31Mars

Puh, jag är helt slut i kropp o huvud .. Så trött att jag nästan kunnat somna ståeende på jobbet,. Har varit igång nästan hela tiden idag för att inte tröttheten ska komma ikapp en, men ibland är de oundvikligt. Gäsp!

Igår mådde jag inte alls bra, helt dizzy i huvudet o mådde illa som aldrig förr. Kom i vågor, men jäkligt drygt! Funderade många ggr på att åka hem, men jag behöver alla pengar jag kan få. Mådde bättre idag iaf :)

Nu sitter jag hemma o ska snart avrunda o tänka på refrängen ..

Förövrigt är jag väldigt trött på karlar, brrr ..

Imorrn är det 1april, då får man ljuuuga o busa :) Synd att Lelle är sjuk o Micke ledig, buhuuu .. Krya på dig Lelle, tycker de är dags för dig o dín familj att bli friska nu . Inte lika kul på jobbet utan dig =p Jag har buuuuusabstinens juuu..

näeh, jag har inget vettigt att dela med mig av idag.  förutom att jag kommer avlida av min klåda på mina been! Jag blir tokig!! tvi tvi tvi ...

Ha de bästis!


30Mars

Skjut mig!

29Mars

Hola!


Sitter o degar hemma i soffan, nästan nyss kommit hem från Fielden där de bjöds på mat :) Alltid lika uppskattat! Fick även med mig några matlådor hem. Tackarr!

Mått förvånansvärt bra idag, de kunde man inte tro igår.. Usch! haha ..På lobby var de sjuuukt mkt folk, alldeles för mkt enligt mig. Tappade bort mitt sällskap o sen fick man gå själv hela kvällen .. Blev knappt någon dans! Jag som längtat så mkt efter att få svänga mina lurviga. Får ta igen de nästa helg! :) Sprang mest runt o leta kändisar, vilket de var ont om. Hade mkt trevligt på förfesten hemma hos Katja iaf, vi pratade , åt pizza, fixade o dolade . Ja, mkt trevligt somsagt.

Nu ska jag knäppa på tvn o hoppas på att det plingar till i min mobil :) Vill de nu!

vet inte vad som händer, om jag gillar de eller inte .. Vilka känslor man har, finns de känslor? Mkt funderingar, men man ska sluta tänka o låta framtiden visa vad som händer.. Den teorin ska jag gå efter !

Bäst just nu är iaf Scotts o Larz Kristerz  <3 De är kärlek på hög nivå !


28Mars

Står på jobbet nu, precis inkommen :) Men jag måste erkänna att det är de värsta jag vet , att låsa upp o vara helt solo i denna stora mörka lokal .. Hua! Men så fort lamporna satt igång är de inte lika läskigt , men ändå spookey på någotvis . Man vet aldrig vad som lurar bakom hörnen!

10-14 idag, Angie o jag bytte så jag skulle få sluta 14 idag :) Det är juh underbart faktiskt. En timme gör väldigt mkt! Då blir det hem o kolla lite på Andy som spelar innebandycup med korpen på hallen , höhö! Det ska bli riktigt kul .. haha! Får se han jobba o slita lite  ;P

Ikväll är de tjejmiddag hos Katja som gäller.. Angie, Helena o Jag ska dit o käka lite god mat o dricka massa gottsich :) Efter det styr vi kosan mot Lobby Nightclub där det säkert kommer vara fullt med folk! Det kommer bli sjukt kul o jag har laddat för detta ända sedan förra helgen då de var mkt lungt på min front.

Igår var de en mysdatekväll med Sändra :) Efter jobbet åkte vi in till Gävle o käkade på Los Sombreros o sedan gick vi vidare till "Singel o bar" som Kreuger säger, i själva verket heter de "Mingel o bar" .. Där satt vi o pratade o hade allmänt trevligt förutom att jag var så förbenat trött o seg! Men de ska man väl vara efter en arbetsvecka om jag inte är helt ute o cyklar. ;D Hem åkte vi med Erik kl 23.30 eftersom vi träffade på våra bönder inne staden o erik skulle ändå hem :) Dumt o inte åka med även fast jag var tveksam till en början :D Men mycket trevligt iaf, o mycket givande! Älskar att lätta mitt hjärta för Sändra, shes the maaan <3

Just nu är det väldigt mkt tankar o funderingar i mitt huvud, vet inte alls vad jag vill, vågar eller känner.. Men är väl i det stadie just nu, innan man riktigt vet hur man känner.. Framtiden får utvisa hur det blir, men just nu vet jag varken ut eller in .. Bara att de ska väldigt kul ikväll o jag är taggad som aldrig förr :)

Nu vill jag att Angelica ska komma, saknar henne nu! ;D

Haré bra så kanske vi ses i dimman :D Höhö..

27Mars

Tro inte att jag längtar efter min 20årsdag nu, men de är bara 115dagar kvar :) Woopwooop!

25Mars

Idag kom de där förbaskade pengarna, man borde vara glad men pengar gör mig bara deprimerad egentligen. Usch! Det sägs att pengar inte är allt, men vad fan kan man göra utan pengar ?!

