbis !

Tack Sanna för att du är en del av mitt liv :) <33 massor av kärlek till dig .. Ämeli hjearta KesO !

Datasalen

sitter o jobbar på min fyslabb nu, det går framåt med den blir långt ifrån bra. Har inte ens gjort de tester som behövts för att genomföra denna labb, men har man varit sjuk så har man . tyvärr inget att gåra åt nu. jag gör så gott jag kan förtillfället och ett G borde de bli iaf.  Ska göra en reäl finslipning innan den lämnas in imorrn eller senare under dagen.

Idag blir de till att plugga svenska, blev inge sånt igår. kom hem vid 17 o då var de käk som var i första prioritet, sen begav jag mig efter 19 till sanna .. Sen vart man sittandes där. :) hihi ! busigt ;) 
 
prov imorrn ,,, gasch ! men ska nog gå bra ! hoppas det iaf.. ska iaf råplugga idag medans jag tvättar, sen ska jag hinna med en solning också. måste bättre på brännan om man ska ut på praktik på måndag :P 

Emelie har tagit ett väldigt stort steg i sitt lliv, denna vecka har jag inte haft mobilen med mig till skolan för att jag ska lära mig att leva ett liv utan telefon. det går segt.. väldigt jobbigt måste jag säga.. men gör helt klart framsteg.. inga onödiga sms ska skrivas mer !  Skulle bli så grymt besviken om jag kom hem en dag o inte  fått ett ända sms =/ då skulle min dag vara helt förstörd ! 

nej, nu måste jag fortsätta jobba... göra klart skiten nu så jag får gå o sola snart ! 

ÅKER HEM PÅ FREDAG !  

Laborationsrapporten

ska vara klar på torsdag och jag har inte kommit långt, den är så fruktansvärt krånglig eftersom man ska skriva som tredje person, fast de är mig det handlar om . gasch ! allt ska vara så komplicerat .. typsikt denna skola !
Även svenska prov på torsdag, inte pluggat ett skit.. när ska man hinna liksom ? Sen har vi fått ett hemprov i naturkunskap för att slippa prov på freedag, undra om de är bra eller inte? Sen läxor o redovisningar, allt före apu:n. Men sen kommer de bli grymt gött :) borta från forshaga och akademin i 3veckor, GÖTT :)

Måste juh bara nämna min alldeles underbara vän Sanna som ställer upp för mig i vått och torrt. Helgen har verkligen varit hur mysig som helst och jag tror vi aldrig öppnat oss så mycket för varandra tidigare. känns jätte bra. Du har fått mig att inse saker som kanske är jobbiga för stunden, men ändå saker som jag måste lära mig att hantera. Du har fått mig att öppna ögonen och inte låsa mig fast i tankarna. Under dessa två veckor som vi varit här har jag mått riktigt dåligt, både psykiskt och fysiskt. Nu, efter helgen mår jag riktigt bra. Känns som om jag fått ur mig allt som jag har velat sagt men inte vågat tagit upp med någon, har fått ut alla problem och nu har jag inte haft ont i magen sen i söndags, lite, men absolut inte så illa som den varit tidigare veckor.  Du anar inte Sanna, hur mycket du betyder för mig . och jag hoppas att jag hjälpt dig lika mycket som du hjälpt mig de senaste dagarna. att förstå, att inse, att uppfatta och att tolka ! :)  jag älskar dig verkligen och jag hoppas de alltid kommer vara vi ;P  Påsklovet kommer rocka fett :D

Nu ska jag dra o käka, är hungrig som få ..

Sara, lunchen med dig var otroligt trevlig igår :) jag saknar dig och du anar inte hur glad jag är för din skull och att det går så bra för dig på praktiken och överhuvudtaget .. Grattis till jobbet på Lisseberg, nu vet vi defintivt att de blir en sommar i göteborg, om inte på team sportia, så på lisseberg : D Du och jag ;) !!  Älskar dig obeskrivliigt !

