28April

Sitter hemma i soffan under brynästäcket, im loving it! Har filmen "Pojkarna i mitt liv" i bakgrunden, den älskar jag med. Alla borde se den :) Men jag är trött o funderar på att stänga ner o våldgästa sängen. Behöver en ny dag o nya möjligheter. . . .

Idag gjorde jag o Angelica ett ryck på jobbet. Hon gjorde om på dam medans jag städade o dolande en massa. Kändes gött att äta lunch sen :) Efter lunchen blev de ett snabb ryck o sedan blev de lite depp bakom kassan. Men sånt som händer..

Valborg, ah vad händer då? just nu orkar jag inte ens försöka styra ihop ngt, alla verkar juh vara upptagna.. Sändy ska till Årsunda, men kmr inte hem därifrån o då känns de inte så lockande. Men hon är gullig som frågar :) För hon är den ända som gjort det.  aja, dumt o gräva ner sig i massa onödigt man inte kan kontrollera.. Bara bita i det sura äpplet! Behöver en lugn helg så :)

ibland börjar man fundera en massa ...


You can change the world : )

Solade idag efter jobbet, så grymt skönt ! Blir en solning imorrn med .. Underbart o få lite färg, solen gör de bättre men är man en hårt arbetande kvinna så blir de solarium : D

säger som Andy , Hieppa!


27April

Grattis Mini på 16årsdagen!
- Vet att jag sagt det förr, men jag säger det igen .. Fan vad gamla alla blir!

Idag hade jag utvecklingssamtal på jobbet, vet inte om de gick bra eller dåligt. Fick iaf en nytändning o nu är det slita som gäller. Rycka upp sig o ta tag i saker. Fan, kan inte gå o lalla runt hela tiden. Så något positivt förde det med sig iaf :)

Efter jobbet åkte jag ner till Fielden på kalas, inge fika dock :) Jag är duktig ibland .. Mat däremot, mmmm vad gott! Spaghetti o köttfärssås! sitter aldrig fel..

På torsdag är de valborg, vad händer då? Fullspäckat har de varit de senaste 3åren, nu har man inte en ända plan .. gasch! Paniiik ..

Fyfan, måste flytta ifrån Hofors .. Bara massa skit! Man är fan rädd konstant .. Misshandel, rån, knivskärningar, hot osv osv .. Listan kan göras lång! Livsfarligt .. Idioti.. O politikerna undrar varför folk flyttar ifrån stället ! Näe, nu blir de att söka jobb nere i karlstad o styra kosan dit om allt går som jag vill ! Eller sandviken, men helst Karlstad ! Det är käärlek!

Imorrn åker jag nog in till jobbet så jag är där till 9, känns som att de behövs piffas till lite!

Harebraaa o håll tummarna för att man är vid liv efter en promme genom bruket...

26April

Inte bloggat på ett tag nu, finns inte så mkt att säga. . .

igår var de orken, mkt trevligt :)

The botten is nådd, man kommer till en viss gräns sen brister det. Det har det gjort för mig, men jag är påväg tillbaka. Nya tag i veckan!

Imorrn är de utveckligsamtal med Henke, wish me good luck!

På återseende ..

22April

Skyndar mig att säga Grattis till min kära moder som fyller år idag innan klockan passerar midnatt :)

Finns bara ett ord att säga om dagen ; LESS !
Är så sjuukt less just nu .. Finns inga ord för det! Det är så mkt jag vill göra med inte hinner,pressen på mig själv är för stor o målen för långt bort. Hur fan ska jag lyckas med allt jag vill göra o åstakomma?! aja , bara inse att man inte kan vara på två ställen samtidigt .. suck.

Imorrn skulle jag ha gått på modevisning med Angelica, hoppar dock den . Måste samla tankar o bara släppa jobbet för ett tag. Åker ist in till Gävle o umgås med Kreuger o Maria, det är bäst för mig just nu . Känner att jag måste komma bort!
Karlstad hade nog varit jäkligt bra ändå för mig i helgen .. Aja , är huvudet dumt får kroppen lida!
Orken är nog inte så pjåkigt heller ;D Ohhh neeeej!

