Träning o dålig kondition

Ah, idag fick jag ännu en uppenbarelse, jag MÅSTE börja träna! Vi skulle köra idioten på idrotten o jag klarade knappt en sträcka, shieeet! benen var som spaghetti efteråt. det är inte bra! Bara att kämpa på nu antar jag.

Efter skolan var jag o solade, men rören är dåliga.. borde bytas snarast! sen gick jag o handlade, tvätta oo käka korv med bröd :) mumms..

Sitter i skolan med Sandra o Johanna, vi har det trevligt. Men ännu trevligare lär de bli till helgen, för då är de Mange Schmidt på arena, lär vara en hel del folk som ska dit. Hoppas Hoppa Hoppas :) Tjihooo..
Lär juh bli pretty waisted iaf, eller vad säger du Hanna? ;) Tihi.. grym kväll!

Ikväll då, lär inte bli överdrivet mkt ändå. Kika lite tv!

Åhh jag klarade Nationella i Engelska B :) Im very happy about that , har dock den muntliga delen kvar.. kan gå mindre bra. O svenska B muntliga är avklarad, återstå att se vad de blir för betyg. Imorrn är de Svenska B Uppsats, borde gå bra.. hoppas de iaf! men ska aldrig säga aldrig!

Nästa vecka är det hmm, får se nu! minst två prov iaf, Hinduism och Bokföring( har inte varit på en ända lektion) =/ Ser inte bra ut för min del.. Sen har man juh lite rester kvar att göra innan julen, något omprov även.. ohhh! varför sitter jag här o inte gör ngt ?!  .. EMELIE! en bokredovisning på måndag, bra att man läst boken!

På onsdag planerar vi en resa till Ullared, men ska man dit behöver man pengar, någon som har lust att sponsra?

Fick se vårat schema inför våren, o inte dåligt slappt.. Farligtslappt! shiet! vi räknade att efter jul har vi 73skoldagar kvar på forshagaakademin, buhuuu! tiden går så snabbt ! Men då är inte praktik o lov medräknat såklart!

Nej, nu måste jag leta vidare ..

Seee you!

Kung i baren!

Ja, då var det ett tag sedan man skrev här igen. Men känner inte att tiden finns till alla gånger, heller inte orken. Men idag har jag bestämt mig för att skriva om helgens bravader :)

Fredagen började med en bussresa till Sthlm o Adidas, de var trevligt o bussresan likaså. Kom väl fram till huvudastaden ca 12.30, o då var de mat i högsta hugg som gällde, nachotallrik med tjejerna. Sedan begav vi oss mot Adidas för att lyssna på Försjäljningsansvarig och Produktansvarig på adidas, tror de var så iaf :P Vi fick kolla på lite filmer, gå en tipsprommenad och kolla in våren 2008s nya kollektioner ! Mycket fint, hoppas de mesta följer med till Sverige även. Efter 2timmar på Adidas så var de dags att åka hem, klockan gick väldigt snabbt o 20.30 var vi hemma i Forshaga.

Stressade för att vi tänkte hinna med 21.30 bussen, insåg dock väldigt snart att de aldrig skulle funka. Så vi bestämde oss för att beställa taxi  in till Arena :) De funka juh minst lika bra. Trevligt hade vi på förfest hemma hos mig! hehe, de var mys.. Lyssnade på massa dålig musik, taggade och drack för fulla muggar.
På arena var de asmkt folk, trevligt som sjutton! Träffade en del kända ansikten, vilket alltid är lika trevligt!

Åkte gratis taxi hem =) Thanks!

Sen i lördags kan man juh inte påstå att man mådde alltför bra, men det var det värt. Förutom att de blev en midra utekväll i helgen än vad som var tänkt, tagga till lördag ist :)  Käkade Pizza med Camilla,Sandra,Janne o Albin, jo de var mys :) Spec vår egen lilla levande pizza.. haha ! Skrattar åt de än i dag ;P

Igår var de hur lungt som helst, tog mig ett bad o de var supermysigt! levande ljus o bra musik.. grr! underbart!
Var även till Ilanda en sväng med Camilla,Sandra o Janne, vi skulle köpa godis med hittade ett jättetrevligt fyndlager ist, massa billiga saker, köpte mig lite småsaker :) Ljus o greja, alltid lika mysigt !

