30Juni

Grattis käre far på namnsdagen :)

jadu, vad har hänt idag då. . Jobbat somvanligt, gick lite segt, men ändå inte. Vi har varit lite underbemannade idag så man har haft o göra nästan hela tiden. Det är kul :) Mest bara hjälpt kunder, o sen hängt lite. . Det är jag o Angie ganska bra på. Vi har lite dålig självdisiplin tyvärr. . Har iaf inte hänt nå roligt som är värt att berätta!

Nu sitter jag framför tv, funderar på om man ska göra en tidig kväller för en ggr skull . Men samtidigt kommer jag då vara sjukt trött imorrn om jag sover för länge. Vi börjar kl 10.00 så åker 09.15 bussen, ganska skönt ändå :) Skulle hinna med morgonpromme nu om de inte vore så varmt, men man ska väl svettas när man motionerar ?

Jag har även världens beslutsångest inför helgen, Bluegrass o Hoforsrock ! Varför lägga de på samma helg?! Gaaah , en annan som har så svårt att bestämma sig. John Lindberg eller Itchy Daze ? Hjärtat klappar juh lite extra för John Lindberg , men ah . Känns som att Hoforsrocken kommer bli bra med fint väder, men de blr juh blågräset också. Åhhh! neh , måste samtala med mina kompanjoner om detta!

Torsdag är jag ledig, göttans de :) Får se vad man hittar på . . Sol sol jättesköööna soooooool :)



29Juni

Måste bara återigen ta upp hur himla snabbt tiden går . Gah ! Lite panik får jag faktiskt, redan 29juni . Snart är de min födelsedag :/ Både på gott o ont ! Påtal om de, ni som kan o inte kan komma måste meddela detta innan den 5juli. Nu är det inte alls många som hört av sig, o är de inga fler som tänker komma måste jag byta lokal. Onödigt stora kostnader på så lite folk! Aja , jag som tyckt jag planerat så väl . Men tydligen inte ! Blir så less. .

Middagen idag bestod av Gurka, Morötter, Paprika, Tomat o champinjoner :P O massa dipp ! mm, jag njuter verkligen när jag äter det. Nya dieten kanske? Mja . .

Herregud så rolig lördagkvällen var :) Jag, Maya, Pauo, Jennifer o Pernilla styrde kosan mot Lobby Nightclub i Sandviken. Haha , o jävlar som vi röjjde . Längesedan jag öste så mkt på ett dansgolv, helt galet! Men kul hade vi. Mindre roligt igår dock, men de var de värt ! Hade mys med Even först , sen kom Maya o Pernilla över o vi kikade på film , I taket lyser stjärnorna o Twilight . Mm! Käkade pizza / kebabtallrik o massa chips o dipp . Ah , morötter o gurka också =P Dock fick jag inte i mig så mkt . Hela pizzan blev orörd, dock blev den uppäten senare under kvällen ..

O vilken värmebölja vi fått, det tackar vi gudarna för! :) Synd att en annan jobbar o sliter så får inte ta vara på den sol vi har. Men kul för alla semesterfirare, nästa vecka skulle de bli sämre =( Hoppas de hinner ta sig till v.33-34 då jag har semester igen ! woop! Undra vad man ska göra då? Ta ett jäkla körkort kanske??

äh, nu avrundar jag ..

27Juni

Gud så härligt väder :) Mmm, jag gillar det grymt mkt ! Sol, sol jättesköna soool, som man alltid sjöng på lågstadiet .. .
Har varit uppe i Edsken med Pappa, Evelina, Erica, Nelly o Andreas =) Men när Nelly är med så blir de inte så mkt till o sola, kan juh inte låta jäntstackaren vara . Men hon får skylla sig själv när hon är så sjukt söt....

Nu försöker jag styra något inför kvällen, skulle vara så himla kul o hitta på ngt :) Grilla, o ha massa mys! Men får se, brukar juh gå en sisådär när jag försöker styra ngt.

Jag bjuder på lite bilder från dagen :)


26Juni

Hej hej , hallå :)

Nu är jag äntligen ledig o får njuta av de helt underbara väder som vi har. Imorrn blir de steka som gäller o jobba upp brännan sen ayia som försvann på planet hem. Jag längtar så sjukt mkt ! Blir Edsken o bara vara . . Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Underbara helg ! Välkommen .

Idag har de varit en ganska dyster dag på jobbet, men vi gör de bästa av situationen o försöker koppla bort allt. 
Vi har trots allt roligt ändå :) o jag älskar mina arbetskamrater <3

Ikväll är de trubadur i Edsken, vill mkt gärna åka dit. Men har ingen cykel o vägrar motionera upp dit solo =P
Sitter o väntar på att Sofie ska höra av sig o överraska mig med att åka upp o kolla in allt folk :) Det är juh så mkt folk som ska dit, eller som redan är där.

