22Juli

Sitter man här igen .. Har precis skrivit en inköpslista för morgondagen, har säkert glömt minst hälften! Men men . Då har jag fredagen o lite av lördagen på mig att kompensera det :) Känns gött ! Det som känns lite mindre gött är att för att nu få min lokal är att en person som minst är 25år ska skriva på som ansvarig. Mamma o Pappa är skeptiska , o mamma har sagt ifrån. Det är så mkt skit som händer nu, folk som kommer oinbjudna o förstör. Hoppas jag slipper det ! Vi får se hur jag löser hela historien. Men de brukar alltid lösas !
Men jag förstår resonemanget kring det hela, men jag är 20år , räknas det inte som vuxen? Det hade varit det bästa , om jag fått stått som ansvarig själv. Trodde det först, men nejdå. Krångelkrångel, alltid är det något.

Somsagt, imorrn ska jag o mamma in till sandviken o handla allt att förtära. Känner snålheten dra över mig ;) Men ah , de ska nog bli bra tillslut. Alkoholen till bålen är införskaffad iaf :) Viktigast ! Men blev lite besviken idag när jag inte fick visa leg på systemet.. men aja! Sånt är livet. Blir fler ggr :P

Kände mig så less idag på allt härhemma, så började möblera osv i vardagsrummet. När allt är klart o de känns bra, räcker inte tvsladden till antenn uttaget ! SUCK! blev ännu mera less o nästan började gråta.. Bara att ställa tillbaka allt på sin ursprungliga plats . . Gaaaah!

Snart är det fredagsmyyys!

21Juli

Ah, då har denna dag bara flygit förbi också . Stressen börjar komma, det är mkt nu !
Festen ska planeras in i minsta detalj, eller ah typ iaf . . Men jag börjar komma igång, inhandling o lite mer som ska göras. Sen kan jag inte göra mer förrens på lördag. Imorrn ska jag gå första rundan på systemet iaf, hoppas de går bra! haha . . Blir flera vändor dit under veckan, kan inte ta med allt på bussen hem . Dessa ggr önskar man att ett körkort låg i plånkan. men men ! De kommer väl de också. .

Nu har jag äntligen tagit fingret ur o färgat håret, helt solo även :) Har inte kollat i spegeln ännu, men snart ska jag platta håret o hoppa i sängen.  Hoppas jag slipper lägga i mer färg ! Skönt o ha ett moment avklarat. 
Har även solat , både igår o idag , hur underbart som helst ! Bruuuuun . . Eller ah , röd iaf. ;) Blir en ggr till innan festen.

På torsdag är jag ledig , då ska jag o mamma handla inför festen. Måste även försöka hitta nå kläder att ha på mig :) Vill inte ha ngt som jag haft förut. Får se vad man hittar på!  Beror lite på vart vi handlar också. . Helt galet att de är på lördag. Här har jag gått o "planerat" i över ett halvår, o nu är dagen kommern . Sjuuukt ! Mina underbara vänner kommer hit , samt vännerna härifrån :) Ska bli så kul o få visa upp alla för varandra . Nu kommer de flesta få ett ansikte på alla, o de kommer underlätta så mkt för oss när vi pratar om allt senare =)

Näe, nu ska jag sova . . Blev alldeles för sent igår!

Ses snart gott folk!

20Juli

Dagen är kommen , min 20års dag :) Äntligen får jag gå på systemet själv ! haha . .
Helt galet egentligen, man har väntat på denna dagen hur länge som helst. O nu är den här, o ingen skillnad =P Men så är de juh med alla födelsedagar. . .Nu är jag iaf ingen tonåring mera, o de känns faktiskt ganska bra om jag ska vara ärlig :D

