30juni

Idag är det en månad sedan vi tog studenten och skiljdes ifrån varandra. Det suger, men samtidigt är det livetsgång och vi kommer en dag att samlas för att ses alla igen. Jag ser fram emot den dagen! För saknaden är enorm och jag förstår fortfarande inte hur jag ska klara av hösten och livet utan er.
Tiden går så fort, tror jag nämner det i vartenda inlägg nufötiden, men jag börjar bli rädd. Snart är man 65 och pensionär!  Det ser jag inte fram emot. Fy! Det är läskigt, tyckte de bara var för ngn dag sedan vi satt och planerade bal och studentfirande. Att de var nyss vi kom hem från hajken, nyss vi låg och solade med öl och musik alla tillsammans på gettot! Vart tar tiden vägen. Den bara tickar iväg o en annan hänger inte alls med i tempot.

Idag har jag jobbat 9-14, helt värdelöst! Inga timmar man får ihop kosing på, men bättre än att inte jobba alls antar jag. Sen när jag kolla schemat så var jag ledig imorrn! Suck!! jag måste juh jobba så jag får ihop pengar någongång.. Bajs!
Funderar starkt på att säga till Chifen att jag kan vara kvar på Ica minst 1år, eller till nästa sommar. bara för att jag ska kunna få flytta och ändå ha ett jobb. Det känns så hastigt om jag ska tillbaka till Karlstad så snabbt och jag måst ejuh faktiskt ha ett jobb om jag ska dit ner. Känns att då kan jag lika gärna jobba kvar på ica ett år och samtidigt söka där nere, bara så jag kan flytta hemmifrån. Måste juh göra någonting undertiden jag kommer på vad jag verkligen vill göra. Måste bestämma mig, för snart är de försent o då står jag utan jobb.

Ah, de är verkligen inte lätt. Men de har jag aldrig påstått heller, men de borde juh kunna få vara liiite lättare iaf.

Har hjälpt Erica flytta ur de sista grejerna från lghtn i sandviken också, det är tufft att se dom gå skilda vägar! Danne har varit med oss sedan tre år tillbaka, han är en familjemedlem och 3år är lång tid. Man tycker att det är DOM två som ska vara tillsammans. Tiden läker alla sår, men jag vet hur dåligt Danne mår! Det är verkligen inte kul. Fällde en tår när Erica lämnade ifrån sig nycklarna och dom sa hejdå. Det är sorligt och jag önskar de kunde fortsätta att vara dom två. Men när känslorna inte är besvarade från bägge håll så är de bästa att ta steget ut ur förhållandet. Jobbigt, men vad ska man göra? Kärlek är inget man kan styra, tyvärr!

Usch, kärleken är verkligen ingen dans på rosor. Tänk om man kunde få den man ville! hur jävla underbart skulle inte de vara? och sen att man kunde hålla ihop för evigt! Vet dock inte om jag är redo för att möta "mannen i mitt liv" ännu. Händer det så händer det, men jag tror att jag skulle vilja vara tsm med några stycken innan jag möter Mr right! Låter helt fel, men lite erfarenheter skadar juh aldrig. Samtidigt kan man inte ge sig in i ett föhållande man inte tror på. Och de skulle jag inte göra heller, men någonstans i bakhuvudet finns det ändå att "de går inte att träffa Mr Right på första försöket". Men vad vet jag om kärlek?!
- inte ett jäkla skit!

För tillfället vet jag vem jag vill ha, men imorrn kan de ha bytts ut mot någon annan ;) De vet man aldrig. haha.
Men lite småkär är jag nog allt, trots att jag knappt känner killen! ;D mouhaha .. Fjortislooove!

Nej, nu ska jag nog kika på Mordkomissionen och bara slappa.. Imorrn måste jag verkligen in och sola men hittar inga tågtider eftersom tabellen vägrar ladda färdigt. Suck!

Ha de bra allesammans!


