skitsnack!

Jag blir så trött på allt jävla skitsnack som går om allt o alla här hemma, tiderna verkar då inte förändras här i Hofors. Fy fan! Jag förstår inte hur man orkar, att dag ut och dag in sitta o nöta och prata om hur andra lever sina liv och lägga energi på andra. Gasch! Visst att man kan ha åsikter om folk osv, men man kan välja vilka man pratar med dessa om. Aja, ville bara säga det..

Idag har man varit inne i Viken med Mamma, vilken skräll va? haha .. har varit där inne nu varenda dag på lovet, men har man inget bättre för sig så.. Var in en sväng på teamis o lindex, mamma köpte lite kläder och själv köpte jag en glitter puff =) jag gillart ! nu sitter jag hemmamed erica på mitt rum o pratar en massa .. mamma bakar o snart är jag hungrig!

Hahaha, grinladan äger=)

Jag ser fram emot morgondagen ! hoppas på mkt folk o sådanna man känner...

Utgång.

Skräll att man hamnar här då det finns brist på annat att göra :)

Igår var jag och Pernilla inne i Gävle hela dagen och testade balklänningar, är man kräsen så är man. Hittade inte någon klänning som jag ville ha och ingen svart! Bläää .. Men bättre lycka nästa gång kanske. Testade iaf en del olika men jag vill inte ha ngn färg, jag passar inte i det. Så vi får se vad de blir helt enkelt.  Pernilla hittade en rad snygga som hon passade i , får se vilken hon väljer :)

Efter all provning gick vi in o hämtade upp Sändra för att sedan gå o käka, det blev tacotallrik för mig o sändra medans Pernillan tog en sallad =) Samtidigt ringde Erica o fråga om jag skulle med ut på kvällen, självklart bangar man inte, var juh ändå två veckor sedan jag var ut sist! ÅKte direkt från Gävle till Sandviken, testade lite olika kläder men hittade inget som passade hos Erica heller så jag tog mina trasor som jag hade haft under dagen, ingen som vet det ;) Sen kom Madde förbi och då börjades vinpimplandet =) Mumms! Det var riktigt gött o sen kom fler folk och då blev det jägershots, några för mkt .. lika så med vinet! men klagar inte! Kul var det iaf och på lördag gäller det igen :) jäjä!

Idag vaknade man med värdlens huvudbank! ajajaja, det bådade inte gott! men efter några glas vatten o lite mer vila så försvann det och jag satte mig på bussen mot Hofors och Sofie :) Vi gick på Hanssons o käkade lite o snackade en massa strunt!. Alltid lika skönt o roligt att träffa den tjejen! Sedan gick vi hem och hon visade sin balklänning och studentmössa, man blir all taggad =) Ohjaaa! Glenn skjussade hem mig vid 17.00 och då kom Sändra över, så vi har legat i sängen o myst lite .. mmmmm :D Gillert! lyssnat på lite inspelningar o låtar .. hahah!


Snart är de dags för praktik o jag är inte ett dugg laddad. men man måste ta sig igenom det, för efter regn kommer solsken =)  o jag älskar solen!

Pratade med Hanna idag också, det var kul :) Skönt o höra hennes ljuva stämma igen, var ett tag sedan sist!
 -Miss U Girly!

Peace and LOVE!


Sandviken

Sitter hos syster Erica i Sandviken nu, hon o Evelina tog en tripp ner till dollar store men jag orkade inte gå med. haha , har sån träningsvärk sedan innebandyn igår :P  pinsamt!
Vi har varit in en sväng till Valbo o bytt ett pra jalusiner och köpt nå doftpåsar, sen lära vi åka hem för Erica den virrpannan var så orolig för Dogge som kastrerade sig imorse, han var lite små groggy när vi åkte.. Men nog hade han klarat sig allt! Han tyckte nog att de var skönt att vi åkte så han fick ta de lite lungt.. annars är juh erica där o petar o tycker synd om han hela tiden :P fast han har juh faktiskt blivit av med mandomen, så lite synd är de juh om honom ändå! ;P

Ja men träningen igår då, jovars! De märks o känns att man inte varit serils i innebandyspelandet på 3hela år, o de är synd för jag hade kunat vara så grymt mkt bättre. Igår gick inget min väg, kunde inte ens lägga ett golvpass, men man får faktiskt skylla på klubban när det inte är ens egen! Så de så! Men ja, jag hann väl inte riktigt med då vi spelade heller, kommer alltid på fel sida! Jag tänker hela tiden att nu ska de bli rätt, men ändå blir de fel. fast det är juh bra att jag vet vad jag gör fel också. Hoppas på bättre lycka ikväll o hoppas Karin,Pauo o Maya är där =) de skulle vara mega kul!