Igår så blev jag mäkta överraskad !
Vid 17.00 hade jag gått order om att vara någorlunda finklädd och klar för att åka iväg. Klockan 16.55 ringer Erica o berättar att Nelly bajsat ner sig o Andreas hade behövt hjälpa någon att sätta upp en tv i en lokal, hon vill då att jag kommer över till dom ist för att dom skulle hämta upp mig. Bara att dra på sig jacka o traska i regnet de. Kommer hem till erica o dom möter mig i dörren , Nelly var så galet söt :) Hon säger att jag ska ta med mig Nelly o gå upp för att hämta Andreas. Blir lite nervös o skeptiskt, något som inte stämmer :P Går upp för trappen o kollar i taket, massa girlanger o dukat långbord. Går några steg till o där står mamma o pappa "Suprise" säger dom o kollar åt andra sidan, då står hela tjocka släkten ihoptryckta ! haha .. Så sjunger dom för mig ! :D Hur trevligt o mysigt som helst ! Tack allesammans :)

Har jobbat hela dagen, så det har varit en vanlig dag :) Inge krimskrams , ganska skönt ändå ! Tack för alla gratulationer både genom sms o på facebook ! Det värmer att så många engagerar sig .
Har stått o fixat lite med festen mellan kunderna, nu har jag lite planer osv . Nu ska de bara inhandlas lite o sen är det klart. Tror jag !? .. Aja , de visar sig . Alltid har man väl glömt något! :P

Näe, nu orkar jag inte skriva mer. Ska fixa lite mera inför festen ! :) Hoppas ni är taggade gottfolk!
- Ses snart!


19Juli

Haft en otroligt myisg helg trots allt :) Trodde jag inte när jag satt här i fredags . Men Sofie kom förbi o berättade lite om sin vistelse på Hultsfred, sen åkte vi till hennes nya lägenhet! Åh så fin . . Jag vill också flytta . .
På lördagen blev de jobb, mkt lugnt ! Tiden gick ändå ganska snabbt . . Sen hem för att möta upp Pernilla, Maya o Sofie på ica, vi skulle handla lite inför kvällen. Blev hemmagjord pizza, mys, prat o trevligheter hemma hos Barbro (sofies faster) på altanen med massa hundar. Hur trevligt som helst ! Måste göras om .. :) Sov kvar där o gick väl o la oss 0300 sen upp i morse kl 09.30 för en promme med samma gäng ! Gick upp till edsken o vände. . Lite trött är man nu trots allt ! haha ... . .

Nu har jag precis kommit innanför dörrarna, ska väl börja göra mig ordning. Erica ringde igår o sa att jag skulle göra mig klar till efter 17.00 med finkläder o lite smink . Undra nu vad min familj kommit på för suprise såhär dagen före min 20årsdag =P Spännande ! Jag tror de blir käk någonstans :) Det visar sig! Men lite nervig är man allt, man vet aldrig vad som kan hända när min familj är i farten . .

På lördag är de fest också, ska bli kul :) Blir till att planera o göra klart ALLT i veckan ! Är juh lite som ska göras om man säger så. Hoppas alla som sagt att dom ska komma, kommer . Vore juh lite synd annars ! Åh, mina favoriter kommer o jag är så glad att jag äntligen får träffa alla igen o att dom kommer för min skull :D yeeeees !

På onsdag är de falun som gäller, John Lindberg trio spelar på torget o jag o Ida ska in o shejka våra lurviga till världens bästa band ;) Får se om de blir lite gott o dricka eller om man spar sig till helgen. =P Borde fixa en klipptid på torsdag då jag är ledig o färga håret också .. Några solningar ska hinnas med också! Ser ut som ett jävla helvete, o de vill jag inte göra på lördag :) Pepp pepp!