29juni

Helgen som skulle bli lung blev nog allt annat än lugn .. iaf i fredags ;) Men heter man Emelie Jönsson så är de faktiskt ganska svårt att chilla en helg utan allkohol.. haha

Fixade massor i fredags på min ledigadag, eller iaf busskort och kontokort. Sen skulle man till gävle, the big city, och köpa smink eftersom mitt är slut typ nu, men då var de utförsäljning på make up store o de fanns inte en gnutta av det jag skulle ha. tack! Nu lär man leva snålt på sminket, Hanna får köpa med sig från Karlstad när hon kommer hit =)
Träffade Åppin en sväng vilket var väldans trevligt. Han käka en nyttig sallad o jag tog en cola. Pratade lite minnen och helt plötsligt var hans lunch over and out, så vi sa hejdå.
Efter att jag o sändra gått o strosa ett tag bestämde vi oss för att sätta våra feta rövar på Berggrenskagården, en uteservering och lyssna på ett coverband. Tog oss en öl och en cider och bara jäste medans vi väntade på tåget. MYS!

Erica ringer o vill att man ska följa med ut på Deppan, hon bjuder på vin och man har juh en tendens på att inte kunna säga nej. Styrde upp allt och efter 21.00 när jag kom hem från gävle kom syss o hämtade mig för att sedan åka upp till Hofors o pimpla vin o dooleys. Trevligt sällskap och roliga skämt var bäddat för en trevlig kväll :) Väl nere på Depå så spelade SKinnpajsarna, de var dock bara erica o jag som dansade. Ramlade in lite mer folk men helt ärligt så tror jag att de bara var ca 25-30pers där, om ens det! men vi hade de roligt ändå och jag klagar inte. För de hade inte kunnat vara bättre folk ute ;P Trevligt trevligt!

Igår mådde man inte alltför bra när man vaknade, shiet! När man dricker sådär halvdant så blir man asbakis.. Jag brukar inte bli de, bara om jag dricker lite. o de gjorde jag. Pust,suck och stön! Men de gick över ganska snabbt o då var de tröttheten som tog över ist. Åkte hem o käkade mat sedan for vi upp mot Hofors och Edsken. Mamma o pappa skule köpa kattmat och sen hälsa på farmor o göran. Vi blev kvar där ett tag, men åkte hem vid 21.00 och då blev de mys på altanen med tända ljus, sen titta pappas polare förbi, trevligt trevligt. Sängen styrdes vid halv3! och då slockna man ganska snabbt och vaknade upp imorse av ett sms vid 12-tiden.

Imorrn är de en månadsedan vi tog studenten, förstår inte vart tiden tar vägen? det går så himla fort så man blir rädd.
Snart är man ett år äldre också :S brrr!

Nu ligger jag helt död och utslagen på sängen, känns som om man drack multum igår, men de ända flytande som åkte ner i min mage igår var coca cola. No more no less. eler drack en cider dirr på morgonen, återställare ;) haha

jo, var juh sagt att man skulle jobba hela helgen, blev inte mkt sånt då chifen ringde och sa att jag hade tagit fel helg. Så ah, jag jobbar nog inte en ända helg i Juli o de Suger! vill ha pengar, och mkt sådant!
Har förresten sökt ett jobb som mediförsäljare på 118 700 :D De ser liiite lovande ut eftersom jag nu mailar med chefen..tihi

Nu ska jag sluta snacka skit.

26juni

Grattis Emma Sjö på födelsedagen!

Har varit en vanlig dag på jobbet, började 13.00 och kan säga att då var det inte mycket som hända i butiken.. ojoj! Men efter 15.00 kom tidinigarna och jag hade någonting att göra. Var lite roliga personer som var in idag även, alltid lika välkomna! Slutade 20.00 och det är alltid lika segt på kvällskvisten, men fettvärt när lönen kommer. Jag jobbar gärna mera!

När jag kom hem serverades det amerikanska pannkakor, men de var inget som föll mig i smaken så jag gjorde en ost och skinksallad samtidigt som jag o pappa slängde oss framför tv och inväntade fotbollen.

Hejja Spanien! Nu tar ni hem guldet så blir jag megaglad! Go Ramos, Go Senna, Go Castillias !

Nu väntas sängen eftersom jag ska upp i tid imorrn för enggr skull och fixa lite ärenden på byn.