Nu sitter jag i skolan, sov över imorse.. Är väldigt mkt just nu med nationella prov osv, känner mig stressad och låg! Kommer inte klara nationella i engelskan, blir de ett ig i betyg då? hmm.. sen nationella i svenska på torsdag, har inte ens börjat, vet inte ens vad jag ska skriva o prata om ! ? .. gash! jag behöver insperation..

Sen vill jag att skolan ska sluta blocka alla sidor! facebook,efterfesten,SVT,Lunarstorm,msn mm mm .. åhh, vad ska en annan göra när man har håltimmar osv? vavavava?? .. Palla gå hit efter kl 17.00 för att sitta vid datorn när man kan göra de när man ändå är här ?!. men nnu måste man ju göra de..

Känner hur mitt språk bara flyger iväg o jag skriver bara en massa strunt.. men ngn ggr lär man juh göra det också.!

Saknar Sändra =) Pretty damn much!

Nej, nu ska jag hem o leva livet ! noooot..

Ser fram emot Mange Schmidt på lördag :) Hell yeah! alla helger är underbara !=)

Tack för helgen! Den var underbar!

MVG

Yes! Fick MVG på mitt prov inom Islam :) yeeeees! vet inte hur länge sedan de var en annan fick ett mvg, känns gott. Kan lova att de behövdes, spec i detta ämne! kristendomen kvar nu, gäller att ligga i !:) Tjihooo!

Är äckligt trött idag, haft tema dag så har bara varit en massa stillasittande. slutade precis! suck, nu ska jag hem o lägga mif o fundera lite på mitt nationella. Vad är frihet? - de är vad jag ska skriva om .. hur ska jag börja, hmm?

Nej, nu ska jag gå hem o sova lite..

Saknar Sändra <3 massor av kärlek till dig =)

sen blir de utgåång i helgen, ser fram emot !

Forshaga

HejHej Hallå Bloggen :)

Nu sitter jag här o lyssnar på kärringarnas tjöt om facebook, orutinerat! ;) De kan juh ingenting stackrarna ! hähää!

Men annars så har jag kommit tillbaka till Forshaga o det känns väl lite halvdant, visst är det kul men skolan är väldigt jobbig o seg, eller är de bara jag som är lat kanske ? .. Aja, sitter iaf i datasalen nu med kärringarna o avnjuter lite facebook o andra trevliga sidor. Skolan stänger juh snart också..

Snart ska Pernilla o jag ut på en promme, detta har tagit längre tid än vad vi trodde, men snart ska vi bege oss iaf .. men de är fruktansvärt varmt här inne idag. puh!

jag o johanna har solat idag också, kan säga att de behövdes, spec eftersom de blir utgång till helgen :P även ätit tacos, mumms vad de var gott o efterlängtat :)

Nej, nu känner jag att jag är ute o svävar en massa bland skit. Så lämnar detta nu!

Jag saknar Sändra, pretty damn mucho, men snart är de myskväll :D

På resa..

Yes, idag åker man tillbaka ner till kära Värmeland. Ska bli kul o träffa alla själar i klassen osv, men skolarbeten och ta tag i sådant man ligger efter i är väl inget lockande precis. men sånt som måste tas tag i! Varför har jag inte gjort de under mina två lediga veckor? perfekt tillfälle.. men är man lite bakom flötet så får man helt enkelt skylla sig själv antar jag .

Åker tåg från Hofors kl 13.00 mot Örebro, sedan åker jag med Sandra därifrån ner till Foshaga, skönt så slipper man komma hem så sent i natt :) Hoppas vi får plast i lillskrutten bara :P haha!

Nu tittar jag på Idol, missade de i fredags. Men såg på internet o de var inte så bra, kanske för att jag inte var på topp då. Men jag gillar Peter Jhide starkt ! =) Och Daniel såklart, vilken stjärna !
Men Carola gillar vi inte, en falsk människa ! huualigen...

Nej men igår var de väl ingen hit, fick lite trevliga sms, men de var allt.. Satt hemma med Evelina o kolla på tv o datorn . Vi kollade på filmen SuperCross, den var grymt bra faktiskt!

Nu vill jag ner för att sedan komma tillbaka hit igen, serfram emot vår myshelg den 6-9dec sändra :) You and me! Always and forever !

