En vanlig dag på jobbet....




20Oktober

puh! Lika lättad varje ggr man kommer innanför dörren och är välbehållen efter en promme på hofors. Jag gillar verkligen inte att gå själv häruppe, man vet aldrig vad som kan hända.

jobbet har varit undebart roligt, spiderman is in the house ;p har dock inga bilder på våra supermän, men vi var riktigt snygga! Otroligt längesedan jag skrattade så mkt o konstant som idag. Alla kunder o barn uppskattade verkligen vårat tema o barnen var helt facinerande. Underbart att se! jag var den som var mest populär eftersom alla kände till Spindelmannen :P haha !Vann dock inte, vi som lagt ner så mkt tid o pengar på detta. Men men, man kan inte vinna jämt =P Säger bara nästa år!

Sen tycker jag att alla bara kan sluta bry sig o lägga sig i vad jag gör med mitt liv!! bara för att jag skriver att de är fest betyder de inte att jag ska supa skallen av mig, få minnesluckor o skämma ut mig. Tro de eller ej så kan jag faktiskt dricka alkohol o skulle jag inte kunna de så skulle jag inte göra de heller!  Det finns mkt som spelar in hur man reagerar på alkohol, ena dagen har man ätit för lite o andra dagen kanske man dricker lite extra. Det förstnämnda har varit mitt problem o därför de blivit som de blivit de senaste ggr förutom i Karlstad. Jag har egentligen ingen anledning att ta upp de här i bloggen, men ni irriterar mig med era åsikter! Ni vet egentligen inte ett jävla skit!

29Oktober

Har precis städat hela lägenheten =) Kände att de var dags nu innan helgen eftersom morgondagen kommer bli sen då vi ska jobba till 20.00 och sen blir de middag på Livingroom med de andra butikerna! Ska bli toknice faktiskt! Gött o få de gjort och nu luktar de gott här hemma igen. Disken borta, tvätten tvättad och golvet rent ! Bara sängen som ska bäddas o göras ren, men de blir på lördag har jag bestämt.

Snart dags o hämta tvätten, sen ska jag kolla på The Notebook :) Den filmen är hur bra som helst. Ska gråta en skvätt för att sedan sova. Måste erkänna att de är härligt med sovmorgon! Börjar 10.00 from idag hela veckan eftersom de är Halloween o allt. Kunde ha börjat med katastrof:

Vaknade imorse o tog de hur lungt som helst, inte hade jag nå bråttom heller. När klockan sedan passerat 0900 tänkte jag börja dra mig till bussen. När jag sen kommer ut och ser min cykel är bakdäcket helt platt! Shiiiet!!  Var bara o börja springa till bussen, de tar vanligtvis 15min att gå till den o klockan var nu 0905. Benen släpade nästan efter när jag var framme! puh, men hann med bussen gjorde jag! o en träningsrunda fick  man påköpet :P haha ...

Nej, nu måste jag hämta tvätten :) Sen blir de film och imorrn är de utklädnad på jobbet som gäller from 1600 ! typ hur kul som helst! måste införskaffa mig ett par batterier i kameran o ta med så ni får se hur vi ser ut senare =P haha! Vi kommer vinna tävlingen, LÄTT!


Seee you later !

ps. På fredag är de feeeeeest =)

28Oktober

Först ska jag passa på att säga grattis till min allra godaste Dipp samt min äldsta moster Maggan på deras födelsedag :) Hoppas den varit bra för er båda!

Dagen idag hade egentligen inte kunnat vara roligare, känns som om jag skrattat mig igenom hela dagen. Både med och åt Angelica, Niklas o Micke ;) haha ! Haft de bra iaf o minst sagt roligt. Kan inte sluta skratta! Tror nästan skyltfönstret var bäst ändå ;D Det låter inte lika roligt som de är, men jag förklarar situationen ändå.
 
Jag o Angelica stod och klädde på juniordockorna i dess fönster när en dam går förbi och vinkar, jag kan inte låta bli så jag sätter ner mitt huvud på dockans hals och vinkar med denns arm ;P Haha! Hon drar av ett asgarv, likaså jag o Angie. När jag sedan ska gå ut o kolla hur de färdiga fönstret ser ut så gör Angie precis likadant och jag höll verkligen på att dö av skratt! hahahahahaha! Så jävla kul o gulligt.. Kan inte sluta skratta när jag tänker tillbaka på det. Hoho!   Sen en till situation när Lelle stod o testade mössor, han sätter på sig en peakmössa med öronlappar och typ päls ovanför öronen, så helt plötsligt drar han upp de lapparna så de ser ut som fullt med hår i öronen, så jävla snyggt! hahaha! Höll på att dö då med, tårarna sprutade verkligen! SJUKTKUL!