......

punkt, punkt, punkt.. de ända som är värt o nämnas.. ! Går skit i skolan nu, vårat arbete som skulle kunna blivit hur bra som helst har skitit sig totalt o nu är de bara ett hopkravs ! Nooot fuuun !
Skolan borde lära sig att de här med lärolösa dagar fungerar inte , inte på Akademin iaf. Alla uppgifter vi fått för dagen är bara uppgifter vi fått bara FÖR att göra något. Kännse helt meningslöst, sen att uppgifterna är dyngsvåra o komplicerade gör juh inte sakern så väldigt mycket lättare ! Alla i min kära klass är trött på Akademin nu, fler än 4st känner att dom vill hoppa av o bara skita i denna skola... Hur gör vi nu ? Skolan satsar alldeles för mkt på sitt rykte o marknadsföring ist för på oss elever... TÄNK Akademin, TÄNK !

Nu vill ja hem !

God Morgon

Familj, Vänner, Bekanta och övriga läsare :)

Nu på morgonen har jag o pernilla gått en promme på 45 minuter, väldigt skönt.. Vädret kan juh knappast bli bättre om man säger så. Lektion nu om 6minuter, är lite tidig till skolan idag. Hade lite tid över liksom ...

Igår var de myys . Jag, Jessica o Sanna hade en lite tjejkväll med mat, ost o kex och glass och sedan film på det :P mycket trevligt ..

På söndag är de tre veckors jubileum för magen. Haft jätte ont i natt och vaknade imorse o trodde jag skulle spy eller något, gör så fruktansvärt ont och mår illa som en gnu .. Sitter i fortfarande och de är inte kul . Tog en ibumetin och hoppas att de släpper snart. Blir VC nästa vecka igen om de inte blir bättre .. Kanske är en hemresa som behövs för att de ska gå över ? vem vet..

Om prick en vecka åker jag hem, ska bli grymt skönt. Har kommit fram till att jag aldriog velat hem så mkt som jag vill just i denna period, vet inte varför heller. Känns bara som man vill komma här i från o slippa allting här nere i Värmland för ett tag . Tre veckor bara göra susen på hemmaplan . :) Har juh lite o stå i under de tre veckorna om man säger så .. Ska bli kul !

Nej, nu börjar lektionen .. Lärarledig hela dagen idag , hur ska detta sluta ?

Hejdååå ! ;D

Klockan är 16..

dags att bege sig hem ! . Har precis slutat för idag, hade nyss Svenska, kollade på Shakespeare in Love, jo den var juh bra.. NOOOT !  Känner mig väldigt trött iaf , ska nog hem o sätta på Larssa The King o vila mig en stund . Tror de kan behövas ..

Imorrn är de fredag och Sara anländer till Stan :) jjaaaaa ! vi har mkt att ta igen, du o jag vännen ! :D Ska bli gött o få se och höra ditt undebara skratt igen .. hihi !

Igår var en lite halvrolig dag, jag o Pernilla var ute o promenerade 30min direkt efter skolan, sen gick jag o handlade + solade, begav mig sen till sanna o lockade håret, gick hem o duscha, tillbaka till sanna o käkade lite god mat :) Tack så mkt ! Sen hem för att sova, Jessica kom :D låg o pratade långt in på natten... de var trevligt ! :P har inte träffat henne sen yran, så vi har juh en del o ta igen .. blir mest snack om killar ;) hehe ..

Huuu vad skoldagarna går långsamt .. vill att de ska gå fort nu så man får sluta o gå ut på APU nångång.

Magen bli inge bättre, men de kommer o går i vågor. Gör jätte ont vissa stunder medans andra är de helt som vanligt. Fattar inte vad felet kan vara .. ? Men jaja, de är väl bara bita ihop o se vad som händer.

Sara, om du nu läser detta .. Jag har fixat kameran till dig nu iaf :) den ligger här breve, jag glömde inte bort den :DD

Jag vill köpa en locktång .. men för vilka pengar ? 200kr o leva på tills fredag nästa vecka.. ska nog gå ändå :P

I helgen blir de nog lungt , vissa ska in på krogen, Emelie är inte 18 så hon får sitta hemma o roa sig på annat vis .. Går lika bra det, tror jag !