La mig kl 22.00 o skulle läsa mina 2 SOLO tidningar som kommit idag, ännu har jag inte ens öppnat en av de.
Så nu ska jag slita mig o läsa en stund innan klockan blir alltför mkt , vilket jag ser nu att den redan är. Aja .. får läsa på bussen imorrn då.

Hörs!

21April

Myser hemma i soffan, så skööönt :) Har längtat hem idag från jobbet, haft fullt upp hela dagen . Är stressad men känns som om man inte kommer någon vart. Städar, Städar o åter städar men märker ingen skillnad. Gör inge annat än städar o ändå blir de inte bättre. Vad gör man för fel?! Går o plockar på alla möjliga ställen men när man kollar dit igen är det fullt med grejer.. suck! Aja , lagret är fullt med kläder som måste ut o ag vill inge hellre än få ut det. Går o kikar på de hela tiden, paniiiiiik i kroppen! Men jag får inte till de, vet inte hur vi ska lösa vår platsbrist i butiken . Vi får verkligen inte ut en pinal till.. Fan, bikinisarna är inte ens på plats. De är illa .. Jobba,jobba, jobbba!

På onsdag nästa vecka har jag utvecklingssamtal också, puh! Jag vet juh vad jag kmr få höra, men är jag beredd på de?! Fan, måste börja skärpa till mig, Fast jag har blivit bättre, men än har jag inte hittat min roll :S gasch, ska de vara så jävla svårt?!

Sen blev jag så fruktansvärt irr på en kund idag. Blä! Klockan var 18.07 o han skulle handla lite skor o småsaker, säger att han ska ha Sandvikrabatt på ett par streetskor, neee det är bara på jogging o walking skor som det är rabatt, träningskor dvs. Jaa säger kunden , men visst Hampus ska du ha skorna o spela fotboll i på skolan?! öhm, jaaa svarar grabben , sen ska jag gå i dom också pappa .. Ja men visst , då lär de juh bli ett par walkingskor .. Höhö!
Men draaaa, jag blev så arg att jag inte ens bjussa på ett leende.

Sen har mina tankar hela dagen gått till dig, jag orkar inte mer .. Vill inte tänka på dig mer! Varför ska min tid gå åt till de !? Du är inte värd den , eller det är du egentligen .. Men jag vill inte för jag orkar inte med detta mera. Vill gå vidare ! Du har ditt o jag vill leva mitt liv , med dig .. men aja .. Man kan inte få som man vill jämt. BLÄÄÄÄÄ!

Hejdå!

20April

Mmm, då var det bara 3månader kvar tills jag fyller tant.. Puh! Känner mig verligen gammal o grå .. :(
Men de finns juh folk som har de värre ;P

Idag tog jag en sovmorgon, gillar inte att göra det egentligen. Dagen går så snabbt då! Men upp kom jag vid 10.30, runade ner till tvättstugan o slängde i lite tvätt. Sen hem o städa o plocka lite. Tur man har en damsugare som fungerar felfritt ! inte ... Man skjuter bara runt allt grus o skit, men aja .. Så om ngn vill så får ni gärna införskaffa mig en sopborste, eller varför inte en ny damsugare ? ;D¨

Nu sitter jag bara här hemma, sjukt tråkigt.. Skavsår så de lockar inte att ta en promme även om vädret är hur fint som helst. Men de är kyligt ute, ska sätta mig på ballen ens stund, hoppas på att få lite färg. Men jag äter för lite morötter känner jag , blir juh inge brun nå mera. Bättre när man gick i skolan o hade ett fett salladsbord, då levde man på rivnamorötter o vitlökssås :D mmmmm! o brun som fan vart man när man solade också .. plus i kanten där ;P

Ska träffa Johanna senare också, men som alltid brukar de bli framskjutet .. Hoppas de blir av idag iaf :D

Näe, duschen nu kanske .. så man får lite styrsel i huvvet, puh vad jag hatar elektriskt hår! Bläääääää... o fy vad jag hatar att gå ofixad ! värsta jag vet .. mot duschen !


Godnatt min skatt ;)

19April

Puh , seg dag  :) Men hade iaf trevligt igår.. Fick svänga mina lurviga o då är jag nöjd !