Tack Gud för musiken!

Blir inge Gura till KD denna ggr, får inte plats i bilen från örebro, men den blir med efter jullovet :) Kan jag fetlova för jag SKA lära mig spela gura! så är det bara..

testade balklänningen igår, den är lite för liten över ryggen, kan man gå ner i vikt där? hmm ... får se om jag ens ska ha den klänningen, man varför inte? den är juh fin och har en spec färg... vi får se heltenkelt!  måste betala studentgrejerna också, bara en massa utgifter hela tiden =/ suck.!

Nu ska jag ringa pappa o höra om jag ska laga mat själv eller om han kommer hem o lagar nå gott :)

Tackförmig, hej!
/ Emelie

Get away!

Dumma dumma dumma Emelie, du måste sluta vara så svartsjuk! Skärp dig! Fattar inte varför jag får denna känsla, vad gör jag för fel ? Varför känner jag såhär? Varför kan jag inte unna folk att få ha en trevlig kväll utan att bli svartsjuk ?? Gasch, typiskt dig Emelie! Ikväll är jag så trött på dig. BLÄ !

Nu vill jag verkligen ha älskade Sändra här, skratta o vara glad . Fast glad är jag , innerst inne ! =) Måste bara lägga av med dessa dumma ideer o tankar.

Tur att musiken finns iaf, den får en att lätta på allt. Som att prata o verkligen öppna sig för någon, fast man bara lyssnar. Love it!

Vill egentligen nog inte ner till Forshaga, vill vara kvar hos Sändra, men gasch gasch vad kul vi ska ha nästa ggr vi ses.. =) kommer bli , ah, en helg att minnas! eller vad säger du ? Vi ska bara ta de lungt o mysa, bara du och jag .. o den tanken är underbar! En hetfiilm och lite gott tilltugg, yammie !  Längtar tills de bara är du o jag! ;)

Bäst musik just nu!
Robbie Williams- Nans song
Damien Rice- 9Crimes
+44- Little death
Helt Speciell- ?
Joshua Radin- Winter

Imorrn ska jag på innebandy, åker till forshaga på Söndag, skönt o komma ner så sent som möjligt känns de som. Men är sjukt sugen på arena på söndag kväll.. Får väl se hur de blir..
När man mår halvtkasst, varför känns de så mkt lättare att dricka alkohol och varför blir man så sjuktsugen på en fest? Är de verkligen så mkt mer uppiggande, blar man så mkt gladare ? Problemen finns ändå kvar när ruset är borta.. Men det kanske är skönt för en liten stud att glömma, men oftast skapas fler problem i samband med alkohol. Men vad vet jag .. Jag är bara en tjej på 18år som inte varit med om speciellt mycket, däremot så har jag grymt mycket känslor inom mig som aldrig kommer att släppas lösa in i huvudet på någon annan.

Ena dagen Lyckligast i världen, andra såbarast av alla.. vart ska detta sluta?

Lycklig

Internet fungerar igen :) De pinsamma är att jag hade satt en sladd i fel uttag, som orsakat denna hysteri inom mig själv. Bra Emelie! hehe .. Men nu är de tillbaka o ingen är lyckligare än jag . Eller en o annan själ är säkert way much lyckligare, men jag känner att mitt lung kommit tillbaka o då är jag glad!

Men saknar Sandra, jag behöver henne nu! Skratta av mig alla energi jag har inom mig, du vet vad de gäller. Få fjanta lite, tänk att man ska komma på sina behov försent. men den 6e smäller de igen :D Då är det du o jag som gäller ! Gumman finns inte ord på hur mkt jag längtar dit.. men du vet ;D

Alcohol - YES
Drogs- BUH

Robbie Williams !

Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska åka till forshaga imorrn eller på Söndag, hmmm! Vill åka imorrn, då har man en hel dag o städa o fixa innan skolan, men samtidigt är de skönt att vara hemma en extra dag o slippa göra allt idag, packa osv .. Latmasken i den kryper fram.. Händer väl iaf inget i KD imorrn,. ? Ska jag inte ut så kan jag lika gära stanna hemma en extra dag. Får ta en extra funderare !