Nu kollar jag på House, ganska bra ändå! Men känner av Masshysterin eller vad de hette, symptomen på dess sjukdom ;P haha!

Nej nu ska jag slita mig, imorrn blir de städning o jag börjar kl 10.00 hela veckan ut nu =) Dåligt gött eller?



'Cuz you know I've got
So much that I wanna do
When I dream I'm alone with you
It's MAGIC
You want ME to leave IT there
Afraid of a love AFFAIR
BUT I think you know
That I can't let go

If you change your mind
I'm the first in line
Honey, I'm still free
Take a chance on me
If you need me
Let me know
And I'll be around
If you've got no place to go
When you're feeling down



27Oktober

Var några dagar sedan jag skrev, men har faktiskt inte varit hemma :) Haft en underbar men slitsam helg i bästaste karlstad/forshaga! åh vad jag vill tillbaka.. Grymt o träffa lärarna igen! Lovely.

Fredagen styrdes skolan o träffa älskade lärarna, sedan åkte vi in till stan för att käka och shoppa lite. Jag handlade två par stövlar, gråa tights, parfym o typ inge mer. Sedan bestämde jag o Hanna oss för att dra en utgång! Satt hemma o drack vin och kollade på idol, gjorde oss iordning för att sedan ta igen lite förlorad tid med en massa prat. Arena blev o de var kul! Träffade Fidde, Bengtsson o Albin =) Underbart!!

Lördagen var dock mindre underbar. Vaknade med huvudvärk och trött som tusan! Åkte till Forshaga o kollade på Tildas innebandymatch tsm med Tesse o Ludda. Sedan efter den skulle vi fixa iordning oss och sedan åka in till Carro o stan för att käka tacopaj o umgås med Carro, Madde, o Carro =) Hur trevligt som helst! Gick lite segt att få i sig maten medtanke på bravaderna dagen innan, men det gick! Sen satte vinet fart och vi hade verkligen kul och trevligt. Skulle ha kunnat skitit i arena o bara suttit o pratat hela kvällen! Asnice!

Söndagen var lite mindre kul den med :P Dubbelt upp! Tågresan var inte kul. mådde illa och huvudvärken satte fart reält. Men jag kom hem o somnade som en stock så fort jag la mig i sängen :) Underbart!

Somvanligt är jag alltid nästan mer bakis 2a eller 3e dagen efter utgång, o så även idag.. Mådde sjukt illa imorse när jag vaknade o nästan övervägde att stanna hemma från jobbet! Men nej, de hade jag inte råd med o jag får helt enkelt skylla mig själv. Så pallra mig upp och åkte iväg. Bussen var jobbig och huvudvärken med! Men den har funnits där i flera dagar, (även innan helgens bravader) .. Typ väldans spänningshuvudvärk, vet inte om man skulle börja använda betskenan igen.. huua!

Efter jobbet fick jag sms av mamma som var inne i viken o skulle handla med mig =) Åkte till dollarstore och inhandlade lite juldukar, påslakan, luftfräschare osv osv.. Spenderade massa pengar! Åkte vidare till willys sen o köpte lite mat för månaden.. Tack för de!

Nu ska jag plocka vidare, sedan blir de sängen o tagga till helgen =) Blir dock bara utgång på fredagen! måste tagga ner snart...

Sen måste jag bara tillägga hur jävla förbannad jag blir när folk hör av sig bara för sin egen vinnings skull! Tookig o jag tänker inte ens svara.. Jag har försökt hört av mig flera ggr men aldrig fått någon respons tillbaka från din sida, nu när jag såg att du hade hört av dig blev jag såå glad. men när jag sedan läser de så blev jag nästan så arg att jag slängde datorn genom fönstret! Fyfaaan! Trodde vi betydde mer för varandra, men jag trodde visst fel.. Eller så betydde du bara mer för mig än jag för dig, men nu lägger jag ingen tid på dig mer efter detta inlägg.  Tack för mig!

Tur att de finns människor som ställer upp o finns där varje dag för en =) Kärlek till er!