Först måste jag till banken eftersom det är nå allvarligt fel på mitt kontokort. Det står medges ej fast jag har pengar! Så då kommer jag inte ha ngt sådant på några dagar, men de har jag inte haft nu heller och det är lika bra. Ska dock inhandla ett busskort imorrn för 420kr, sen måste jag ta ut så jag överlever helgen och så jag kan köpa nytt smink eftersom jag är för blek för de jag har nu. Suck! Kosan styrs med buss mot Gävle där jag ska träffa Åppin en snabbis och sedan gå till Sändra och vi ska strosa o somsagt köpa smink på Make up store.

Måste hinna med Sandviken också, men de får bli på eftermiddagen och påvägen hem igen. Boka klipptid ska göras också :) ojojoj, hur ska allt hinnas... ? Ställa klockan på tidigt var de ja! Min lediga dag....

Åh ingen reunion 5juli heller. jag som sett fram emot de så mkt, ljuspunkten nu!! men men , vad gör man? Kör hos mig ist.. JAA! :)

Amy Mcdonald - This is the life

Saknar er tjejer! kom igen med erat bloggande nu, jag börjar tröttna på att inte veta ngt här hemma!!!
LOVE YOU!!

26juni

Varje dag säger jag till mig själv att  "ikväll ska jag inte sitta så länge vid datorn, utan gå och lägga mig så jag får ihop mina timmars sömn inför jobbet". Det är juh verkligen ingen hit att sitta o gäspa typ hela tiden i kassan. Men ändå sitter jag här och klockan är 00.30! Gör inte ens ngt vettigt, förutom att blogga då.

Idag har tankarna verkligen bara gått åt till att tänka på vad som händer efter sommaren. Jag vet verkligen inte vad och hur jag ska göra. Känner att de vore kul att fixa en lägenhet och flytta härifrån, skaffa jobb inne i sandviken eller valbo och få känna på vuxenlivet. Samtidigt finns tanken på att stanna kvar ett tag på ICA, kanske flytta upp till Hofors eller få lägenhet i Torsåker, skaffa körkort och spara ihop pengar för att sedan flytta ner till Värmland. Men jag vet varken ut eller in! Det ända som hägrar nu är att få ett jobb en längre tid för att kunna flytta ur detta fågelbo. Jag vet att jag kan få jobb på ICA om jag verkligen talar om att jajg blir kvar här i krokarna, eftersom just nu vet dom att jag vill bort och därför inte vill satsa på mig. Men sitta i kassan på ica ett år? skulle jag klara av de? Jo, visst klart jag skulle. Men de är juh så enformigt, men det är bra pengar och roliga kunder.

På fredag ska jag iaf in till Sandviken och höra mig för om jobb inne på Team Sportia och InterSport, nackdelen där är att de inte har söndagsöppet och det är juh då man tjänar pengar. Gasch, allt skulle vara så mkt lättare om man visste att man skulle tillbaka ner till Forshaga och gå i skolan igen. SUCK!

Efter min resa till Sandviken ska jag fortsätta min kosa in till gävle och först hälsa på Åppin som jobbar inne på Stadium. Lagom vid 14.00 ska jag möta upp Sändra och sen är de shopping som gäller. Högst på min lista står smink eftersom jag nu är för blek för min nuvarande fundation. tack!

Ah men nehe, borde gå o sussa i min nya sängstomme! Ligger iofs redan i sängen, men lampan står på och såklart datorn också. Otippat va?

Saknar mina tjejer så mkt. Finns inga som kan fylla tomrummet efter er förutom ni! Jag vill träffa er nu, och sedan ha er runtikring mig 24timmar om dygnet. Forshaga style dvs! Hoppas ni mår bra och att de går bra för er på jobbet. Vi måste pratas vid och bestämma en massa. Kan juh berätta att 19juli är de klassfest för dom som vill hos mig :) Remember to bring a gift eftersom jajg fyller år på söndagen den 20:e ;P

- Lägenhet
- Svart/vita tavlor
- Fransk manikyr
- Presentkort
- Underkläder

Lite hjälp på traven!
Men kom ihåg att det jag önskar mig mest av allt är att ni kommer!