Träffade förövrigt Pauo inne i valbo på IKEA, hon o Micke var där o köpte massa fina grjer till sin lght =)
Det som är värst är att jag kommer vara den ända som bor hemma hos föräldrarna till sommaren, här har man bott själv i tre år, o nu när alla andra tar steget ut, ja då ska en annan flytta hem igen! usch o fy! .. Märker bara nu av att vara hemma en helg att de tar på ens krafter.. Så jäkla dryg att anpassa sig när man inte är van, massa tjat o jag blir förbannad o då blir mamma arg o ledsen eftersom hon undrar vad hon gör för fel! Hon gör inga fel, bara de att man är van att vara själv, ta hand om sig o leva sitt eget liv. så är det bara!

Körkort o jobb, sen bär de av mot en egen lägenhet =) JATACK! men vart? mm de är den stora frågan....

Snart är det innebandyträning igen, ska åka med 16.00bussen härifrån, då är jag i Hofors 16.45 o träningen börjar 17.30, blir ganska lagomt =) Men träningsvärk i rygg  o rumpa kan man inte dölja, shieeet! hahah ...

Nej, snart börjar livet =)
Vi ses på andra sidan ....

LOVE

Innebandyträning!

Idag är en seg o tråkig, hittills iaf.
Vaknade vid 10.00 men orkade inte gå upp då så jag låg vaken i sängen o tänkte en stund, sen kom pappa framstickande med sitt huvud i dörren, "är du vaken redan?". Mjorå ibland så kan man..
Sen gick jag upp för att käka lite frulle, men fanns inge gott så fick ta två torra mackor med skinka på.. INte favoriten precis!

Efter det så skulle vi in till sandviken, mamma o pappa skulle inhandla tapeer o golv till deras sovrum!
Jag blir inspirerad av att göra om på mitt rum också, om man ska bo här ett tag efter studenten så MÅSTE jag göra ngt åt mitt rum, fyfaan! Men här blir man då inte långvarig om jag får bestämma, bara tills körkortet är avklarat o att man fått ett jobb så man kan betala hyran :) Jääj! Längtar till de ögonblicket! vill ha mitt eget liv, mitt eget place och min egen tid! så är det.

Nu sitter jag hemma i tvrummet, evelina kollar på OTH . Men Cooper är så snygg! =) yummie!
Väntar på att innebandyträningen ska börja =) jajjemänsan ni läste rätt!
Igår när vi var på evelinas match så kom Hofors damlagstränare fram o sa att han tyckte jag skulle börja träna med dom efter studenten och att jag var välkommen redan dessa veckor o provträna hur det känns osv! typ hur kul som heslt. Innebandyn i värmland suger och jag längtar sjukt mkt tillbaka till hofors, så jag blev jätteglad då han frågade mig om detta. Är det ngt jag saknat ifrån Hofors så är det innebandyn, den är speciell här oc h jag älskar den! =)

På onsdag ska jag o Pernilla iväg o kika på balklänninga i gävle, hoppas man hittar ngt.. känns som om man är ganska sent ute eftersom vi har balen 28maj o dom här hemma har den tidigare.. lär juh inte finnas några kvar! =/ men de visar väl sig.
Och på torsdag ska jag och Sofie sammanstråla för vårt årliga samtal =) de ser jag fram emot!

Hoppas på lite utgång i helgen också, dricka vin o bara vara ! var juh några helger sedan sist...Vore kul om vi blev ett gäng som gick ut, några gamla polare vore inte helt fel! ska höra idag ...

Nej, jag uppdaterar väl senare då jag kommit hem från träningen beroende på hur de gått.

LOVE

Det finns en person..

som ofta kommer tillbaka mitt huvud när jag är här på hemmaplanen.
Är hela tiden rädd för att stöta på honom eftersom jag då inte vet hur jag skulle reagera.
Stanna och prata? Bara hejja? eller ignorera? Det sist nämnda är verkligen inget jag vill, allt beror juh på vad han gör också.
Känns fånigt att ens tänka på detta, men såfort jag ser en liknande bil får jag hjärtstillestånd.
Vet juh inte ens om han har samma bil kvar som för två årsedan.. Suck! men de sitter i fortfarande, mer här än i Forshaga..
Jag vet att han är lycklig nu, o de glädjer mig då jag vet hur dåligt han mådde under tiden vi träffades.
Han förtjänar det bästa!  men vem gör inte de?
Jag har alla minnen kvar, för med dig var allt jäkligt speciell!
Har aldrig känt mig så avslappnad, trygg och omtyckt med en person av det motsatta könet förr, du gjorde mig lycklig!  Jag vet inte om jag fortfarande har känslor för dig eftersom vi inte träffats eller hörts på två år, ja sedan vi slutade träffades. Kan inte sluta tänka att de hade kunnat varit vi som hade den trygghet du byggt upp med din nuvarande flickvän. Det hade varit jag som skulle flytta in hos dig efter studenten och vi som skulle börja leva ett liv tillsammans...
Jag slutar aldrig hoppas! för jag tror de kommer bli vi förr eller senare ....