Har inte så mkt att dela med mig utav idag , do no why.. Nu känns de bara väldigt tråkigt..

Middag i fielden iaf, mumms! Shiet vad jag käkade... imorrn skulle jag ha träffat sändy men hon ska jobba, suck! Vad ska man sysselsätta sig med dåra? Förslag tas gärna emot, har tvättid mellan 10-13 iaf .. Händer de ngt iaf. Blir en promme också...

PÅ lördag :D Jihooo!





Mkt trevligt igår faktiskt :) Thanks mate´s!

18April

Nyss hemkommen från jobbet. Har gått ganska snabbt idag ändå, annars brukar lördagar vara ganska sega!
Sitter i sängen o försöker tagga lite till kvällen, kan juh säga att det går sådär. Är inte sugen på ferre idag, tro de eller ej!, så jag ska vara lugn. :) In o säga hej samt kolla in lägenheten, sen funderar jag faktiskt på att åka tillbaka till hofors. Johanna mfl ska festa här hemma o de lockar ännu mera just nu .. Men de hinner ändras till man kommer in o träffar allt folk . Lelle o Jenny ska vara med ikväll också :) För de tycker jag är kul!

Vet inte vad man ska ha på sig för kläder bara , inte för att jag har någon megagarderob att gå igenom o varka o välja precis..Blir väl samma gamla trasor som tidigare.. Vi får se helt enkelt!

Åhhh, jag har hittat min baby nu . Samsung touchwiz :) Svart ska den vara .. På måndag ska jag og åka i till valbo o köpa den o teckna ett nytt abonnemang . Tele2 snackis o ett smstillägg ! Tackarr! Det är status på den mobilen ...

Näeh, undra om man ska bege sig i i duschen .. Gjorde mig faktiskt ren i morse, men det är juh så skönt med nytvättat hår. De värsta jag vet är att duscha utan att blöta håret :P Men kanske ska powernappa en sväng ist .. AJa .

Måste sluta skriva så mkt , tappar läsare ..

Ha en toppen lördag gött folk :D

17April

Det är är andra blir äldre o fyller år man märker hur gammal man blir själv.. Hua! Men iaf, grattis Erica på 22årsdagen :D

Idag har jag jobbat, men det är juh inge ovanligt när man står i butik. everyday! Efter stängning så åkte jag raka vägen hem för att byta om lite o gå på kalas, trodde jag! Var inte en människa där, ah förutom erica o andreas som låg däckad i soffan. Bara att joina o vänta in hungern så man kunda smacka i sig sin kycklingsallad mamie hade köpt till mig :D Gott! O lite godis på det. Blev inge fika, sorry jöns. Men jag tar de en annan dag om inte hennes kära vänner äter upp allt imorrn. Risken finns juh, men den risken tar jag :) Bara postivit för mig de ju!

Appropå, idag när jag satt o åt lunch kom Ellen (Henkes dotter) in o skulle handla godis, allt var slut o då började vi en liten konversation. att tillägga är kanske att Ellen är typ 8år.

Emelie: Haha, godiset är slut!
Ellen: Jaaa, jag veet de . Jag skulle handla igår också.
Emelie: Ja, du vet vi äter så mkt godis här så du får vara snabb.
Ellen: Ja, det syns.
Emelie: Hur då syns?
Ellen: öhm ... (Kolla ner i backen)
Emelie: Menar du att de syns på oss eller i kartongen ?
Ellen tittar genenant ner i backen... O världens blick på mig ..

Emelie: Nej, men ellen jag käkar bara massa frukt jag . så mig kan vi inte skylla på!
Ellen: Näää, det gör du inte alls..
Emelie: Tycker du jag ser ut som en sådan som äter mkt godis ?
Ellen: mnjaaaa ! o sen världens blick för att sedan rusa iväg...

Den tackar vi för iaf! haha .. Goa ungarna är i dagens samhälle ;D

Imorrn är det jobb o sedan inflyttningsfest, tackade nej först men Angie blev juh såååå ledsen och eftersom jag inte gillar att göra mina vänner besvikna så ska jag gå dit med mitt absolut bästa partyhumör o ha superkul med dom :) WoopWooop!

