28mars

eller 29e om vi ska vara petiga, men det är inte så ofta jag är det ;)  så behöver inte vara det idag heller..
63dagar kvar till studenten, eller om vi ska vara petiga så är de 62 eftersom det är den 29e idag.

Ligger i sängen, senaste nätterna har jag haft så grytm svårt att sova. Vet inte vad de beror på alls! Sjuktjobbigt iaf. Men på söndag sover jag i min egen säng, o då ska de nog gå bra att sova . .. :)
Ibörjan när jag kom hem så hade jag också svårt att sova, tänkte att jag inte var van att sova i denna säng o detta rum, men efter ett tag så gick de mkt bra, men nu är jag tillbaka där igen.. Känns inte som att jag sover ngt alls om nätterna, bara att man ligger o vrider o vänder! suck.. men man sover väl kanske mer än vad man tror?!

Idag har jag varit inne i Sandviken hela dagen.. Bytte jackan som jag fick från intersport, gav dom en bullängd :P var meningen att dom skulle få de sista dagen, men blev så stressigt då så dom fick den alltså idag ist. Sen käkade jag o syss på Take away, hon bjöd så då tackar man inte nej :P måste passa på att äta gott nu medans man kan, för i forshaga dras de in på resurserna ;) haha .. Om jag inte åker in till Kil o käkar hos Hanna då förstås ;P
Solat har man gjort idag också, 24 minuter så nu hoppas jag att man vaknar med lite färg imorrn :) Skulle vara kanon!

Imorrn är de Gästis som gäller, är grymt pepp o hoppas de blir kul med mkt folk =)

Söndag = Forshaga ! o nu har jag bestämt mig för vilket tåg jag ska åka, blir de som går 16.44 från torsåker :) passade bäst med buss till forshaga från stan utan väntetid, o de är skönt =) Kommer då bara framme 22.35 ! Lagomt tycker jag .. Sen en lektion på måndag :) mmmm! me like! känner lite panik över att åka ner, kanske är de för att jag vet att man inte kommer göra de fler ggr ? man känner att slutet är nära och därför känns de hårt att åka ner, snart är de slut .. Mkt tankar kring allt det där, vet inte vad man ska känna,tycka eller tänka!


Ska iaf bli skönt att komma ner o träffa klassen o framförallt tjejerna <3 ! Jag har saknat er!

Nu ska jag försöka sova en stund .. imorrn blir de packa och fixa lite :)

LOOOOVE!


27mars

idag blir det en tidig blogg från min sida, men kommer förmodligen ett litet inlägg senare också :)

Jag har nästan nyss kommit hem ifrån Sandviken, var in och hämtade mina paket från Intersport! Jag fick den jacka jag har gått o velat med så länge, en svart parkas =) jag är hur glaad som helst över den! Sen fick jag även en vit/svart randig jättefin tröja. Den ska jag ha på mig på lördag! hihi .. Tusen tack för dessa saker, man känner sig väldigt uppskattad när man får något som man verkligen vill ha och att man märker att dom lägger ut lite pengar på en :) ! Ska in imorrn också o tacka eftersom jag valde att öppna paketen här hemma. Måste byta storlek på jackan också då den var i minsta laget!

Så, nu ligger man här i sängen .. snacka om att man blivit lat o inte sitter vid ett skrivbord med datorn! men jag tycker det är så skööönt att ligga såhär :) mmmmmm! Lyssna på mina Lugna favoriter som bedövar all smärta som finns innuti, alla tankar som flyger runt i huvudet och all panik inför skolstarten och studenten. Tack!

Egentligen borde jag sätta mig ner och göra klart Londonresan, tror de bara är en kalkylering som är kvar ..Och det borde juh gå snabbt, men ska man göra de i Excel så tar de lite tid för mig ;P hah. Men jag har iaf inget annat för mig och de skulle underlätta så mkt om den blev klar innan skolan på måndag, för då kommer  nya uppgifter att ramla in. suck! Lär inte bli roliga sista 8veckor.. Säljresa, Kundvårdsplan, projekt o massa annat! =/ bara sådan som tar förbaskat lång tid och kräver bra planering! Tur att jag har fixat Office programen på datorn nu eftersom jag då kan sitta hemma o jobba med skolarbeten som inte kräver Internet.. men då är frågan , Vilka arbeten kräver inte Internet? hmm..

Är pepp till lördagen, men känner inget större behov av forshaga .. bara av vännerna :)
Jag längtar till den dag då jag står här hemma och har skrapat ihop till en egen lägenhet som är min, o bara min! Tills jag har ett jobb att gå till varje dag och veta att den 25e kommer pengar in på kontot. Jag längtar till att ha någon som man tycker om vid sin sida o att dela allt med. Men först ska jag leva klart det liv jag lever just nu! Sen kan man börja tänka på annat.

Somsagt är det mkt som snurrar runt i huvudet på en och hur mkt jag än önskar att jag visste hur allt kommer sluta, så vet jag varken ut eller in.

And I think to myself, What a wonderfull world.

Mamma ropar tydligen på mig, så måste väl bege mig uppåt..

LOVE till er tjejer <3


26mars

Egentligen borde jag lägga datorn åt sidan för att sova, men idag så känner jag att jag vill återigen blogga innan läggdags! Känns så mkt bättre då, mkt skönare sömn när man vet att man fått skriva av sig lite.

