31 December - Gott nytt år !

Eftersom det trots allt är sista dagen på 2009 så tänkte jag att jag skulle ta mig friheten och skriva några rader :) Iväntan på att åka ner till familjen i Torsåker o mysa lite med dem innan jag far vidare o gör Gefle stad osäker med mina brudar, Sändra, Majsan o Alexia :P Välkommen nykomling! Vi ska fira in det nya året tillsammans, det sägs starten är det viktigaste därför ska vi ha sjukt roligt ikväll så kommer 2010 bli ett kanon år !

2009 har inneburit mycket jobb o fest, det vet ni som följer min blogg :) Det är de som händer ! Och genom detta har jag träffat grymt mycket nytt roligt folk. Vissa som kommit att betyda mer än andra. Kan inte säga om det varit ett bra eller dåligt år, allt har flytit på och visst har man haft upp o nergångar, men det kommer man aldrig komma ifrån.
Itakt med tiden blir man även äldre, men det är inget jag lägger stor tygnd på. Jag lever varje dag o just nu är jag ganska nöjd med hur allt ser ut. Givetvis kan det bli bättre, men jag klagar inte.
Det var 2009 som älskade Nelly kom till världen, en dag jag aldrig kommer att glömma ! Det käns lite som att det är henne man lever för på någotvis, känslan är otrolig. Att en sån liten människa kan påverka ens liv så himla mycket. Vågar knappt tänka mig hur det kommer bli när man själv får barn, hur starkt kommer man då känna? Det var även detta år jag styrde kosan o hade resan i mitt liv, ayia napa ! Oförglömlig. .

Nu har jag gått hem från min tjänst på Intran också, jag har inte riktigt fattat att jag är arbetslös . Ska jobba nästa vecka också, sen får man känna på livet lite. Jag tror o hoppas att inom en snar framtid har jag ett jobb igen. Man måste våga hoppas o tro :) Det har varit en grymt rolig tid på Intran, men den är inte slut ännu. Verkligen inte !

Min resa har precis börjat, o att den gör det med start på ett nytt år ser jag som positivt. Jag har alla möjligheter i världen att göra precis vad jag vill, jag måste bara komma på vad det är jag vill göra :)

Hoppas ni får en kanonkväll o ett gott nytt år älskade vänner !






Kram på er :)

22December

Long time since last time, again!

Ska sluta ursäkta mig för den dåliga uppdateringen eftersom den inte blir bättre, men snart står man utan jobb då kanske det finns tid o ork att lägga ner lite här. Vem vet ?!

Vet inte vad som hänt sedan sist mer än att jag jobbar nästintill dygnet runt, okej nu överdrev jag. Det finns dom som har det värre än vi , men såhär före jul är det sjuktmycket jobb, extraöppet hit och dit. Men det är kul :)
Tro det eller ej !

Imorse hade vi julfrukost på jobbet innan öppning, mysigt o roligt :) Som alltid med mina kära intersportare ! Vet inte hur jag kommer klara av att leva en vardag utan dom ;P haha! Så mycket som man skrattar tillsammans med dess eldsjälar är helt ofattbart, älskar varje sekund. . Nästan! Sen att dom skrattar åt mig o inte med mig är väl något jag får bjuda på, sålänge jag har kul också ;)

Jobbar imorgon o på självaste julafton, annandagen o tre dagar in på nästa vecka sen går jag hem ! =/ Men ska få massa tider i Januari också, så det känns mycket bra bra mycket bra :) Sen blir de hårdkörning med körkort!

Är klar med julklapparna till familjen nu också, känns skönt :D Nu är de bara gott till mig själv som ska inhandlas imorgon kvar. Försöker, helt utan resultat också, hitta en klänning att ha på juldagen då de vankas utgång. Men storryggad som man är finns de helt enkelt inte någon butik i sandviken som har en som passar min feta mage o breda rygg. Aja, får rota i garderoben =/ suck!