22Oktober

Helt ärligt så har jag nästan nyss kommit innanför dörren.. Efter jobbet drog jag med Angelica o kollade på Innebandymatch, Alba-Mora. Den slutade 7-7 , bra första av alba. Tog ledningen med hela 6-1 ! Men tappade allt de två sista perioderna, synd. Men bättre med ett poäng än inget tycker jag =) Det var iaf trevligt att komma iväg utanför jobbet med Angelica, tråkigt nog fick jag sitta i jobbarkläderna dock. Men tror absolut ingen brydde sig mer än jag. Är man en arbetande kvinna, ja då är man det !

Jobbet idag har gått både segt o snabbt, vet inte riktigt .. Inget speciellt som har hänt eller som jag tagit tag i! Vågar fortfarande inte göra så mkt som jag vill. Undra när de kommer? Känner mig som en praktikant hela tiden. Frågar om nästan allt ! Men vill juh så gärna inte göra några fel ..

Egentligen borde jag inte slösa min dyrbara tid ikväll med att sitta här.. Har mkt som borde göras helst innan imorgon! Jag ska packa, diska, och städa lite innan min resa ner till Karlstad tänkte jag. Sover i Torsåker imorrn natt så vore juh underbart om jag fick de mesta gjort ikväll, men blir en tripp hit imorrn efter jobbet också, så då hinner jag diska då. =) Packningen ska jag ta tag i nu iaf. Men vad 17 ska man ha med ?! Måste köpa linsvätska imorrn! Måste....
Har inte nämt att jag unnat mig ett par nya jeans va? Måste dock testa dom lite mera innna jag bestämmer mig, dom kändes lite "slappa" även fast de sitter tajt.. Vet inte hur jag ska förklara.. Men dom kommer gå ut sig o då kommer de garanterat bli fööör slappa..De visar sig hur jag gör !

På fredag blir de shopping in the town i love :) Måste inhandla : Byxor, Tröja, Skooooooor, och ngt festligt som jag kan ha på halloween och i helgen ! Ja tack.. men man vet juh hur de brukar gå när man har inköpslista på kläder, ja precis .. Åt skogen!!

Nej, nu ska jag göra ett ryck innan sängen skriker alltför högt på mig! Dags att kolla insidan av ögonlocket ;)

Tjooooflöjt!

21oktober

Sitter hemma i soffan o äter äpple, på tvn är de House och ute är de höstmörkt. Men jag klagar inte, jag gillar när de är mörkt o mysigt. Lamporna i fönstret o ljusen på borden..  Mmm, hösten är mys =)

Har precis nyss ätit potatis,kassler och vitlöksstekta champinjoer :) Mumma för magen!

Dagen har varit seg, känns inte som att man gjort spec mkt. Men de har man väl gjort egentligen! Angelica är så snäll o använder formen "Vi" hela tiden. haha. Vi har iaf gjort klart inför Halloween, vi satsar på superhjält-tema! Jag ska vara spindelmannen o Angie Catwomen. RAAAW!! Vi kommer bli sexiga! Hoppas på att vinna bästa utklädnad.. Undra vad de andra butikerna hittar på?

Känns inte som att jag har så mkt att dela med mig av idag.. Kan iaf berätta att jag mått illa o har haft spänningshuvudvärk hela dagen, inte mkt men konstant. Angelica hade samma känningar. Det är inte alls bra!Har varken tid eller råd att bli sjuk. Så är de bara!

Jag saknar arbetslaget på Akademin så enormt mkt. Finns inga ord! Ekis, Thomas, Jerker, Lelle, Oskar, Maria o Jessica =)  Paj också såklart!!!  Ibland innan jag somnar brukar jag ägna dessa personer en o annan tanke, sjukt vad dom har ställt upp på en under dessa tre år på skolan. Man vet inte vad man har förrens man förlorat det sägs de juh, och riktigt så känns det. Nere i Forshaga förstod man inte på samma sätt vilken betydelse dom hade för en, att de var dom som ställde upp när man behövde en vuxen axel att gråta ut på, eller skratta med, ha råd utav.. inom allt! Dom fanns där för oss varenda dag, natt helg och under varje lov. Telefonerna var alltid på så att vi skulle kunna nå dom om vi ville något, stort som litet. Vilka underbara människor!! Ska bli underbart att få träffa dom igen på fredag, o jag hoppas av hela mitt hjärta att alla kommer att vara där.