Idag var jag, Mamma o Evelina inne i Falun och kikade på balklänningar.. Hittade två stycken som föll mig i smaken, och bestämde mig sedan för en av dessa. :) Skönt att ha de fixat. Nu känner jag dock att jag egentligen inte alls vet om jag valde rätt. Den är verkligen jättefin, men passar den på mig? hmm.. ligger o har lite panik eftersom jag är rädd att de ska bli fel o se konstigt ut. Hoppas iaf att det blir bra ändå!
Nu ska den fixas lite med, så den 26april ska jag in till ateljen och testa den igen! =) Håller tummarna för att allt går som det ska. Bara småsakerna som ska fixas nu, lite smycken,skor,smik o hår! men de kommer gå fort.
Studentklänning måste också fixas, men känns inte som att de är lika bråttom med den, hittar jag den så hittar jag den =) tänker inte springa runt som en galning nu o leta..

Imorrn ska jag ev in till Sandviken o Intersport för att hämta min present :) Nyfiken på vad som kan ligga i paketet .. Ihhhh! hoppas ngt fint, men inget jag tvivlar på! O det är juh faktiskt tanken som räknas.

Idag pratade jag med Hanna för första ggr på väldigt länge, eller ja, eftersom minnet sviker ifrån i Torsdags så gills inte den dagen ;) Men de var kul o skönt att få prata av sig lite, mest jag som pratar .. Stackarn får juh ingen syl i vädret! puh, måste börja tänka på det.. haha!

I helgen blir det, som jag tidigare nämt ett ex antal ggr, Gästis .. Då kommer det gå åt minst 200kr! gasch, ja som jag sa till Sändra " man hinner inte ens ha pengarna förrens dom är borta igen". Suck! Men till helgen blir de nog bara en vinare, sen får det räcka. Har bara blivit utgifter på nöjjen under dessa fem veckor så nu får de vara nog tills man kommer ner till forshaga ;) haha! attans, där sprack det dirr! Men man lever bara en ggr!

men vart är tröttheten? den som brukar komma vid 22 redan, nej men klart den ska komma efter 01 nu när skolan sätter igång igen på måndag! Faaan vad tiden går fort. Nyss satt vi i forshaga o svor över hur länge vi skulle vara hemma utan att träffas ngt. Imorrn är de väl studenten också!?

HJÄÄÄLP!

Nu ska jag sova, BUMS !

LOVE

25mars

Tänker börja med att gratulera Camilla på sin 19:de födelsedag :) Hoppas den har varit bra och att du fått lite fina presenter Gammelkärring ;) haha .. kalas får styras nästa vecka då vi alla ses igen!!

Ja, denna dag har väl inte varit speciellt händelserik. Käkat våfflor på självaste våffeldagen och varit på kalas, det är väl de jag har åstakommit denna ljuvliga tisdag. Suttit en del vid datorn har man lyckats unna sig också men alla är så tråkiga som inte uppdaterar sina blogga, skriver varken på Facebook eller efterfesten, eller ringer för den delen heller! nej, här får man hitta på roliga saker själv.. ;)

Igår då, jo då var Sändra hit en sväng annars blev de väl inte mkt gjort då heller.. Jag kommer fan inte ihåg :S
Kollade iaf på Parlamentet med Björn Gustafsson o rensade lite på datorn.

Imorrn ska jag o mamma till Falun o kika på balklänningar men finner ingen motivation för de. Det känns som om det är försent att hitta en nu , plus att jag måste köpa studentkläder också =/ inte lika bråttom med de, men skönt o få de gjort o avklarat. Hoppas jag hittar en balklänning som inte beöver så mkt fic, för de hinns inte med medtanke på att jag åker till Forshaga på söndag och kommer inte att komma hem förrens den 25e april. När ska jag då hinna sy upp den och testa om den fungerar? eller ja, kanske räcker med den ggr ? vad vet jag ...

Anledningen till att jag ska hem 25-27 april är att det är "Orkhandbollen" och då ska Susanne och jag festa på Hofors =) de kommer bli kanon! Sen efter de åker man tillbaka igen o spenderar absolut sista månaden i forshaga med klassen o vännerna där nere! Blir en sista april utan dess like ;P

Jag som skulle jobba med resterna nu dessa 5veckor, jag har bara gjort en!!! attnans.. o boken som ska vara klar nästa vecka som jag inte ens börjat på eftersom den ligger i skåpet på skolan! Aja, är man klantig o har noll självdiciplin så har man.. Men nu börjar stressen igen!

LOVE

Påsken

Har varit jättebra, fest,bakfylla, o massa mat :) Precis som det ska vara under påsken!

I lördags styrdes kosan in mot Sandviken och syss, hade världens förväntingar på kvällen och jag tror att det levde upp till allt förutom vissa småsaker, men inget jag deppar över! Ohnej, man får se till de som var ist.
Började med att Jag, Erica o SÄndra satt o drack lite hemma i lghtn sen ramla Susanne in och efter det kom de massa med tjejer, vi spelade lite spel, pratade och drack :) mkt trevligt ! Sen kom Erica i bra form o började bjuda in massa annat folk, grannar osv.. Haha! Ruskigt kul! hela lägenheten var fylld. När vi sen skulle ner på Lobby hade vi missat hela Pumpbolaget, men kön in var enorm! Fick köa hur länge som helst, men Sändra o jag Vippade juh så vi fick gå före :P haha .. Asmkt folk och träffade en hel del oliak själar. Blev en del missförstånd men det reddes upp snabbt. Pizza med Susanne på Viking o fick vänta typ över 1timme, men de var det värt ;P
Drog upp till Erica o slagga där! :) Tappade bort allt som sedan hittades i min ficka! varför är jag så klantig jämt? haha ..

