29augusti

Fick nycklarna till lägenheten idag :) Var bara att gå upp i tid och packa in kartongerna jag gjort klara i bilen och sedan bege oss mot Hofors. Blev lite strul en snabbis, men de löste sig snabbt och plötsligt hade jag packat in allt som skulle in. Dock inte mkt alls. Bara kökssaker då jag inte har så mkt mer. Packade upp de mesta, sköljde ur och kom på sedan att jag måste ha hyllpapper i skåpen eftersom dom inte ser så trevliga ut. Fick gå neråt bruket på en hyllpappersjakt, visade sig dock inte vara de lättaste att få tag i . Men efter några besök på butikerna så fick jag rekomendationen att gå in på Beckers och fråga efter Självhäftandepapper, o där fanns de ! köpte en rulle på två meter och tänkte att de borde räcka. Mjo, till två hyllplan ja :P Kom inte så mkt längre med min flytt under dagen. Men har iaf lite orning i köket och de undanstökat ( de mesta iaf) .

Blev en smärre chock när jag kom in i lägenheten, jag trodde tapeterna var gråa. Eller dom var de sist, men nu såg jag att dom mer var lagd åt de vitare hållet. Haha! Så nu är man tillbaka på ruta ett vad gäller färg på möblemang. Hade igår bestämt mig för vitt, men nu är jag inte så säker mera. Får se hur de blir! Känns skönt att vara i flyttar tagen iaf!

Lunchade med Sändra på Depå idag också, de var trevligt! inte allt för ofta man träffar den unga damen mera. Vi har så mkt att göra på olika håll att de bara blir någon gång i bland, trots att vi bor grannar. ( Inte from söndag dock). Men hon är alltid välkommen hem till mig. Allt mitt är ditt bejbe ! :) Nästan iaf ! ;)

Imorrn är de jobb som gäller, 9-19. Likaså på söndag dock 11-19 då ! Alltså min sista dag på ICA torcenter (för denna ggr), buhu! Men de kommer bli bra . I know it :) Ser fram emot nästa vecka på Intersport och tid i min alldeles egna lägenhet. Ska bli skönt att få stå på egna ben , igen. . Men numera på mina alldeles egna ben :)

Måste kirra nå datum för inflyttnings firade också, men de blir ett senare kapitel :) Inflyttning först !

Saknar mina sötnosar från Forshaga, önskar ni vore med mig o delade denna tid med mig ! känner att de är nu man behöver er mer än någonsin. Ert stöd och era ord. I love you!

28augusti

De började med att klockan väckte mig 0700 då jag glömt att ställa om den! gasch, men var inga problem att somna om igen. Drömde en jätterolig dröm, haha! Den handlade om folket i forshaga o våra knasfester. Plus att vi var tillbaka i åk 3 även fast vi hade tagit studenten. Aja, den var weird iaf! men rolig...

Vaknade igen vid 11 o kände att de var dags att slå upp mina två blå och vandra vidare in i duschen. Somvanligt blir man ståendes där ett bra tag innan man pallrar sig ut. Varför är de så fruktansvärt skönt att duscha i mkt varmt vatten?
Ohhh, jag gillart!

Gjorde mig klar och väntade på att Erica skulle hämta upp mig för att åka in till Valbo o IKEA. Innan hon kom in tutandes på gården lyssnade jag igenom massa gamla skivor. Blir lika nostaligsk varje gång :)
Väl inne på IKEA så vandrade vi runt och hittade både en tv-bänk och att bord som jag ville ha. Billigt o bra! Men när vi sen skulle hämta ut de var de ena slut och den andra var för stor för Ericas lilla bil. Suck! Jag som laddat för de där. Men men, köpte lite ljus o annat smått o gott. Har kommit underfull med att de är bättre o få upp allt till lägenheten och börja flytta in innan man köper en massa saker. Ibland råkar man juh köpa för mkt som man egentligen inte behöver ;)
Jag är ett typiskat sådant fall...

Efter IKEA åkte vi in på Dollarstore i sandviken, tog även en tur på Rusta dock hittade jag inget där. Men på Dollar köpte jag spislock, durkslag, smörkniv, sax och städsaker som kan behövas :P

Imorrn skulle jag egentligen ha jobbat, men efter många OM och MEN så tog min käre Kusinvitamin det passet så jag kan städa lägenheten och flytta upp lite saker som är ihoppackade här hemma. Blir lättare att städa ur detta rum då också.