Egogirl is back och ännu en bild på henne slängs upp, fråga mig inte varför.. De bara blir så ;)







You walked into the party
Like you were walking onto a yacht
Your hat strategically dipped below one eye
Your scarf it was apricot
You had one eye in the mirror
As you watched yourself gavotte
And all the girls dreamed
That they'd be your partner
They'd be your partner, and....

You're so vain
You probably think this song is about you
You're so vain
I'll bet you think this song is about you
Don't you? Don't you?


20oktober

9 månader kvar tills man blir gammal kärring! huuua, men ska ändå bli liiite skönt.. men bara liiite!  Ska väl inte klaga egentligen, finns juh dom som fyller bara om typ 3månader ;P Typ Sändra, Pauo, Tilda, Tesse och Sandra :P Mouahhaha! Kul ni kommer få de tjejer.. Springa en massa på systemet =) Hell yeah!

Håller på att tvätta förfullt. Kom på att de kanske vore liiite bra att ha något rent på och med mig till Karlstad ihelgen. Även om de ska inhandlas lite nytt så är de juh bra med rena kläder ändå. Berget på diskbänken som jag skulle ta tag i för en timme sedan står fortfarande kvar och skriker på mig. Dom vill juh också bli rena! Stackrarna!! Men snart så.....

Har iaf gjort en god gärning idag.. När jag skulle köpa disktrasor så köpte jag Rosabandet trasor, så en 50öring går till cancerforskning :) Kände jag mig stolt och sträckte genast lite extra på ryggen! Inte varje dag man skänker pengar till välgörande ändåmål inte..

Måste bara säga hur otroligt mkt jag älskar mitt jobb! Kunde absolut inte bli bättre änsåhär. Jag njuter av, nästan, varje sekund och har så fruktanvärt roligt tillsammans med Angelica o de andra nissarna på jobbet. Underbar känsla! Hoppas den håller i sig ett bra tag framöver. ..

Undra om man ska ta tag i berget nu då, så har jag de gjort.. Bilddagboken vill iaf inte fungera! Suck..

RAWR!



Puss o kram, vi ses på stan =)

/ EgoGirl!

19oktober

Inga ord kan beskriva den känsla jag har inom mig just nu..




Den här parven är den ända som jag litar på just nu, jag älskar honom så otroligt mkt! Min älskade Keso :)

Vill tillbaka till Forshaga o skoltiden, där var allt så himla enkelt. Behövde aldrig tänka på några konsekvenser av ngt handlande, där levde man bara livet i nuet och tänkte aldrig steget längre. o jag älskade varenda sekund av de! Snart ses vi igen.

Taggar till jobbet imorn, gött o få annat att tänka på .. Detta tar knäcken på mig! Men satt mig in i situationen själv, o jag ska ta mig ur den på ett snyggt sätt. Har redan börjat och tror verkligen på detta :)


18oktober

Kan inte mer än säga förlåt! Det är väl egentligen de ända jag vill säga nu också.. Måste skärpa mig nu, kan inte fortsätta såhär. Ångesten blir bara starkare och starkare, pinsamheten tar överhand och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har sumpat alla mina chanser, verkligen alla. Jag skulle kunna vara en bra människa om jag bara lärde mig att lyssna och ta råd från andra. Sluta leva i min egna lilla bubbla och tro att allt löser sig med tiden. Allt gör faktiskt inte det! Samtidigt som det gör så fruktansvärt ont i mig att höra hur man beter sig, vad man gör och hur man gör så lär jag mig något av det. Jag måste få höra dom där orden, de är bara dom som kan få mig att sluta, att skärpa till mig! Just nu vill jag bara släppa fram alla tårar och bara gråta, vet inte om de blir bättre men det skulle väl kännas lite bättre för stunden iaf.

Nästa helg är de Karlstad, och då är de sista helgen på några veckor som jag ska förtära alkohol! Sedan blir de nyktert .. Kan verkligen inte fortsätta såhär. Börjar bli orolig själv faktiskt!

Förlåt Mr.Dream, mina känslor tar över och de går ut över dig. Nu är de över !

16Oktober

Har man precis lagt grunden för morgondagens frisyr :) Tror dock inte den kommer hålla sig över natten, men de visar sig. Blir lockigt, har inte haft de på bra länge. Inte ens studenten fick den äran! Kändes som att de var på tiden att lägga lite krut på de sletna hår man lyckas ha kvar. Färgade även håret i tisdags, eller Johanna gjorde juh de.. Vet inte om jag nämnt de tidigare? aja, så är de iaf .. Blev bra också!