Fick mina efterlängtade skor idag från Nike, skitsnygga .. Men ser ut som krokodilfötter på mig! Däävulsktlånga.. Så nu vet jag inte hur jag ska göra med dom.. Lägger ut bild senare :) Orkar inte krångla nu ..

Näeh, nu ska jag lyssna lite på Itchy Daze .. Dom blir bättre o bättre måste jag erkänna :) Goodbye är helt klart bäst!
Kanske man ska be om en spelning på min 20årsfest? Vore de inte liiiiiiite cool ?!

Pussokräääm!



15April

Mätt o belåten, den känslan är nästan alltid lika skön :) Så stolt över mig själv efter varje ggr jag gjort nå så nyttigt som mat o matlådor ! hehe ... Blir inte spec ofta om man säger så. Ikvälls blev de iaf Sys förslag, korvstroganoff o ris . Mumms . Igår däremot gjorde jag en mkt god kräft/fetaost o tonfisksallad . Guuud så gott! Vitlöksciabatta till de. Det ni! ;)

Vet inte vad jag ska dela med mig utav idag .. 26besökare har jag haft idag, börjar fundera om mitt liv är så himla intressant eller om alla bara är väldigt yfikna . För mig är de en blandning när jag läser andras bloggar. Hålla sig uppdaterad på något vis. :P

Måste juh visa min sjuktsnygga tröja jag fick igår utav Angelicas mamma :) Den sitter som ett smäck o jag sover grymt gott om kvällarna med denna. Tackar!!


Ah men är den inte snygg så säg??




I guess you forgot about the times that we shared
When I would run my fingers through your hair
Late nights, just holding you in my arms
I don't know how I could do you so wrong

I really wanna show you I really need to hold you
I really wanna know you like no one else could know you
You're number one, always in my heart
And now I can't believe that our love is torn apart


Our first day, it seemed so magical
I remember all the time that I had with you
Remember when you first came to my house?
You looked like an angel wearing that blouse

We hit it off, I knew it was real
But now I can't take all the pain that I feel
Reach in your heart, I know I'm still there
I don't wanna hear that you no longer care

Remember the times? Remember when we kissed?
I didn't think you would ever do me like this
I didn't think you'd wanna see me depressed
I thought you'd be there for me, this I confess

You said you were my best friend, was that a lie?
Now I'm nothing to you, you're with another girl
I tried, I tried, I tried, and I'm trying
Now on the inside it feels like I'm dying





Remember the song baby ?! It was ours ..

14April

Precis lagt mig tillrätta  i sängen, datorn fick bli mitt sällskap :) Alltid lika trevligt . Mkt skönt iaf, känns som om de var längesedan jag la mig sågär tidigt . Men efter helgens 4dagars kan de behövas!

Det har varit en galen helg, rent ut sagt ganska sjuk. Men ändå så fruktansvärt roligt! :) Jag känner inte av åldern alls måste jag erkänna. Fan, känner mig pånyttfödd faktiskt! Trodde jag skulle må skit, men idag har jag mått bättre än tidigare veckor. Vet inte vad de beror på? Trött är man juh absolut, men inge mer. ,

Tordag blev de somsagt folkan, de var juh trevligt kul o massa blandade känslor. En sak är säker iaf, min kärlek för dig kommer aldrig försvinna..

Fredag ropade gästis efter mig, men först en påskmiddag hos mormor o morfar :) Mkt trevligt! På gästis var de lite oväntade personer, men i de stora hela hade jag mkt trevligt!

Lördag, jobb! Lite segt att komma upp, men väl uppe gick de kanon! Jobbade till 15 sen var de bara hem att svira om för påskmiddag med kära familjen :) sen utgång på Hangloos i gävle med tess o sändy! Mkt trevligt.

Söndag vaknade jag vid 11.20 , skulle åka till farmor o lumsheden 11.50. Bara att runa ner till duschen, sminka sig o åka de :P Bjöds på mkt god mat o jag åt så jag nästan storknade . Mumms! Sen åkte vi hem till Erica o Andreas, grillade lite för att senare bjuda över Madde o Tomas, grymt roligt! haha .. Vad vi skrattade! Låt oss säga att Tomas är lite speciell ;P höhö!  Drack lite gott även denna kväll, men stannade hemma från Lobby. Dock hade vi mkt mys!