Åhh, jag vill att allt ska bli klart imorgon! Soffan ska vara på plats, alla bord/bänkar, köksbord, hyllor osv osv. Det ska gå fort, helst skulle jag vilja att de var fixat redan igår. Men men, vad gör man ?

Nej, nu ska jag sooova till ljudet o blinkande från Greys anatomi som Evelina ligger o kollar på här bredvid.


27augusti

Ligger somvanligt i sängen och lyssnar på musik. Har packat ner lite saker i kartonger som ska upp till lägenheten på fredag då pappa hämtar nycklarna. Vill jättegärna vara ledig så man kan städa ur så mkt som möjligt och fixa klart de mesta så de bara är att flytta in på söndag-måndag :) Får dock inge svar av Kusinvitamin om hon kan jobba mina timmar eller ej, lär väl dröja innan de sker också. Hoppas kan man juh alltid göra.

Imorrn är de ledigdag som gäller, den ska spenderas med storasyster på IKEA! Måste juh köpa massor med saker till min nya lya. Bla:

- tv-bänk
- rum till vardagsrummet
- Tvättkorg
- Gardiner
- Porslin
- Golvlampa
- Taklampa
- Draperi
- Husgeråd
- Köksmöbler
med mera, med mera.

Men allt kan inte köpas denna månad, får se vad de hittas under morgondagen. Vet inte ens vad jag ska ha i vilka färger, men de ska iaf gå i Grått (väggarna) / Svart /Vitt och begie. Färger som man kan matcha med allt :)
Slängde allt jag hade nere i forshaga, kanske dumt nu i efterhand? Men vem vill ha tre år gamla saker i en ny lägenhet? Noot me!

Jobbade 9-20 idag och somvanligt går de dagarna smärtfritt, hade velat haft fler sådanna. Nu är de bara helgen kvar på ICA, kanske fredagen också då. Sen börjar jag mitt nya liv inne på Intersport. Känns otroligt bra iaf!!
På måndag ska jag börja leva ett helt nytt liv, det ska bli träning, solningar o massa mer :) Hoppas de håller i sig, men de ska jag se till att de gör.

Nej, nu ska jag kika runt o fundera lite mer kring lägenheten :)

Tjiiing tjiiing!

26augusti

Då var helgen avklarad och vi återigen skilda. Men kul hade vi och underbart var det :P
När man kom fram till forshaga var de som att tiden stått stilla, känns som om man inte varit borta en dag. Allt faller sig så naturligt, lika när man träffar alla gobitar igen. Nothing has changed känns det som! Men de är väl bra att allt är som vanligt :)

Fullt upp just nu iaf. Håller på att planera min flytt för fulla muggar, får nycklarna på fredag :) Det som är väldigt drygt är att jag jobbar hela denna vecka, så hinner knappt flytta något själv. Blir Pappa som får åka upp o fixa, tyvärr. Men ack så underbart snällt! Är ledig på torsdag, men vad hjälper de när jag inte får nycklarna förrens dagen efter? Hoppas jag jobbar 9-14 då så kan jag hjälpa till en massa.

Köpte en soffa igår iaf :) Blev inte den som jag tänkt från början, nu tog jag en från jysk med schäslong! mkt smäcker.. Mörkgrå nästan svart.. Nu är de bara allt annat kvar, men skönt att ha en sak klar iaf. Blir IKEA på torsdag o köpa bord, tvbänk, tavlor, o massa massa annat. Tur att lönen kom igår. Men den är väl borta lika snabbt som den kom!

var även in på Inter igår också, fick schema och pratade lite med Henke. :) Jag ser fram emot att börja jobba där så enorm mkt! Spänd och förväntansfull, mkt rutiner som ska in .. Men borde inte bli några problem!
Måndag sätter man sin fot på arbetsplatsen iaf och jobbar hela veckan. Fick vara ledig lördag-måndag! Det var juh snällt, då hinner jag fixa en massa med lägenheten om de skulle behövas.

Nej, nu snart ska man kila iväg till ICA och göra klart så man har ett pass mindre senare. Imorrn är de heldag som gäller, 9-20 . =P

Bye bye!

ps. Berättar om Liseberg en annan dag. ds.