Jag älskar er mer än ord och bokstäver kan beskriva. <3

Puss o godnatt

25juni

Hej o välkommen kära lön! :)
Som jag har längtat efter att det äntligen ska rulla in lite pengar på kontot, undra hur mkt?

Pratar med världens underbaraste Hanna på MSN, tänk vad en människa kan göra.
Känner hur värmen i kroppen stiger inom mig, av lycka. Hur har jag lyckats fått så underbara vänner? jag förstår inte...
- Älskar er så fruktansvärt mkt! Ni är allt för mig .

I need you  and i miss you, and i want you and i love, couse i wanna hold you, i wanna kiss you , you were my everything and i really miss you!

Idag har jag jobbat, det gick bra .. var så jäkla trött dock.. o ändå sitter jag här med datorn! Men kan verkligen inte slita mig från Hanna. Jag älskar henne!




- Det är då jag hatar mig själv för jag är patetisk -

23juni

blir ett till inlägg idag, känner mig så nere och jag vet inte varför. Tack för att Hanna ringde och piggade upp mig reält iaf nu på kvällskvisten. Saknar den tjejen så otroligt mkt! Finns inga ord som beskriver saknaden efter våra studer, både i klassrummet,datasalen och i lägenheten. Damn i miss you Girl!! Men snart ses vi igen, och de tackar jag alla gudar för. Jag vet inte hur länge jag orkar vara utan dig o alla andra i klassen. Det är jobbigt, jobbigare än man någonsin kunnat föreställa sig.

Kärlek är inte lätt, inte på något vis. Visst är de underbart när det fungerar och går som det ska, men sen står man där och helt plötsligt tycker olika om varandra och man blir sårad, tom och känner att livet är över. Det finns inget positivt med det! Jag vet varken vad jag ska tycka eller tänka, tycker synd om er båda. För ni kommer bli sårade bägge i slutändan. Samtidigt som man måste se till bägges behov och önskemål så är det svårt att acceptera att den ena vill gå vidare och den andra vill stanna kvar och fortsätta jobba på de man har byggt upp tillsammans och som nu är påväg att raseras.
Kärleken ska inte vara lätt, men man ska inte behöva bli så sårad av den heller. Jag är så jävla rädd för att falla dit, har varit där en ggr och de var jobbigt nog.  Samtidigt som man vill ha ngn man håller kär så känner jag nog innerst inne att de inte är värt det. Låter så fel, och det är det!

imorrn är de jobb igen, 13-20 :) Pengar!! blir jobb tom torsdag, ledig fredag och jobbar sedan fulla dagar lördag söndag. o de kan jag verkligen behöva. Jobbar typ inga mer helger! Gasch!!

Jag är så sjukt orolig, tankarna finns hela tiden där. Vad fan ska jag göra?!


23juni

Då var denna helg över också, allt går så fort.  Men vad ska man göra?
Det har varit en rolig helg med massor av trevligt folk, dans, cykling, musik och alkohol :) Inte så man klagar direkt!

Nu har jag precis städat mitt rum eftersom jag får hem min sängstomme och nattduksbord idag eller ev imorrn.

Håller även på att ska byta abonnemang på mobilen, kan inte ha kvar de jag har nu. Way to dyrt! 626kr ska jag punga ut denna månad. huu! tur att man får lön på onsdag iaf. Jag har kollat på ett Tele2 kompis sms abonnemang, 3000 fria sms och ringer gratis till alla tele2comviq, de skulle väl passa mig? Sms är juh de ända som kostar pengar för mig. Och nu får jag fria o kan  skicka till ALLA hur mkt jag vill =) Att ringa blir däremot lite dyrare, 0.99 per minut till alla andra men månadskostaden ligger bara på 99kr, så jag kan nog ringa mer än vad jajg kan göra idag iaf. Får se om jag kommer fram till kundservice någon gång och få lite tips av dem. Gick juh bra i torsdags.

