21maj

har nog aldrig varit så stressad i hela mitt liv, känner mig helt skakis och tom i kroppen.
Först imorse var jag upp till skolan vid 8, lära fixa med anmälningarna och checka läget så alla är uppskrivna som ska vara det. Sen kom Hann och vi lära blåsa in på möte med Malin på CCC, vi betalade maten och pratade lite. Åkte dirket hem och hade sedan idrottslektion med ettorna, gick väl sådär. Var inte alls motiverad men dom gjorde de bra skitungarna :)

Nu sitter jag och har lunchrast, planerar inför mitt säljsamtal med Thomas som ska ske över telefon, jag orkar inte! Det är så lite som krävs för ett VG men jag känner att de jag gjort räcker inte till. Jag kan inte sälja!!!

Sen är de konsthistoriaprov på basen, efter de ska jag agera fotbollsmålis på turneringen skolan annordnat. jo men lycka till Emelie! haha .. Sen borde jag åka in till stan, färga håret och dra till frisören och planera min balfrisyr! Suck, när ska man hinna allt?

Jag vill ha nya kläder till fredag, baaaaajs! Hinner ingenting pga Hajken vi ska på imorn, och jag har inte ens grejer till den, inga stövlar, kängor, eller kläder.. Hmmm! Men de ska bli kul, synd att så många bangar bara.

Nej, jobba vidare och göra klart de sista!! imorrn kommer jag vara lätt som en fjäder...

HEj!

20maj

Tänker börja med att gratulera Fidde på födelsedagen :) Congratz till dig!

Sitter i skolan nu, oj vad ovanligt . ahigt? Har väl ingen direkt lektion, bara massa betygsnack som går åt skogen och annat tjafs.
Nästa vecka tar vi studenten, helt galet sjukt! Snabbt går det iaf. Imorrn ska jag göra mitt konsthistoriaprov plus att jag ska ha idrottslektion med ettorna. Liite nervös kanske,men ska nog gå bra ändå.

Igår blev de fest med viltarna det var juh trevligt :) Satt och pratade en massa och ja, ett o annat kom väl fram. Haha! Sägs att de är fest ikväll också, jag måste plugga men bangar ju inte när de handlar om fest.

Håller på en massa med nöjesfesten, pengar som ska in, samtal som ska ringas, anmälningar och listor som ska skrivas.. Shieeet! Det är så sjukt mkt att göra o hålla på med. Hanna sitter o skriver en massa nu, fast hon egentligen borde sitta med annat. Men hon tog tag i de, o då får hon göra klart det också :) 

Jag är lite smått stressad, vet dock inte varför. Kanske tanken på att imorn är sista chansen för alla inlämningar och prov eftersom betygen sätts på fredag och vi åker på vår lilla mini hajk på torsdagmorgon. Uschabuschabu!

Borde verkligen gå hem och plugga, sen ta ut en massa pengar som egentligen inte finns!
äta lite chips som ligger på bordet och lockar.. mumms :)

Planera inför lektionen imorrn, gå igenom vad som ska göras och sägas.. lite stretching och blahablahablahi! ihh.. Korten från studentkryssningen ligger ute på
http://www.funcrusies.se , tror de stavas så :P  Snygg man är dååå! tur att man inte hamnade på mer än 3bilder..

Äh, nu ska jag väl ta tag i det här känner jag!

Tjarååååå!

19maj

har precis lämnat in min sista rest :)
Nu är det bara konsthistoria provet som skall göras, sen är jag helt klar med skolan! jäää..
Alla pratar om studenten och nästa vecka är det dags, helt sjuuuuuukt!. Nästa vecka, damn alltså!

Idag känns de inte som att jag har så mkt att säga, men iaf att jag ev kommer få MVG i ledarskap, typ väldigt bra! Sen VG i idrott och G i sportkunskap, dethär med teori är inget för mig!.. haha.

Håller tummarna!

Ikväll ryktas de om fest, hmm vore kul men får se.. måste ta tag i konsthistorian och sen blir de juh fest imorn. En annan har juh inte guldbyxorna på. Men kan juh kika vad som händer iaf, skadar juh inte.