Igår var det middag med pappas släkt i Lumsheden, mådde väl inte prima, men inte heller jättedåligt! Var trött som tusan men fick i mig lite mat, o guuud så gott det var :) Snackade massa skit o sedan begav vi oss hem för att se på OTH :) Gick o la mig vid 22 o vaknade imorse kl 11.30 =) Damn nice sovmorgon! men är lika trött för det nu .

Har varit inne i Gävle hela dagen, köpt mig ett par nya svarta jeans.. behövdes eftersom alla mina har gått sönder =/ Sen blev de även en assnygg vårjacka, en lite finare som man kan ha när man ska ut osv :) I like it alot!  Drog senare till Sjukhuset o gammelfarmor, hon sjunger nog på sista reffan nu så kände att jag lära åka dit innan jag åker ner till Forshaga igen! Mamma bjöd på fika i cafeterian o där satt jag o Evelina mest hela tiden :P haha..

Nu sitter jag bara hemma o väntar på att Sändra ska höra av sig . Vore kul att träffa henne en sväng också.. Bara en vecka kvar ni här på hemmaplan innan de beges ner mot Forshaga o värmland igen :)

Påsklov o allt nu också, de är skönt men jag vill jobba :) Måste få lite pengar, men ingen verkar vilja vara ledig så en annan får hoppa in. Men men .. smällar man får ta!! Blir till att leta efter en balklänning ist, för de börjar bli kriiiiis o paaaaniiik nu verkligen..

Aja, nu har jag iaf uppdaterat o de blir säkert ett till inlägg mot kvällningen.

Ha de bra, HEEEj!


LOVE

22mars

Sitter o väntar på att Erica ska komma nu så vi får ge oss ut på en promme, gött o få lite frisk luft! Känner mig fortfarande seg sedan bravaderna i torsdags. haha! Men de bjuder jag på.
Sen blir de påskmat och utgång mot kvällen :) Jaaa, jag är inte så laddad just nu, men efter en powernap o en promme så borde de komma, för ut ska jag iaf!

Igår klippte jag mig o sedan var de middag hos mormor o morfar, efter de kollade vi på hockey! Hejja Brynäs! :)
Vilken målis! grym, förutom den tavla han gjorde ;p

Neej, nu ska jag gå o sätta på mig ett par strumpor så jag ä helt klar tills Erica kommer, annars vet jag en som kommer få ett breakdown ;) haha

Uppdaterar senare igen....

LOve




Vet inte vad jag gör, men jag gör det jäkligt bra :) haha!
Sjukt laddad nu, lite nervös faktiskt på vad kvällen har att erbjuda.. Jävlar vad kul de ska bli!
Laddad o pepp till tusen..

Dusch nu!

21mars

Så jävla roligt igår :) haha .. sjukt kul med mkt folk o en bra förfest ! Äh, det här blir svårslaget kan jag lova ..
Ojojoj, haha! Kan säga att de hände bra mkt saker man inte hade förutspått skulle hända, kanske i fantasin o tankarna, men inte i verkliga livet. men jag klagar absolut inte för detta var en av de roligaste kvällarna Hofors har erbjudit även om minnet sviker en aning!

Sitter hemma nu , väntar på min klipptid kl 15.00 :) Ska snart till Sändra o lägga över lite bilder från gårdagen. mouhahah!

Äh, jävligt kul somsagt :)

Tack för denna underbara kväll !

19mars

och dagen har spenderats på ica.
Tiden har gått jättefort och jag har inte gjort annat än suttit i kassan, varit folk hela tiden så har inte hunnit med annat :) men de är kul! Blir nog lite mer folk imorrn också, hoppas på att få träffa lite mer kändisar då! Skönt att man bara jobbar till 18 så man hinner hem o tagga till fest på kvällskvisten! Ohjaaa..

Trodde att jag skulle sluta 20 idag, men kl 18 så kom dom o böt av mig o jag fick gå hem! =) Skööönt! men hade absolut inte gjort ngt med två extra timmar ! money.

Ser fram emot lördag väldigt mkt, men det är en morgondag som man ska ta sig igenom också! haha, men de ska nog inte bli några problem alls tror jag ;)
Det där med kläder som är mitt stora problem, vad fan ska man ha på sig? Blir väl att man lånar ngt från syss igen.. Skulle kunna ha den bruna klänningen, tror de kan bli bra faktiskt .. ingen i Hofors som sett mig använda den :) Thats nice.

Idag blev de klart med sommarjobb också, blir på Ica! Hade hoppats på Ovako men dom hör aldrig av sig, o skulle vara så typiskt om dom ringde nästa vecka. =/ men men .. de visar sig!

Usch vad tråkiga saker jag skriver idag .. men har nog inge vettigare att säga! Tyvärr alltså..

Påsklov nu iaf, hoppas man får jobba :) jävla tjat om jobbet nu känner jag ....

glasögon imorrn eller inte, de är den stora frågan !?

LOVE!




And I found this boy, he had a girlfriend at home
But I swear I didn´t know for sure
and he said wait don´t go , can I walk you home, to your hotel or so
And I found this boy, he was drinking all night long
I wish i had not been here before


Last day

Idag var ev sista dagen på praktiken, dessa veckor har gått alldeles för snabbt! hualigen.. men jag har haft jäklans trevligt o roligt, ångrar inte för en sekund att jag valde Intersport att vara på =) Thats Nice!
Anledningen till att jag hoppa de två kommande dagarna är att ICA är i akut behov av hjälp nu dessa två dagar innan påsk o de andra extraarbetarna går i skolan o kommer inte loss :) Tack för den o katching! Jag behöver verkligen pengar, så två 9-20 dagar säger jag inte nej till! Nono!