Har även kollat på intensivkurser till körkortet, någon gång måste man juh ta tag i det också. Vore gött o få de överstökat o bara kunna ta bilen om man ska någonstans ist för att behöva anpassa sig efter mamma och pappa :)
Känns lite väääl tufft att ta en intensivkurs medtanke på att jag inte kört nå alls, men om jag börjar nu kanske jag fått in lite teknik o körning till i augusti? eller är de verkligen så svårt om man bara ger sig fan på att man ska klara de?
Aja, orken o motivationen ska juh finnas också. men jag VILL och SKA ha ett körkort innan året är slut!!

Idag är jag förövrigt ledig :) Det är skönt att inte ha en bakisdag! Ta igen sig efter helgens bravader och sen jobba tre dagar 13-20 för att sedan vara ledig en dag igen! Jobbar dock hela helgen, lördag o söndag 9 och 11-19 . Men de ger pengar och i helgen ska de inte festas! Måste rensa ur kroppen och vila lite, har blivit alldeles för mkt fest under hela året egentligen.. men spec nu på slutet med alla studenter osv. Nu blir de lungt till 5juli, eller ska väl inte säga för mkt.. vet juh hur de brukar bli !

Imorse när jag kolla mig i spegeln såg de ut som jag fått vattenkoppor i hela facet! fyyy sjutton vad alkohol kan göra med mitt ansikte.. Massor o då menar jag masssor med finnar!!!! BLÄÄÄÄÄ!

Nej, nu ska jag försöka ringa tele2 igen :)

Saknar er tjejer, men snart ses vi igen!! <3

21juni

Idag är det midsommardagen :) Och vi styr vår kosa mot Bajjen för att dansa loss och träffa mkt folk..

Igår var det egentligen som vilken utekväll som helst, förutom att de var Midsommarafton! Men de var kul och mkt folk hann jag se, även om jag inte kommer ihåg alla idag. Gästis äger!
Satt vid Hebre och käka Läkerol med Noffen innan jag bestämde mig för att gå hem och sova, vilket var väldans skönt.

Idag har dagen mest varit en ända stor taktikvila för att orka med kvällens bravader :)
Sitter hos Sändra nu o vädret ser inte så lovande ut, men cykla dom där milen ska vi! Punkt slut...
Jag ser fram emot vad kvällen har att erbjuda!

Skål!!

19juni

Sitter och sneglar på Portugal-Tyskland . Hejja Tyskland! 1-3 änsålänge..

SLutade jobbet kl 20.00, det har gått pretty bra och varit roligt att jobba idag. Henrik och Peppe almost made my day! haha. Imorrn blir de jobb mellan 9-15 men de ska inte vara några problem, samma personal som jobbade idag och då kan de inte gå fel.

Pepp till imorrn kväll också :) Hoppas de blir som tidigare år på Gästis, då lär de bli bra drag och fantastiskt roligt! Fantastiskt även!!

Har inte så mkt mer att skriva, funderar på att ta en glass men känns lite onödigt denna tidpunkt så jag spar mig till morgondagens bravader ist.

Snart skalla kudde, men innan dess måste jag tillägga att jag köpt en Sängstomme och två nattduksbord :)
Vuxenpoäng till mig tycker jag! Snart är lägenhet nära, men först ett jobb ;P
Vill så jättegärna jobba i sportbutik just nu, men trivs väldigt bra på ICA också. Kanske ska satsa på en karriär där tsm med Peppe ! ;P Skulle inte säga nej! hahaha .

Nej. Nu ska jag bege mig!

Hörs då!

Puss o Godnatt! -Drar armen fram och tillbaka-

Älskar er tjejer!  Always and forever!

19juni

Precis gjort mig klar för jobbet, börjar somvanligt 9 och jobbar ända in till 20.00 ikväll :) Det ger pengar och det behövs verkligen! Har fått sommarschemat nu iaf och jag jobbar mkt, men lite timmar varje dag. Attans! men men .. Vad ska man göra liksom?

Igår blev de jobb 14-18 sen hem och vidare på fotboll som visades på Gästis. ingen höjdarmatch, men återigen Vad ska man göra liksom? Sverige har väl gjort ett bra EM ändå trots allt..

Imorrn är det Midsommarafton, som vi har laddat/taggat/planerat(not)/längtat och pratat om så länge. Nu är dagen kommen och det kommer bli sjukt kul! LADDAT!

Nu ska jag dra till jobbet!