Balklänning...

Kul att jag inte har någon balklänning! hur ska jag hitta en ny? jag som är så kräsen ... faaan!
Skulle ha haft syrrans, men även hur mkr jag går ner i vikt kommer jag ändå vara för bred i ryggen för den. de suger! men färgen passa ändå inte på mig.Bara att tokleta nästa vecka nu....

Jag kommer aldrig att hitta ngn ,,,, föör fet!

Hemmaplan!

Jahaja, ja nu var man hemma i Torsåker igen.. En månad sedan sist, känns som om de var igår! Tiden går så fort..

Sitter o laddar hem lite bra musik =) Alltid kul med förnyelse på datorn, just nu spelas Carolina Gynning, tycker den är liiite bra faktiskt .. Sen blir det Lasse Lindh :) Me like!

Idag började dagen med en promme tillsammans med Sandra, sen drog vi in till Sandviken o träffade Pontus, fick tillomed en kram :) hellyeah! haha .. Vi gick runt typ över en timme i väntan på att han skulle komma tillbaka från lunchen, men de var de helt klart värt! Var in till intersport också, tänkte att jag skulle presentera mig ..
"Hej, jag söker Johan"
"Johan?"
"AH,precis"
"Josef, vem är Johan?"
"öh?"
"Butikschefen..?!"
"Han heter Henk"

typ HUR megapinsamt som helst.. men jag bjuder på den! han var iaf inte där...

Nu har jag precis ätit en efterlängtad riktigt måltid =) mumms! Men imorse var de inte nådigt, skulle äta frulle så finns de inge pålägg! Emelie blir tokig, här kommer man hem o inte ens frulle finns.. Fan värre än i forshaga! huaaligen, men nu har päronen varit o handlat :P haha! Baskemigväl!

Ikväll blir lets dance med sändra =) <3

Nu ska återgå till min musik!

Saknar er flickor ! Kärlek i massor till er!


21Februari

och hemgång på G :) Sitter i skolan på näthandlen nu, knåpar på min londonresa  men inte går det bra inte! fysjutton.. Geografi är inte min starka sida så man kan väl säga att jag är klassens mobboffer idag =/  Bara för att jag inte visste om London låg i Europa eller inte o vart de låg.. Bajs! hur ska jag kunna veta de då?

Nästa lektion är det prov o jag lär inte få bra på det! Sägs att de är megasvårt och att de kommer saker som vi inte ens gått igenom, men aja bring it on! En rest till gör väl inget.. suck! Har iaf packat ner jättemkt extrasaker som jag inte hunnit gjort i skolan... Pust! Det är drygt när vi bara har en massa inlämningsuppgifter ist för prov.. fast ändå skönt!

16.41 går mitt tåg mot Hofors =) Det ska bli så skönt.. Känns lite overkligt att vi ska vara borta 5veckor och sedan när vi kommer tillbaka är de bara ca 64dagar kvar :S ihhhh! spännande o läskigt..
Imorrn ska jag iaf åka in till Sandviken, blir TeamSportia en sväng, hälsa på Pontan som har sion praktik där o även tjena på Susanne o Lina =) Nästa destination är Intersport o presentera mig och disskutera tider för praktiken, o efter de ska jag lösa gymkort på parkbadet så jag kommer att träna på hemmaplanen :) Annars blir de inte av.. BALKLÄNNING ON!

Kommer sakna alla här, men bara att vänja sig.. Snart ses vi inte överhuvudtaget! Okej, de där var väl o ta i, men nästan iaf .. typ bara några ggr om året. men jag tror de kommer gå bra! Har överlevt ett år här utan mina älskade vänner på 7e, var jobbigt i början, men annars inga problem. Tror de kommer vara samma nu, man vänjer sig. Sen får man se till att hålla kontakten o träffas regelbundet! Det är juh nu man kommer märka vilka som är ens vänner och tvärtom. men aja, nog snackat om detta..

Jag är iaf trött nu, solade imorse o igår... de tar på krafterna! o skolan också för den delen... snark!

nej, nu ska jag läsa igenom till provet en ggr till!

Vi ses ikväll :)

ps. Välkommen hem Sanna =) Hoppas vi ses snart vännen ..

Love!

Grease!