Jag o Sändra var ut en sväng o gick på kvällskvisten o fybubblan vad kallt det är ..Mina händer är fortfarande lite stela o hela kroppen helt genomkall! brrr.. Jävla väder! Har de inte varit snö på hela vinter behöver de väl inte komma nu heller. TVI TVI TVI!  Nej, dumt o ödsla energi på vädret, inget man kan påverka ändå. Eller kanske om alla börjar åka miljöbilar o tänka lite mer på miljön! Så gott folk, dra er i kragen o sätt fart !

Nu ligger jag o gosar med täcket o kuddarna, nå annat lär väl en annan inte få gosa med! hah . men som man bäddar får man ligga, o just nu ligger jag gryyymt skönt kan jag lova :)

Morgondagen kommer somsagt spenderas på ICA, så där finns jag om ni vill något.
- Välkomna in o shoppa loss!

På torsdag är det utgång i Hofors vilket kommer bli väldigt kul! Sen på lördag blir de Sandviken, Lobby och Pumpbolaget :) Hoppas på mkt folk o trevligt sällskap! De tackar man juh aldrig nej till..

Vet inte vad jag hoppades på, visste innerst inne att de skulle bli såhär. Men jag är lika lycklig för det, trodde aldrig det skulle hända överhuvudtaget ;p Men nu börjar tankarna återgå till det normala, o de kmr bli jobbigt igen. Men de var kul så länge de varade! Tack.

Björn Gustafsson är helt klart min, ( o alla andra) tjejers nya förälskelse.. Vilken oslipad diamant ! Jag gillert.. Ge mig mer uatv honom! :) Ge svenska folket mer av honom..

Aja, nej nu ska jag tänka på reffan, luta mig tillbaka o sluta mina två vackra blå ;)

LOVE

Open Arms

Lying beside you
Here in the dark
Feeling your heart beat with mine
Softly you whisper
You're so sincere
How could our love be so blind

We sailed on together
We drifted apart
And here you are by my side

So now I come to you
With open arms
Nothing to hide
Believe what I say
So here I am
With open arms
Hoping you'll see
What your love means to me
Open arms

Living without you
Living alone
This empty house seems so cold
Wanting to hold you
Wanting you near
How much I wanted you home

But now that you've come back
Turned night into day
I need you to stay

So now I come to you
With open arms
Nothing to hide
Believe what I say
So here I am
With open arms
Hoping you'll see
What your love means to me
Open arms

Journey-Open arms




Hmm

vad hände i det tidigare inlägget ? hmm, ja jag råkade trycka på ngt.. hoppas ni kan läsa ändå :P

LOVE

17mars

Vaknade imorse, trött o seg som ett odjur! Men tacka vet ja när man inte sover mkt på helgerna, då får man ta konsekvenserna för det. o jag gör de, med glädje :)

Sviinkallt imorse när man stod o väntade på bussen, borde ha tagit fjällisjackan men tog min Hellyhansen,(Ny förresten). brrr! Träffade Therese på bussen, de var trevligt.. pratade en massa o de var kul ! Fick en del saker utredda så nu ska jag ta tag i detta.

På jobbet var de lungt som vanligt, knappt en människa i butiken .. Hmm inte så himla roligt! Tur att vi får in så mkt varor nu så man har ngt att göra iaf. Annars kan man juh stå o prata bort hela dagarna också ;P Funkar lika bra det. hah!

Flyger som på moln, känner mig lättad och glad :) tack för att du fått mig på andra tankar, de behövdes verkligen!

Sista veckan på praktiken också, känns både roligt o tråkigt! kommer så bra överens med alla som jobbar där, anställda som praktikanter så blir med lite tårar i ögonen jag lämnar placet som var mardrömmen för mig innan...Hoppas att jag får ledigt onsdag-torsdag så jag kan jobba på Ica o tjäna lite pengar :) men borde inte vara nå problem.

Torsdag blir de folkan o fest med Sändra, sen hoppas jag att de blir Viken o Pumpbolaget, verkar som om det är många som ska ut då. =)

Vart nå knäppt med bloggen nu, värsta stora bokstäverna :/ aja, hoppas de ändras när jag uppdaterar.

Love


16Mars

Söndag den 16mars idag och man sitter inne i S-viken hos syster :) Det är skönt o få vara lite själv när man är såhär på hemmaplanen, det behövs när man annars alltid är själv. Erica jobbar och hon sov i storivik natt, så passade på att låna lägenheten en sväng :)

Igår skulle de vara 20års fest, men blev ändrade planer och jag styrde kosan mot Sandviken o syss ist, vi skulle kika på melodifestivalen med hennes kompisar o dricka lite! hade egentligen inga pengar att gå ut för, men som tur är har man en snäll mamma som lånar ut en hundring så jag kian följa med ut på Lobby och sjuuukt kul var det :) Tack Erica för att jag får vara med er, sjuuukt kul =) Helt klart bästa kvällen på huuuur länge sedan som helst. Grymt mkt folk så man träffa juh en o annan rolig liten själ .

Idag är jag så jävla lycklig o glad :) det bara spritter i kroppen på mig och jag kan knappt sitta still.

Hold me now :)

Ikväll blir det tacos med Sändra, sen datorn och hoppas att du är inloggad!