Var ner en sväng på hallen för att kika in träningen. Kände mig dock inte så motiverad själv till att träna eftersom de blev så stressigt nog med att hinna laga o äta mat innan.. Puh! Det är mkt som ska göras om dagarna, eller snarare kvällarna när man kommer hem. Jag gör knappt hälften av de jag borde. Som tex att masa mig ut till tvättstugan o boka tvättid! Diska, städa, bädda osv osv, listan kan göras lång. Nu är de iofs inte såå stökigt som de kan vara här hemma... Det är iaf en liiiten tröst!

Jag känner att jag måste göra en del saker klara för er kära läsare, min "förälskelse" i Mr.Dream är inte så allvarlig som den låter!  Jag har en förmåga att överdriva och samtidigt vara väldigt impulsiv i mitt skrivande har jag märkt på senare tid, och inte minst fått höra. Klart jag tänker på honom och att de är någonting jag känner, men inte så allvarligt och seriöst som jag fått de att låta. Vet inte hur jag ska förklara... Men nog är han min dröm allt och han finns där!

Kände att jag lära få de klargjort eftersom jag på träningen idag blev överfallen av Erica som sa några väl valda ord om Mr. Dream, eller mitt skrivande om honom... Gränsen kanske är nådd !? Vad vet jag .. Kanske antingen har varit för ärlig eller inte riktigt känt efter vad det är. ;)

Nu håller jag tummarna för min frisyr och att imorgon behövs bara några få justeringar och sedan blir allt bra!

Blir till att äta ett äpple nu och seda sussa sött. Klockan bara tickar på .....

Godnatt babes!

Stampa med Leroy

Bästa jag sett på länge, helt klart :)
- Feel the rhytm !



15Oktober

Ligger i soffan o kollar på Bonde Söker Fru. Får mig att sälv fundera på att flytta ifrån lägenheten i Hofors o börja bo på landet med massa djur, och söka till programmet såklart :) Då kanske jag får min älskade karl tillslut ! Men jag vill juh inte ha vem som helst, jag vill ha my dream man! Ahja, man kan inte få allt. .. tyvärr!

Kan inte sluta tänka på honom. Men nu behöver jag lite hjälp, så jag vänder mig till er! 
- Vad ska man göra för att få hans uppmärksamhet?
- Hur ska man bete sig?
- Hur mkt ska man försöka?

Mätt o belåten måste jag tillägga att jag är också, när jag kom hem från jobbet så sprang jag in i köket o började med maten. Var så sjukt hungrig! Var jäklans grinig där ett tag bara för detta.. puh! Men nu har jag ätit iaf o känner hur energin o blodsockernivån börja komma tillbaka till de normala. Ris, Schnitsel, brunsås och fetaostsallad blev de :)
mmm, inte helt fel va?

Underbart att de snart är helg igen! Efter imorgon är de liksom återigen fredag och då är de Itchy Daze på depå.
Jag jobbar dock på lördagen, men jag gör ett undantag för första ggr =P Hoppas de ska gå bra ändå! Ska ta de djävulskt lungt, dumt att äventyra när vi har Bandyns dag på lördag också..

men nej, nu blev jag sugen på ngt sött =/ Blir en mandarin till! måste börja tänka på vad man stoppar i den där jäklans munnen. Usch o fy!!



Have I told you lately that I love you
Have I told you there's no one else above you
You fill my heart with gladness
Take away all my sadness
Ease my troubles, that's what you do




For the morning sun and all it's glory
Greets the day with hope and comfort, too
You fill my heart with laughter
Somehow, you make it better
Ease my troubles, that's what you do






There's a love that's divine
And it's yours and it's mine
Like the sun
And at the end of the day
We should give thanks and pray
To the one, to the one

Dream man

Do you think of me
Do you care for me
Would you die for me
Like I´d die for you
Why I never said
I guess I was afraid
You wouldnt feel the same
Loving you always

Nobody without you
But a wreck of a broken heart
Nobody without you
Just a cry in the desert
Everything about you
Reveals that I am
Nobody without you
I keep on trying

In your eyes I see tomorrow
chasing every cloud away
In your hands I feel no sorrow
You have saved me, you have made me