Har varit i Hofors idag o besökt tandläkaren med min helt otroligt sexiga bettskena ;) har inte använt den på ett tag, så den passade inte .. men nu gör den det ! Efter de gick jag till Stina (Gammelfarmor) o fikade lite, var social helt enkelt.. Sen efter 2 timmar gick jag till gammelmormor Maja o var social där ett tag :D Emelie är snäll hon! mmm..Sen ringde pappa o sa att internet fungerade, jippie :) SÅ har suttit vid datorn ett bra tag nu, men värt varenda sekund :D

Usch, såhär mkt får man bara inte se fram emot ngt .. FÖRBJUDET!

Nej, nu ska jag ner o packa ihop lite .. utifall man åker imorrn!

Pusshej / Emelie

Bästa låten just nu. Ska infinnas på min begravning!

You said when you'd die that you'd walk with me every day
And I'd start to cry and say please don't talk that way
With the blink of an eye the Lord came and asked you to meet
You went to a better place but He stole you away from me

And now she lives in heaven
But I know they let her out
To take care of me

There's a strange kind of light
Caressing me tonight
Pray silence my fear she is near
Bringing heaven down here

I miss your love I miss your touch
But I'm feeling you every day
And I can almost hear you say
'You've come a long way baby'

And now you live in heaven
But I know they let you out
To take care of me

There's a strange kind of light
In my bedroom tonight
Pray silence my fear she is near
Bring your heaven down here

You taught me kings and queens
While stroking my hair
In my darkest hour I know you are there
Kneeling down beside me
Whispering my prayer

Yes there's a strange kind of light
Caressing me tonight
Pray silence my fear
She is near
Bringing heaven down here

The next time that we meet
I will bow at her feet
And say wasn't life sweet
Then we'll prepare
To take heaven down there

Bokstäver

Sitter hos mormor o morfar idag, internet hemma fungerar inte o har inte gjort de sedan i tisdags, jag börjar få smått panik.! Men de var en sådan skön känsla som flög igenom kroppen när jag satte mig här, dåligt beroende!

Har precis pratat med Sändra i telefon, hon har åkt ner till kära värmland o jag är kvar här hemma.. =/ Men ska till tandis imorrn o se får vi se vad som händer. Saknar henne grym mkt iaf! Men längtar till 7-9dec :) Då ska vi ha sjuuktkul, bara du o jag !

E- Oh, jättebra kyssare
M- Bästa kyssaren som finns
E- Oh,Jätte bra kyssare
L- Alla älskar dig
I- Helt underbar i sängen
E- Oh, jättebra kyssare

Det var inte dåligt, aight ? haha ..
Kollade vad mina bokstäver beyder i mitt namn, är en jävel på att kyssas, de ni ;D

Nej, på lördag åker jag ner till FIF igen, hårt men ett måste . Ska bli skönt o komma in i vardagen igen och sedan veta att för varje dag som gå , är de en dag närmare december :) Tihi!

" Du är alldeles extra ordinär"

LÄNGTAN !

Saknad!

Tog inte så lång tid innan de blev ett till inlägg, men finns de inget annat att göra vid datorn börjar man tänka massa, o börjas det tänkas så måste de bloggas för att få ner allting, få ut tankarna på något vis. Detta är mitt sätt.

Jag förstår mig inte på mig själv. Hur kan en människa längta så mycket efter någonting? Det känns helt overkligt, men det är väl för att man aldrig fått känna känslan av att vara omtyckt, eller snarare älskad av de motsatta könet. Att inte veta hur de känns att komma till någon vars känslor är ömsesidiga. Det är svårt att förklara utan att de låter dumt och desperat. 
Tror de mesta kommer nu då studenten börjar närma sig och man ska ut i det såkallade "vuxenlivet", jag låser mig säkert för mycket fast i den tanken. När man är vuxen så ska man ha ett jobb, pojkvän, lägenhet och massa att dela gemensamt. Idealet i mina ögon! Just nu känns det som att jag aldrig kommer få den trygghet jag vill ha, det är de ända jag vill ha , en trygghet med någon nånstans.
 Det sägs juh att man ska leva livet medans man kan, och visst jag har predikat mycket för de innan, och jag tycker man ska göra det. absolut! men när man känner att man gjort det och inte får ut så mycket mer utav det, då vill man finna den här lilla känslan , trygghet.