Nu sitter jag o bränner ner lite musik till Susanne, tjejen måste juh uppdateras på musikfronten .. Haha! Blir en bra skiva, en sådan skulle man ha i bilen .. Ja, om man nu hade en sådan så såklart!

Massa party o det gör en inte mindre taggad inför lördagens bravader. Då är de lite utav en "tjejfest" för oss på Intersport  :) ohhh! Jag gillert! Vi ska vara hos Katja i Sandviken först, äta lite god mat o dricka massa gott. Sen styr vi Lobby o shake some ass . Kommer bli sjuktkul . Spec nu när de är löningshelg o allt . Dumt o klaga då!

Annars har de väl inte hänt så mkt, var på Bio igår . Det var mkt trevligt! Först en promme på 40min o efter det fika.
Män som hatar kvinnor, helt klart sevärd film :) Trodde dock den skulle vara annorlunda, men klagar inte för den var väldigt bra!

Imorrn är de promme igen som gäller, kom hem så sent inatt så avböjde morgonens promme. Dock har jag varit så duktig att jag tog en nu på kvällskvisten med Erica ist. Sen blev man bjuden på våfflor o knäckemacka :) Fick även en matlåda, o ni förstår inte hur mkt de betyder för mig! Kärlek i massor <3

Janejmen jag vet inte riktigt vad jag ska skriva .. För första ggr på länge verkar de som att de mesta flyter på ganska bra iaf, hoppas de håller i sig :)

PUSSSHEEJ!

24Mars

Varit ute på en prommis nu innan jobbet, grymt skönt ! Men dock lite ensamt .. Fast då kan man juh lyssna på massa bra musik :)

Ikväll är de bio i staden som gäller, Män som hatar kvinnor =P Wish me good luck !

Jobbet o bussen kallar, vi hörs kära vänner ..

22Mars

Ohh, läskigt på Beck just nu .. Pang pang sa de bara o så var hon skjuten! Konstiga människor ..

Haft en mkt bra dag iaf, bästa söndagen på länge! 
Vaknade imorse pigg o utvilad, inte alltför ofta de händer... Fick sms av sofie o vid 12 tog vi en långpromme runt hofors :) Mkt skönt ! Var väl ute iaf lite över en timme . Sen kom Evven på besök, inte ofta de inträffar heller lär jag säga. Men kul när de väl händer :) Vi satt o lyssnade på musik, o helt plötsligt dyker de upp ett ansikte o en människa i dörröppningen till vardagsrumet, skriker till av rädsla.. Fågel-Ingvar hade kommit ner för att säga: " Ni spelar juh musik så hela huset skakar"  Pangtjong sa de i dörren o ut gick han .. Jävla idiot jävel!! Bara komma in sådär .. Ska spela fågeldansen för honom ngn dag.  Jaa, vi spelade hög musik .. Men hur ofta är jag hemma o gör de då? en söndageftermiddag även ... Gasch, lackar ur totalt .. Change subject!

Nu på kvällskvisten gick jag o even hem till E o A , drygade oss somvanligt med Andy.. men innerstinne tror jag han tycker de är kul ;) Mouhaha! Vi har de iaf o de är huvudsaken .. Mat blev de också, gottisch!

Nu är de beck o sen sängen ..

Ledig dag imorrn o då blir de promme med Erica först, sen ska jag in till Gävle o hooka upp med Kreuger. Mkt trevligt, var ett tag sedan sist. Så de är på tiden :) ja ja !

puh, nu är de sorligt på beck .. Tårar rullar nerför min kind! ska fortsätta kolla...


updt....

Guuud vad jag har tråkigt just nu , är inge skönt att sitta hemma nå mer . Egentligen vill jag bara lägga mig o sova för tankarna som finns i mitt huvud nu är inte nå roliga att ha o göra med.. Tänker verkligen på allt !

- Kärlek
- Vänner
- Forshaga
- Intersport
- Familj
- Väder

Jaaa, men vafaaan ska man göra då?!

Varför kan inte bara vissa känslor man har försvinna? Det sista som överger människan är hoppet, är de inte så man säger ? Just nu stämmer det jäkligt bra in här på Ängkärrsgatan .. Suck! Det har gått två hela år nu, om inte mer .. Men det går inte att glömma. Känslorna finns fortfarande där, hoppet och viljan . 2år sedan jag träffade personen i fråga o ändå är känslorna så starka, är dom de bara för att jag vet att jag inte kan få honom? Är de verkligen riktiga känslor? Är de käärlek? Nej, kärlek tror jag inte det är , eller nånstans därinne har han satt sina spår. Men jag är inte kär, kan bara inte glömma.. Nu vill jag glömma!  Vill sluta hoppas och vänta på något som aldrig kommer ske. Jag tog ett beslut då, min förlust. Men såhär kan man inte hålla på. Det går inte! Men tydligen så går de ändå jäkligt bra .. Jag var 17år, 17 små fjuttiga år.... Försvinn ur mitt huvud, jag vill inte tänka på dig varje dag .. Dag ut o dag in ! Tvi tvi tvi .. o en jävla massa morr!
Killar, ni är så jäkla dryga!!!