21augusti

Har precis ätit upp maten och packat klart min väska som ska följa med ner till Värmland :) har suttit vid datorn en stud och pratat med lite folk, alltid trevligt!

Idag har man även hunnit med att ringa facket o a-kassan, pratat med Henke på intersport om tjänsten och ja, gjort en massa bra iaf :P Skönt o få allt överstökat. Ska in till inter nästa vecka o disskutera mera kring jobbet.

Nej, nu går mitt tåg snart o jag måste hinna duka av och sedan fram till ICA o köpa nå gott till magen :P Färdkost måste man ha!! Väntar bara på att pappa ska komma hem så han för skjussa mig, är liiiite lat idag. Spec nu när man är mätt om magen!

Hörs efter helgens bravader!!!

Värmland - Liseberg - Klassen, här kommer jag :D

20augusti

Nu har jag gjort mitt val angående jobbet. Eftersom jag känner att jag vill utvecklas och jobba inom något som ger mig variation och kunskap så valde jag Intersport i Sandviken. Här har jag större möjligheter till att "bli något" och få jobb vid senare tillfällen. Känns väldigt rätt just nu! Jag älskar verkligen mitt alldeles underbar ICA Tor center, men jag ser ingen framtid där och mina arbetskamrater har jag kvar. För så lätt blir dom inte av med mig!

Var tufft o gå till jobbet medtanke på att jag skulle meddela detta enormt tuffa beslut. Har mått så sjukt dåligt och varken vetat ut eller in. Kom dit och pratade med Peppe, de kändes skönt att han tyckte att jag skulle göra de jag absolut helst ville. Men vem vill inte de? Han förstod mig och han peppade mig till att prata med chifen ;P

När jag kände att modet var på min sida, efter några tårar på toaletten och hjärtklappning o illamående under hela dagen så gick jag in på hennes kontor. Berättade helt som det var, att jag blivit erbjuden jobb på Intersport inne i Sandviken utan att ens ha sökt det och att jag kände att för min egen skull lära ta det. Hon förstod och var jätteglad för min skull! :) herreguuud vilken lättnad, här har man gått o mått dåligt i flera dagar så kommer hon o blir glad för min skull!? Gasch.. Hon förstod mitt beslut och sa att ICA alltid finns kvar för mig. Hon tyckte de var synd eftersom jag är väldigt duktig och omtyckt, både bland kunder o medarbetare men att hon vill mitt bästa. En stor sten har lättat ifrån mitt hjärta kan jag lova!
Nu gör jag min sista vecka nästa vecka på ica, sen ska jag ringa Henrik på Inter imorrn o berätta mitt beslut för honom och hoppas jag kan börja såsnart som möjligt.

Har precis pratat med Hanna, var väl tänkt att vi skulle planera lite men somvanligt kommer vi in på annat ;P haha..
Men imorrn åker jag iaf ner med tåget till Värmland o karlstad. Ska bli otroligt kul! Ser mkt fram emot Liseberg måste jag erkänna, kommer vara som ett barn på julafton på fredag! Sen att vi ska ha reunion med klassen gör de hela inte mkt sämre. På lördag ses vi klassen! =)

Är så trött mest hela tiden så nu ska jag faktiskt släcka ner och sova hade jag tänkt.. ...

Heja Sverige, eller hur var de i OS?!

Beslutsångest!

   eller 


Vad skulle ni välja?

19augusti

Ligger med klump i magen, panik i hela kroppen och en beslutsångest som heter duga! Varför ska de vara så svårt att ta ett beslut. Kanske är det för att jag vill göra bägge sakerna, både har sina för o nackdelar. Det är inte lätt alls och imorrn måste jag ha bestämt mig eftersom jag lovat att ge besked senast denna vecka och på torsdag åker jag ner till värmland.
Suck!

Ska bli skönt att få komma bort ett tag iaf, tänka på annat. Eller iaf försöka! Jag kommer säkert hela tiden att tänka
"har jag gjort rätt val?"Är de detta jag vill göra?" Tänk om ...." Men samtidigt så lär juh framtiden utvisa det.
Hur vet man om man gjort ett rätt eller felaktigit val?