Tankarna flyger i huvudet och jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Jag vill så mycket, och de är långt kvar till studenten, mycket hinner att hända, men tiden går fort.  Jaja,de finns juh inte så mycket att göra åt saken.

Ta en dag i taget och se vad som händer, lite kan man påverka :)

Usch vad desperat jag låter, men jajg tror att de låter värre än vad de är.. eller kanske inte .. de låter iaf mer desperat o dumt! förlåt!Svartsjuk!

Mmm, nu kommer jag framstå som den svartsjuke, fast de inte riktigt är så.. eller kanske? vad vet jag mer än vad jag känner. Det suger! Trodde absolut inte att de skulle bli såhär, vi var så bra kompisar. Kanske är det jag som gjort att vi inte är de mer? men vad gjorde jag för fel? Vad är det som blivit fel? På senaste tiden har du betett dig så konstigt, och jag vet inte varför. . Frågar jag inte lär jag aldrig få reda heller, men frågar jag kommer jag att känna mig som en idiot, do not ask why. för de vet jag inte ens själv.  blablabla..

Idag har vi varit på kalas o de känns som om dagen inte gått ut annat på än att äta.=/ massa mat, tårta, glass, Kebab o godis ! men men ! .. man får väl offra sig ibland;)

O förövrigt suger Sandviken på uteliv, fattar inte vad folk ser för nöje med Sandviken? huualigen säger jag iaf .. fy vad tråkigt.. eller har man blivit för bekväm med festerna o utelivet i värmland ? helt annorlunda i skogarna iaf. hehe ..

Träffa dock massa trevligt folk! :) de är alltid skoj!...

Imorrn börjar den andra praktikveckan, men emelie har inte fixat ngn praktik o orkar inte göra de heller.. så blir att ligga på den lata sidan denna vecka med :) gött ! men måste börja med mitt nationella prov, suck!

nej nu blev jag lite depp här på kvällskanten, men tur att man har bra musik :) ska nog försöka med Michels låt o testa om de fungerar på mig .=P The Hellacopters ..

Ah, lite piggare kanske man blev, eller nej .. liiite kanske!

Aja, no motivation right now...

bye bye

En helt vanlig onsdag.

Jaa, vad mer kan man tillägga om dagen ..

Har jobbat på Ica idag, för första gången på väldigt länge. Och roligt har det varit, träffat massa gamla godingar ;) o kom ihåg alla PLU nummer också, det är status :D Tyckte tillomed chefen .. men har man en ggr printat in dem, så sitter de stenhårt. haha. Sändra kom ner o häll mig sällskap sissta 45minutrarna också, de var mys- Tänkte då tillbaka på sommaren 2006, som även var den bästa sommaren :)

Vaknade imorse av att Telefonen ringde, de var sändra .. hon skulle berätta att hon ramlat på cykeln , stackarn! Men de blev juh bra sen =) 

Imorrn bär de iväg till Valbo med frugan^, hoppas vi hittar lite kläder att ha på oss i helgen .. :P ngt hittar man väl alltid. Ska upp på Linda Lans en sväng innan Sandviken styrs för att kolla på byxor, har presentkort där. Sen blir det sandviken för att kika in en jacka på Team Sportia, jag hoppas att både Lina och Susanne jobbar. Skulle vara så kul o se de igen :D Spec Lina, henne har jag inte sett sedan i somras då hon gick på semester .=/

Nej men idag har jag inte tänkt så mycket djupa tankar faktiskt, och de är så grymt skönt! men kommer väl juh närmare sängen man hamnar. men smällar man få ta! ska försöka spara mig till drömmarna, för där kan allt hända. Det är de som är så skönt med att just drömma, precis allt kan hända och det är inget man kan förutse eller dyl. Jag älskar att drömma =D !


Åhh, jag börjar få panik snart, vill fixa körkortet o börja med de. men känns inte som ngn ide att börja köra mitt i vintern. Appropå vinter, idag har jag sett den första riktiga snön. Har snöat hela dagen o de ligger ett relativt tjockt lager på marken. De är mys :) men säkert borta tills imorrn .. men de är så mys när de knastrar under fötterna när man går, o kylan tränger igenom jackan .. mmm de är ett tecken på vinter ! o jag älskart !

Hoppas jag hittar en jacka, ett par skor o ett par byxor imorrn :) Då kommer jag att vara helnööjd !

