Studentkryssning

Studentkryssning blir den 11maj :) Det ska bli så kul, tjejerna i klassen plus någon mer, kommer bli kanon o en riktigt karatefylla ! yeah.. Ska bara bokas, men de fixar jag så fort som möjligt. Ska ringa hon som är ansvarig och prata lite..

Nu sitter man i skolan igen, kommer verkligen ingen vart! hualigen.. Vad fan ska man göra? jobba vore, men nu står de helt still. Svårt att disskutera kring mobiloperatörer om vad som är bäst osv för ett företag.

I helgen blir de arena o världens party, det ser jag framemot! jättemånga från skolan som ska ut så jag hoppas det blir ett riktigt ståhej. Får se vart förfesten blir eller om de heltenkelt blir bowling innan.

Snart ska man åka hem till Torsåker o spendera 5hela veckor i skogarna, men de ska nog gå bra. Måste dock fixa praktikplats först. Ringde tidigare men då var Johan inte inne, så ska ringa han igen nu. Hoppas jag får ha min praktik på Stadium i Valbo, de vore asbra eftersom jag sökt jobb där from 1juni :)

Finns inte så mkt roliga jobb på markanden nu, bådar inge gött för min del. Är så kräsen, men man kan juh inte ta vilket jobb som helst. Håller tummarna på Ovako och Stadium iaf =)

Hade varit prefekt väder för långfärdskridskor idag, solen skiner o världens finaste väder men så kom snön som vi inte trodde skulle komma. Hur mkt som helst! Så, de blev inställt.. Men man slutar aldrig att förvånas när det gäller saker som ska göras. Alltid är det ngt som händer när vi ska ut , regnar det inte så blåser eller snöar det. Suck! men man börjar juh bli van om man säger så....

Jamen neeej, nu kanske man ska ge med sig lite o jobba en aning ?..

Måste bara säga att jag uppskattar vissa personer väldigt mkt, finns inte ord för vad de betyder för mig! är så glad att jag har dem vid min sida! Stoooor Pusss till er ;)

Tjjoflöjt!

Suck

Ny profil!

Säljhjälpmedel

Sitter i Libanon nu, har säljteknik men blir inte alls mycket gjort. Somvanligt härborta! damn it.

Idag har de varit en riktig skitdag faktiskt, inget jag gillar men man kan faktiskt inte ha bra dagar jämt, så är det bara! Inte haft motivation till något och känner att de har gått ut på mina tjejer, vad ska man säga liksom? förlåt kanske vore bra, men samtidigt så känns det inte som någon ide. Så jag skiter i det helt enkelt.

Gymmet blev iaf igår, 2hela timmar sen var man juh nästintill slutkörd, men det var skönt :) Jag gillar min nya livsstil! Skönt när man är flera som stöttar o puschar varandra, då går allt så himla mycket lättare!

Idag blir de skola till ca 17.00 , sen när det hem o käka och sen vidare till Deje o Step up, ser fram emot det!
 Imorrn är den lediga dagen o den ska tillbringas först i skolan och sen ännu mer i skolan, ska hit på Öppet Hus och träffa lite folk som ev ska söka hit till hösten. Så välkomna :)

Nej usch, nu känner jag för att fälla en liten tår... Bara låta allt komma, typ som det blev för Sändra häromdagen, de är hon som inspirerat mig i detta .. Känner att de är det jag behöver just nu. Kanske prata med någon som man annars inte umgås o träffar så mycket, men vad ska man prata om ? Egentligen är det juh inget som är fel.. eller så kanske det är allt som är fel! faaaaan vad kluven jag blev nu då. SUCK!

Kanske ska jobba lite, men finner inte styrkan.. det här suger rent ut sagt!


Förlåt om jag varit neg idag, men de är vad jag har min blogg till!

SVANSENIHÖJD; SKÅL!

Knåpa ihop ett PB

Japps, har slutat för dagen, egentligen 12.20. Men duktig som man är så sitter man kvar, gör dock ingen nytta. har ringt till nöjes angånde studentfesten, hoppas på det och den 23maj :) kan bli kul!

Nu tänkte jag att jag skulle knåpa ihop ett personligt brev till ett jobb under vasaloppet o sälja prestigeglasögon, hoppas jag får det :) Lite extra pengar i kassan säger man juh inte nej till såhär års, spec inte när de bara är 123dagar kvar till studenten heller. Men undra vad man ska skriva ihop för ngt? hmm.. aja, ngt lär man juh kunna skirva. Räknar liksom inte med o få jobbet eftersom de är många mkt duktigare som sökt till de även.