Nej, nu ska jag ringa CCC och kolla lite kring nöjesfesten :) 40betalda idag. förhoppningsvis ser de ljust ut!

tack o hej!


17maj

Läste nyss Saras blogg, ibland kommer saknaden bara som en våg och sköljer över mig. Tankarna går tillbaka på hur fruktansvärt bra jag hade det förra året tillsammans med er på 7E! Inte för att jag inte har det bra nu, det har jag absolut. Men det var något speciellt med vårat gäng, något som alltid kommer leva vidare i mig.
Jag saknar er så förbannat mycket!  Sanna, Sara, Linda och Linda :) alla stunder vi delat, allt roligt vi haft tillsammans, alla kvällar av skratt och gråt. Vad ska någonsin kunna slå det?!
På fredag blir de återträff och för en kväll kommer allt kännas som förr, jag längtar! Allt folk man umgicks med för ett årsedan kommer tillbaka och vi blir ett igen. Underbart!

Sen kommer alla tankar på efter studenten, nu är det bara 13dagar kvar och jag fattar det fortfarande inte. klumpen i magen finns, paniken i kroppen finns, men ändå kan jag inte förstå att om 14dagar sitter jag i bilen påväg hem till lilla Torsåker, alla andra i klassen och på skolan styr även de sina kosor hemmåt till sina hus. Sen är jag hemma, då bor jag hemma. Forshaga är ett minne, Sphg 05-08 är ett minne, men ett fint sådant ! Man blir jäkligt blödig när man sitter och tänker på allt som hänt och som nu kommer vara minnen efter studenten. Det har hänt så otroligt mkt saker under dessa tre år, både positiva och negativa.
Vi kommer inte längre vara ett tillsammans! och det känns jäkligt hårt, för vi har gjort det bra.

Hur ska man kunna gå vidare utan sina vänner? Alla de jag har här och nu är de personer jag vill ha med mig resten av livet, jag vill inte byta ut dem mot några andra, och de ska jag inte heller. inte för något i världen!
Men man vet att efter studenten kommer inget att vara som förut, tro mig jag vet.

När vi står där och vinkar av varandra, bara tanken gör mig ont och gråten känns nära.
Hur ska jag klara mig utan Hanna ?!  Den frågan ställer jag mig varenda eviga dag. Det känns som ett straff att flytta härifrån, jag vill verkligen inte. Jag ska tillbaka till Karlstad, tro mig Hanna, never att jag lämnar dig här.
 Det är du och jag!!

Sitter i skolan nu, blir lätt mkt tankar och de kommande inläggen lär innehålla mkt av de jag just skrivit.
Ord om saknad och tankar. För det är vad mitt liv består av just nu, en ända bunt tankar och frågor.

Tanken på dig gör mig svag, jag vet inte varför ..




16Maj

Prick 2veckor kvar till studenten! pirrrrr i magen .. Jag längtar inte eftersom det går så snabbt ändå, men snart är dagen kommen och då flyttar vi alla ifrån varandra =/  Förstår inte riktigt hur jag ska klara mig utan mina tjejer och klassen? Vi som blivit så tajta och alla som älskar oss så mycket :) kommer bli en jobbig dag för lärarna också!
Men tjejerna kommer hem till mig helgen då jag fyller, de har vi redan bokat in i kalendern =) Det ska bli nice!

Nu sitter jag i skolan, vi är lediga idag eftersom de är mötesfredag. Gick till matsalen o käka lite pasta och tonfisksås, sen drog jag hit. Kände att jag behövde kika lite på datorn och skriva i lite anmälningar till nöjesfesten. Den är juh på fredag! gaaaasch! jag hoppas alla fått reda på att vi bytt lokal till CCC ..

Det är så svårt, jag vet inte om jag har några mer rester i skolan eller inte?! Jag har lämnat in allt jag vetat om att jag haft, nu tänker jag så huvudet nästan bankar. Men jag kommer inte på något mer än Konsthistoriaprovet som jag ligger efter med o som måste göras innan onsdag.