Har inte gjort så mkt mer än jobbat och tänkt en massa idag. Började kl 14.00 och slutade 20.00! Kom hem o disskuterade med mamma en sväng och fick lite klarare syn på vissa saker. Men jag önskar just nu att få prata med en människa som kan säga de magiska orden som gör att jag bestämmer mig direkt och känner att Det är det jag vill göra.
Iofs är lutar de mer åt ett håll än åt de andra just nu, men imorrn kan de vara vänt igen. De vet man aldrig!

Lyssnar på Brolle nu, han är nog min räddare just nu :) Världens hörn är nog den mest absoluta bästa låt just nu!

Snart är de dags för flytt också, fick kontrakten idag! Allt går så himla fort just nu, 180 verkligen. Efter helgen så måste jag börja packa igen och köpa grejer till lägenheten så jag har de när jag flyttar in 1september. Lönen får också jättegärna se lika bra ut, om inte bättre, som den förra. Hyran ska in o mobilränkning ska betalas! Somsagt, mkt som händer just nu och det känns vill jag lova. Har nog inte riktigt insett vad som komma skall än heller. Men kommer väl de o!

Körkort kanske?
- Varför kan man inte bara köpa ett körkort?


Snart ses vi mina absoluta favoriter :)

18augusti

Ligger och lyssnar på lite lugna favoriter och pratar på msn med Sara och Janne. Trevligt värre dvs! Bollar lite tankar o ideer, alltid skönt att prata med sådanna som har lite erfarenheter på området ;P

Imorse hade jag världens sovmorgon! Sov ända till kl 12.00 förutom när jag kl 08.45 gick upp och ringde Hoforshus för att höra hur de gått med min lght, och nu är den min :) Så 1september flyttar jag mitt lass upp till Hofors. Jo ni hörde rätt, Hofors blir.

Jag har sådan beslutsångest så det finns inte!! Vet inte alls vad jag vill. Vill så fruktansvärt mkt, men tyvärr kan man inte göra allt. Varför kan man inte göra bägge?  Jag vill, jag vill , jag vill kunna både äta kakan men också kunna spara den..
Skit!!

Har kollat lite på möbler till min lght nyss men jag vet inte hur jag ska ha .. Är inne på svarta möbler och vitahyllor, är inne i någon svart/vit period, Tycker de är så grymt snyggt plus att man kan ha vilka färger som helst till det på gardiner o annan utsmyckning. Har hittat en soffa och en tv-bänk jag är sugen på. Det kan juh inte kosta för mkt heller.
Vad tycker ni?

       

Nej nu ska jag lägga mig o ta en rejäl funderare på vad jag vill göra med mitt liv!


17augusti

Efter denna helg vågar jag inte ens kolla in mitt konto ! Fybubblan vad det är dyrt att gå ut och ha lite roligt ;P

Jag har bestämt mig för att ta lägenheten uppe i hofors, ska ringa imorrn och höra mig för om den andra tjejen tog lägenheten eller ej. Hoppas inte! Det kommer innebära att jag flyttar den 1september om allt går enligt planerna. Så efter nästa helg är de spara in på pengar som gäller och börja spana på möbler till min alldeles egna lägenhet :)
- Kanske inte ska hoppas på för mkt!

Det är så mkt som händer i mitt liv just nu, eller det känns som det iaf. Jag vet inte hur jag ska göra med allt ?
Men det löser väl sig alltid..

På torsdag tar man tåget ner tillbaka till de älskade Värmland och Karlstad! I like it, like it alot.

Det är aldrig kul att blogga på söndagar, då måste man skriva om helgens bravader och eftersom de alltid händer så fruktansvärt mkt i mitt liv på helgerna så orkar jag helt enkelt inte blogga vidare värst länge på söndagar. Där har ni fått förklaring på de också.

Imorrn är de jobb igen, kan säga att helgen inte har varit den roligaste att jobba. Men man får göra det bästa! Har knappt sovit nå alls o sen sitta i kassan o vara social på det. JAMEN! Men de har gått bra ändå, man får ta det för vad det är helt enkelt. Jag är glad och tacksam att jag ens har ett jobb! Inte alla som har det ;)

Ligger o lyssnar på min absoluta favorit älskling nu! Brolle .. He is my man!

Måste duscha imorrn också, för er som är intresserad.. haha.

Delar inte med mig av någon bild dagen till ära heller, får bli en annan dag helt enkelt....

Hörs dååå!