Julafton spenderas först på jobbet o sedan hemma på Ängsvägen, ska bli mysigt o bara vara med familjen :) Senare kommer släkt på lite fika. Julfirade är inte min starka sida, men iår när vi fått ett tillskott kanske man uppskattar det mer . Det visar sig :)

En bild säger mer än tusen ord, så varsegod ;



You are my sunshine, my only sunshine, you make me happy !<3

10 December

Ok, sorry igen! Jag är verkligen kass på att uppdatera, men det har varit väldigt mycket jobb o lite ork till annat just nu. Ganska skönt faktikst ! :)

Clubdag i tisdag, de var helt galet ! Men de gick fruktansvärt bra o vi jobbade grymt tillsammans, starkt team! Vi klarade vårt mål, o det kändes underbart. . :) Sjukt kul!
Annars är de lugnt på jobbet, några kunder hit o dit. Jag förstår inte. Hoppas julshoppingen kommer igång snart så man får lite att syssla med. Just nu lallar man bara runt o städar lite samt flummar. Inte så kul !

Näe, jag vet inte vad jag ska skriva?

Har åkt på världens förkylning, sjut mig vad jobbigt det är. Rinner både från nära o ögon hela tiden. Gått på alvedon hela dagen, hoppas på en förbättrning till imorrn. Vore ju underbart eftersom jag är ledig i helgen o vill gärna inte ligga sjuk. Bläää!

Godnatt !

Vill känna känslan, känslan som är så obeskrivligt underbar. Känslan som man inte kan sätta fingret på vad det är och vad den betyder. Känslan som får en att sväva på moln, känslan som får en att må bra trots världens motgångar. Den är nära, men ändå så långt bort. Men på något vis gillar jag det.


5December

Vill först o främst passa på att tacka alla som gjorde det möjligt för Kalle att stå i finalen :) Ingen är nog lyckligare än jag! Tack . .

Nu står jag på jobbet, ensam . . Ganska läskigt, men snart kommer ligan igen o då ska vi ha lite mys innan vi beger oss till Gefle o Intran. Där bjuds det på bartender, wiispel och massa trevliga arbetskamrater :) Kommer bli en bra kväll! Käk på Brända sen o efter de vet jag inte vart kosan styr, goya eller heart ! Yeah, behöver jag säga att jag är liiite taggad? Bullzeye ! Sen om vi ska vara lite sentimentala så är de faktiskt min sista riktiga fest med intran-gänget, så nu ska de slås på stort.

Har varit lugnt annars på jobbet :D Men tycker julruschen kan komma igång nu, faktiskt . . Komsi komsi!

Var in till valbo häromdagen o köpte julklappar, dock bara till mig själv :P men de tyckte jag att jag var värd !

Åh, nu tycker jag mina bästa arbetskamrater kan komma nångång !!

Pussokram!

4 December











Don´t promise me forever, just love me day by day, noone knows the furture, we´re youg but it´s ok


3 December

Jag vet, jag är inte den mest aktiva på bloggen just nu. Men har faktiskt haft ganska mycket jobb o annat för mig. Idag har jag iaf min lediga dag, grymt skönt. Men man känner att kroppen inte är van att jobba över och 1veckas jobb utan vila :P men de har gått fruktansvärt bra, mycket bättre än förväntat o de är ju väldigt positivt :)

Inventeringarna är över, o vi ligger jättebra till :) Hur bra är inte de !? Känns underbart !

Idag hade jag tänkt att ta mig in till valbo för lite shopping, men känns inte lika roligt att göra valbo ensam. Men ah, tar nog 13.15 bussen till sandviken o sen vidare in till valbo ändå, sen tillbaka till viken o möter upp mamie o papie för rusta o dollarstore :) Måste inhandla en julgran , en vit en ska jag ha :) Gud så vackert! Sen när jag kommer hem måste jag städa, eller om jag tar för mig o gör de nu, fatta skönt o ha de gjort ?! Ah så får de bli :)

Måste träffa älskade lilla Nelson också, nu har gofisen fått en tand :) Hon börjar bli stor nu! gah. .

Helgen spenderades i Intersports tecken, men även lite alkoholintag :) Mkt trevligt. Julmiddag med tejerna på lördagen o sedan blev de Barbados o Lobby med Percy, hur kul som helst ! Den tjejen vet vilka knappar man ska trycka på när man ska ha roligt :P haha . Söndagen var jobb, o jag kan lova utan o ens överdriva att jag aldrig har varit så trött i hela mitt 20åriga liv. Puuh vilken jobbig dag :p Men jag tog mig genom den med bravur o deckade hemma 2100 o sov hela natten :) Underbart!

På lördag är det personalfest som gäller, med alla intran butiker :) Kan inte bli annat än superkul! Wiiie. .

Näe, nu ropar golvmoppen . .

I´ll stand by you!