Helgen blev lung, såhär lung helg har jag nog inte haft på över ett år tror jag. bara massa film o mys med vännerna när i krokarna :) men skönt! För till helgen styrs de arena o då lär de bli drag medtanke på studiebidrag o grejer ! jeeeej! Sen får man inte dricka på några veckor igen.

har gått ner 1.6kg sen förra måndagen :) Ser bra ut det här... Bara att träna vidare.. Gymmet blir nästa anhalt där vi ska träna mage,rygg o lite ben! :) längtar.

nej, om man ska ta o börja med de där brevet nu då. Så de blir av :) Ska vara inne idag också....

Tjoflöjt !

2girls in one cup

Japp, har man nyss sett den filmen, helt ok om man fortfarande är i kiss o bajs åldern ;) haha!

Sitter i skolan nu med Pernilla,Sandra,Camilla o Jan-E , de är väl sisådär lite mys kanske.
Käkat middag hos Tesse o Sandra idag också, blev klyftpotatis och kyckling med fetaostsallad :) yammie kan jag lova.. Även en promme på 1timme med Pernilla innan Frukost, säger juh att jagj blivit duktig.! Här ska kilona rasa!

Vet inte om det blir lite gott godis till kvällen, vi funderar på att gå till Megaturk, dom hade tydligen fått in lite gott o färskt godis, men har man samvete att äta godis? hmm.. vette katten det! men man måste juh få unna sig lite iaf, eller?

Imorrn är de promme och stepup med styrka som gäller :) längtar redan! sen måndag styrs det gym! Hell yeah.

jaja, man måste väl ta ett beslut i godisfrågan snart antar jag .....

Snart är de studenten, 125dagar kvar =) TJOFLÖJT!

Bajsbajs!

Lets dance

O Emelie har bilvit så duktig, tränar o står i varje dag .. igår vart de 40minuterssimining :) gött ! en timmes promme idag också, duktigt va!? hihi .. Säger bara BALKLÄNNING :)

Sitter på hotellet nu med Simon, vi ska gå till ica o köpa naturgodis o sen blir de till skolan o kolla på lets dance o käka våfflor.. mumms!

Hejsvejs!

BajsExpert!

Just nu är jag riktigt arg,förbannad och ledsen! vad har jag gjort för fel? inte ett skit..Jag behandlade dig jävligt bra, försiktigt och ömt, o vad får man tillbaka..Inte ett jävla skit! Och hjälpen från expert var juh knappast den bästa, bra service men annars då? .. Just nu hatar jag datorer för allt i världen!!
Det ända jag begärde från den förra datorn var att jag skulle få ut mina bilder, det är det ända som betyder något för mig! Det är bilder från forshagatiden och hela 3an!!! Jävla skit.. Igår fick jag beskedet att datorn var nerskickad till holland och bilderna gick inte att få ut?! Vad är detta för skämt?! Det är inte ens mitt fel att datorn gått sönder, det var ett produktionsfel och ska jag behöva lida o gå bet för det ? neeeeej!
Har inte ens fått ngt för besväret med datorn, eller jo, reseersättning! fan vad jag inte orkar mer nu!. men jag ska fan inte ge upp dethär, jag ska ha mina bilder som jag blivit lovad och expert ska stå för kostnaderna!!!

Gash! livet är då inte alltid så lätt som man vill att de ska vara!

Sitter iaf i skolan nu, har haft lite bokslut o det går väl bra sålänge jag sitter med folk som kan..
Nu är det lunch för min del skulle man kunna säga, ska snart dra dit o käka .. Gott med mat!

Igår var det morgonpromme med stavar 30 min samt stepup+styrka 60min :) Gött det! Känner att jag har kommit igång med detta nu o det är precis vad jag behöver. Imorrn är de morgonpromme o simmning som gäller! Har tränat väldigt mkt o seriöst nu, lycklig! Tänker på balklänningen som jag ska komma i =)

Aiya Napa blir de även i maj, hoppas på den 19e, annars kan inte jag o Hanna följa med eftersom vi ska ha vår Studentfest, vore toppen om klassen kunde vara med på den också! :)

Längtar till studenten, vad kan de vara nu, runt 127dagar kvar kanske ?! Ihhhh! jag längtar!

Sökte två jobb igår också, ovako och Stadium Valbo.. Där blir de nog även att ha praktik, känns som ett smart drag då dom får se vad jag går för under tre veckor, helt gratis =) Kan bli bra, kan även bli en flopp.. beror juh på mig helt enkelt.!  femveckors ledigt från skolan, känns lite stressande faktiskt.. projektarbete o redovisningen måste börjas med, inlämningar och prov . ja det blir juh en massa jobbigt när man kommer tillbaka! men de ska man väl kunna fixa kanske.?

Aja, nog med skitsnack.. nu ger jag upp!!