15augusti

Klockan ringe för jobb 08.00, begav mig efter samtal med Hofors Hus till jobbet.. Väl framme så märker jag att jag inte ska jobba förrens 14.00 eftersom Annelie var på plats. Roligt att man fick bjuda Peppe o LB på ett gott skratt iaf ;P
Så då var de bara att åka hem igen.

Bestämde mig för att åka upp till Hofors o kolla in lite lägenheter, förväntansfull åkte jag o pappa dit för att hämta lite nycklar och sedan kika läget. Vi gick igenom 8st olika ettor med olika lägen och hittade två st som jag skulle kunna tänka mig. Den ena är på ängkärrsgatan, den är dock väldigt liten. Blir problem med min säng, men skulle vara kul o bo där ;P Den andra är på västerhöjden, en stor etta med stort kök o toalett, även sovalkov :) Den är precis vad jag letat efter förutom balkong! Men man får offra vissa saker ibland, har iaf ingen nytta av balkong på vintern ;P Så Inflyttning på den var 1september. Kruxet är att de var en till tjej som kollat på den och var intresserad, men då finns en lika dan mitt emot som var inflyttning samma datum. Så just nu ser de ut som att jag ska flytta den 1september =) Jag skulle vilja byta lite tapeter osv, men de fanns inget i fonden och eftersom de är en hyresrätt kan jag inte göra något själv. Men den var helt klart fin ändå. Slänger upp lite bilder!!

Jobbet kallar..

14augusti

Ledig dag :) Har spenderats med Sändra i Valbo! Hittade lite fynd, eller ja, en lång hood, en bh o trosa samt en myyyysig kofta eller cardigan ;P Great! Men skulle ha haft nya kläder till helgen o kräftskiva, men aja.. Det får helt enkelt hinnas med en annan dag. Är nöjd med dagens fynd iaf!

Eftersom jag varken är en känd bloggare, modell eller fotograf så får ni ta bilderna för vad de är ;P


Jobbar hela helgen, det är juh lite tråkigt med det ger pengar och dom är alltid välkomna in på kontot :)

Satt och läste massa bloggar då jag plötsligt fick ett bloggsug, men nu när jag sitter här vet jag inte vad jag ska skriva om eller dela med mig av. Hmm, ett mysterium det där.

Imorrn blir de iaf jobb 9-14, sen ska jag upp och sola! Hoppas de är öppet denna ggr. Sist jag åkte upp var Hoforshallen stängd, så gick upp till Erica och drack, jo tro de eller ej, kaffe! vuxenpoäng till mig !  Efter kaffeslurken jag blev bjuden på bestämde jag träff med Pauline och de var inte igår kan jag säga. Men trevligt var det och man kände sig kanske 5år äldre när hon sitter där med fin lägenhet, underbar kille och en bulle i ugnen! Men vad gör man?! Jag tycker det är kul! Blir grymt avundsjuk bara, men min storhetstid kommer väl den o ;) haha!

Ja, nehe! Får göra mig ett nytt försök till blogg senare idag o se om de finns nå roligt att meddela!
Tjiiing tjiiing så länge!

update 12augusti

Sitter o kollar på våra Tolerans-filmer. Guuuuud vad jag saknar de tappra själarna som gick i min klass !! My lovley class.
Shiet vad vi har förändrats, allihopa.. Saknaden är olidlig, korten gör ont, filmerna gör ont. Allt gör ont att se på! Minnen som kommer tillbaka, känslor och tankar. Jag vill tillbaka till min klass, forshaga och min lägenhet. Till helgerna som alltid var fyllda med kärlek och gemenskap, skoldagarna som fylldes med skratt och skämt. Tillbaka dit där man kunde vara sig själv utan att skämmans över vem man var eller vad man gjorde.

Vikngklippt
Jillsill
Fördomar


Jag dööör!
Fan vad man hade de bra nere i forshaga. Anledningen till att saknaden och tankarna kommer nu är säkert för att skolan skulle sätta igång snart, flytten och packningen och alla andra förberedelser hade redan varit igång. Men nu sitter man på Ica o jobbar varenda dag, längtar till återträffen som kommer bli skitjobbig när man ska skiljas igen. Men så otroligt att träffa alla igen. När jag ser på filmerna som vi gjorde värmer de så fruktansvärt i hjärtat samtidigt som det är hjärtskärande att inse att vi aldrig kommer vara en klass igen. Finns inga ord som beskriver hur  jag känner mig innombords! Denna saknad är oändlig och kommer att följa mig livet ut. Gråten är nära och klumpen i magen växer sig bara större, vill inte veta hur de kommer kännas om några veckor.  Vi hade de så roligt tillsammans!!