Thoose were the best years of my life!
2005-2008

17juni

Jobbet idag har varit riktigt segt, en kund gjorde mig så irr o paja hela dagen .. har varit så arg o irreterad sedan dess.! huaa, men efter lite mat i magen så blev de bättre o då kolla jag fotbollen! Jag höll på france o naturligtvis förlorade dom . aja..

Nu kollar jag på 88minutes med evelina, så ska inte störa henne mer.
Jobb imorrn, snart midsommar :) Tagga tagga tagga!!

- miss you alot sphg 05-08

16juni

Det är verkligen inte likt mig att inte blogga på över 10dagar. Vad har hänt?
Känner nog mest att motivationen inte har funnits, orden räcker inte till och känslorna vill inte väckas.
Men idag har jag bestämt mig för att ge bloggen ett försök, förmodligen faller jag tillbaka i träsket och nästa inlägg kommer redan imorrn..

Man börjar känna sig lite hemmastadd nu här i Torsåker, inte för att jag kommer i ordning med ngt men man börjar ställa in sig på att vara hemma ett tag. Känns både bra och dåligt, skönt att komma hem från jobbet o maten står klar och det är bara att värma på den. Skönt att kunna slänga in tvätten i tvättstugan, sen sköter ngn annan det. Men samtidigt är det saker jag kan offra för att få min alldeles egna lägenhet, ett hem där jag kan känna mig trygg och tillfreds med mig själv. Där alla saker är mina och sammanhängande!  Jag vill ha min egen tid, tid för mig själv och bara kunna tänka.

Jag saknar min klass, mina vänner! Det gör så ont när jag tänker på att allt är verkligen slut och att vi nu går in i en ny fas i livet, spännande men väldigt vemodigt.  När jag lyssnar  på Paper Planes kommer klumpen i magen fram, tårarna börjar rinna och paniken växer sig starkare inom mig. Allt är så jobbigt! Jag vill inget hellre än att bara träffa alla igen.
Ser sjukt mkt fram emot vår klassträff den 5juli i Bollnäs :) Då kommer säkert tårarna igen, eller så blir man så upprymd och när man senare ska åka hem så tror man att vi ska ses inom en månad igen... Men jag älskar er alla och hoppas vi alltid kommer hålla kontakten på ett eller annat vis.

Hanna och Kursu kom hit en sväng i helgen också :) Kurre skulle på dragracingen som var i hofors, så jag tog mig en tur upp dit för att möta turtuduvorna ! Så underbart att få träffa Hanna igen, 3veckor sedan sist och det känns verkligen. Dom skjusade hem mig och fick se hur jag bor och jobbar. liiite pinsamt, men de bjuder jag på ;) Jag älskar mitt ICA!! haha..
Kändes lite strange att träffa dom här hemma, ha Hanna i torsåker liksom.. men en sjuk lättnad och jag mådde så bra, allt var som för tre veckor sedan.. Det är du och jag Hanna! :) <3

Det har blivit väldigt mkt festande senaste tiden, studenten både i onsdags och fredags :) Har varit mkt kul. Så nu är alla härikring utexaminerade också ! känns gött att man inte är den ända som jobbar och kommit in i vuxenvärlden ;P
Grattis folket till studenten och tack för två helt otroligt roliga krogrundor både i Hofors och Sandviken.

På fredag är det midsommarafton!!! hjälp vad tiden går fort.. helt ofattbart. Det är denna helg vi ser fram emot mest på hela sommaren, gästis o massor med folk :) Tagga!!
Men först är de massa jobb som gäller, men de är kul och pengar behövs verkligen... ajajj vad de kostar att ligga på topp! huuualigen, nu får lönen komma snart, ligger på minus efter denna helg.

och kort knäpper man inga heller, ska bli bättre på de så ni kan följa min resa på bilddagboken också..

Grymt trött efter en hård arbetsdag, ska sova nu och ladda inför morgondagen. Nu inför midsommar är de väldigt mkt folk som ska handla, jotack de märks och bröd/tobak/apotek och tidningsansvarig som man är går man på nålar hela tiden ifall ngt skulle ta slut eller glömmas bort att beställas... Värktabletter MÅSTE fixas under morgondagen, kommer nog gå åt bra under helgen ;P haha!