Äntligen ska jag få jobba lite :) Onsdag-Torsdag på ica! Helt underbart att få tjäna pengar, för de behövs verkligen nu!

JAG ÄR SÅ HIMLA GLAAAAAD!

PANIIIK!

Jag vill inte bli gammal! Har panik.. Pratade nyss massa ålder med hanna o tro på fan att jag börjar grina.. Vill verkligen inte bli äldre. 19 o gammal kärring! det är här fungerar inte .. inte på nå vis. FY I HELVETE!

13 mars

och denna dag är den dag då min älskade Hanna Håkansson fick sitt efterlängtade körkort :)
Jag är så glad för hennes skull! Grattis gumman, du är så värd detta!

Idag var man på plats i Sandviken på InterSport igen, o de har varit väldigt kul! Haft praktikanter där som vi satt i arbete medans vi andra latade oss ;P hah! Joseph stackaren fick gå hem tidigare för atr han hade så ont i munnen då han igår drog ut en visdomstand och fått inflammation =/  Men han är nog på fötterna imorrn!

Imorrn blir de iaf glass med Angie på Lunchen hoppas jag :) Gottgottigottgott! Blev mat från malaysia idag, jag som inte har några pengar ! Men de var gott men kändes lite onödigt..

På lördag är de ferre :) Ohlalalaaa .. De ska bli så kul =)

Ikvälls har man iaf varit på Folkan där de var Bal och Studentmässa, men inte var de nå spec inte . Någon enstaka fin klänning, men inte alls så som jag trott. Men men, de var kul o träffa lite folk iaf ! :)

Lägger ut lite bilder på bilddagboken, men vart inga bra! vette katten vad som hänt med kamera, måste ha spillt nått på linsen, haha ! får se hur de blir nästa korttagning!

Snart sängen :) Jag gillert!

Tankarna slutar aldrig

Sitting here alone with my memories

Staring at a picture of you and me

They say I look fine but if walls could talk

They'd tell you all about how much I break apart

I think we were right but we did it wrong

Every since you left me I just can't go on

No I can't even read the news today

?Cause everything reminds me of yesterday


Sitting here alone with my memories

Staring at a picture of you and me

They say I look fine but if walls could talk

They'd tell you all about how much I break apart

I think we were right but we did it wrong

Every since you left me I just can't go on

No I can't even read the news today

?Cause everything reminds me of yesterday




Even if I could

I wouldn't leave you crying

Even if I should

And there is no use denying

That you and I belong together

We share a hidden past

And nothing short of my forever

And yours is what I ask


I don't have much to give you

I don't have much to share

I reach as far as I dare go

And pray I'll find you there


Whispers in the dark

Kisses that are burning

Clouding up my heart

Leaving but I'm yearning

You and I belong together

We share a hidden past

And nothing short of my forever

And yours is what I ask


12mars

I morse när jag vaknade mådde jag inte alls hejdundrande bra. Så bestämde mig för att vara hemma från prakitken och kurera mig då jag även kom på den briljanta ideen att jag kan jobba med lite rester.
Har precis gjort klar uppgiften Kundtidningar och håller nu på med min Londonresa som inte går alltför bra. Men huvudsaken att jag lämnar in den och får ett Godkänt :) Fipplar med lite priser och sevärdigheter just nu..

Ont i huvudet o illamåeende, de bådar inte gott. Har inte alls mått bra senaste veckorna! Vet inte vad som är fel heller. Förra veckan hade jag jätte ont i magen o huvudet,o nu är de mest huvudet som bankar. Men är väl ngt som vanligt antar jag.

Ikväll är de Bal och Studentmässa i Hofors på Folkan mellan 18-21 och där ska jag då infinna mig för att se om den kräsna människa jag är hittar något som skulle duga till mig på balen. Den där jäkla balklänningen tar knäcken på mig. Snart är de försent ! o då blir de ingen bal för Emelie.

Snart ska man väl äta lite mat också :) Det gillar vi . Blir skruvar o köttfärssås! Mumms! Är lite nervig inför att mamma ska komma hem, hon vet inte att jag är hemma. Men jag är stor nog att fatta mina egna beslut även här på hemmaplan! =)

På lördag, ja då är de fest ! Måste kirra lite saker innan dess.. Undra vad man ska dricka, ha på sig, när man ska åka osv ?! men de brukar lösa sig oftast .. Men tåget går somsagt kl 08.00 typ härifrån, blir tidigt! men enligt Janne får jag komma när jag vill :D Han är så snäll! =)

Tankarna kommer o tankarna går, men ändå är de du som består!

11mars

Mmm, 11mars idag och tisdag är de också! Dagarna bara flyter på och snart är man tillbaka i forshaga igen =)
Sitter o försöker komma på en bra lösning för att få in så många anmälningar som möjligt till Nöjesfesten. Hoppas juh och vill att de flesta som är bjudna vill komma. Vore toppenkul om vi blev mkt folk och inte en flopp.

Det är så mkt som borde göras i skolan just nu, fattar inte varför vi är på praktik. Jag har verkligen jättekul, det är inte det. Men dumt att lägga praktik såhär sista tiden i skolan. EN annan har massor med rester att ta sog igenom och här hemma gör man juh inte mkt. Men eget ansvar är de och det gäller att ha lite självdiciplin kanske? men vem orkar sätta sig med skolarbete när man kommer hem från en heeel långdags jobb? Inte Anna Emelie Jönsson iaf, men ett måste snart. För juh närmare vi kommer destomer panik får jag och det orkas inte med i onödan.