Yes, igår var det vår tur att ha dansuppvisning för klassen. Gick nog över förväntan bra och det kändes som bästa dansen vi gjort. Tur att man är bäst när det gäller :) haha! Bra jobbat tjejer! Nu i efterhand var nog vår dans ganska enformig, men känns som om vi var nog de ända som hade riktig dans! Hoppas på ett bra betyg eftersom vi har lagt ner oss ganska mkt, blod svett o tårar kan man nästan säga ;)

Ganska kul när man sitter i datasalen, som nu .. Oskar kommer o Camilla o Johanna har inte gjort ngt på hela tiden , så fort de hör att Oskar är påväg stänger de alla fönster på dator o låssas som att de arbetar! Hmmm.. Cheaters! hahaha!

idag på SMFÖ fick vi tårta, de var gott men hur onyttigt som helst! Dåligt samvete eftersom jag inte tränat på ritkigt sedan i Fredags! Idag hinner man inte heller eftersom jag måste sola och plugga en massa till ledarskapsprovet imorrn.. Sen är det lov, 3veckors praktik och sedan lov igen, alltså 5veckors ledigthet från skolan.. med start imorrn :) Ska bli skönt, men efter helgen vill man väl tillbaka hit!

Somsagt så åker man hem imorrn, ska bli skönt att få lite ledigt, men måste ta hem lite saker att jobba med så jag blir klar o inte har så mkt rester när man kommer tillbaka, då är det trots allt bara 8veckor kvar till studenten!
Känns fortfarande overkligt att vi som fortfarande är så små ska ut i arbetslivet o sluta skolan, men ändå har man ställt in sig på det.. men kommer nog inte fatta de ordentligt förrens det är dax ! vad fan ska man ta vägen? Hur ska man lyckas hålla kontakt o träffa alla med jämna mellanrum? en fråga vi får ta upp senare antar jag....

Nehe! Jag som skulle jobba med kundtidningarna, men hittar ingen bra! buhuuu!. så blir man sittandes såhär ist, bra självdiciplin Miss Jönsson.. Som den gamle räven Per Leandersson kallade mig idag .. men jag klagar inte! Inte är de alla som blir kallade för MISS inte ;)

Måste ringa o beställa klipptid också, ja just ja! de måste jag göra.. Måste juh piffa till mig lite till praktiken ;)

Meeeeeeeeeen! Du är DUM! asshole.. haha!

En massglass =)

Ensamhet

Mmm, hela helgen har man tillbringat med me , myself and I .. Men det har gått fort och har inte alls varit lika tråkigt som jag trodde det skulle vara! Fredagen började såklart med skola, mobbade Camilla lite för hennes alldeles egna språk, men vi gillar det :P haha .. människan kan juh inte prata ;) Sen när vi kom tillbaka till skolan efter lunch var det Johannas tur, Johanna hjärta Peeer ! ;) och Per blir sådär seriös som bara han kan bli och känner väl att vi är taskiga mot Johanna, men vaddå? man kan inte rå för hur man känner för någon ;) Jag blev iaf lite rädd när Per började ropa efter mig i korridoren så jag slängde mig under Björns skrivbord o blev sittandes där, men Per den kluriga lilla räven fann mig! Men de var lite kul ändå.. haha...

Styrde kosan hem och sedan mot gymmet med Nisse o Niklas, de var givande och kul :) Det är så gött o träna, även om man inte är motiverad alla gånger. Efter detta så gick jag till ica och kände att eftersom jag skulle vara ensam hela helgen och tyckte så synd om mig själv så köpte jag lite godis, 17kr men åt inte upp allt :) Bra Emelie! haha.. Sen blev det tv resten av kvällen, dansade lite också.. alltid lika mys att vara själv!

Lördagen började med en lååångpromme i det vackra vårvädret :) Var säkert ute iaf över 1timme och det var så skööönt. Då kände jag att jag hade gjort mitt för idag. Träningsvärk från gymmet och en soffa som lockade så blev det tillslut det. Mys! Melodifestival med en granne som hade högsta på världens jävla ljudanläggning så hela väggarna skakade, o man kan juh inte vara värre själv så jag höjde på min lilla tv, o högt blev det.. Kände ändå vibrationerna i väggen, men de kunde jag faktiskt leva med :) Hejja Sanna Nielsen och Rongedal, eller nått sånt. Tyckte dock att Lasse Lidh skulle gått vidare till andra chansen.. men men Svenska folket tyckte tydligen inte som jag. Kollade sedan på "Se upp för dårarna", blev så glad när jag knäppte över på fyran o såg att de var den filmen, som jag längtat efter att se den!

Söndagen var hur seg som helst, satt vid min dator och skrev lite på en novell, men vette katten vad de blev för ngt. Sen har jag även gjort klart min idrottslektion som skulle vara inne före jul :) Bra Emelie! O alla andra rester som skulle vara klar innan denna vecka, ja dom har de juh gått bra med ! Nooot.. Fan!