Jag njuter, skrattar, gråter, och minns när jag tänker tillbaka.

Finns verkligen inget ord som kan beskriva hur bra vi hade det när vi var tillsammans. Oslagbart, men jag önskar jag fick ur mig de rätta orden. Orden som beskriver, orden som gör att ni förstår, orden som får mig att känna mig lite lättad för att jag fått ur mig det jag känner. NOTHING CAN DECSRIBE!!

My homies, I can only tell you how much i misses you!
- Always and forever

12augusti

I fredags introducerade Sandra en låt för mig som jag då inte tyckte så vidare värst bra, men nu när jag lyssnat på den några ggr så är den helt stört sköön :) Den som nu spelas i mina högtalare.


- Nina Simone Aint got no ..Ive got life


Slutade jobbet kl 14.00 sedan dess har jag legat här, kul liv man lever. Vet inte vad jag ska ta för mig att göra heller så ska väl inte klaga för fem öre egentligen. Men det är tråkigt lär jag erkänna. Kanske ska ta mig en sväng om till Hofors o lägga mig i ett solarium o få till brännan till helgen och Kräftskivan nästa helg. Tilda lär juh vara neger då, buhu! Men kul för henne;) haha!

Tankar, tankar, förbaskade tankar och känslor.

I do not know what it is but i think im falling in love.

Kankse ska ta mig en promme till kvällen, de är precis vad min kropp skulle behöva. Egentligen ett helt träningspass, men de får vänta!

Hörs då!!!

11augusti

Har gått jättebra på jobbet idag, eller ja egentligen somvanligt men iaf ;p

Allt är bokat inför nästa helg nu iaf, känns grymt skönt o veta att allt blir av. Åker ner till Hanna på torsdag, sedan beger vi oss ner till GBG o liseberg på fredag. Sjuuuk kul! Har aldrig varit där så är grymt pepp.. Sen är de återträff o kräftskiva med klassen, kan knappast bli så mkt bättre. Synd att alla inte kan komma, men vi blir ändå mer än halva klassen så vi får vara glada för de :) Jag längtar väldigt mkt iaf!!  Tilda o jag ska dansa hela natten lång, snapsvisor, vinpimpling och jag har aldrig. Man vet juh hur våra fester brukar se ut ;p

Saknar allt o alla så förbannat mkt, varför kan inte allt bara vara som förr? Tur att vi har youtube och msn som kan förgylla våra dagar när man längtar tillbaka som mest. Haha! Jag bara älskar min klass o mina klasskamrater av hela mitt hjärta!! <3


- Ponti sover sött!


- Nisselito o Ponti , step up


- Vingklippt, Kexet i huvudrollen :) Filmen vann toleransprojekt och blev iväg skickad till sthlm. Mina killar de :)


-Nempen och hans lillebror visar vart skåpet ska stå.


Somsagt, jag älskar mina klasskamrater grymt !
oslagbart.

9augusti

Ska inte sticka under stolen med att man inte är liiite sleten och förbannat trött idag! Hård gårdag, men de ska väl vara så när det är cityfesten och grejer. Bara att ladda om batterierna och se glad ut :)

Jag o Sändra åkte in till Gävle med 19.00 tåget igår och begav oss till Madde som skulle stå för förspelet! Det var trevligt, vi umgicks, träffade lite nya människor och drack vin. Mmm goott! Senare gick jag vid 23 tiden så gick jag o sändra ner på stan, Berggrenskatältet och knöööökat med folk!! Vi stod längst framme vid scen och rockade till Midnight express! haha. Vi gjorde det bra! Sen var det olearrys som gällde och efter det hemgång och efterkepa. Tältena stängde vid 01.00, alldeles för tidigt. Men man får göra det bästa av situationen!