På torsdag ska vi på Hajk med klassen, iaf med dom som inte är på Aiya Napa :) Det ska bli mysigt .. SIsta resan med gänget, synd att alla inte kommer vara med bara! Men dom har de nog pretty nice borta på cypern. haha!
Vi ska iaf ut o paddla med lärarlaget sen sova ute i tält... Ihhh! Senast jag gjorde de var på hajken i åk 1 =) favorit i repris, hoppas dock på sol denna ggr...

I helgen blir de nog lungt, har massa utgifter som ska in.. 550kr till bal o nöjesfest sen 175kr till Hanna =/ Undra hur mkt jag ens har på kortet?! Måste nog föra över lite pengar. Praktikersättningen måste fixas också :)

Idag på morgonen tog jag ner allt på mina väggar, hyllor,tavor och flaggor ! Det ser väldigt tomt ut.. har även rensat lite bland papper o så, gött för pappsen och jag slipper hålla på med de sista veckan.

Usch, jag vill inte sluta!!!!!

13maj

uschabuscha, sitter i skolan och är sleten som en gammal berguv! Söndagens bravader tog hårdare än vad jag tidigare trodde. Men de är det väl värt kanske? Har iaf gjort klart två uppgifter idag, varav den ena som jag gjordt tidigare men glömt att spara! suck.. men sånt som händer! Sitter med en annan uppgift nu men kände att jag behövde ett break för snart tror jag att jag tuppar av. Sleten somsagt!

Åkte på kryssningen i söndags, korkade upp på terminalen och träffade en hel hög med kända ansikten vilket alltid är lika trevligt, spec när de är utanför torsåkers gränser. Bussresan var seg med massa folk från Lillerud som satt o disskuterade åkrar och bävrar.. jo men hej! Kuul.. Jag och Hanna försökte väl liva upp stämningen och det gick väl bra ett tag. heh. Väl framme i sthlm o terminalen korkade vi somsagt upp och sedan var det en lååång o varm väntan innan påstigning.
Skyndade oss ner i hytten för att slänga in packningen för att sen dra iväg o käka buffén. Aldrig i min vildaste fantasi att jag ens tänkt tanken på hur mkt god mat som skulle finnas tillhands och alkholen som vi fick dricka så  mkt som vi ville. För oss gick de ner 2flaskor vin samt en kanna öl :) Mumms..
Efter den buffén kan man nog påstå att vi var lite på lyset. VI drog vidare till taxfree för att inhandla litte gottisch för kvällen o sen var festen igång. Fest i varenda hytt och vi letade oss ner till Sändra o dom för lite kepa ! Nice! Sen dansade vi och jaaa, hela natten var sjuktkul. Vi skulle käka frulle vid 5, men då hade vi inte ställt om klockorna, alltså var klockan bara 4.
En timmes väntan gjode att jag slocknade och vaknade inte förrens de andra redan käkat eftersom jag hade vägrat att vakna när dom försökte väcka mig.. Ooops! Trevligt att käka frulle själv. haha.Var så sjuuuukt dålig igår så medans Johanna korkade upp kände jag bara NEEEJ, jag ska inte dricka. Men sen blev de ändrade planer och vi drog till sviten för fest! Men jag slutade då jag var på topp för att inte bli dålig till bussresan hem, ovärt kände jag!
Var iaf sjukt roliga 23timmar även om de blev lite segt emellan åt.

Igår blev de fest med viltarna efter att vi kommit till forshaga, de var kul men man mår juh som man förtjänar idag också. Pust! Haha, men bäst att passa på nu, efter sommarn kommer man inte kunna röra alkohol på very long time om man ska jobba o greja.. 17 dagar kvar till studenten idag o det känns lite stressigt med allt! Nöjesfesten måste mer information ut, balen ska betalas, osvosv.. Killarna drar till Aiya Napa på fredag :) Kul för dom! Hoppas vi får fint väder iaf..