14Oktober

Mitten av oktober redan, tyckte de var nyss man välkomnade hösten. Jag vet att jag sagt det förut, men jag säger de igen : Tiden går så himla fort! Det är nästan så man blir mörkrädd..Hemskt när man tänker tillbaka och inte vet vad man åstakommit de senaste veckorna. Allt handlar bara om jobbet och sedan på helgerna ha så kul som möjligt. Dag ut och dag in, tankebanorna verkar inte förändras här. Men man ska väl inte klaga, det händer juh iaf saker i mitt liv. Jag har underbara vänner som ställer upp och finns vid min sida. Jag har ett jobb att gå till varje dag och har en fast inkomst som varje 25e kommer in på kontot :) Man har de nog bättre än vad man tror o känner... Det är skönt att bara sitta såhär och tänka på hur bra man egentligen har det, jag har hela livet framför mig och tar för mig av de goda !

Visst finns de ggr då man bara känner hur värdelöst allting är, och för stunden kanske det är just det. Men de är då man ska ta fram alla dessa tankar som kommer dagar som denna. Leendet på läpparna gör sig brett och känslan i kroppen är underbar :)

Idag är jag ledig iaf, och de är skönt :) Himla fint väder, så de blir en promenad upp till bruket för att uträtta lite ärenden.. Ska köpa hårfärg =) Oh som jag har längtat till att färga det! Blir brunt med ljusa slingor under.. Har viljat haft de ett tag, men inte tagit tummen ur. Johnanna kommer hit o hon ska fixa det.. Roliga är juh att hon har precis så som jag viljat ha det, utan att jag märkt de :S

Igår blev de massa mys med Sofie. Vi hyrde en film som inte var den bästa kanske, men den gick o se. A cup of Love tror jag bestämt den hette. Vi käkade Ben o Jerrys och pratade.. När klockan var efter 0100 satt vi på youtube och kollade in massa klipp från Bert och Sunes sommar o Jul .. Haha! Gud vad vi skrattade så tårarna rann. När vi var klara var klockan efter 0300. Sofie begav sig hemmåt och några minuter senare ramlade de in ett sms, hon hade glömt nycklarna o lära sova här :) Ja, 0400 kom vi i säng! Liiite sent kanske, men fett värt. Hade så kul igår.. haha! Tack Sofie!

Nu har jag iaf städat vilket var välrigt behövligt o berget på diskbänken är borta! Grym känsla.. Bäddat rent i sängen och snart blir de en liten tripp till Stina o hälsa på tsm med Mamma.

Jag vill ha det jag hade häromdagen, finns absolut inget som slår de!  Jag vill ha dig, och jag vill ha dig nu..

The man in my dreams
My dream man
Mannen i mitt liv
Mina drömmars man





13oktober

Nyss kommit hem från jobbet. Shiet vilken seg dag det har varit! Fruktansvärt trött och orkeslös. Sanslöst! Men tur, eller otur kanske snarare, att de inte bara var jag som hade en sådan dag idag. Angelica var inte heller så pigg. Men vi gjorde de liiiite bra iaf. Fixade skyltfönstret och larmade lite kläder.

Sitter o vänar på Sofie nu, hon ska komma hit sen ska vi köpa lite Ben & Jerrys o mumsa i oss :) Känner att jag behöver lite glass idag. Borde dock verkligen diska berget som står på bänken, men jag orkar verkligen inte. Orkar inte göra något alls. Tacka gudarna för att jag är ledig imorgon!

Vet inte alls vad jag ska göra.. Höra av mig eller bara låta de rinna ur sanden? Jag vet juh vad jag vill. Men hur långt räcker de egentligen.. Gillar inte känslan av att inte veta, den här tvekan o tvivlet som infinner sig i min kropp o hjärna.
Vill inte känna, vill bara vara just nu!

Till råga på allt så skulle jag plocka fram en kartong med plastkassar idag och ska böja mig ner, SPRAK.. Självklart sprack mina typ ända jeans! Visst de är lite komiskt, men inte idag.. Jag behövde inte de! Nu måste jag köpa nya jeans också.. Suck! Tur att de blir Karlstad nästa helg så jag kan shoppa loss tsm med lönen :)

I've got feelings for you babe
Do you still feel the same
From the first time I laid my eyes on you
I felt joy of living
I saw heaven in your eyes, in your eyes

Uppskattar att de finns underbara människor som ställer upp och finns vid min sida hela tiden!