Tänkte på om man skulle vara hemma frånm prakitken o sätta sig ensam och gära klart lite lätte uppgifter, som kundtidningar,novell och nå annat =) Då skulle en sten från mitt hjärta lätta kan jag bigtime lova!

Har inte mått så bra idag, mår illa.. det är ett konstigt illamående som rör sig i min kropp! Inte alls som de brukar.. Usch! bara man inte blir sjuk nu .. de vill vi inte! Det är juh påsk snart o de ska firas :P
Men mkt tankar som rör sig i mitt huvud, tankar som för det mesta bara dyker upp på hemmaplanen! Men bara att bita ihop ovh gå vidare, att tänka gör det inte bättre tyvärr. Att man aldrig lär sig! Tänk om de ska vara såhär då jag flyttar hem också.. kommer aldrig orka! men jag ska vara stark och gå vidare, dumt att gräva ner sig för en kille. Det har man sett alldeles för många gånger och det blir inte bättre för att man isolerar sig och bara tänker. Han ska inte få ta över mig, noway! Även om jag ännu hoppas på att de kommer bli vi, men de ser inte ljust ut någonstans, svart som i natta!

Nej, nu ska jag göra nå vettigt .. typ sova?

Längtar till lördag =) bara pengar som behöver styras nu .. haha!

80dagar kvar ..

Mmm, då var de 80 snart 79 dagar kvar tills man tar studenten och går ut i det sk vuxenlivet :)
Jag ser framemot det men jag längtar inte till den dag då vi står där allihopa o gråter för att vi ska gå skilda vägar. Känslan inom mig växer o paniken börjar smyga sig på, jävlar.. de är på riktigt! det är nu det händer! Går liksom inte att fatta förrens man står där, men jag ska vara förberedd, eller iaf så mkt som de går!
Det som mest är jobbigt är att man helst ska ha ett jobb också, sommarjobb är ev kirrat! men resten då? Sen efter den 1 juni så ska man jobba resten av livet, om man då inte väljer att läsa vidare på högskola/universitet, men de är inget för mig.. Inte i dagsläget iaf! Usch .. aja .. om somsagt 80 dagar står vi där på trappen o sjunger vår sång
" Sjung om studentens lyckliga dar" =) massa plakat i luften, solen skiner och stämningen är dyster och sorlig samtidigt som den är befriande och lyckosam!

Praktiken idag har gått bra, stått o galjat hela dagen med de är skönt med saker att göra så man får lite rulians på saker o ting! Tiden går så mkt fortare då.
Efter jobbet kom Sändra in o hämtade mig sedan gick vi o sola =) mmm, de var sköönt! Sedan begav vi oss hem för att äta o kolla på tv.

Nu ligger jag här o ska alldeles snart släcka lampan för att sova, de ska bli skönt för idag har jag gäspat väldigt mkt .. Somnade inte förrens efter 01.00 igår.

På lördag är de 20års fest i Fagersta hos Janne =) hur trevligt som helst. Ska försöka ragga skjuss då de inte går ngt tåg som stämmer in! Men jag ser fram emot lördag, då får jag träffa Camilla o Janne såklart :) Se hur han har de o vad han har för kompisar..=P

Oh my gosch! Tänker på dig jääämt.. snälla kan du inte bara försvinna ut ur mitt huvud, ur min världsbild o mina framtidsplaner! TVI,TVI,TVi! Men de är väl såhär de känns när man gått miste om någon och man insåg vad den personen betydde försent. Det går bara inte! faaan. Mitt livs största misstag, o vem trodde de för två årsedan ?!


Nej, nu ska jag avrunda o tänka på reffan!

See you!

Barkhyttan!

Mm, nästan nyss hemkommen från Barkhyttan och Pernilla. Vi har käkat tacos,godis och pratat en massa skit om allt o inget =) Så jäkla sköönt o mysigt! Blev en sen natt då vi pratade massa innan sömnen tog över.
Vi kollade på melodifestivalen och "How to loose a guy in ten days", man blir så käär när man ser sådana kärleksfilmer, men men ! haha .. Nej men somsagt de var mys o en gymrunda hanns med igår innan vi begav oss till Barkhyttan också..

Nu sitter jag hemma o väntar på familjen som varit på Innebandy Dm hela dagen i sandviken, maten står klar på bordet o jag hoppas de kommer snart för annars är maten inte så fräsch länge till :P

Pratar med Hanna på Msn också, lite projektarbete och så .. känns inte så lovande ut men vi har en plan B och då ska de nog bli bra tillslut ändå!

Snart är det "En annan del av köping" och jag gillar Tobbe sjukt ..HelveTE!  haha! De andra tycker jag är lite småjobbiga, FÖRLÅT! men de är så jag känner...

Nu har jag laddat hem alla melodifestivallåtar också, hah! inte får att de finns så många bra, men kan bli juh mer man lyssnar på dom.. Själv gillar jag Björn Gustafssons kärlekssång till Carina Berg =) Han är så gullig! Längtar tills hans egna serie kommer igång o parlamentet såklart! <3

Tankar flyger runt o huvudet o jag funderar starkt på om du någonsin kommer att försvinna därifrån?!
Tycker så otroligt mkt om dig fortfarande och jag vill verkligen att de ska bli du och jag en dag igen, för så bra som du fick mig att må är de ingen som lyckats med tdigare. Jag kunde vara mig själv i alla lägen tsm med dig och jag saknar det! Det jag skrev den där kvällen på fyllan som jag förnekade är sant!
Måste släppa dig nu o gå vidare, men rädslan att träffa ngn ny och ändå ha känslor kvar för dig finns hela tiden.
Men du betyder fortfarande väldigt mkt för mig o de kommer du alltid att göra..

