30september

Tiden bara rinner iväg, imorrn är de 1oktober (?) och jag vette katten vad man åstakommit de senaste månaderna. det går så fort att man inte ens hinner stanna upp och tänka till lite. Känns som om de var flera årsedan man gick nere i Forshaga på Akademin, tyvärr. Men allt bara försvinner, är rädd för tiden. Vill tillbaka, vill uppleva allt igen! Klassen, skolan, kompisarna, festerna, killarna, upplevelserna, äventyren, de förbjudna .. Ja allt!

Absolut att man måste gå vidare i livet, de handlar inte om de heller, men jag vill ha alla samlade runt mig och gå vidare med dom. Det gör vi, men inte samlade. Aja, kom bara att tänka på allt de underbara man haft. Man får helt enkelt blicka framåt och tänka på de underbara (?) man kommer ha också kanske. Åren på akademin var iaf de bästa i mitt o många andras liv :) Vi får uppskatta att vi ens fick uppleva dom och göra det tillsammans..

Somsagt är jag ledig idag, har städat undan massa skit nu på morgonen. Man är juh som en pensionär nuförtiden, sover inte en sekund längre än 0800 och de är tråkigt. Gick upp o käka frulle, fixade lite med datorn o städa. Har tvättid nu och håller på att göra iordning korv med bröd :) Dom är nog brända i stekpannan nu, känner nästan lukten av bränd korv... Snart blir de iaf en promme med Maya och Pauo, sen solning ! :) De behövs verkligen! usch hur man ser ut, jag som var så duktig o hålla i det ett tag, sen var de ngt som sprack.....

mm, jag har faktiskt börjat tycka om svarta korvar, eller dom får inte vara kolsvarta men lite färg gör nog ingenting ;) Korv me bröd och ketchup och räksallad :) Loka päron på de, drömluncehn de =)

24 oktober bär de nog ner mot karlstad igen :) måste bara byta bort lördagen, men de borde inte vara nå problem skulle isf vara för att de är löning.. Hoppas ni andra tjejer kan då också :) denna ggr styr vi arena med tvåorna , nej förlåt! 3orna blir de ;P

miss you!!

29september

Ooops, nu har jag låtit de gått några dagar igen men jag orkar inte alltid blogga, tro de eller ej!
Helgen slutade väl så som jag hade räknat med, alltså fest. Det fanns väl en liten förhoppning om att de skulle bli fets, men samtidgt hade jag sagt till mig själv att jag ska vara lugn denna helg. Ja, vi vet juh hur de brukar sluta..

När jag låg hemma i soffan vid halv 8tiden på lördagkvällen, precis gett upp hoppet om fest då Johanna frågar mig över msn om jag inte är sugen på fest. Klappat o klart, en timme senare befann jag mig hemma hos henne o knäckte första cidern :) Mumms! Sen begav vi oss ner till silverdalen för att efter de styra Depå, de var hur kul som helst !  uppstod lite komplikationer under kvällen, men inget vi inte löste på bästa sätt ;) haha

igår var man dock väldigt sliten .. de kommer med åldern känner jag! Snart dags o tagga ner, men inte riktigt där ännu .. men snart så! Gick ner o kollade på innebandy med Andreas och sedan tog jag cykeln upp till Time för att träffa Sofie en sväng.

När jag sedan låg o sov ringer telen, sofie vill att vi går hammadammen runt.. Absolut, eller ja , de tog väl lite tid innan jag riktigt bestämde mig för att gå med. men skönt som attans var de när man hade gått rundan :) Lite spookey var de allt utan lampor i skogen, men vi klarar allt ;P

Ikvälls tog jag o Pauo oss en promenad, sjuuuukt skönt i höstkylan. Sån frisk och härlig luft ute.. Vi pratade om allt o lite till, alltid lika härligt att få dela med sig av vissa saker :)

Imorrn är jag ledig, så ska gå en långpromme tänkte jag, sen tvätta lite och sedan på kvällen är de IB, vet dock inte hur de blir med den. De visar sig!

Förövrigt så tycker jag väldigt mkt om mina arbetskamrater :) Längtar till personalfesten den 11 =)

26september

Har varit en minst sagt hektisk dag på jobbet! Sandviken dagarna har satt igång o de är folk överallt, men de är såå kul :)
Morgondagen lär innebära minst lika mkt drag o försäljning! Me like!

Nyss kommit innanför dörren, har varit o käkat tacos hos Erica o Andreas :P De var gott och mättande! Vi kollade lite på dobidoo sen cyklade jag hem. Erica skulle sova och jag måste väl också göra de egentlige, men just nu är klockan på tok för lite. Trevligt var de iaf :)

Nu har jag äntligen fått tag i min älskade låt ! När jag hörde den spelade idag slet jag mig från kassan och skyndade ner till datorn för att kika vad den hette. Armin Von Buuren & Dj Shah - Going Wrong , jag gillar den :)

Inget bra är de på tvn heller, suck. Inga på msn, alla är väl ute o festar förstår jag. Jag vill också ! Får se vad morgondagen har att bjuda på. Den som lever får se !!

Aja, idag ska jag inte vara så dryg o skriva ett långt inlägg..

Vi hörs mina älskade :)



Over and out, peace!