Känner mig inte alls sugen på fest ikväll eftersom det inte blivit många timmars sömn inatt. Men offra sig tror jag det heter, det kommer vara sjukt mkt folk ute ikväll så kan inte bara sitta hemma heller. Vi ska åka med bussen nu halv 6 typ så jag måste börja gå mot sändra eftersom vi ska till ica en sväng först innan. Susanne är nästa anhalt och där lär det bli trevligt :)

Vi hörs och/eller ses !
7augusti

Ligger och lyssnar på underbar musik just nu, det är så härligt att bara lyssna och tänka tillbaka! Finns nog inget som jag uppskattar så mkt som musik. Det kan få en på så bra humör, men samtidigt få en att gå in i djupaste och gräva upp en massa minnen och känslor. Men det är det jag gillar. Den variation av känslor den skapar! Musik gör så mkt.

Igår efter jobbet åkte vi in till Falun en sväng och kikade lite kläder, hittade världens reafynd :) Ett par skor och ett par jeans. Det är juh precis vad jag behöver. Nu saknas bara lite annat smått o gott!

Nu har Cityfesten satt igång på riktigt också, Sändra är inne och traskar i regnet ikväll. Själv spar jag mig till imorrn och lördag. Känner mig dock inge motiverad för jag vet hur mkt folk de kommer vara. Det är så grymt trångt och man tappar bort varandra, inga telefoner fungerar och ja, då står man där. haha! Men de är väl så de ska vara också antar jag...
Vi ska in till Gävle på förfest hos ngn jobbarkompis till Sändra, sen öltält :) På lördagen blir de Susan före the big city, sen massa öltält. Förhoppningsvis kommer man träffa massor med kända människor ! Kanske en o annan från Forshagaakademin också :) hur kul skulle inte de vara då?

Nu ska jag snart lägga mig, är så fruktansvärt trött. Men antar att man blir de när man har jobbat 1ochenhalv vecka utan ledig plus fest på de. Längtar till söndag då jag bara ska ligga hemma o slööööööööa!!! 
 ¨
Måste juh även tillägga att jag äntligen tagit tag i att börja leta egen bostad, dvs lägenhet :)
Nästa vecka får jag svar av Hoforshus om det finns några ettor med sovalkov och kök lediga till mig! Hur skönt som helst ! En flytt är nära alltså ....

Baby your all that I want when im laying here in your arms!

Nej, nu ska jag göra kväller.

Sup o svälj, trevlig helg!
6augusti

 


Minnen som väcks till liv när jag hör denna låt, tror det händer hos många !
- I just love it!

Just nu vill jag bara slänga ansiktet mot kudden och gråta.

5augusti

Såg nyss en länk i en blogg om ett kärlekstest, givietvis går jag in o börja skriva. När jag senare kommer till att man ska knappra in telenummer börja jag fundera, dock inte tillräckligt för att inte skriva i nummret, då se jag att den ska skicka ett sms och att de är en abonnemangspremunation!? gasch, nu kommer den dra massa pengar och jag kan inte stoppa eftersom jag inte kan göra mellanslag vid sms. Jag blir så arg och less! Kan de inte stå att de är sånt direkt när man ser sidan?! Nej  då måste man dra ner sidan för att se, inte tänker man på de då eller ?! jaja, vad är väl en dag på slottet!

Jobbat 9-15 idag som jag ska göra resterande vecka, gått bra! :) Ovanligt för att vara tisdag. Annars hatar jag dessa dagar för då kommer Tobaken. Sist blev jag så less att jag beställde av allt! Så nu är de KNÖKAT i skåpet och de blev inhandling för 70 000kr :o Oppps,! Men visste ju att de skulle bli fel det med. Vad fan är mellantinget egentligen?! Kan ngn svara på de!

Har varit in till Sandviken en snabbis med Erica o Matte, vi skulle kolla på jackor men somvanligt hittar jag inget. Iofs får jag alltid ont i magen o panik när jag går i butiker så kan inte riktigt koncentrera mig ordentligt. Men jag såg på Inter att de hade Blazer Mid skorna, Nike, som jag velat ha så länge! Vita med svart märke. Jo, impulsköp o vips så var de mina :) Sjuuukt snygga iaf!

Måste införskaffa mig lite nya kläder också, det behövs verkligen! Vet dock inte när jag ska hinna med det.. Det visar sig kanske.

Bloggar nog en sväng till senare, hej!

4augusti

Shiet! Jag har sagt de förr och jag säger de igen, Damn vad snabbt tiden går! Nu är sommaren inne på sista reffan och cityfesten tar fart till helgen som kommer, alltså de sista äventyret på denna sommar.  Men det har varit en bra sommar, dock inte bättre än 2006, men kommer de någonsin bli bättre än de?