Tack o hej!

Tjejer, jag älskar er så otroligt mkt. Tänker på er hela tiden, ni finns i mitt <3.
SAKNAR ER!
- Puss och godnatt! ;)

5juni

Förstår mig inte på den nya bloggen , eller den är juh lika som den förra fast ny adress.. eller?
Hmmm, ett mysterium för mig.

Idag har jag jobbat 9-14. Det gick bra och flöt på! Imorrn är jag ledig o de ska bli skönt, hade iofs lika gärnat kunnat jobba men på lördag-onsdag blir de 50 timmars jobb.. Behöver nog en ledig dag!

Har varit på bal ikväll också, Hofors hade sin och självklart var man där och kollade in alla fina pojkar och flickor! Knäppte en del kort som nu ligger ute på bilddagboken.se. Man måste dock vara inloggad för att kunna se dom..

Nu ligger jag i sängen, var trött ett tag.. Just nu tycker jag mest bara att det är varmt..
Men man ska inte klaga, snart är det väl snöstorm igen!

Imorrn blir de iaf sola på studsmattan och sedan kanske man går fram till byggdegården för att kolla in vad som händer. Är massa aktiviteter därframme eftersom det är nationaldagen o allt :)

Saknar mina tjejer och hela min klass!!
You were my everything and I really miss you.

4juni

Saknaden är enorm och tankarna går hela tiden på mina älskade som nu är utspridda över hela landet.
Jag kan fortfarande inte förstå vad som hänt ! När ska man förstå och inse att vi inte kommer ses mer på väldigt länge, det är surt men en del av livets gång.  Alla frågar hur det känns att ha tagit studenten och självklart  är det roligt, absolut. Men jag känner mig inte mogen för att bege mig in i vuxenlivet och allt vad det innebär. Jag vill uppleva forshagatiden tsm med klassen 3år till :)
Nu är de upp till var och en, det är nu man märker vilka som är ens vänner....

Idag har jag jobbat 9-20, det har gått smärtfritt och varit väldigt roligt faktiskt. Peppe är så rolig att jobba med, jag kan inte annat än le och skratta när jag ser på honom.. Dels för hans skönhet, men också för hans personlighet :P haha!
Imorrn är de 9-14 som gäller sen ledig på fredag! Jobbar hela helgen, 9-19 och 11-19 , sen börjar man jobba 9-20 måndag - onsdag nästa vecka också.. ohh! Mjukstart var de ja. Men plenty money! :)

När jag är ledig tosdag-söndag skulle jag mer än gärna vilja åka ner till min älskade Hanna!
Men studenten är här hemma och jag har lovat Sändra att gå på den, trots att hon inte gick på min ;)
Sen ska jag även pallra mig upp till Hofors på deras student också.. Känns som att jag inte tagit min än utan bara går och väntar!

Imorrn är de bal och då ska jag upp o knäppa massa kort på de fina människorna, alla mina högstadiekompisar :) Intressant!  Jag vill också gå på bal! Känns inte heller som jag varit på ngn, det är sååå mkt större här hemma så jag bli avundsjuk! men ingen kommer ha en lika skön bal som vi hade, ingen! heh..

oj vad tiden går fort!

Nu är tjejerna påväg ner till Alanya, hoppas ni får de roligt och att ni tänker liiite på mig i värmen och bland drinkarna :) Det gör iaf jag, tänker på er alltså! Hur mkt som helst .. Älskar er!! :) <3

Tack för detta underbara väder, synd att man jobbar bara! men jag unnar alla andra detta, de gör jag verkligen!

Ge mig Sphg 05-08

2juni

Vet egentligen inte om jag känner mig redo än, men jag gör ett försök.
Känns som att de är så mkt man borde skriva, allt som hänt och alla tankar som far kring i huvudet. Just nu känns de bara som att man varken vet ut eller in. Man fattar inte vad som hänt, tror att allt ska bli som förr igen.