Nu ska jag dra på projektredovisning .. suck!

Hörs, tack, hej!

LOVE

10maj


20 dagar kvar till studenten, 18 till balen :) Ohjäää... Det går snabbt i innebandy!

Idag har jag legat ute o solat heeeela dagen, mmmm så skönt! Måste pressa nu innan kryssningen imorrn .. hehe . Först gick jag o Simon till gettot o alla andra, vi lirade lite boll, solade o bara mös i solen :) Sen fick vi nå ryck om att dra till Abborrtjärn eftersom de andra rakarna var där, så Micke skjusade ner oss dit o vi låg där o stekte med vattnet som reflekterade solljuset. UNDERBART!

Igår tillbringades kvällen på skolan med Tesse o Tilda med Gituarhero, börjar få in liiite teknik nu.. men mkt går att förbättra! :) Mys var det också iaf, gött med en lugn fredag!

Imorrn är det somsagt studentkryssning o de ska bli såååå kul :) Känns som om de var igår vi satt o pratade på om vi skulle åka eller inte. Men järngänget kommer äga båten och attans vad roligt vi ska ha det tjejer!
Vi mot alla!

Sitter i skolan nu, tänkte att jag skulle göra klart en uppgift innan veckans slut iaf :P Usch, fått nå tråkiga uppgifter av Thomas som man måste göra för att få godkänt.. Noot to funny, men vad gör man ?

Aja, neeh nu ska man göra lite nytta igen dååå! man lyckas alltid komma av sig när man sitter här.. Undra varför?

Sup o svälj, trevlig helg :)

Jag saknar iaf HANNA!

9maj

Grattis kusin på födelsedagen :)

Igår var det party, grymt trevlans.. Grillade hemma hos Tilda sen vidare till gettot, men först låg vi o solade en massa med öldrickande ! oh jag gillart! Myyys...
Hämtade Hanna i Kil sen drog vi till Systemet, Stekarn har juh fyllt 20! congratz..

Idag blir de massa sooooooool för det är så vackert väder!! Ikväll ska jag kolla på fotboll iaf, för forshaga spelar och då ska Bengtsson o Pontus säkert också lira lite boll.. =)

Nej men nu då? Ingen lektion eftersom jag är klar med Kundvårdsplanen, borde sätta mig med andra uppgifter men jag orkar inte ... gasch! typ 21dagar kvar o jag orkar inte ens ta tag i skolan... GE DIG EMELIE!

Mys med Hanna Mys med Hanna Mys med Hanna!

Vi kan världens cooolaste dans, till världens cooolaste lååååt!
Sphg 05-08!

8maj

Jaha, då var det dags för 8majs blogg :) Måste bara börja med att fortsätta tacka för det helt otroligt underbara väder vi har fått! Solen verkligen steker och det är så grymt skönt!
tackar, och hoppas på fortsatt grymt väder i helgen.

Idag har vi haft Sporthandel Adventure Race, alltså multisporttävling. Jag var dock inte med eftersom min förkylning inte vill ge med sig. Kände mig inte 100% och vill absolut inte bli sjukare nu när de är studentkryssning och sista veckorna i skolan. Fick agera funktionär och alla var så grymt duktiga! Trots i denna värme tog alla sig igenom banan och på bra tider dessutom. Mitt lag kom 3a :) Kanske var bra att jag inte var med alltså =p

Nu sitter  jag inne och jag måste erkänna att det tar emot.. Vill vara ute i solen o bli bruuuuun! Men får satsa på helgen och eventuellt göra klart en uppgift här och nu istället. Skulle vara gött det med!
Igår lämnade jag ion Säljresan och Kundvårdsplanen! Så himla skönt att ha de gjort.. det var verkligen de största uppgiftera nu innan studenten, och kanske de absolut viktigaste. Kändes dock att jag bara slängde ihop lite på slutet bara för att få de gjort och avklarat, men lite bra blev det nog =)

Hanna och Fidde sitter här o kämpar med lite uppgifter, eller ah, Hanna iaf .. Fidde vette katten vad han gör .. Ser engagerad ut iaf. Förövrigt har jag kommit underfull med att Fidde ser ut som en Spanior/Italienare :)
Thats Hooooot!
Tror han blev lite stolt själv när jag sa det också, eftersom Ramos är Spanior :P

Mnjeee, nu ska jag ta tag i detta för att sedan kunna gå hem med gott samvete :)

This is why im hot!