Base

Sitter i skolan på Base nu, solen skiner och temperaturen ligger runt 12grader, undebart väder :) Ska ut o gå efter skolan med pernilla, blir den 3e långpromenaden denna vecka. Gött :D

Igår var de friluftsdag, vi var i Dömle o åkte skidor,pukla,solade o grillade hamburgare, stekare som man är satt man på en bänk o solade hela förmiddagen, sen gick vi tll Deje o tog bussen hem. De var mkt trevligt :) när jag kom hem öppnade jag balkongdörren, satte musiken på högsta o soooov ... Sov två timmar o de var grymt skönt kan jag lova . Sen var tv:n ganska lockande resterande av den vakna tiden.

Nu har jag snart omprov, måste plugga till de. därför jag är här nu. Svenska B , måste få till ett G , men de ska väl inte vara så jävla svårt.. hålla tummarna kan man ju alltid ! :)

Magvärken vägrar släppa, ont som fan i vissa perioder, är som en evig mensvärk ! Vet inte vad jag ska göra med den .. förslag ?

Nej, nu ska jag kolla in på efterfesten.se :D

Jag vill hälsa till Sändra och Mamma o Pappa ;)

Sändra...

my friend är här i forshaga hos mig :) jag är så lycklig, de var verkligen de bästa som skulle kunna hända mig för tillfället.. Hon gör mig så otroligt glad :D Betyder så mkt för mig att hon tagit sig hit för att hälsa på mig, den ända på hemmaplanen som gjort de ! Nu vet du vad jag pratar om, när jag pratar om Forshaga !:P

Tog "ledigt" från skolan idag iaf, vaknade vid 7 med världens magont, vägrar försvinna!, satte på en skiva som jag döpt till Sportlov-07, säger väl allt.. Låg o lyssnade på den o vid 9 fick jag sms av Sändra, "Tåget kommer inte" , efter 3minuter fick jag ett nytt sms " nu sitter jag på tåget, hehe" .. Gick upp o börja göra mig iordning vid 10 då magvärken äntligen släppt.. Käkade frulle och kolla på nå bra program på 6an. Sedan bar de iväg till bussen vid 11.30, jag o sanna :) Väl framme i Stan satte jag mig på stationen en timme o väntade på Sändra .. När kom hon sken jag mer än solen den varmaste sommardag , ;) allt vände o plötsligt mådde jag sååå mkt bättre.. alla bekymmer o problem var borta ! Längesedan jag hade den känslan..  Blev en heldag på stan o sändra köpte lite kläder osv. Hem o kika lägenheten, vidare til sanna o träffade hennes kusin o två kompisar, de var mkt trevligt.. Sen drog dom in till Arena, kul att Emelie fyllt 18 än !!!! :/ men men .. kommer väl den dagen de med.

Nu då, sitter vi på skolan, är de ända själarna här.. känns som om vi är dom ända som inte har spec mkt o göra .. PINSAAAMT ! men vad gör man en fredagkväll i forshaga utan 3or ? finns inte överdrivet mkt att göra..

Imorrn får vi se vad som händer, inget planerat.. utan pengar kommer man inte så långt, inte här i skogarna iaf.. 400kr jag ska leva på tills den 23e, de känns kan jag lova... Jobb tack !!

Mååååh, kom hit nuråååå !

Det är inte lätt när de är svårt

Min livslust är väl inte på topp just nu, vill inte vara här i forshaga, vill bara hem till Sandra och prata med Danne. Sen i helgen har jag verkligen mått skit, ont i magen konstant och ett jävla illa mående som inte verkar försvinna. Vet inte varför, antingen är de för att jag känner att jag inte räcker till, att jag är stressad och inte vill vara här, eller så är de något annat. Var iaf hemma från skolan igår, de var skönt. Men när man är hemma känner man stress för att man är hemma o från frånvaro och dom där gula rutorna på schoolsoft ! De gör inte så att man mår bättre precis. Pernilla o jag satt o prata hur länge som helst igår, de var verkligen vad vi båda behövde tror jag, jag känner mig iaf lite bättre efter det. tack !