Pusshej,love you, bye bye!

Hanna Håkansson...

Hå o hej!

Här sitter man i skolan igen, har precis hört med Anna om att ha studentfest på Arena, känns gött o ha kommit en liten bit på väg med den sk. Nöjesfesten! :) Sitter här bredvid Hanna Håkansson, hon sitter febrlit och försöker skriva på msn, men det går inte alls bra för henne stackarn! Hon kan inte skriva till ngn... huuuu! Förstår hur hon känner, panik i hela kroppen och den där känslan är inte go alltså...

Men helgen var iaf rolig =) I fredags var jag o Sara in på Arena, 90-tals kväll .. de var juh skoj.. Vi fattade inte varför de bara spelade massa gamla låtar från nittiotalet, men sen såg sara lappen :P Aja, vi satt väl mest på toaletten hela kvällen antar ha ;p hehe .. Sen gick vi över till score o träffade Mats o Tobbe, de var skojjigt! Har inte sett mats sedan studenten..

På lördagen var jag ute o gick en lång promme med Pernilla, de var skönt.. sen vart jag uppbjuden på käk hos dom.. mumms vad gott de var :) Vid 21 gick jag hem o kolla på Catwomen, var så seeeeg i både hjärta o ven ;)Söndagn var degar dagen.. gick o grattade Tesse o fick lite tårta o magen, sen hem o sa hejdå till Sara o lasse..

Step up var de juh igår också :) de var kul! bra med fart o jäkla vilken träningsvärk i vaderna idag .. hihi... gött!

Hanna o jag tränade i gymmet idag, körde bänkpress, 20kg är inte dåligt ändå! pust! hahah pinsamt!

Nej, nu ska jag kolla runt lite !...

Mysspys sdin lilla ryss ;)


Bravader

Jaa, då är det snart helg igen =) Tiden går faktiskt ganska fort, lite läskigt men ändå spännande... 134dagar kvar till studenten o jag har inte fixat ett smack. Ingen balklänning, ingen student outfit, NADA! men de kommer väl..

Helgen som var, Tildas 19års fest var jätteskoj! Först var vi hemma hos mig på förförfest, sen vidare till tilda på förfest och efter de begav vi oss till klubben för att dansa o umgås med massa folk. Hos tilda kördes de singstar o gituar hero, presentöppning och pernilla lekta katt :P haha! aja, de var skoj iaf  o en tidig kväller blev det för en ggr skull.

Jag o Hanna har kommit igång med vår Yearbook nu också, skickade ut alla mail o frågor igår o de kändes som en stor lättnad! nu hänger de bara på att få in alla svar, men de ska nog inte vara några problem... Började även spåna lite i nöjesfesten, hoppas den blir lika bra som förra året, om inte ännu bättre =) Vi har lite tankar och planer på hur vi skulle vilja ha det.. Hoppas det går att fixa o lösa!

Nu sitter jag i skolan, har ingen lektion förrens efter lunch, sisådär 13.20 o då är det säljteknik.
Håller på att klura lite vart man ska ta 3veckors praktik, vet inte alls vart jag ska vara . Vet inte ens vad jag vill. Då är det inte lätt heller. Får spåna lite mer i detta tror jag.....

Ihelgen kommer Sara också =) med lilla Lasse, hoppas han inte hårar så mkt . hehe.. Ska bli kul o få lite ombyte på umgänge en helg, prata av mig och bara vara med min alldeles underbara Sara! Hon har inte varit i forshaga sedan studenten, så hon ser nog fram emot detta ..

Den 20februari flyttar Sanna my love hem till sverige också, då kommer hon förmodligen hit till mig=) JAA! 
Vi behöver tillbringa massor med tid tillsammans, så mkt som vi gått miste om nu under nästan ett år. de suger! men ser fram emot att ha henne på hemmaplan ett tag iaf .. vet juh aldrig vad hon hittar på sen! ;)

Idag blev de en lång blogg... känns gött att man kommit igång med träning ocksåp för den delen.. blir aerobic på sönda =) Jadååå!

TJARÅÅÅÅÅÅÅ!

Forshagaakademin

Yes, där sitter man nu i datasalen, ingen lektion förrns om 15minuter o då är det näthandel som står på schemat. Undra vad de är för skoj?

Hanna sitter här bredvid mig, hon kikar lite på fb o ef, men de är juh trevligt =)

Vet inte vad jag ska skriva, fest i helgen :) Alltid kul...

Längtar till februari =) Tjihooo!