Ah, de var min helg det..

Somvanligt har massa tankar passerat mitt huvud, men ska låta er slippa dom. Samma dravel som tidigare!
Men ah, jag kommer alltid att ha en kärlek till dig!


11April

Ah, eftersom Tess är den största anledningen till att man går ut idag så lär man juh gratta henne :) Hon fyller tant ! Grattis på dig! Ringer när jag behöver hjälp .. Höhö!

SItter hemma hos Sändy nu .. Första glaset vin är nere, det kirrar gött kan jag lova .. 3dje dagen gillt idag :) Hoppas på en kanon kväll. Blir gävle för första ggr, det behövs mkt att förtäras för att klara av bussresan. Tror dock de blir mkt folk så de ska väl inte bli nå problem =) Kul kväll iaf ..

Igår var de Gästis i BBB, det var trevligt. Åkte ner till Westrins på lite förkepa, sedan 18st i Dahlis buss, kan påpeka att de var liiite trångt, men med lite allsång går allt bra :) haha .. Det var juh inte så mkt folk på gästis, men dansa gjorde man o träffade på mkt trevligt folk . Alltid uppskattat !

Vilket underbart väder vi haft idag då, sommar :) SYnd att man inte fått ta vara på det .. Alla är jättebruna, o så jag som är vit då. Men ngn måste juh jobba också ;P Vi på jobbet är albinos tsm ... Men nu är de varmt, hettar om öronen .. Måste ta luft!

Hörs då allihooopa!


10April - Glad Påsk!

Jaa, jag börjar detta inlägg med att önska er alla en riktigt Glad Påsk :)
-Säger man Önska egentligen??

Gårdagen, säger bara oj oj oj ! Kom till folkan vid 00.00 o de var sån sjuuuuk kö. 40 min tog de innan vi kom in, o folk snackade om att de var lite folk som skulle ut . Pöh säger jag ! Nykter blev man juh påvägen in  typ , men ändå så röjjde vi dansgolvet o sen var de slut. Hann liksom inte med så mkt mer. Men trevligt o roligt så länge de varade iaf :) Ohjaa!
Mkt trevlig start på påsken om jag får säga det själv.


Nu sitter jag hemma, känns knappt att man var ut igår . Vaknade vi 7imorse o var dyngpigg! Kunde verkligen inte somna om , då börjar man messa runt lite o sen blev de samtal men Sändy i en timme . Somnade senare på soffan en stund o de var mkt skönt. Tvättar gör jag också dagen till ära :) Det ni!

Om en timme kommer mamie o hämtar upp mig o då styrs kosan mot fielden o mormis för massa påskmat :) Gud så jag längtar .. Hoppade frullen så jag ska kunna äta mera ! oohh , taggad som få! Yes iam  .. Jag menar, lite mat sitter juh aldrig fel ;D höhö!

Jag önskar jag kunde glömma dig, gå vidare o sluta hoppas! Men jag kan inte , nånting inom mig säger att de kommer bli bra. Det behöver inte betyda att de blir vi , men jag vill så otroligt mkt att de ska sluta så. Varje ggr jag tänker på dig blir jag alldeles varm i kroppen. Fan, jag kunde vara mig själv med dig. Du är den ända jag kunnat vara det med. 
aja, som man säger i israel, Shit happens!