På fredag kommer äntligen Sandra hit, vi kommer ha så otroligt kul :) Som jag har längtat att du ska komma hit, o nu behöver jag verkligen dig också. Finns inget som glädjer mig mer just nu !:) Älskar dig !

Sitter i skolan nu, på SMFÖ , inte de roligaste, men jag,tesse o pernilla har de ganska trevligt :D

De ända jag vill är att prata med dig och reda upp allting. Höra din röst och bara känna mig sådär trygg som jag gör när jag är med dig ! Du betyder så otroligt mycket för mig, de har du gjort ända sen vi träffades för första ggr, den 19augusti. Glömmer aldrig den kvällen ...


lalaaa

Nu ska jag snart åka till forshaga . blir Sparre o Danne först , hoppas att han vill träffa mig .
Igår var de väl inte så jättekul, inte så mkt folk som man hoppas o jämt tror att de ska komma. men men !
var kul på förfesten iaf . Sandra o jag , vi kan vi ;) Kul o få festa med pernilla o Rikard igen också ! :)

Frulle nu, sen hofors :)

Sanna åkker med mig idag , de ska bli så kuuuuul !!!!:=DDD

Jag är trött o yr.. blev iaf lagomt med alkoholintgag igår ! bra Emelie !

Sen så blev gårdagen inte så som jag tänkt mig, vet inte vad jag ska säga eller göra.. ?!=/  känner så mkt att jag inte vet egentligen ! eller jo, jag vet ! jag måste bara stå på mig o säga som det är !

Forshaga Nästa !

Snart över ..

Lovet, nu är de snart slut . Detta har verkligen varit de bästa lovet på länge, har kunnat slappna av och har hunnit med pretty much saker att göra.  Varit med världens bästa Sändra, åkt pulka/madrass, varit med syss, tränat innebandy, varit i gävle, fikat med farmor, suttit vid datorn, kollat på film/tv, ätit god mat och bara varit mig själv. Så fruktansvärt gött att de känns lite tungt att behöva åka ner till forshaga igen, men blir bara tre veckor, sen är de Apu och påsklov :) Det är en liten glädje iaf ! Men ska bli kul o få komma ner o träffa lite folk igen, får juh dock inte träffa den som betyder mest dvs Sara, henner får jag vänta tills antingen på eller efter påsklovet ! buhu , blir en prövning det här !

idag har jag o sändra varit inne i Gävle o handlat, eller ja , handlat o handlat, jag har bara kollat. I brist på ekonomi får man prioritera lite, o de är vad Emelie gjort idag :) Duuktigt.. Även om de var svårt när man stod i provhytten med vissa kläder. Men efter ett tag slutade jag prova då jag kom på att jag bara kommer bli sur o grinig då jag inte kan köpa de jag ville ha . Bra jobbat ! Köpte iaf en tungpiercing åt Danne, en silverkula .. Hoppas han kommer gilla den, stilren o snygg :) Yeees ! Precis så som de ska vara !.
Käkade Thaimat, mumms !

Igår var jag på sexparty hos syster, de var fruktansvärt roligt. Mkt bättre än det jag var på i Forshaga hos Becca. här hade dom mer dildos o andra trevliga saker + lite roligare skämt, inte så seriöst :) iaf hur roligt som helst. Alla skrattade på som bara den, bra stämning !

På lördag är de skoldans, taggad till max :) hoppas alla är det .. hihi ! Ska bli kul, har inte så höga förväntningar denna ggr, blir iaf aldrig som man tänkt sig !

- Man måste ha lust i livet för att ha lust i underlivet  /  Sexinspektörerna

Danne, kanske världens snällaste...