Fest i helgen :) Jippie! Kharma styrs ...


I brist på annat ..

Ja, när fantasin tar slut och det inte finns fler sidor att besöka på internet så beger man sig genast till bloggen. Hit kan man vända sig o bara skriva lite, då har man iaf någonting att göra. Det blir inte lika tråkigt då!

Har nästan nyss kommit hem från Hofors och Sofie, det har varit mys! Vi har suttit i sängen o pratat samt ätit lite godis ! jag som egentligen inte får äta godis , men man har juh bara höstlov en ggr om året, plus att detta är mitt sista ! ;) haha ..  Kasper kom förbi en sväng o jag fick skjus av honom till bussen, de var snällt. Kul o träffa grabben igen ! =)

När jag gick hem ifrån bussen såg jag på avstånd något krypandes på vägen, o de var då inte en katt! Tänkte genast på att de var en björnunge o pulsen steg nå så fruktansvärt, vid närmare titt så var de en grävling. Jag var kanske tiom eter från vårt hus, men vågade inte röra mig för fem öre. Tänk om den skulle attakera? Den började röra sig mot vårt hus, vilken paniiik jag fick .. Ringde hem o evelina svarade, hon sa att de var farliga ! Precis i de ögonblicket ställer sig den mitt på gatan o vänder blicken till mig, känner hur jag skakar .. men den springer iväg! Å jag springer fort som attans hem.. Så rädd har jag inte varti på länge vill jag lova! Nej inte är man någon djurvän inte! Huuuualigen!

Nu sitter jag iaf vid datorn i sovkläderna, det är så underbart skööönt :)  sängen ser väldigt lockande ut, men ska prata lite med Fredrik innan jag lägger mig, han är så trevligt =) heh, .

Tänk om man kunde vrida tillbaka tiden, få vissa saker ogjorda.. egentligen ångrar jag inget jag gjort, men skulle ändå vilja få se vad som hänt om man ändrat på vissa handlinga inom vissa situationer .Svårt att förklara..
Ibland så känns de bara , ah, nej nu fastnar jag ..

Äsch, nu säger vi GodNatt!

Svartenbrandt

Hej o Välkommen till hofors! :) Hoppas du ska trivas bra o finner en inre ro här i vår byhåla ..
Haha, jaa Swartenbrandt har flyttat hit till Hofors, känns juh tryggt ! Tur att jag inte är insatt i vad han gjort tidigare i sitt liv .. 40år i fängelse är väl en bra merit (!?) .. Läste lite i tidningen idag , jaaa han har lagt allt bakom sig , vad duktigt av honom!
Så länge han inte gör ngt är jag glad, alla förtjänar en andra chans ! Hoppas han tar vara på sin ..

Japp, nu sitter man nere på sitt röda rum, de är så mysigt .. :) Lyssnar på lite musik o pratar med Sändra o Martinsson på msn, alltid lika trevligt .. Smällt i mig glass har jag också gjort, mindra bra! men men .. smällar man får ta när man inte kan motstå frestelsen :P

Åhh, igår var de mys på msn.. =)

Laddar till imorrn, jobb på ICA som gäller.. gud vad roligt s de ska bli !

Huu, nu händer de grejer här. lampan tändes, spoookey .. har inte halloween redan varit ?! :O

Nej men idag blir de en sväng till Hofors o träffa Sofie efter att hon kört lite bil.. kanske träffar lite annat folk också :)
Man kan juh alltid hoppas, de är juh alltid lika roligt o träffa folk man inte ser så ofta !

I helgen hoppas jag det blir party party, min mor säger ifrån men jag ska ut ! hehe, så är de bara .. nu var de fan 3veckorsedan jag var ut, om inte mer.. O de suger ! Ihelgen gäller de..:) Vet inte om de blir Hofors/Sandviken eller Gävle bara . men de löser sig . ska säkert jobba på lördag såå :P

På fredag blir de till att hjälpa syster med flytt iaf, undra vad jag får för de ;) ?

Nej, kram o hej leverpastej!

Laptop

Åh, idag har jag varit mest förbannad typ hela dagen... suck! Hatar allt som har med teknik o göra. vad gör jag för fel ?