Näe, nu ska jag testa lite kläder till kvällen . . Berättar mer senare! Kameran blir med dagen till ära också ;P




17Juli

Klockan är 21.30 o det är fredag , somvanligt känner jag mig otroligt rastlös när de vankas helg o jag sitter hemma. Ska jobba imorrn så vill inte bege mig på nå större äventyr. Men Edsken vore jätteroligt, spec när de varit så fint väder. Har aldrig varit dit upp kvällstid heller. Men men .. Jägarna på svt1 är helt ok de med ;)

Idag har det gått snabbt på jobbet, nu är de Lelles tur att gå på semester . . Puh ! Nu är alla på semester , utom ja .. 3veckor kvar . Wosh! Men men , spar de bästa till sist ! =P

När jag kom hem från jobbet tog jag mig an de berg till disk jag hade, fy17 vad jag spar på mig innan jag diskar. Måste bli ändring. Blir så fint i köket bara man får bort högen! Städade lite också, men är inte klar. Råka hamna här o framför tv ist. Men nästa projekt är utan tvekan sovrummet, där var de länge sedan jag gjorde något. Byta laka o damma kan verkligen behövas .

Sen till nå oväsentligt . . Vem ska ge mig frulle på sängen på måndag när jag firar min 20:e födelsedag? Det har jag gått o tänkt på hela dagen . Har alltid fått det, nu får man vakna upp ensam o käka två törra mackor för att sedan bege sig in till jobbet. suck! Tur jag har festen på lördag iaf . . =) Men födelsedag i sig är något speciellt, men inte nu . . Aja, de är till o vara märkvärdig . Men jag gillar o hålla på traditioner ! Bara att inse att man bli äldre. . .

Äh, nu ska jag göra ett sista ryck så de är helgfint :) Imorrn är de eventuellt tjejkväll här hemma . ! Kan bli mkt trevligt . .

Have a nice weekend!



16Juli

Dagarna passerar, man tycker vissa dagar går segt men i de stora hela så flyger dom bara förbi .
4 dagar kvar.

Igår jobbade jag o sedan var jag ut med tjejerna, vi träffades hos Jennifer o snackade lite o bara hade de hur trevligt som helst. Sedan gick vi vidare mot Depå o där var de inte mer folk än vanligt, men ändå väldigt roligt :) Dansade lite, pratade o sjöng ngn sång på Kareoken. Helt oslagbart ! Synd på några missar, men jag slutar aldrig förvånas. Förövrigt har jag återigen fått det bevisat, killar kan verkligen bete sig som svin ibland. Men hey, inte klagar jag för det ! Det är deras sak.

Kom i säng väldigt sent, eller tidigt, beror på hur man ser det. Sen upp o jobba ! Kan tala om att de har varit en ganska seg dag. Men inga konstigheter! Mått prima balerina, förutom tröttheten. Men trött får man vara ibland =P Kunde ju ha varit värre om man säger så. . . .
 
Nu kom jag nyss hem från en promme med Erica o Nelly. Vi var o kikade in Emma o Saras lägenhet ! Fin fin mkt fin. . Så nu har man gjort lite nytta iaf, likaså imorse blev de en vända innan bussen gick. Lära hämta lite saker som blev "kvarglömda" på ett ställe. . Hah! Roooligt. . .

Blir mer o mer stressad över min fest också, den är fan nästa helg ! oooooh . .  Vet inte vad som ska göras, när jag ska börja eller hur jag ska göra. . Aja, det blir nog bra i slutändan även fast de inte blir som de var tänkt från början.
- Men de blir aldrig som man tänkt sig!

Bjussar på bilder från gårdagen, tack tjejer!


14Juli

När jag var påväg hem från jobbet idag så fick jag för mig att för första gången under mitt snart 20åriga liv göra stuvade makaroner o falukorv (de är stuvningen jag aldrig gett mig på tidigare). Ringde mamma o fick receptet, haha . Blev smått överraskad hur enkelt de var . Mjölk o mjöl.. Hmm ?! Men gott om tusan blev det !