25september

Har nästan precis kommit hem från en innebandyträning, skönt o vara i rörelse efter några månaders stopp ;P Går dock inte så himla bra, men än är man juh fortfarande lite ringrostig och de får man juh ta. Man kan juh inte lyckas på en ggr!
Har gjort 2träningar denna vecka o de är så skönt!! Nu gäller de bara att ligga i. Snart blir de att lösa gymkort för att kunna forma kroppen lite, även simning står på schemat.  Nu jävlar blir de åka av!

Jobbet har gått bra idag, var lite stressigt ett tag för de var så sjukt mkt folk. Tror alla nästan glömt bort att lönen kom idag, lunchen blev efter 15.00 och de var full fart vid skoväggen. Spec när vi hade specialpris på Adidas Superstar för våra medlemar och skorna kom inte förren på förmiddagen när dom egentligen skulle ha funnits på plats under gårdagen. Men vi lyckades bra med de med! Vi gör de bra på Intersport!
Har även fått upp så mkt som de går just nu att få upp iaf, känns bra. Nu vill jag bara att Angie ska vara klar med sina modevisningar så vi kan börja lösa platsproblemen och få ut de sista från lagret eftersom de kommer nytt imorrn och på måndag. Bajs centralpåfyllning! Den uppskattas inte alls av mig. Men vad gör man?!

Sitter o lyssnar på nrj ihopp om att låten som jag beundrat så länge ska komma så man får reda på vad den heter, men icke. De är störande och snart ger jag upp för att hoppa ner i min säng o bara njuta av sömn :) Imorrn börjar jag 0900 eftersom de är fredag, o denna ggr ska jag inte blanda ihop dagarna som jag gjorde förra veckan....

Till helgen vill jag gärna hitta på ngt, vill absolut inte sitta här hemma en kväll. För tråkigt! Räcker med att fredagen blir lugn eftersom plikten kallar på lördag. Får se vad som styrs!!

Nej, nu ska jag kika in på bilddagboken o snoka en snabbis innan de blir till att skalla kudden.....

Hörs då!

25september

God morgon!

Idag är det löning, men jag har inte fått någon från Intersport =/ Hur ska jag klara mig denna månad då?? Måste prata med Henke idag och höra om de kanske har en senare utbetalning eller om det är så att jag inte får någon denna månad...

Vaknade av att Erica skickade sms och ville låna dvd, så hon ramla in ngn ggr strax efter halv 8. Nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på Nrj. Väntar på en spec låt, vet inte vad den heter, men bra är den. Nu är de No Air, men den har man juh haft sedan i våras typ..

Om 15min ska jag börja bege mig mot bussen, men de är så kallt ute! Brr .. Fjällräven är redan framme o använd för iår, så kallt är de att cykla till o från bussen varje morgon o kväll..

Världens konstigaste dröm..

- Du är den finaste jag vet, du är den äckligaste i världen .....

HAHA!


Lägenheten.

Slänger in bilder för nyfikna läsare ( Sara Maria Andersson ) .. ;p Saknar dig vännen!!



24september

Nu har de inte blivit mkt bloggande alls senaste veckorna, men jag har inte haft tillgång till internet sedan jag flyttade. Har inte haft tiod riktigt att fixa igång de heller, men nu har jag tagit mig i kragen och fixat det :) Förhoppningsvis ska jag börja uppdatera här somvanligt igen! Så gott jag kan, allt hänger på tiden..

Som jag förklarade i tidigare inlägg så har jag både flyttat och bytt jobb, allt har gått fantastiskt bra och de känns super :D Har bott in mig och kommit någorlunda iordning, visst är de vissa saker som fattas men de är inget jag prioriterar just nu. Känns iaf toppen!

På jobbet är de fullt upp, shiet! Vi låg lite efter ett tag, men nu har vi jobbat ikapp och har allt ute som ska vara ute inför helgen. De känns bra. Sen är de väl inte så mkt till ordning, men de får man fixa vart eftersom.  Känner att jag vill göra så mkt i den butiken, men de går inte pga platsbrist, för lite lokal alltså.. Men får se hur de blir! Kul har jag iaf o det är huvudsaken :) Dagarna går på som bara den och bussresan är mer än skön! Love it!!..

Sofie har precis lämnat mig i ensamheten just nu, vi har kollat på lite idol och Oskyldigt dömda, en annan satt mest vid datorn o var osocial ;P Men de får hon tåla.. hehe ..

Nu ska jag sova innan de blir alltför sent. Dumt o vara trött på jobbet!!

Tjingeling!

17september

OJ! Jag är verkligen ledsen att det gått så himla lång tid sedan jag bloggade sist! Men har inget internet i min lägenhet så har inte kunnat blogga. Hoppas ni förstår!

Nu har jag alltså både flyttat och bytt jobb, två veckor har gått och jag trivs jättebra :) Jobbet fungerar som de ska och de är lika roligt att komma dit varje dag.

Egentligen så orkar jag inte blogga, är hemma i Torsåker på besök och känner mig inte så vidare social.
Blir en träff med Pauo senare, de ska bli kul .

Har även köpt en ny mobil idag . Sony Ericson w350i (tror jag de var). Den är grym o nu har jag äntligen skriva ordentliga sms :) Thats great!!

Ledig dag idag o nu ska jag kolla om de går att fixa internet, men tror de är försent för dagen. Gasch! lite tufft....Vill verkligen ha bredbandet helst igår!!!

Äh, vill bara säga att jag saknar er tjejer! Mer än mest .. Jag tänker på er varje dag och hoppas vi ses snart =)
- LOVE YOU!!