I miss your laugh, I miss your smile
I miss everything about you
Every seconds like a minute
Every minute's like a day
When you're far away


Wish you were here
The stove is getting colder babe
I wish you were here
Wish you were here
A battlefield of love and fear
And I wish you were here

-
Jag tycker faktiskt om dig, mer än jag borde!

12oktober

Gårdagen var hur kul som helst :) Tog lite tid innan man var på G, men när de väl hände så hände de!
Jag, Johanna o Emma satt först härhemma o bara pratade samt lyssnade på musik. Vid halv 11 kom sofie o vi åkte upp till Robertsholm o Jocke. Där var de mkt trevligt! Sedan styrde vi Depå som bjöd på många trevliga överraskningar.. ;)

Gick hem vid typ 0300, blev en hel del sms och natten tillbringade jag tsm med mina drömmars man! and i liked it..
Gått som på moln idag, o jag klagar inte.. Tyvärr är underbart kort!  men snart kanske de blir mer långvarigt ;P Den som lever får se.

Idag har jag tillbringat dagen tsm med Sändra, o hur mysigt har inte vi haft de på en skala 1-10 då?
Typ 120 :) Vi käkade tacos, lyssna på musik med tända ljus och massa snack! Tog igen lite förlorad tid, hoppas de inte dröjer lika länge till nästa ggr dock. I love you girly!

Nu ligger jag i soffan o kollar nyheterna, men egentligen är de "Se upp för dårarna" jag kollar på. Gillar den filmen :) Lite smårolig sådär.

Ska drömma vidare nu o bara njuuuuta!! ladda till jobb imorgon =) Yes!

- I cant make you love me if you dont.
- Have I told you latley that I love you?


Myggor, nu?! Borde dom inte vara döööööda????

11oktober

Puh, nu sitter man o inväntar Emma o Johanna :) Vi ska äta piizza och gå på depå! Somvanligt.. hehe

Gårdagen var kul, trevligt med sexparty! Trodde dock hon skulle ha mer att visa, men icke. Korkade upp vinet efter 22 och drog senare ner på depå ! Inte så jättemkt folk, men de var trevligt ändå. Sofie skjussade hem mig o där väntade sängen. Vaknade av telen 12.40 idag :O Ohh, lite sent kanske ..

Har varit upp o käkat middag med famor o dom idag också, måste erkänna att jag är väldigt seg och alkoholen är inte så lockande, kanske blir de en nykter lördag. Men bara kanske ;P

Nej, nu måste jag röja undan lite innan tjejerna kommer, ser juh ut som ett helvete här hemma......

Ha en bra lördagkväll! =)

9 oktober

Har precis slinkit in genom dörren och hunnit ätit ett äpple. Nu sitter jag och ska precis alldeles i typ detta nu gå ner till Hallen o sola. Fan, har varit på Princess varje dag efter jobbet denna vecka men inte bara jag som vill sola. Så har fått vända i dörröppningen var enda ggr. Det som är så bra rör där ! I hofors är de inte lika bra, men bättre än inget antar jag ..

IDag har det gått segt på jobbet, känns som om man inte är till någon nytta alls.. Slipar på min mössvägg som ser ut som kattskit, håller på med mina björnisar som heller inte blir bra och packar upp påfyllningar som är segt .. Men de är juh sånt som måste göras, o jag tycker de är kul .. Men de blir inget resultat! Men de kommer väl säkert......

Funderar på om man ska träna innebandy idag eller inte, har alla kläder på mig och tänkte att efter solningen ska jag göra ett ryck.. Men ah, sen kommer juh den där känslan igen .. Vad gör man på planen egentligen? Förstör för de andra som ska lira match o spela ihop sig. Ja, de är exakt så det känns !

Imorrn är de sexparty hos Pauo o jag är taggad :) Lördag blir de middag hos Farmor i Edsken o sen utgång! Taggad tills dess med .. Nu är de bara de sista som ska göras, SOLA!

Hörs då! :)

7oktober

Har inte bloggat sedan i fredags, men de är skönt :) har inte orkat helt enkelt, ibland finns suget där o ibland inte .. så är de bara, och så är de med allt.

Helgen innebar jobb, hockey, jobb, innebandy, fest, sova, innebandy, monroes, innebandy och återigen sova :) Skön helg dvs. Jag o Sofie styrde folkan o de blev väl inte alls så som jajg tänkt mig, PANG sa de och sen var man i de stadie jag absolut inte skulle komma till. Men vi hade kul :) Telefonen gick i ett, men jag klagar inte eftersom jag pratade med mina drömmarsman! Synd att man är så dryg bara..