Satt o småkollade på Allsången som alltid är lika mysigt :) Då kommer han , Alexander Rybak. Som han får mitt hjärta att bulta, min puls att höjjas o smajlet på läpparna bli lika bred som min hylla som hänger på väggen ! Åhhh, det är kärlek. Jag blev sur över att han hoppa ner i publiken o pussar en tjej på kinden . Jag ville också vara där!!!! Fick smått tårar i ögonen, o ville hoppa upp o ner . . Han är juh så underbart söt ! Gaah vilken kille . . Ah , jag är käääääääär!





När jag återhämtat mig litegranna så var allsången lagomt slut, kändes bra. Vill inte gå o bli såhär kär nu , har inte tid med de . Då dyker nästa Man upp, Mr Måns Zelmerlöv. Ber till gudarna att han inte ska sjunga den lugna versionen av Hope and glory, för då smälter jag . Och vad gör han ? Joo han tar ton på just den låten, o vad gör jag ?! SMÄLTER och känslorna är tillbaka .. Ååh! Leendet är tillbaka , hjärtat bultar o pulsen är mkt höög !
Kan man säga annat än att jag är lättförälskad  ;)



Och när jag satt o drömde mig bort kom jag o tänka på nästa man , Ola Svensson <3  . Mmm, hur fin är inte han?!
Åhhhhhhhh ..... ..  Jag är så himla kääär!



Det är bara 6 dagar kvar tills jag fyller 20 idag :) Känner mig så himla vuxen!

13Juli

O har min lediga dag idag ! Underbart skönt måste jag säga  . . Även fast veckan blir lång sen , men de får den gärna vara. .

Igår var jag med min älskade systerdotter hela dagen, kärlek! Först var vi ute på en promme medans E & A tränade lite, sen hem o mysa . Käkade kycklingsallad o bara slappade .. Sen på kvällen blev de Tacos o sedan en film. Mkt trevligt ! E, Nelly o jag tog en promme på kvällskvisten, jädras skönt !

Lördagen var de jobb o sedan hem till E & A, träffa Nelly lite. Sen vidare hem o göra sig iordning för kvällen.
Började i Hillsta med Angelicas kompisar, sen vidare till Adde där det var massa boys. Lite stelt sådär när man inte känner en ända människa. Men de löste sig bra tillslut :P Åkte in på Lobby o där var de ett jäkla ös. Sjukt kul hade jag!
Jag o Lelle shejkade våra lurviga o vispade en hel del. Haha ! Ahh , fattar inte att man kan ha de så roligt jämt.
Living the dream .

Idag är det en vecka kvar tills jag fyller 20 , paniiiik ! Är de meningen att man ska bli vuxen nu? 20 har alltid varit så stort, men fan .. jag känner mig fortfarande som 15 o att man går på Haga .. Ingen skillnad sedan dess. Tragiskt eller magiskt ?

Idag ska jag baske mig färga håret, sådeså!

Ha de bäst :)

8juni

Idag är det en månad sedan vi åkte till Ayia, tiden bara springer iväg. Tycker inte alls de var längesedan, även fast de känns som en evighet. Aja ..

Goskruttan har gått o blivit en månad hon med. O hon bara växer o växer, mosters tjej <3

Idag har jag varit ledig, blev en lunch på hanssons med Pernilla, Maya , Pauo o Iza, mkt trevligt :) Vi gick in på Kiwas o jag hittade två fynd, ganska så mkt fint där. Trodde jag inte !
Efter de tog jag o Percy en promme o sedan bar de iväg till Valbo med familjen minus pappa. Fyndade lite där med. Så nu har man liiite nytt ifall de skulle bli nå roligt till helgen  :)

Är i full ggr o planerar festen också, vet dock inte hur jag ska börja. Gaah! De är mkt o tänka på . Vissa saker måste jag ta bort nu när vi fick byta ställe, men förmodligen så ska de lösa sig med andra alternativ ist. Hoppas!