På torsdag åker jag hem på lov och praktik i 5hela veckor, ett halvt sommarlov! Shiet.. sen när man kommer tillbaka, ja då måste man ta tag i skolan! faan... varför är man alltiod ute i sista minuten? Men ska ta med mig massa hem så får man se hur mkt man gör, tanken som räknas ändå ;) Får juh faktiskt mitt office program då också!

Usch, själv hatar jag långa inlägg eftersom det blir så mkt o drygt att läsa så idag skriver jag ett minst lika långt själv... Suck på mig!

Göra klart PB nu!

Bye bye!

London

Dagens första lektion är Näthandel, vi ska planera en weekend till London för två personer. Vi får inte köpa en paketresa, utan allt så gå försig.. Hotell,Flyg,aktiviteter osv.. Lite drygt, men bara liiite ;)

Igår var vi på dans inne istan, kan väl inte påstå att det var bra eller roligt. Men en innestående Estetiskverksamhet lektion är inte lika tråkigt :)

Idag är det även Valentines Day, mysigt för dom som har ngn att dela den med.. men för mig är det en helt vanlig dag som kommer innehålla skola,simning och sova.. jag gillert =) Blir nog även en visit till gymmet också..

Skulle vilja ha åkt hem idag, men jag får vänta en vecka., men de funkar faktiskt!

Det går inte så jättebra med min resa, blir kanske liiite dyrt för en weekend, men vad ska man göra liksom? det kostar juh att åka till London..

Snart är det studentkomitté möte, de ska bli skoj :) O Bengtsson har fixat vår balbil nu =) Jiippie! En cadillac med 6platser, vi kommer juh garanterat vara snyggaste paret på skolan. Jag Bengtsson o Hanna .. Lätt!! Skiter i vad alla säger o tycker, vi SKA gå tre st på balen, hur pimp är inte det egentligen? vavavavavvaa? hur COOLT som helst.

Nej, nu ska jag dra mig tillbaka...

Bye bye..

- Kör försiktigt!

Strange kind of ass

Har haft klassråd idag, typ nyligen. Sen satte vi oss och skulle jobba lite med dansen blev väl inte så mkt gjort somvanligt! Men nu ska Christoffer fixa med vår skiva iaf så det blir en mix så kanske vi kommer igång sen. Hoppas! Snart sätter iaf SÄTEK igång, det är en förkortning på Säljteknik. Ska forstätta med mitt Personliga Brev och sedan skriva klart mitt brev till Anders i Frusna män söker, haha!  kan bli kul.. Måste bara hitta på ngt vettigt att skriva så han väljer mig =) haha ..

Igår styrdes det gym, och det är lika skönt varje gång! Körde armar,bröst och lite mage .. Yees! Den stora frågan är väl egentligen hur det kommer att bli på hemmaplan, där finns inget gym på nära håll o ska man jobba tre veckor lär man juh inte vara pigg på att träna efter det. Men jag ska klara dessa 5veckor hemma med träning, jag måste tvunget göra det.. annars har jag tränat förgäves här nere.. Ska nog bli bra dethär ändå!

Åh jag är så sjukt sugen på att åka utomlands, bara slappa och jobba på brännan.. Träffa folk och festa en massa =) Undra vart man ska styra kosan detta år? Blir inte Aiya Napa som det var tänkt från början, men vi får se vad de styrs iaf ..

Idag har jag ont i magen också, kanske beror det på hur himlans nervös jag var när jag skulle ringa InterSport om praktikplats, huualigen tänker dom flesta som känner mig.. Du Emelie som hatar intersport, jo jag vet.. jag gör verkligen det.. men jag tror detta kan vara en chans att ändra  min inställning på denna sportbutik, finns mkt jag kan tillföra där också =) hah! kan bli bra det där..

Skulle vara kul med ett litet skämt nu, men jag kommer inte på ngt .. Så jag skiter i det!
Ikväll blir det Step up :) längtar!

Nej, vi hörs!

Ännu en helg närmare..

Sitter somvanligt i skolan, känns ganska uttjatat att börja varje blogg på detta vis, men vad gör man ? ..

Mmm, helgen var tänkt skulle bli lugn, men somvanligt blir det ändrade planer. Klagar iofs inte!
I fredags hyrde jag,Sandra o Tesse film, tog ett tag innan vi hittade en som alla ville titta på men den var väl ingen jag rekomenderar, little children hette den iaf. 2timmar lång o hade ingen väsentlig handling, men vi kollade iaf klart på den efter mkt om och men.