Studentveckan
Kan väl egentligen bara säga två saker, Fest och Alkohol :)
Jätterolig studentvecka, mkt mer än vad jag hade kunnat ana. Älven som blev vårat centrum och allt folk som ville joina oss.
Eld, alkohol, fylla, gråt, skratt, bus, mygg, mys, ah, de är bara några nyckelord som förklarar veckan.
Minnena behåller vi för oss själva, orkar inte skriva allt här.
Men sjukt kul har jag haft.
En stor stark tack :)

Bal
Vaknade upp nykter, tack o lov. Satte mig hos frisören kl 09.00 och efter devar de dags att åka in till sminkningen.
Knäppa massa kort vid älven och familjen kom på besök :) 
Gick till gettot o mötte upp klassen, och gemensamt entrade vi skolan. Alla var så otroligt vackra och fina, andra var fulla och roliga :P haha!
Knäpptes en massa kort och ut på röda mattan för att sedan åka in till Terassen och Mariebergsskogen, champang och välkomstal.
Mycket god mat och sedan uppträdanden, sång, dans, alkohol och ännu mera dans. En o annan skjorta knäpptes upp också ;)
Klänningen var för stor så de var lite jobbigt, men annars en helt underbart rolig kväll!

Fest
Vin, Erica, Nisse, Simon, Vodka, Duschen, Sova

Studenten
Vaknade upp av att Snyggbjoern väckte mig och sa att vi skulle vara hos Tilda på champangefrulle om 30min. PANIIIK! och full efter 1timmes sömn och kvällsbravader kuta jag hem. Fixa iordning mig och blev klar prick halv och begav mig mot Tilda. Jag och KC hade första tjing på vattnet :P Ingen skumpa alltså..
Mösskrivning och kortknäppning, sedan skolan och knäppa klasskort :)
Mkt gråt och en hel del skratt, presentutdelning och tårar.
Påväg till kyrkan fälls en hel del mer tårar och även många föräldrar gråter med oss. Det är inte lätt att ta studenten på Akademin.
Sång, betygsutdelning, limricks, stipendium och bussfärd mot skolan och sedan utspringning.
Skyltar, studentsång och massa blommor. Underbart väder och människor!

Fika och sömn :) Gött!





SPHG 05-08
Finns inte ord för hur mkt jag saknar och älskar er. Tillsammans är vi oslagbara!
Ni har förändrat mig så otroligt mkt och för de är jag evigt tacksam. För mig betyder ni allt och just nu tänker jag inte på något annat än tiden tillsammans med er. Kommer ta lång tid innan man riktigt förstår att vi inte mer kommer att ses och umgås varje dag! Det är ett tomrum inom mig som ingen förutom ni kan fylla.
Alla minnen vi har, alla skratt och upplevelser.
Är så glad att jag fått gått igenom dessa tre år med just er, de bästa åren i mitt liv!
Tack!

Alla på forshagakademin kommer att följa mig genom livet, vissa mer än andra.
Förstår inte hur jag ska kunna gå vidare, det är ju er jag vill ha med mig resten av livet.
Ni är min trygghet, min familj och mina absolut bästa vänner!

Allting påminner om Forshaga, musiken jag lyssnar på, programen på tv jag ser och alla saker i mitt rum. Allt har en relation till mitt kära forshaga och min älskade klass och mina vänner.
 - Jag känner mig inte mogen för detta, jag gör verkligen inte det.

Man måste gå undan för att gråta, känns som att alla tycker man är töntig som gråter över studenten. De är ju nu som livet börjar och man ska vara glad. Men jag hade varit så mkt gladare om jag fick dela min början på livet med dom som verkligen betyder allra mest och som förstår mig. Men snart ses vi igen klassen :) Jag ser fram emot den träffen, då kommer jag gråta av glädje och inte av sorg.

Tack för de bästa tre åren i mitt liv!

1juni

Mycket har hänt sedan sist jag skrev ..
Studentvecka,Bal,Student,Hemflytt och Studetmottagning.

En vacker dag ska jag skriva om allt, men just nu så finns inte kraften. Gråten ligger hela tiden och trycker!
Tack för de bästa och roligaste åren i mitt liv!
-Jag älskar och saknar er grymt mkt.

Bilder kommer inom kort!