Fest

Ja, de var meningen att de skulle bli fest igår, jag var sjuukt laddad på gästis, men som vanligt blir de ändrade planer o alltid är de någon som blir besviken, igår var de min tur. Vi satt hemma hos Sändra o hade de trevligt, skrattade o hade kul. Var bestämt att vi skulle upp på gästis o skinnpajsarna, vid 21 vill ngn åka in till sandviken, fyfaaan .. jag hatar verkligen utelivet i sandviken, finns absolut inge värre! men men, en lära vika o de blev jag, så vid 23 for vi in till sandviken, mmm jävligt kul de var där inne! suck! träffade iaf Pauline o Maya, de var kul .. vi dansade lite sen tröttnade jag o gick till erica på jobbet, way much roligare. gick sen o mötte sandra o helle för att åka hem. Så kvällen blev inte alls som jag tänkt mig, men de blir inte mkt nuförtiden....

Var in till valbo med Sändra o Kricke igår också, blev lite shoppat! sköönt, nu har jag två nya jeans, precis vad jajg behövde o ett par röda stölar, jaaa tro de eller ej, men de blev ett par sådana..

Idag är de bara packa o lite som ska göras, innebandy med mamma snart, så måste väl iväg o göra mig iordning antar jag annars åker hon utan mig =/ heh..

Blev så glaaaaad idag när jag gick in på Facebooook =)

Imorrn är det ettårsedan, känns som en evighet.. men inget tycks försvinna, tänker ofta på de som var o vad som gick fel. Bita ihop o gå vidare, men är på god väg! :) men känns lite hårt när jag vet hur lycklig jag var under den tiden, alla sms, samtal o prat på msn.. saknar det!

Nu ska jag göra mig klar, imorrn har man inge bredband heller =/  buhu ... de suger! men en dator med bra musik är bättre än inget!

Hejsvejs!

Förkyld o sleten

Uppe med tuppen imorse, kl 05.15 ringde klockan o då var de bara att stiga upp för att vara på jobbet kl 06.00 och börja med inventeringen, set gick väldigt bra och snabbt. Fick sluta kl 13.00 då jag gjort en arbetsdag på 7timmar, inte dåligt.. kändes som två!

Blir då inge bättre i förkylningen heller, men har varit piggare idag än igår iaf, o de är skönt. Men framåt kvällen kommer alltid den här grymma tröttheten.. känner mig sjukt sleten o inte alls uppvilad. hur ska de gå i skolan sen då? .. aja !

Imorn funderar jag på att ta mig in till gävle, är min ända chans att spendera mitt presentkort på make up store innan det går ut, känns dumt o inte använda det. Sen måste jag försöka hitta ett par jeans, alla mina är juh sönder o de är pinsamt! men aldrig kul att shoppa själv, vi får väl se hur jag löser det hela.

Nobody said it was easy!

Jag tänker på den där helgen, oh gud så grym den var! längtar tillbaka o till nästa ggr..

Och nu har även jag sett Forest Gump, somnade lite då o då, men tur man har en mamma som väcker en hela tiden ;)  Nu är det nässpray och sängen som gäller, funderar på en film också, men tror jag hoppar de ikväll.. Kan behöva somna itid för en ggr skull också.

Snart är det ettårsedan, o de känns fortfarande .. när ska känslorna försvinna?!

1 januari

ja, hej o välkommen nya året =)

Gårdagen blev väl inte riktigt som väntat, men utan planer så kan man juh hamna var som helst. Käkade middag här hemma först iaf, tre rätters o de var inte helt fel :P Sen gick jag o Sandra över till Tess för att senar gå vidare till Sandra, själv hade jag sagt att de skulle bli lungt medtanke på hur de var på juldagen, o lungt blev de..  Var väl ingen höjdar kväll, men det var ändå trevligt. Gick till byggdegården där de var lite folk, körde charader o bara pratade med lite folk. Sköt lite raketer o ja, de var väl de ända.. 
 
Är inte alls pigg idag, sitter med världens förkylning o är febrig, kul när man ska upp 05.00 för att börja jobba kl 06.00 imorrn med inventering, men ska gå dit o se hur mkt jag orkar, annars får jag väl gå hem igen! Kände mig sjuk redan igår, höll på att somna under hela kvällen.. men gött o få uppleva hur andra är som onykter, jag har aldrig tänkt på de innan eftersom jag alltid varit den som vart värst, men inte igår. de var lite speciellt.. men nog drog man en o annan shot, o de var gott, spec för halsen =) haha..

Ja, som sagt så ska man jobba imorn, blir nog jäkligt tufft! men ska göra mitt bästa.... sen blir de väl sova o vila upp sig, snart skola igen.

nej, ska man orka upp 5 så måste man nog lägga sig snart, lär juh inte bli nå problem, har sovit typ hela dagen ändå.

Hejsvejs o god fortsättning =D