Lördagen styrdes städning och pajlagning =) mumms, riktigt gott! annars kollade man väl på tv mestadels hela dagen, men de får man göra på lördagar.. Eller började iofs dagen med en morgonpromme i solskenet tillsammans med Sandra :) De var nice!
På eftermiddagen ringde Hanna o hörde om jag vill följa med in till stan till Adam och Linda, vi skulle till bladh som är i Indien :P hah!
jaja, vi åkte iaf in till stan o väl där satte vi oss o kollade på melodifestivalen och drack lite, det var trevligt! Sllutade med att vi hamnade hemma hos Hanna i Kil och där blev det tvspel med hennes bror o lite bus med Kurre ;P hah! Pinsamt att man har minnesluckor från en hemmakväll, men som min kära farmor brukar säga " Man mår som man förtjänar" och de gjorde vi alla kan jag säga,.. Usch o fy, det var absolut ingen trevlig söndag.. tur att de är bättre idag iaf.. Fick lite god mat o fika hos hanna, synd att man inte kunda äta mer ;) Var nog den av oss som åt mest iaf.. Kurre fick juh inte i sig så mkt.. HAHAH!

Idag har jag bara haft en lektion, idrott.. jag o hanna spelade mest pingis sen gick vi o käkade.. nu ska jag skriva en liten lapp om min lägenhet o sätta upp på skolan :) Hoppas någon vill ta över den gamle skrutten =)

Hejsvejs!

När inget går som det ska.

Idag har de känts som en sån här dag åd inget går som det ska, eller en helt värdelös dag rent ut sagt! Känner ingen motivation, kanske är det för att praktiken skulle vara klar idag, kanske för att provet inte alls gick bra, eller för att fysen idag på idrotten inte heller gick bra och jag vill vara så mkt bättre än vad jag är!  Blir så besviken på mig själv när jag inte klarar att göra sånt som andra klarar av hur lätt som helst, eller att alla bär en kunskap som inte jag har. Damn! Motivation var det ja.

Praktiken skulle vara kalr idag också, men inte har jag fixat någonstans att vara.. Ville vara på Stadium i valbo, men där var det fullt o Gävle känns inte alls lockande. Inter Sport gillar jag inte för fem öre och Teamsportia har jag varit på sedan åk 9. Mmm, positiv var de ja.  Kankse ska testa Inter sport så man får bort fördomarna! kanske vore.

Men iaf så sitter jag på Marias dator nu o Hanna på Thomas, dom är snälla o lånar ut dom till oss fast dom är lärare =) iofs har Maria gått hem för dagen så hon vet inget än ..

Ska snart hem o färga håret också, Hanna ska hjälpa mig =) Hoppas de blir bra, men de ska det bli.. inge avancerat liksom! Sen är de lungan som gäller, finns inte så mkt att göra.. eller jo vi skulle juh hyra film! :) kan bli kul.

Svenska Rallyt håller på också, fattar mig inte på det där, men glädjs med dom som gört! =) kankse skulle ta sig en tur ut i skogen för att se vad de handlar om. eller inte!

Nej, nu är jag depp, o irr ! Så nu går jag hem..

ha en trevlig kväll o helg.

Med vänliga hälsningar

Emelie Jönsson

Destiny

Idag har varit en helt ovanligt slapp dag. Började med att Jag o Johanna var ute o tog en morgonpromme ist för att åka iväg med skolan på friluftsdag, sedan begav vi oss för att uppdatera mitt gymkort o efter det blev de en efterlängtad solning :) Ohja vad jag gillert! Solade även igår, blir nog en sväng imorrn också...

Efter vi hade varit hem o duschat o gjort oss klara begav vi oss till matsalen för att få i oss lite energi, träffade där lite killar från klassen som skulle vidare till skolan, vilket även vårt huvudmål med dagen. Ta igen lite rester och förbereda inför provet som är imorrn.. Så, har vi gjort ngt då? Ah, faktiskt! men inte alls så mkt som jag hoppades på att jag skulle.. Fyskam! Men förberedelserna inför provet är iaf klara.. Sen även en inlämningsuppgift som ska vara inne imorrn... Lär inte blir bra betyg, men just nu så skiter jag i det... faktiskt!

Nu sitter man dock bara här o önskar man kunde vara mer aktiv och ta tag i saker.. Emelie Jönsson är inte så duktig på sånt, självdiciplin är inget som finns där inte.. Men när man väl sätter igång brukar det gå bra.

Igår så styrdes gymmet, jäklas skönt! gjorde väl inte alltför mkt, men har ändå träningsvärk idag o jag älskar det =) Ikväll blir de simning.. Men är grymt sugen på Marängswisch :) Yammie .. Har varit de ett bra tag men man kanske ska spara sig till helgen med gottigheter.. Måste kanske plugga också, änsålänge har man juh inte kommit långt, får lita på att det sitter i liiite från lektionerna iaf..