7maj

Mmm, lite bättre idag må jag säga :) Tack Hanna för att du alltid får mig på så bra humör även fast jag egentligen bara vill somna o vakna dagen därpå. Du betyder så mkt för mig! Jämt, konstant och hela tiden!

Projektredovisningen igår gick över förväntan, tack vare att Hanna fick mig på bra mkt bättre humör och lyssnade på mina tankar och problem med allt. Vi gjorde de riktigt bra, men det gör juh vi med allt :)
Hanna och jag valde att redovisa först för att få det överstökat och slippa den lååånga väntan som blir. Shiet vad nervöst det var, men när man väl började prata så gick det riktigt bra! jag är stolt över oss båda som gjorde en grym redovisning!

Sen var de hem o jag typ däckade på sängen, hade absolut inga krafter kvar och jag känner även nu hur energin och krafterna sakta håller på att försvinna, dumma förkylning! Efter att jag legat på sängen ett tag så ringde Samin från Nöjesfabriken, han var irreterad och sur eftersom min Mamma hade skickat en kopia på mitt blogginlägg, han var inte alls glad och skällde ut mig reält. =S Men ah, sånt som händer antar jag men det är absolut inte hans rätt att bara ringa upp och skälla på mig sådär! Han har juh gjort lika mkt fel som jag och Hanna.. Herregud! vad hände med att Kunden alltid har rätt??! dah ..

Nu till de roliga som hänt idag , jag o Hanna åkte efter mitt prov (som inte alls gick bra) in till stan på möte med Maria på CCC ang Nöjesfesten. Nu är de klart att vi blir där, lite ändringar kring pris, men inte alls farligt.



Nöjesfesten/studentfest!
Fredagen den 23maj kommer Nöjesfesten att äga rum på CCC i karlstad.
Inträde kommer att vara 100kr (Då ingår dock ingen dryck).
Insläpp 22.00-22.30
Frågor o funderingar  så kontakta mig eller Hanna Håkansson.
VI KOMMER ALLTSÅ INTE HÅLLA TILL PÅ NÖJESFABRIKEN!


Jag hoppas inte lokalbytet blir några problem för någon, men de borde det inte bli eftersom vi bara bytt lokal och har ett större utbud i priset med mat :) Känner att detta kommer blir bra! De ända vi måste få in nu är minst 50st som käkar, borde inte vara nå problem... eller? Aja, känns gött nu iaf!

nej, nu måste jag faktiskt jobba .. hur svårt det än är att komma igång så måste jag!

23dagar kvar till studenten o för varje dag som går gör det ondare i magen o hjärtat!

6maj

Mm, nu är de den 6maj  även tisdag och projektredovisning efter lunch. Känner ingen nervositet, men de kommer väl juh längre fram på dagen! Men är inge laddad alls, känner mig trött o sliten . Har en förkylning i kroppen som är påväg att bryta ut och visst, jag klagar inte eftersom det är Multisporttävling på Torsdag.

Igår var de världens grispass på idrotten, tack Degen! Hade ont i bröstet hela dagen o efter så hostade jag nästan blod =/ Huuua.. Men gött efter var de iaf!

Bläää, känner mig inte motiverad alls för någonting .. 24dagar kvar till studenten och det gör väl en massa med ens känslor osv. Men nu ska man vara glad o motiverad, o jag är ingetdera idag.
Så jävla nere o ledsen, skit!!

Nu ska jag skriva på Kundvårdsplanen och bli klar med den, denna vecka! Likaså med allt annat.. suck!

BLÄÄÄÄ!

-Förlåt!

Trodde inte att du skulle vara som alla andra, men somvanligt tog jag fel. DAMN!