Nu ska jag sova eftersom klockan ringer på 0700 imorrn o då är de dax för en promme med P o M :) Nu jäklar ska jag sätta fart på fettet . . Måste göra ngt åt mig själv nu , dangerus för många kilon som satt sig sedan forshaga.

Hade bra bra mkt bra så återkommer jag later !


Ayia crew 2009


7Juni

Sitter o kollar på konserten från -93 med Michael Jackson. Ska inte sticka under stolen med att jag inte tycker han är helt grymt. Synd att man kommer på de nu när han inte finns o producerar ännu mera! Men det är väl samtidigt inte så konstigt att man får upp ögonen mer för honom nu än när han levde, de ända som går på tv är juh om honom, de ända som spelas på radion är hans musik. Så ja, klart man hänger med ! Han har såklart alltid varit bra, men inte som jag har suttit o lyssnat på honom dagarna i ända.  Aja , ett jäkla fotarbete o nice dansstil hade karl iaf. . Gaaah ! Man blir juh mäkta imponerad !

Förövrigt har de varit en ganska stressig o tung dag på jobbet, kassorna slog ut varandra o inget fungerade. Jag o Lias fick stå och skriva handskriva kvitton heeeela dagen. Det tog tid när en kund kom in med 4 plagg , 1 bonuscheck o 2 presentkort som kan användas i nästintill alla sandvikens butiker. Suck! Bara o skriva så litet som möjligt, inte glömma nå siffror eller bokstäver, storlekar eller färger. Tackolov för att jag är ledig imorrn! Då ska alla handskriva kvitton in i datasystemet och fixas till i lagersaldot. Alla produkter vi sålt idag ska alltså letas på o "blippas" in, alla checkar, tillgodon o presentkort med respektive kvitto ska in rätt o bla bla bla ..   Men dagen gick fort iaf, men helt vimsig i huvudet var jag efteråt.
Inte nog med att våra kassor är brooken, så har valbo i helgen lyckats få en vattenläcka som blött ner iprincip alla märkeskläder i butiken, så imorrn är de stooooor utförsäljning på 30-50% på all peak, helyhansen, lyle and scott, sailracing, oakley o mkt mkt mer. Det är ganska mkt det ! Åk dit om ni vill fynda . . Själv köpte jag mig en t-shirt från peak idag , 500 ord , men 250kr nu :) Sånt gillar ja!

En annan sak som stressat till min vardag lite extra är ju att ladan på Edskewall har brunnit ner o alla bokningar i juli ställts in, detta besked fick jag under gårdagen . Liiiiite panik man kände då! Så nu har jag bytt lokal, eller vad man säger. Blir Fjällstugan ist :) Minst lika bra . Synd på den stora yta o badplats vi gick miste om. Men tycker bra mkt mer synd om de som skulle ha bröllop där helgen som kommer .. .  Men min fest blir av o de kommer bli så sjukt bra :) ! Tagga!

Näe, nu ska jag avrunda . Ledig imorrn o då blir de Valbo med mamma ! Innan ska jag väl doola lite härhemma, en promme o förbränna lite vore något.  Om ngn har tråkigt, hör av er ! :)

Billie jean .. . . lallaaaaa

1Juli

Ahh , då är det juli månad nu också :) Tycker det känns som maj eller något. Så mkt med i matchen är man!
 Snart 20bast också .. Ohhhhhh!

Idag var de jag o grabbarna på jobbet, har gjort lite småsaker här o där. Inte mkt , men bättre än inget ! Lite småförändringar. . Annars har de varit lungt med folk. Vädret har juh varit lite spec idag !

Sol, värme, regn, åska, sol o hetta . Ujjamejjen! Men skönt o få rensa luften lite, men nu är de lika kvaft igen. Hoppas iaf på fint väder imorrn då jag är ledig o ska ner till torsåker . Måste tvätta lite inför helgen =P Har juh inga tvättnycklar, men ska försöka kirra de imorrn med. :)

Näe, jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. .

pusshej