Kom till torsåker igår efter en lung helg i Värmland . Winnerbäck var grym! Vilken känlsa, vilken publik! Måste upplevas för att förstå.. Klocken iaf ..
Somsagt, kom hem igår, helt överlycklig över att få återförenas med min älskade dator igen, som jag saknat den! Den har varit inne på service i en månad, d´gissa om de varit tungt !? .. Något kan jag lova .. Satte mig iaf efter maten o skulle installera virus program, nej då funkar inte de på vista.. Suck! Stänger av o går över till Sändra, när jag kommer hem är datorm avstängd o nerpackad i väskan.. tog ner den på mitt rum o tänkte surfa lite .. Jo men tjena.. Den går inte igång! DAMP!!!  Tänkte att jag låter den stå tills idag så blir de bättre, då funkar den eftersom den nyss kommit från servicen samma vecka.. Men absolut inte , den fungerar inte o jag ringer Expert, ah bara att sätta sig i bilen o åka in med den, mm inget funkar, inte ens för dom .. bara att skicka iväg den igen! Blir galeeeen! varför får jag alla problemprodukter när de gäller allt från mobil,tv,stereo o data ! CRAZY!

Nu har jag en lånedator, jo men jippie ! Kan juh inte spara ngt ... usch.. nej nu är jag trött på det här.. ge mig en ny dator tack! inte ens 3månader hann den bli. gasch! nya tag nu!

Skönt o vara hemma iaf, svårt att underhålla sig själv bara .. alla går juh i skolan .. vette katten vad man ska hitta på för skoj i veckan .. Jo, Jobba på ICA på onsdag :) Hur kul ska inte de bli.. väntat i äver ett år för att få jobba igen .. Överlycklig :D Älskar Ica <3 ah de ska bli grymt kul iaf ..

O nu saknar jag en massa saker .. massa mys o jaaa, mys bara ! Skulle inte sitta fel ..

;)

Tihi ..

Tråk

Tre namn som du har:

1. Anna

2. Emelie

3. Jönsson


Tre namn som du har använt på internet:

1. Memlos(long time ago)

2._FuBuGiRl_

3. xEm3liex


Tre saker du har gjort den senaste halvtimmen:

1. Kollat TV (Eftersnack Idol)

2. Krånglat med min Laptop som strejkar

3. Tröstätit godis


Tre saker du gillar med dig själv:

1. Att jag har haft turen o mött mina vänner

2. Att jag är Partyglad ;)

3. -

Tre städer som du har viss härkomst från:

1. Gävle

2. (Torsåker)

3.

Tre saker som du är rädd för:

1. Getingar .. BRR!

2. Att lämna Forshaga

3. Att få en usel framtid


Tre saker som du har på dig precis nu:

1. Glasögon

2. Ringar

3.Byxor


Tre viktiga saker som du äger:

1. Stereon

2. Mobil

3. Data


Tre av dina favoritband:

1. Lars Winnerbäck

2. -

3. -


Tre saker som gör dig glad:

1. Vänner

2. Musik

3. Fest


Tre av dina favoritlåtar just nu:

1. Timbalanad feat The One republic - Apologize

2. Plain white T´s - Hey there Delilah

3. Håkon Banken - Härliga Värmland


Tre nya saker som du vill prova inom ett år:

1.Ett förhållande

2. Jobbintervju

3. Jobba


Tre saker du ångrar:

1. Att vi drack för mycket förra lördagen

2. Att jag slösat för mycket pengar senaste veckan

3.

Två sanningar och en lögn:

1. Jag vill lära mig spela gitarr

2. Jag är grym i skolan

3. Vill gifta mig med Niklas Wikegård


Tre saker på utsidan som du tänder på i det motsatta könet:

1. Händerna

2. Ögonen

3. Näsan


Tre saker på insidan som du tänder på i det motsatta könet:

1. Humor
2. Personlighet

3. Charm


Tre saker som du inte kan göra:

1. Sjunga

2. Spela gitarr

3.Dansa


Tre saker som du gillar att göra på fritiden:

1. Lyssna på musik

2. Prata

3. Ta de lungt


Tre saker som du vill bli:

1. Kändis

2. Smal

3. Snygg


Tre ställen som du vill besöka:

1. Ibiza

2.Aiya Napa

3. MiamiWinnerbäck var GRYM igår !