Sola,Sola,bli brun,brun,brun =)

Mm, o inget jobb fick man heller, men inte sörjer jag för det.. Kommer då hem 4dagar tidigare, visst hade jag behövt pengarna, men pengar är inte allt ! heh.. säger hon som verkligen är i behov av lite kosing.. men de löser sig alltid.. med en mobilräkning på 350kr så måste pengar styras!

Kärlek, när ska den komma till en ? eller är det jag som ska komma till den.. Har aldrig riktigt fattat mig på det där, vet bara att det inte är lätt, men någongång ska man väl uppleva det.. Desperat ?! Ohneeej, bara lite nyfiken på hur det känns att vara med någon som delar ens kärlek.. men jaja!

Pusshejleverpastej!

När det blir varma sommardar

Sitter i skolan och har precis avlkarat dagens första och ända lektion. Bokslut med Per Leandersson är inget att leka med, svårt men sitter man bredvid Tesse så går allt som på räls. =) Vet dock inte hur mkt jag lär mig, men just för tillfället känner man sig jädras duktig iaf.

Efter lunch är det minnesstud för Simon i kyrkan, kommer vara grymt jobbigt att se alla hans nära på skolan.
Hela situationen är grym helt enkelt. Men jag hoppas att stunden i kyrkan kommer hjälpa hans anhöriga att bearbeta och kunna gå vidare lite lättare. Det är aldrig lätt, men man måste få sörja ett tag men sen måste man även gå vidare och fortsätta leva.
Kan verkligen inte tänka mig hur hans syskon mår, hela familjen borta. Önskar jag kunde byta plats med dom bara för en dag, men tyvärr så går inte det. Önskar att man kunda göra något för att hjälpa alla, men det går inte heller mer än att visa att man finns som stöd.
RIP Simon Sjöqvist 1990-2008

Annars idag blir det väl att träna lite på vår dans till idrotten, vi måste komma igång eftersom vi ska visa upp den nästa vecka, eller om de var veckan efter. Vi har inte alls kommit långt och stegen sitter juh ännu inte heller, men vi är järngänget som kommer klara det =) haha!
Sen ska jag dra gymmet som inte blev av i måndags, dåligt samvete! Igår så var det aerobics, annars brukar vi köra stepup o styrka, men vi kände att vi ville testa på något nytt så vi tog aerobicsen.. haha! det var snabbt och kul, men svårt med stegen vissa gånger, tror jag håller mig till stepup =)

Igår åt man ingen Semla heller, nej här tänker man på balklänningen som man ska komma i :) har gått bra hittills iaf, 2kg på 1,5vecka ! hihi .. men har inte vägt mig sedan i torsdags eftersom det i helgen blev alkohol och med alkohol medföljer en massa annat tjafs. Skit! men nu är man back on track ingen =)

Nej usch, jag som skulle jobba med Säljtekniken, ligger efter lite med uppgifter som måste vara inne, sen är det årets första prov på fredag också, måste plugga!!! Hjälp mig! Jag behöver en dator! eller ett offixcepaket kanske rättaresagt..

Jaja, men nejnej.. Nu måste jag ta tag i lite saker.

See you later aligator :)

Gruppintervju!

idag ska jag på en gruppintervju med 8 st andra själar från klassen om jobbet i sälen/mora. Shiet .. nervositeten börjar komma, vad fan ska man säga o göra liksom? kl 13.00 är det. ihh! men nångång ska väl vara den första o man får ta det som det kommer helt enkelt.

Nu är de lunch som gäller, köttfärsrätt eller var de var..  kan bli gott! :)

Känner inte för att blogga idag, känner mig stressad och lite omotiverad..

Påskhelgen blir, för då kommer ev hanna till mig i Torsåker =) OHJAA! me like my new bestfriend <3



Japp, då var intervjun avklarad o det gick inte alls bra. Var inte förbredd eller pratade mycket, iofs gjorde väl ingen det. Men när man väl sa något så avbröt någon annan och det störde mig! Fick aldrig prata till punkt.. men de är väl ett litet krig det där också :P Må bästa pojk o flicka få jobbet :)

haha, idag har de varit en lite rolig dag ändå, började med att Camilla gjorde världens vurpa när vi skulle gå upp på stora enso, skyller på klackskorna tjejen vettu ;P haha! de var MEGAKUL! men roligast var när Johanna skulle gå ner för trappan i matsalen, tar ett litet hopp o sedan världens roligaste vurpa, byxorna spricker och det blir jordens hål! hahahahhaa .. de var ännu mer MEGAKUL!  Så Johanan fick gå hem o byta byxor o nu sitter hon här med ett par andra nudiejeans :P hahahahahaha! Sen berättar Hanna att hon ramlade påväg till bussen, hahah! Bara min tur kvar iddag känns de som.. Peppa peppa ta i trä!  Megaroligt heltenkelt..