Näe, nu ska jag avrunda o göra mig lite iordning o sedan skriva ett drygt sms till Sofie  =) Dock är hon ganska otaggbar, o har hon bestämt sig för ngt, då blir de så . Haha! Vi hoppas på de bästa ikväll <3

Kärlek till er <3

25Juni

Idag har det inte alls varit en rolig dag ! Känner mig sjukt lurad, bedragen, tom, arg, frustrerad, besviken, irriterad, o mkt mer. Allt på en o samma ggr ! Inte en rolig känsla i kroppen . . Men det blir nog bättre.

Kom hem från jobbet o mötte upp sofie, tog oss en promme o träffade på Maya o Pernilla, Vi tog oss tsm upp till Time för o käka glass, jag höll mig dock ifrån den. Kände mig inte alls på humör för glass! Men trevligt o tänka på nå annat :)

Nu sitter jag hemma, tankarna bara spinner . . Hur fan kunde de gå så långt ?! Aja, de är de nog ingen som förstår.

Ska jag dra iväg ett sms eller inte ?

Min gamla mobil är i bruk nu , dock är juh inte alla knappar funktionella då den fick sig ett dopp i toaletten på juldagen för ngt årsedan.. Men bättre än ingen tele alls iaf :) Nu är jag kontaktbar igen o det känns grymt fantastiskt skönt ! Bara byte av abonnemang som gäller nu , ska fixa ett fast pris, kommer tjäna på de. Efter ayia ligger fan räkningen på över 200kr redan, o de lär juh inte bli mindre nu när den är igång igen.

Pirrpirr!


23Juni

Idag har jag gjort en massa nytta, elller iaf två saker =P Satt i telekö till Polisen i över 30min på jobbet, gaah . När jag väl kom fram var de till växeln ett ex antal ggr innan polisen i Hofors svarar. Nä, då hade dom ingen Hittegodsavdelning eftersom den var stängd över sommaren. Jaha, neh då tyckte han att jag skulle vända mig till sandviken, vilka skickade mig vidare till Hofors , ett jävla tjat ! Så min jacka är inte återfunnen, det suger ! O jag tror inte någon åker in till sandviken o lämnar in jackan på deras Hittegodsavdelning, så nu ser jag bara ett mörker kring detta. Suck!

Spärrade mitt SIM-kort också, så nu ska jag få ett nytt med samma nummer :) Det gjorde mig fruktansvärt glad ! Himla underbart att inte behöva byta nummer, gör väldigt mkt. Så de kommer väl i slutet av veckan om jag har tur, nu ska jag bara kirra en mobil också. Tålamod!

Men somsagt i tidigare inlägg, man är sjukt låst utan en telefon .. Testa o lev utan er egen en dag, helt galet vad man kan vara beroende av något så litet ! Ingen kontakt med ngn . . .

Nu har vi börjat rea ner massa på jobbet :) Rea är juh alltid kul !

Imorrn ska jag in till Gefle efter jobbet o dejta Kreuger, de var inte igår! Fybubblan vad jag saknat henne . Men nu jäklr har vi tre hela veckor att ta igen o de ska vi göra över en bit kinamat, sen slaggar jag där :) Kan nog inte bli så mkt mysigare. Längtar! Hoppas dagen på jobbet imorrn går snabbt :)

Aja, hejja Sverige :) 1-3 !

Ah visst ja , Grattis Andypändy på din 30årsdag :) Gott med fika på kalas idag! Presenten är på G , snart så .. höhö!

Nu ska jag sova o drömma sweet dreams om dig ;)

22Juni

Dagarna bara passerar , usch .. Midsommar är över, känns knappt att de har varit.  Midsommarafton hade juh kunnat sluta på ett roligare sätt, min jacka vill jag helst ha tillbaka .. Imorrn blir de polisen ! åhhh, jag som tänkte att det skulle finnas en snäll själ som hade fått fel jacka med sig hem bara , men ah .. ser inte så lovande ut just nu. Även om jag fortfarande hoppas :)

Kvällen i sig, ah vad ska man säga ... Gaaah att några få personer kan förstöra så mkt på en ynka kväll! Man aja , de var juh inte första ggr vi bråkar o tjaffsar, lär inte vara den sista heller. Usch! Ta tag i ditt liv o ditt förhållande så kommer det nog sluta bra för dig med!

Lördagen var ganska deprimerande, blir så besviken på mig själv. Sov mest hela dagen! Sen blev de ladda om o styra kosan till Sändy o börja om innan hammarby, o vem hade trott att kvällen skulle bli så fruktansvärt lyckad som den blev. Inta jag iaf, men klagar inte heller! =) Visst har man lite vaga bilder, men av de jag kommer ihåg gaaaah!
Ge mig midsommardagen o hammarby igen !