LOVE

Gymmet

Sitter o väntar på Pernilla nu, vi ska på gymmet sedan ska vi ha en heeel kväll tillsammans =) Som på den gamla goda tiden.. Det ska bli så mys! Tacos,Melodifestival,Skitsnack och sova .. Yeah! Jag gillert...
 
Nu kom hon!

LOVE!

Bränt fläsk..

kan jag lova .. efter tre dagars solning har jag nu bränt mig! Bra Emelie! men hellre de än ingen färg alls.. hehe. Sån är jag :)

Precis hemkommer ifrån träningen, gick väl somvanligt för min del, skit alltså.. men jag tränar o håller igång iaf! Men måste försöka fixa en ny klubba, denna är alldeles för hård o stum för mig, Danne är en pistol på att skotta han, men tyvärr är inte jag det..

Kollade på Sjukhuset idag, fick ont i magen.. Tycker det är rent ut sagt SKITJOBBIGT att se, men idag var han inte med mer än att han kom fram till akademiska med brännskador, på måndag ,tror jag de blir, kommer amputationen visas och det kommer bl grymt svårt att se( Nu vet jag inte hur mkt som visas, men iaf). Men samtidigt tycker jag att det är intressant och följa hans väg eftersom den varit så otroligt lång och svår för att nu veta att han är på bättringsvägen. Även fast jag inte känner honom så lider jag med alla hans anhöriga och framförallt han själv! Önskar man kunde göra något, men dom har sådant stöd från alla så mitt behövs nog inte.

Jobbet idag då, jovars! rulla på bra och jag fick gå hem 16.20 o då var jag jäkligt trött, sov typ hela bussresan! SNARK. Men ikäll blir en ovanligt tidig kväller för imorrn ska jag jobba hela dagen och sedan ska jag stana för att titt på innebandy då Erica och Aston lirar, väldigt betydelsefull match och jag hoppas verkligen dom vinner och stannar kvar i 2an =)
-Cross my fingers for you Girls!

Neej, nu ska jag krypa mig till sängs.. iaf ställa bort datorn som nu står i vägen!

LOVE!

5 mars

Skrev alldeles nyss ett inlägg sen när jag skulle publicera så lära jag logga in igen o då försvann allt o tro mig, det gick INTE att kopiera! faaaan.. blir tookig på sånt här. Får väl göra de snabbt denna ggr då.

LIgger i sängen o väntar in tröttheten ikväll igen o den börjar komma =) Vill inte vara laka trött som idag på praktiken, det är asjobbigt o jag gillar de inte alls..
Både Angelica o jag har varit helt sega o fantasilösa idag så vi har mest pratat bort hela dagen, Joseph däremot han jobbade o slet hårt med sin skatevägg o bra blev det! =)

Imorrn är tvn bokad, för då är det Sjukhuset o Andreas Nueman ska vara med tillsammans med sin flickvän!
Han är ett känt ansikte i Hofors och olyckan som inträffade innan jul har berört många. Det är inte alls kul och att de hände just denna människa gör det inte alls bättre. Men tillsammans har dom vart otroligt starka och jag har aldrig tidigare hört om ett par som kämpat så hårt som dessa två. Flickvännen har hela tiden funnits vid hans sida samtidigt som hon har skött en hel flytt,rustning och att vara stakr o hålla humöret uppe. Jag beundrar dessa två :)
Hoppas Andreas blir frisk o kry snart så han får komma hem till deras hus och se hur de har det! o hoppas även att de fortsätter att finna lyckan tillsammans, men har dessa två gått igenom denna tragedi så klarar de allt tsm.

Nej, nu ska jag sova o sen imorrn bitte blir de en solning för att sedan jobba o efter de kolla på tv o träna :) Jäjä.

LOVE


4 Mars

japps, men då sitter man här igen, lyssnar på lite Amy Whinehouse. =) Men jag klagar inte för jag uppskattar denna stund på kvällen med datorn i sängen! Så skönt o bara vara, kolla lite hemsidor,bloggar och lite kort på bilddagboken. Tröttheten som jag inväntar kommer mkt snabbare än framför tvn.

Jobbat idag igen, vilket blir de närmsta tre veckorna också. Men det är kul o tiden går fort! kanske för fort..
Verkar som de felsta har haft två helt ok:a dagar på praktiken o de bådar juh gott för oss alla.
Har iaf inte gjort nå spec idag, känns som om jag egentligen bara går runt o trampar o det sa jag till Angelika idag, men hon tyckte jag gjorde ett bra jobb för denna årstid finns det juh inte så överdrivet mycket att göra, speciellt inte som praktikant. Vet inte om de ser mig som en praktikant ens, verkar som om de behandlar mig lite proffsigare än de andra två ;) men jag klagar juh absolut inte för de .. haha.. noway! Andra dagen o en annan praktikant som varit där i snart 1år frågar mig om hjälp :) De är bra jobbat enligt mig! Iofs så kan jag säkert liiite mer om produkter och kunder än henne, men man måste försöka lite själv också. Men jag tar mer än gärna för mig eftersom jag vill ha bra omdömen från den sista praktikplatsen!