Och min mobil fungerar inte , eller jag kan ta emot sms och samtal men inte ringa eller skicka sms.. Det är inte kul för fem öre! men tror jag överlever idag, spar in lite pengar =)

Jag vill skratta,skratta,skratta =) hahahaha! Hanna o jag är ändå ganska duktiga på det.. Men den som skrattar mest just nu är SnyggSebbe, haha! lite kul faktiskt ..

Nej, nu ska man nog ta o börja jobba lite .. Ska skriva ett personligt brev till Aquavit, detta är på säljtekniken, men är inte ens klar med den förra så måste nog sätta lite sprätt!

KorreKnut är kul :)

Nöjesfest!

Japps, då har jag och Hanna äntligen tagit tag i Nöjesfesten :)
Den blir av den 23maj och insläpp sker mellan 22-22.30 ! kommer bli kalas detta tror och hoppas jag.
Alla studenter,lärare och utgånga elever från-05 och fram är bjudna ! Welcome..

japps, idag har man inte gjort mkt, började dagen med en danslektion på idrotten och det är juh alltid lika trevligt med dans! Sen åkte vi in till Nöjes o hade litet möte med Samin, där vi bestämde de mesta inför kvällen. vilken lirare! ;)

Träffade även några kära ettor, bla snyggsebbe som stod o blåste ngn ballong i mitt i city, sen smäller den och allt folk bara stannar till o kollar. Fy sjutton vad pinsamt! haha.. Jag o Hanna styrde kosan bort på direkten!

hjaa, den där Hanna hon är en rolig filur hon ;) haha! och jag med ! =)

Helgen blev väldigt lyckad, var ut på Arena i fredags o där var de bra med folk vill jag lova. Träffade lite känt folk o attans så kul vi hade. Lördagen blev lite misslyckad, men ändå kul ! Skulle på fest hos viltarna men då fick vi inte komma in så vi gick till joar o fredrik o lyssna på musik ist.. En dunk rikare iaf ;)

Nej, faann.. en annan slutade 12.20 o sitter i skolan nu! har skickat ut lite inbjudningar, men more to go! har inte alls mailadresser. men 3 anmälningar än så länge är inte så illa pinkat ;)

Åhh, idag är man lite småglaaad :) Skulle ha varit iväg en sväng på gymmet men pernilla är sjuk o jag vill inte gå själv.. Om hanna är så underbar som hon brukar så följer hon mig o skiter hon i sin innebandy :) BLINK BLINK!

Livet är inte rättvist!

Nej, livet är fan inte rättvist alla gånger!  Jag blir så less, besviken och arg.. Varför varför varför?
Alldeles nyss fick vi reda på att en elev på skolan omkommit tillsammans med sina föräldrar i en bilolycka, (som jag fattat det hela). Eleven gick i årskurs 2 på viltgymnasiet. Ingen jag känner, men på en sån här liten skola vet man vilka alla är och det känns hårt även fast man inte ens har pratat med personen. Tänk om det hade varit en i vår klass, känns som att man inte kan jämnföra, för det är lika hårt oavsett! Faaan!
Det värsta är när folk skämtar om vem det är o skrattar, så jävla respektöst och jag fattar mig inte på personen ifråga, vad är felet???? herreguuud...

Varför händer detta en 17årig kille som har hela livet framför sig? Han har inte ens hunnit börja leva. Jag blir arg,ledsen och confused!

Dagen lär inte bli så lätt idag, vad fan ska man säga? Kul o möta alla i hans klass, linjerna emellan är så himla tajta! Vet inte vad jag ska skriva, tror jag är i chock faktiskt.. Tänk om tänk om tänk om!

RIP

Sitter o har kundvård nu, har jobbat lite o det ser bra ut. Men prov nästa vecka o jag kan nooot så mycket. men men!
Snart är det dags för fys på idrotten, ska ge järnet eftersom det blir fest ikväll, o sen missade vi simmningen igår =/ det var inte kul!

Ikväll blir de ferrilifest o de är alltid kul. får se om de styrs arena eller en hemmakväll med chixen, ngnstans att vara vore, men inte hos mig! idag ska jag stå på mig..

Saknar min PV alldels för mkt också ;) haha! Var hemma hos honom igår, han var pretty söt.. Kanske den största anledningen till att vi kom försent till simmningen o missade den! eller vad tror du Hannis?

Alltså helt seriöst, Hanna måste vara den mest underbara människan i hela Värmland! Det är henne man vänder sig till när det är något och man vet att hon alltid finns tillhands! jag gillar henne! ;) <3 lilla pottsork ;)

Thank you and good bye!