Fan, varför känner jag mig så nere?! finns ingen dirket orsk, eller?
Sa till mig själv att jag inte tänker låta ngn få mig må såhär igen, men här sitter jag med gråten i halsen och vill bara försvinna. Det ända jag ville var ju en sak, o nu ...aja.. Nu är de slut på detta iaf!

Varför just idag???
kommer aldrig klara redovsiningen med denna känsla i magen o huvudet.. Fattas väl bara att jag börjar böla när vi står där o pratar....

4Maj

Hej kom o hjälp mig vad tiden och dagarna går fort! 26 dagar kvar till studenten o det går inte alls att få in i skallen.. Det är mkt som händer nu o snart bryter jag nog ihop, helt o hållet! Hur ska jag klara mig utan människorna här? vavavava?! Känns som att alla kommer varann närmare nu, både i klassen o utanför  och sen ska vi bara lämna allt.. Usch, paniken börjar komma iaf kanske märks.. Men de är bara vi som vet hur det känns! tror ingen kan ens sätta sig in i situationen av att flytta ifrån alla precis alla sina kompisar! Inget kommer bli som vanligt igen. Visst behöver vi komma utanför forshagas gränser, men man kan väl göra det tillsammans?
Jag vet exakt hur de kommer låta : "Jaa, men klart vi kommer träffas" och "Vi kommer hålla kontakten"
jojo, tack för kaffet! Så lät de förra året också, men det blir aldrig som man tänkt sig.
Hur de än går så har dessa 3år varit de absolut bästa i mitt liv!

Har precis spelat volleyboll med några från klassen, hur kul som helst :) Även fast de inte går så bra, men man kommer in i det. Sen finns de juh själar som gör jobbet åt en också ;P haha! kul iaf ..

Tidigare idag gick jag till gettot för att sola, o dra mig baklänges vad varmt o skönt de var! tackar!

Dagarna har gått fort nu och imorrn börjar skolan efter en lååång ledighet igen! bara att tagga o ta nya tag, för efter denna vecka ska jag ha gjort klart Kundvårdsplanen och Säljresan.. måste det! skulle vara så skönt att få de gjort o kunna lägga energi på annat. Har prov på onsdag också, huuualigen! småföretagande, men de får jag sätta mig med en annan dag tsm med Tesse. Imorrn måste krutet läggas på projektredovisningen , den är på tisdag och vi har inte förberett något alls. Eller jag har gjort en powerpoint presentation, men vi måste jobba med den tsm, för nu tror jag att jag är den ända som vet vad jags ka säga. blir juh så eftersom de är jag som skrivit ner mina tankar o åsikter. igår blev de juh mest snack om annat ;P typ öron o ljumskar! haha..

Jo men helgen då, valborg blev väl inte alls som tänkt.. Jättetrevligt hos Bengtsson med grill,brännboll o alkohol :) Sen drog sig de flesta in till stan o Arena, men Matilda o Emelie ja oss åker dom ifrån ..tack! Vi åkte till forshaga o jag var helt säker på att vi skulle enr till älven, nej dit fick man gå själv men då när jag kommer ner dit så är alla påväg hem, Hanna ringer o är tookledsen o jag var sur eftersom jag trodde hon åkt till stan :( Sen visade det sig att hon gått helt själv från bengtsson eftersom vi inte hade kommit med i bilen till stan. massa missförstånd! Sen blev de telefonkastning i backen, nycklar på fönster o massa telefonsamtal och sen äntligen sängen o vaknade upp med Madicken och en ny dag var kommen :)

Fredags styrdes arena o de var kul! träffade lite folk o dansade som galningar, men ack vad vi förbrännde o skrattade! :) Tack tjejer!

Studentkryssning på söndag o nu är de bara att tagga om!

Ska dra nu , är för trött för detta...

Tack Hanna för att du finns vid min sida o lyssnar på mitt tjat om typ allt! Jag älskar dig och ingen kommer någonsin ta platsen som du har i mitt hjärta, den är speciell likasom du vännen <33