Helgen har bestått av jobb, somvanligt. Idag har jag jobbat i en vecka utan ledigt! Ja, jag vet att jag bara jobbar korta dagar, men de är ändå 6-7timmar. Blir jobbigt i längden. Men pengar blir :) Till helgen är jag iaf ledig och de ska bli skönt ! Blir väl dock inte att ta igen sig ngt, men men.. Vad ska man göra?

Lördags var iaf kul, gästis var knökat med folk. Mkt mer än jag trodde de skulle var. Eller så var de jag som såg dubbelt ;)
Sjöng kareoke som inte lät alltför bra, men man får juh bjuda på sig själv! haha .. eller hur Sändra?  Träffade en hel del kända ansikten, vilket alltid är lika trevligt! Var dock inte lika roligt igår. Men men, vad gör man ? ;D

Seg har denna dag varit iaf, så sjuuukt trött! men jag är juh alltid mer bakis tvådagar efter festen, haha. lite jobbigt!

Jag ser fram emot nästa helg :) Längtar!!

Har fått schema tom v.36nu :P mkt jobb, men pengar och en flytt är nog nära snart! mmåste bara ta tag i det först.. haha

nej nu orkar jag inge mer..

Tack o hej!

1augusti

Välkommen augusti!
- Nu är det höst snart...

Ska alldeles precis just nu cykla till jobbet, jobbar mellan 9-14.  Vet ej vad jag ska hitta på senare, men förmodligen kommer jag vara så trött att jag inte orkar göra något. Somnade väl kring 0400 tiden imorse. Hade trevligt på msn och då är det svårt att slita sig! Inget man gör frivilligt.

Jag får panik, vad ville du mig? hur fick du mitt nummer och varför ?! Gasch, jag måste få veta.. haha!
Snacka om att vara nojjig, men detta är ett sms jag aldrig ens i världshistorien trodde att jag skulle få. Finns inte! Men inte klagar då jag, nej tack för att du tydligen tänkte på mig och välkommen ner till Torsåker i helgen :)

Kid Rock feat Shearyl Crow (Stavning) - Pictures
- kanske den absolut bästa låt just nu!

Måste kila!

Hörs sen dåå .. :)Varför måste allt vara så komplicerat? Det är så mkt känslor som rör sig inne i mitt huvud och i min kropp, vet inte vad de vill mig eller varför de kommer såhär. Känns bara jäkligt onödigt!
You are all I need beside me, all i need to turn my world.

Imorrn är de Brännbollen och jag hoppas att de blir kul, men kan inte bli annat! Kmr bli fiiint drag på gästis och de är juh aldrig fel. Jag hoppas att du är där så jag får lite upprättelser om vad som händer. Orkar inte tänka mer!

Känns som om en ledighet är nära eftersom jag varit ledig varje helg den senaste månaden, lite knas nu eftersom jag nu ska jobba ända till fredag nästa vecka, sen är jag ledig. Jihoo! Men de blir pengar och jag har faktiskt klagat på att jag jobbat så lite. allstå ska jag vara glad nu! =) Men de är jag, absolut. Pengar behövs verkligen!!

Såhär ser kommande dagar ut:

Lörd: 9-19
Sönd:11-19
Mån: 9-15
Tis: 9-15
Ons: 9-15
Tors: 9-15
Fre: 9-15


Jag blir så matt när det inte finns något att göra, men tar inte för mig att göra ngt heller så vad kan man då begära!?
Sändra ska ut på Kharma ikväll och jag är grymt sugen, men jag SKA spara mig tills imorrn. Annars orkar jag knappast jobba! Räcker med en bakisdag eftersom jag inte får tid att återhämta mig ;P Men det är tyvärr TRAGISKT att bara sitta hemma en fredagkväll, en pojkvän och lite kärlek skulle man haft. Då skulle man då inte klaga ;D

Är verkligen nykär the shit och nya modet eller?
hursomhelst kommer jag nog aldrig uppleva den känslan igen......All through your life
I'll be by your side
Till death do us part
Baby, I'll be your friend
My love will never end
Till death do us part

When I wake up every day
With you lying in my arms
I wonder if I'm dreaming
When I look into your eyes
I just can't believe it's true
That my heart belongs to you
Baby, we can have it all

31juli

This and an sms made my day!