9April

Jag älskar iaf Elisabeth Sandra Hillberg av hela mitt hjärta! Gud vad ag vill vara till hjälp, o jag hoppas jag är det. Men ibland så vet men inte. Styrka är det som krävs. Har jag den styrka som de andra behöver? Alla vill att vi ska ha styrka, hålla humäret uppe . Jag älskar hillberg! Jag älskar Sandra Hillberg! Min älskade vän , min bästa komis, min älskling! Henner åsikt är " Håll humöret uppe"  , o de är de jag älskar henne för. HOn gör  så hinöla mkt .. Jag älskar henne! Min Elisabeth sandra Hillberg





Älskar henne av hela mittt hjärta ! <3

8April

Imorrn är det påsk :) det innebär skärtorsdag o folkan, som jag är pepp trots att de mesta inför kvällen känns väldigt oplanerat . Aja , men huvudsaken de blir fest är jag mer än nöjd ! :)

Jobbet idag har gått lite segt ändå, men ah . Städat o doolat lite, kan behövas i vår butik om man säger så. Allt är så himla halvdant, man börjar på en grej sen kmr de ngt emellan o då påbörjar man ngt annat o glömmer de tidigare man börjat med .. Puh! haha ..

Har käkat tacos idag, bara för att fira helgen :) Woop Woop!

Idag på ica, klump i magen o stötte på dig. Reagerade starkare än jag trodde, men ändå la det sig ganska snabbt! puh .. Vet inte alls ja ..

Längtar till duschen imorrn bitti, om man nu lyckas komma uppi tid .. Har sovit över varje dag nu , eller ah sovit över kan man väl inte kalla de heller . Men snoozat o gått upp precis så jag hunnit med bussen iaf :) Gött ! Sen sover man hela vägen in till jobbet, o hela vägen hem. Då är man fit for fight för lite tv o dator sen :) Höhö!

Näe, man kanske ska kasta in handduken o slänga sig i sängen :) Man måste juh vara pigg imorrn om man ska orka parta .. Gött o vara ledig på fredag iaf :) Sen jobb lördag o ledig söndag-måndag :D Jag gillert ! Fast mitt konto gör inte de .. Aja, påskmiddag på Ängsvägen på lördag o i lumsheden på söndag :) Sen utgång igen!

Jaha, grattis då FBK o älskade värmland ! Lär bli satans röjj på Arena ikväll .. Nu vet jag en som är nöjd, de är Mickey .. Höh!


GLAD PÅSK gott folk =)


7April

Tankarna spinner i mitt huvud sedan helgen .. Mkt händelserik inom många områden ! Nu är man förvirrad igen, mer än vanligt. För stunden var de roligt, men nu när de satt sina spår är de inte lika kul längre. Det ända jag tänkt på de senaste veckorna, månaderna, åren är du . När ska de försvinna? Förstår inte hur man kan ha så starka känslor för någon man inte haft ngt tillsammans med på över 2år, 3 till sommaren. Vi har inte ens träffats ! sjukt egentligen, men så är det . Somsagt så hoppas jag fortfarande, jag lever på hoppet ..

Men helgen var mkt rolig, fredagen var grym :) haha! Lördagen spenderades inne i Gävle med Sändy, otroligt väder :) Men jag var trött så orkade inte handla ngt, åt mat gjorde vi iaf . Sen åkte vi hem o dolade lite.. Sen korkade man upp ! Vi hade våra djuupa samtal o sen begav det sig mot Depå. De var lite mer folk än fredagen, men ändå var de roligare dagen innan .. =)

Jag är galet trött, men jag får skylla mig själv när jag släpper lös så mkt på helgerna :) hah! men de är det värt.. Gäller att passa på medans man kan . Men de får inte gå överstyr! 

Nu taggar man till torsdag o folkan, hoppas de blir kul :) Synd att man jobbar hela dagen, förstår inte varför vi måste ha öppet ända till 1800 .. Men säkert många som ska handla då! De visar sig .

Näe, nu ska jag glutta vidare .. Hörs då folkeet!


I väntan på den rätte ..


I'm the one who wants to be with you
Deep inside, I hope you feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you

Build up your confidence
So you can be on top for once
Wake up, Who cares about
Little boys that talk too much
I've seen it all go down
Your game of love was all rained out
So come on baby, come on over
Let me be the one to hold you

Why be alone
When we can be together, baby
You can make my life worthwhile
I can make you start to smile

Just to be the next to be with you

FEEST!




Det är du o jag mot världen :)

4April

Underara väder :) Blir Gävle nu med Sändra, ska kika på en skinnjacka .. Känns som om de är ett måste just nu!