Idag är man tillbaka på ruta ett o verkligheten . Dagarna går på jobbet , väldigt segt . finns inte så mkt o göra! Men ah , pengarna rullar in o de är väl det som är huvudsaken i det stora hela.

Iomed att min jacka är borta är även mobilen som låg i fickan fortfarande försvunnen vilket innebär att jag är helt okontaktbar =/ Känns förjävla illa! Handikappad på nå vis, uscha mig! Så vill ni ha tag på mig så får ni leta upp mig eller skriva på fejjan . Ska kirra mobil så fort som möjligt så jag kan börja ta in anmälningar för min fest, vore töligt o gå miste om några bara för att mobilen är borta.....

Nu ska jag sova!

Godnatt min skatt <3


20Juni

Så jäkla less på folk som inte kan låta andras saker vara . Min jacka med en kass mobil, tom plånbok o en knippe nycklar följde med fel ägare hem igår. FAAAN! Nycklarna behöver jag verkligen.. Man litar grymt mkt på fel folk märker jag. Vet inte ens vart jag ska börja leta ? Inga nummer eller ngt har jag .. Om någon har fått med sig en svart Northbrook parkas hem som inte hör hemma hos den personen så hör av er ! Jag behöver verkligen mina grejer, värdelösa för er , men av mkt värde för mig !

Visa lite moral nu!

ha en trevlig kväll

17Juni

Det som hände på Ayia , stannar på Ayia .. Eller vad var det vi kom överens om tjejer? ;) Kan iaf säga att de har varit helt underbart , 40plus nästintill varje dag , goda drinkar o god mat :) Party like a rockstar , grabbarna grus o massa galet folk från lerum . Kackerlacksjakt o massa sol o bad ! Livet .. Tack för denna vecka tjejer ! Oförglömlig..

Åh nu har jag äntligen blivit moster också :) Den 7juni när jag satt på tåget ner till Johanna kom lilla Nelly till oss. Tog sin lilla tid innan jag fick träffa henne, men fira hennes nedkomst har jag gjort iaf :) Ujjamejen! Hon är världens finaste lilla varelse o min absolut största kärlek . Gud vilken gobit ! Mosters älskling .. Vill vara där hela tiden, man familjen måste juh få vara lite själva också . Stackrarna har inte varit solo sen dom kom hem !  Men snart kan moster inte hålla sig längre, grrr ! Gohjärtat mitt .


6Juni

eller ah , om man ska vara petig så är det juh faktsikt den 7e idag. Men jag är inte den som är så värst petig alla gånger =P

Idag har jag varit med Sofie inne i Valbo, hon har juh tagit massa vuxenpoäng nu o skaffat eget cribb :) Alltså ska flytta hemmifrån! Så vi var in på Dollar, Rusta, Ikea o sen köpis . Blev lite kotlettrad på det med, ujjamej vad gott de var. En anna köpte inget, en resa till Ayia o massa prylar på det får gott o väl räcka.

Nu sitter jag i Torsåker, har precis varit på Logen en sväng med käraste Sändy . Haha ! Vi kan vi! Mkt trevligt, massa kampsportare , o vi .. Trevligt ;)  Innan de så kollade vi, likasom 356 000 + alla andra svenskar matchen mellan Sverige- Danmark. Ojojoj! Ja, spela fotboll kan iaf svenskarna, men inte göra mål . Aja , blev besviken iaf . Men vem blev inte de ? Dom gav bort matchen o en 13årig svit är nu bortblåst .. huaa!  men vi laddar om till den 10e då de är Malta i Gbg :)

Aja, imorrn tar jag tåget ner till Johanna o Vänersborg för att sedan bege oss till Landvetter :) Wooop! Klockan 0700 på måndag morgon går vårat plan mot Cypern, inte dåligt vad jag längtar till att få komma bort från denna kyla . Brr !
Fett jävla nice ska det bli :) Ohjaa! Jag är framme vid 1600 o när klockan slår 20.00 rullar Camilla in på perrongen också. Sen lutar de åt att spendera hela natten på flygplatsen eftersom sista bussen går 22.00 . Men det gör inget, lång väntan .. Men den kan man antingen sova eller snacka bort. Inget är omöjligt när de gäller oss =)

Oh, sjukt taggad. Finns inte ord ! Mmmm, massa sol o bad  :) Värme o bränna!! äh .. det går inte o beskriva , så jajg gör inte ens ett försök.

Bloggar nog innan avfärd imorrn !

See you and have a good night!