Nu är de jobb hela veckan som gäller, sen är jag ledig i helgen :) Thats nice!!
På fredag styrs Sexparty hos Pauline, de ska bli så sjukt kul .. Kommer lite olika folk o efter de blir de deppan förmodligen..

Idag kom Ingemar fram till mig på jobbet o frågade om inte jag var sugen på att åka på landskampen på lördag.
Sverige- Portugal, sponsorplats med middag på ngn restaurang o sedan matchen på råsunda. Hur jävla cooolt vore inte de då?! Men jag vill inte åka själv med massa andra som man inte känner, sen så skulle vi lotta på jobbet om vilken som skulle få åka. Men damn, inte varje dag man blir erbjuden att se Christiano Ronaldo live. Vore nice som sagt!

Nej, nu ska jag tagga ner lite o fortsätta på msn ..

Måste bara säga att jag skrivit på papper på jobbet idag, kanske blir en utbildning i december :) jag är så glad att jag tog detta jobbet! Trivs så otroligt bra :)



Vi är så jäkla snygga!

2oktober

Denna dag har verkligen bara flygit förbi!

Vaknade imorse av mobilen, tänkte att de var så skönt att de var fredag (!) för då hade jag bara 1/½ dags jobb kvar. Men när jag hade vaknat till lite extra kom jag på att de endast var torsdag än sålänge. Det var ingen rolig start på dagen!
Har varit lungt idag på jobbet vilket har varit skönt då vi, eller snarare Angelica har fått massa saker gjorda. Känns inte som jag hjälper till eller är till någon större nytta på jobbet. Mest i vägen! Men man åstakommer väl mer än vad man tror....

Hem snabbt o sedan begav man sig ner till IB-träningen, var dock inte med. Kände mig för trött o seg, då blir de aldrig bra. Mötte Pauo o vi satt o pratade lite . Alltid lika trevligt :)

Imorrn är de äntligen fredag =) Jäääj! Då är de bara lördag kvar sen ledigt ! Jippie.. Sen har man en hel veckas jobb framför sig för att sedan vara ledig lörd-söndag! De är nice.

Nu ska jag släcka alla lampor som lyser, ställa in matlådan i kylen och borsta tänderna :P Sängen lockar.. Ska sova minst lika skönt som inatt :) Underbart!

Nästa lördag är de personalfest :) Taggat! Fått en ny kille på jobbet också, välkommen säger vi till Micél och lycka till, till Joseph !

Nu på lördag styrs något, dock inte bestämt vad.. får se vad ekonomin tilllåter, egentligen inget! men men....

Haré bra! HEEEJ!

1oktober

Hey o välkommen oktober!
- Hoppas du blir en bra och härlig månad, för jag känner att jag behöver de nu :)

Har nästan nyss kommit hem från jobbet, jo tro de eller ej, men 21.30 stappla jag innanför dörren o slängde mig framför spisen o lagade lite käk. Helt slut är jag o nu är klockan redan 22.30 o sängen bara skriker på mig. Sen är de dags att upp o jobba igen, pust! Nej, man ska inte klaga.. Men jag är inte van med att jobba så långa dagar, det kommer väl snart. Skönt att vara klar med PEAK iaf, nu är de bara typ resten av butiken kvar... Imorrn blir vi 3st på hela dagen!! De är jätte lite och stackars Henrik kommer vara superstressad.. Men men, hans val! Blir iaf till att stressa en massor så man hinner få upp de mesta av påfyllningen iaf, den är så tråkig så måste bli av med den.

App, om ekonomin tillåter blir de Forshaga den 24e :) De kommer bli fettnice! Känns som att de är precis vad man behöver. Komma bort ett tag, till ett ställa där man känner sig hemma och bara kan andas o njuuuta. Träffa mina älskade vänner och lärare som har sådan stor plats i mitt hjärta. De som format mig till den jag är idag, de som ställt upp på mig när jag känt att livet varit värdelöst, lyssnat på mig när jag haft alla problem och kommit med helt underbara råd och bara stöttat mig när jag behövt! Finns inga som har sån betydelse i mitt liv som dessa människor !
- I love you!

Nu ska jag fixa matlådan sen sova, orkar inte vara trött på jobbet... Känns som att jag inte är nå annat än trött, men vad ska man göra?!

SAKNAR ER!!!