Brynäs vann även idag =) Tjihooo .. 7-2 , inte så illapinkat för vårt egna lilla Gävlelag ! <3

Idag fyller även Janne 20 år ! Grattis killen o du vet att med 20 medföljer en del plikter ;) eller hur Camilla? haha ..

Solade även idaf efter jobbet, var grymt skönt .. automaten lurade mig dock på en tia, men jag bjuder på den! Imorrn blir de solning igen, denna ggr dock 18minuter för nu börjar jag bli blek och finning igen. måste juh piffa upp mig till den 22mars plus att de är juh en hel del snyggingar som kommer in på IS, o då kan man juh inte se ut som en albinoråtta inte . Nej tackar vet ja!

Usch, de är så stökigt på mitt rum också :S jag som städade i fredags .. men men , får väl göra ett ryck igen snart. Men så drygt när man inte har ngnstans att lägga kläderna, vill inte ha dem i väskan heller o orkar inte fixa ngt i garderoben.. Men laaaat var de ja!

http://www.xem3liex.bilddagboken.se

=)

Jo men tjena mittbena!

LOVE!


InterSport

Första dagen avklarad på Intersport i Sandviken, var inte alls så farligt som jag trodde de skulle vara! Hur trevlig personal som helst och jag kände mig på någotvis uppskattad =) De var skönt! Sen att butiken är typ megastökig och så gör inte så mkt nu, de kan jag fixa. Imorrn är en ny dag med nya utmaningar, hoppas de går lika bra som idag för enligt Joseph var jag GRYM!

I lördags då, mjo då var de invigning av Lobby, en annan var seg som satan under dagen men när klockan tickar på mot kvällen så hinner man ändå inte med de man skulle göra.. Aja! Fick stå i tegelbruket i 45min o vänta på bussen, de var kallt .. BRRR! men sen kom den och inom en halvtimme var jag hemma hos Mikaela där förfesten skulle äga rum. Vi började väldigt lungt, men sen kom shotsen fram o då är de Tack o Hej för Emelie! haha ..
40 min kötid för att komma in på Lobby, alltså SJUUUKT mkt folk! Men de var helt ok, ganska kul ändå .. Haha.
Eftersom de var så mkt folk fanns inte orken att springa runt o leta efter kändisar, så jag stod i mitt lilla hörn o dansade med Anna o Stisse, men jag klagar inte för de.. För så mkt som jag skrattade då var de längesedan jag gjorde.
När det skulle stänga skulle vi käka på viking, men kön dit var ända ut på gatan så vi sprang till sibylla ist =) Där var de halväcklig kebabrulle som jag inte käkade upp utan slängde idag :P

Gårdagen var fan inte rolig, var sängliggandes exakt hela dagen o mamma var tokig på mig :P Men jag tycker att om man bara blir såhär dålig ibland så gör det ingeting, är juh inte så att jag ligger helt däckad jämt dagen efter precis! Men ah, den var jäkligt jobbig o inga krafter hade man .. Låg helt stilla för att slippa springa på toaletten, hualigen! inga fler sådanna dagar TACK!

Tränade innebandy idag, egentligen så skulle jag inte hinna eftersom jag missade 2 bussar från sandviken, men mamma skjussade upp mig och då visade det sig att de skulle vara match mot jun-killarna! jo man tackar! herreguuuuud, men övning ger färdighet och jag ska bli lika bra som jag var innan värmland och forshaga! jag ska återfå min form o då behövs de träning .. Kunde inte ens springa med bollen idag, tillomed folk frågar hur längesedan de var jag höll i en klubba :S ILLA! vi förlorade iaf med 2-15 men då ska tilläggas att vi inte hade en målvakt, de var vår tränare som fick hoppa in.. Men jag tar på mig kanske minst 7mål,  o jag gör de ärligt!

Nej, men nya tag imorrn och spec på torsdag då nästa träning är! Hej o hå..

LOVE!

Lördag!

Mm, idag är det lördagen den 1mars! Shiet vad tiden går, om tre månader har jag tagit studenten och är på
G hem, tre ynka månader!!! ahhhhhhh .... det är juh sjuukt vad tiden går snabbt! men nu ska vi ta vara på tiden i forshaga de sista 8veckorna när vi kommer tillbaka. lite skola också såklart!

Evelina har precis färgat håret på mig nu, tog juh sin lilla tid då hon aldrig färgat hår tidigare, men ngngång ska vara den första och jag ledde henne fram :) jaaps snällt serru!

Idag har man juh iaf inte gjort nå vettigt alls, fixat lite från bolaget annars bara suttit vid datorn .. Hittade ett spel med teori inför körkortet som jag lirade lite, det gick faktiskt bra.. allt är juh så logiskt o de är kul :)

På måndag börjar praktiken, halv 10 vankas morgonmöte o pappa måste skjussa mig annars kommer jag att komma försent första dagen, det är inte bra! Jag ska fan ÄGA intersport!

brrr, jag fryser här hemma ....

Ikväll blire melodimiddag med familjen och mormor,morfar, linda o matte =) sen ska jag till viken o festa gärnet .. jihoo! Men man har inte så höga förväntningar på Sandviken och dess uteliv, senaste ggr har varit skittråkigt men i onsdags var de juh lite kul iaf, man lär väl tacka syss för det!

Ja, men de vore juh kul o spendera en helg med tjejerna faktiskt, saknar mina små grodor =) Vi får köra ett Simpor o grodor tema senare.. haha! Vi är bäst på fest! Saknar er en massa, ni är en stor del av mitt hjärta!
Pusspuss <3

Peace out!