Gårdagen var mer än lyckad.. Åkte ner till Jansson o "Kolla" hockey med Johanna. Mkt trevligt :) Blev några glas vin o ngn cider, sen åkte vi vidare till depå. Inge vidare drag, men ack så roligt. Träffade på Ericas Emma o Marie, inte väntat ! Vi röjjde iaf dansgolvet. Träffade lite annat folk också. Jätteroligt! Supertaggad på en till depåkväll faktiskt, men vi får se vart vi styr kosan ikväll. Om de äns blir ngt !

Fick ett efterlängtat sms , shieeet! Hade verkligen inte väntat mig ett sms från dig , men du gjorde min dag iaf kan jag säga. Ohhh ! Vad händer härnäst? Känns som om inget kan gå fel idag.

Nu ska jag dricka lite vatten o ta en alvedon så jag orkar med dagen :P

pepppepp, wooopwoop!

2April

Kom nyss hem från jobbet, ligger i sängen nu .. Sjuuukt trött ! Men modevisningen gick bra o de var mkt roligt, jävlar vad snygga Tommysarna var i alla kläder . Men allt klär juh en skönhet ;) Isabel o Maria var också galet snygga. Blomma fick man på köpet också, jag som typ aldrig fått en riktig blomma ngn gång =P

Imorrn är de jobb igen ,9-18 .. men funderar på att ta en lliten sleep over, eller om man ska vara så duktig o åka in till 9. De visar sig hur pigg man är. IMorse var jag döööd iaf o kom inte upp förrens 8.15 o missa bussen. Men de gjorde juh inget ! :)

Helg o ledig, återstår att se vad som händer o dyker upp. Kan bli lungt, kan bli röjj ! Den som lever får se..
Skärtorsdag snart o då nalkas de folkan igen, wooop wooop!

Neeeh, nu är jag för hungrig för detta .. måste somna så jag får käka frulle snart :)

Ha de suuuuper!



Är inte vi schnygga så säääg?!

1April

Mmm, april april din dumma sill ! Den har man inte fått höra en ända ggr idag, o inte sagt heller.. Gud så tråkig människa jag är!

Idag på jobbet har de gått riktigt smärtfritt, jag gillar när Henke är uppe o jobbar i butiken och styr upp en massa så det händer lite. Har jobbat på bra o de har varit roligt :) Sålt en massa saker, fattar inte varför jag inte gör det oftare? Kul med uppskattning också. Inte varje dag man får det ! Bara att suga in o svälja antar jag ..

Alltså jag vet inte vad det är jag gör fel, men det känns som att allt går åt helvete.. Varför kan inte allt bara få kännas bra för en ggr skull. Kan man ta nå piller som gör att man slutar tänka en massa o bara låta allt vara. Sluta lägga energi på onödiga ting.  Det ända jag tänker på nu är " vad har jag gjort för fel" .. Varför blir de alltid såhär, det lär vara mig det är fel på annars borde de juh gå bra någongång tycker man . Men men , jag är van så nu är de väl bara att gå vidare.
Im dead!

Imorrn efter jobbet är det Lioness modevisning så jag o Angelica ska jobba ända till 2200 .. Men de ska bli kul, slippa komma hem o tänka en massa.. Blir bjuden på mat o får betalt, jag gillar när de är så :) Gratis är gott ! Får se när man kommer hem dock. Sen är de fredag, o efter fredag är jag ledig :) Nice!

Veckorna går så snabbt, hua .. Men skönt de med, om man inte visste att varje dag som går är man en dag närmare pension !  Det skrämmer mig .....

Sleeepy time nu , men ett sms vore juh trevligt .. En liten förklaring, eller ja svar på min förklaring iaf ! Sen om den blir trevlig eller inte är juh en annan femma .. suck! Blåögda flicka ..

En sak som var mkt trevligt idag iaf var att jag av en ren slump träffade på Pontus när jag gick från jobbet :D Mkt roligt! Jävlar i min låda var förvånad jag blev att se han där utanför .. Pratade lite o så :) Gasch, jag saknar skolan! Sen när jag satt på bussen hem hade jag en bra magkänsla hela vägen, de var trevligt ! Tänk vad mkt något så lite kan göra !


Hörs en annan dag ..