6Juni

jaa, man börjar juh fundera! =P
Bra jobbat Rally-Jöns :)
Lovar att de är värt att se heeela klippet .. Haha..



4Juni

4 dagar kvar tills vi sitter på flyget , eller rättare sagt är på Ayia o svänger våra lurviga :) Ohhh .. Jag älskar tanken på det! Ja ja ja , ge mig söndag och tiiidig måndagmorgon , närmare bestämt 0700 :) Längtar till vi sitter där, på stranden , solar o solen bränner mot min kropp . Hör vattnet o vågorna mot stranden. Drinken i en hand, solglajjerna på, bikinen på o mina underbara vänner o partymusiken runt mig. Tror helt ärligt jag kommer vara i mitt eget paradis !

Väskan är packad, musiken på mobilen laddad, tågbiljetterna beställda. Nu är det bara Sverige-Danmark kvar, sen åker jag :) Ohhh , det är nära nu kära vänner !

Blev bjuden på Tacos av E&A idag , mkt treevligt o skratta av sig lite. Men tycker iaf att Sickan kan komma ut nu! Annars så håller jag tummarna på att han stannar inne en vecka till ;) Näe, kanske inte för Ericas skull, utan mest min egen. Är man ego så är man ;D

Sista jobbardagen imorrn på över en vecka :) Senast man var ledig så var väl på ett lov , o det känns väldigt längesedan! Men sen har jag typ 6veckor o jobba innan semester igen. Men mkt hinner hända innan dess.. Mmm, jag älskar sommaren!

Fan, inte gjort spec mkt åt min fest heller .. Gahh! Jag som haft datum spikat så länge, ända sen i december.. O ändå är man ute i sista minut. Men några inbjudningar är ute iaf . Värst är det att få tag i alla utomstående från klasen. Men sms är skickat, o jag får helt enkelt förlita mig till Facebook o hoppas alla kollar den, samt mailen! För nå på posten lär jag inte hinna .. Ska fixa det nu tillomed!

Harebra hejdå!



förövrigt måste jag bara säga hur otroligt snygga våra nya jobbarkläder är :)


3Juni

O ännu ingen bebis som vill komma ut o träffa Moster =/  Kankse har pratat för lite med Sickan inne i magen, han kanske inte känner sig så jättevälkommen , Morsan hans har väl pratat hål i skallen på han ist o tjötat en massa ;) Höhö! Men den är såååå välkommen till världen , lilla pyret . Komsi Komsi! Det värsta är juh nu att jag inte kommer hinna träffa den förrens efter Ayia. =( Ledsen i ögat!

Igår var jag in o köpte det sista i valbo. Blev lite nya kläder, shorts o linnen :) Även en klänning o solskyddsfaktor! Nu får det räcka ett tag framöver . . Blev även rekommenderad Babyolja ist för bodylotion, så det slog jag till på idag . =)
All packning ligger på sängen, inväntar resväska som jag ska få låna av Angie . Snäll hon! Min pyttelilla väska kmr man inte långt med . Suck!

Efter jobbet idag gick jag raka vägen hem , slängde i två maskiner tvätt o ännu är jag inte klar. Men den ligger nog o väntar på mig nu :) Gött o få allt klart! Har även diskat o städat, toaletten o sovrummet kvar dock. Men de tar jag imorrn! Så skönt o komma hem till en städad o fin lägenhet sen, för ork att fixa de efter resan lär det juh inte finnas kvar =P

Är galet taggad nu , ska bli så kul :) Länge sedan jag såg fram emot något så mkt ! Sola o bada, träffa Johanna, Camilla o Frida igen , Festa o träffa massa galet folk . Ohhhh .. . .  Hoppas man är brun när man kommer hem till Svea igen , huvudsaken det ! o när jag kmr hem igen får jag även träffa Sickan ! :D:D

Näe, nu måste jag hämta kläderna i tvättstugan .. gah!

Sov gott nu älskade vänner <3

1Juni

o ingen Moster har jag blivit ännu .. Men snart så ! 3-4 juni tippar jag på. . Pyret är mer än välkommen vilken dag som helst iofs, gärna inatt så jag hinner träffa den innan jag åker till Ayia :) Slipper jag ha dåligt samvet också.

Igår var de en mysdag , åkte upp till Edsken i det helt underbara vädret o solade :) Man var juh lite trött efter helgen , no more no less !  Fan kung på att inte bli bakis ja :) Tackar vi gudarna för ! Haft en grymt rolig helg. Tack alla inblandade :)
Låter bilderna tala för sig själva.. haha

Fredag:




Lördag:


Ah, galet roligt iaf :) Nu är jag hyyypertaggad till Ayia, åker på måndag o de kommer bli den roligaste veckan på väääldigt länge! Woop . Nu ska jag sova!

Bäst <3