Nu när jag kanske träffat en helt underbar, då kommer tankarna på dig tillbaka! Ge upp o försvinn .. Orkar inte med dig, vill inte ha dig i mitt liv nåmer..

Har jag sagt hur mkt jag hatar att sitta själv en lördagkväll?????

DummaDummaDumma tankar .. o inget bra på tv! Nej, blir de depå nästa eller? ;P

känner mig bara så jävla förrvirad .. men det är bara för att de är lördag o jag sitter själv.... Puh!

ps. Ta inte detta inlägg för seriöst  ... Det är somsagt lördagkväll!



Skjut mig!

21Mars

Sitter o väntar in Robinson som börjar snart, men vem har missat de ? Helt solo är man också, inte varje lördag man sitter invirrad i ett älskat Brynästäcke med ett glas cola o lite godis . Men jag klagar inte, för gud så skönt det är . Dock har man juh haft roligare om man säger så..

Idag efter jobbet så tog jag o Johanna en långpromme, mkt skönt =) O jag var helt slut efteråt. Började laga mat o sate mig här o kolla på Landet runt, så är de när man inte har några kanaler ... Men åldern tar väl ut sin rätt också ;P Landet runt är juh faktiskt ganska bra!

Just nu är jag jäkligt trött, men sängen blir nog inte förrens om några timmar iaf, Imorrn ska jag vara pigg o gå ut en promme igen :) Dock ska de bli kallare nu, suck! Vi som haft de så superduper väder denna  vecka, grymt skönt.

Neh, nu ska jag slå mig till rooo :)

19Mars

Imorrn är de bara 4månader kvar tills systemet .. Ohlalaaa ! Snart min 20års fest också :) Grymt det ju! Inbjudningar ska ut snarast så alla kan boka in mitt kalas. Vill att alla nära ska komma ! lalala, jag är taggad .. Är du?

Efter jobbet tog jag o Sändra vägen förbi jensas, där har dom juh världens godaste kycklingrulle ! Ja, jag vet .. Jag skulle juh skärpa mig, men de kommer =p Massa sallad i en rulle juh ! Sen blev de sola, nu solade jag bara 16min, får se hur man ser ut imorrn. Just nu känns de pretty lugnt!

Sändra ska hålla mig sällskap inatt, alltid lika trevligt med sällskap :) Då kan man prata om en massa skit, för de är vi duktiga på hon o jag! Haha .. Nu håller hon iaf på att skölja ur hårfägen som jag kirrat . Hoppas de blir bra! Slipper vi färga en ggr till =P

Den 28e, frågan är hur man ska göra ?! pöööh.. Gillar inte o vara dubbelbokad!

Imorrn blir de massa Intersportmys med Angelica ! Ska laga god mat, äta gott godis o kolla på Twillight . Det kmr bli mys det. Då får vi verkligen prata utan att folk blir irriterade :P haha! För de är vi bäst på , att prata o inte jobba. Men vi har iaf roligt :) O kommunikation är juh massa bra på jobbet har jag hört.. ;P

Neh nu ska jag avra social med bästaste SändyPändy .. o hoppas lite extra på ett sms, för jag ska inte skicka ngt  =P

Hare bra!

Ps. Tilda, de kommer att lösa sig! Det är jättejobbigt just nu, men håll ut o var så stark som du annars alltid är. Du förtjänar något så himla mkt bättre. Försök o inte tänka tillbaka på huuur de var då, utan det är nuet som gäller o det är inte ok att behandla ngn sådär. Det vet du också gumman! Jag älskar dig o finns här när du vill prata. Önskar jajg kunde vara hemma hos dig nu o vara axeln du gråter ut på, lyssna på allt du har att säga o ge dig världens bästa råd!
Du är värld det bästa gumman, det är inte han för dig!

Kärlek <3

Stämmer det in på mig?

Du är en DIPLOMAT/äventyrare

Du är en sann filosof som analyserar de flesta ämnen ingående. Du förstår och kan enkelt ta dig igenom svåra frågeställningar, vilket gör att du enkelt kan sammanfatta och ta in information och du tänker ofta utanför uppsatta ramar. Du är påhittig och gillar att analysera teoretiskt.

Du har stor socialkompetens och du är både en god lyssnare och en god talare. Du har lätt för att läsa andra människors ansiktsuttryck, kroppsspråk och tonläge vilket gör att du intuitivt förstår människors behov.

Du är mycket empatisk och bryr dig mycket om andra vilket gör att du ibland får göra personliga uppoffringar för att vara en bra och stödjande vän eller kollega. För dig är det också viktigt att engagera dig för en bättre värld.

Du uppskattar nya idéer och erfarenheter och är flexibel, vänlig och öppen för äventyr. Du beundrar impulsiva och spontana människor trots att du gärna själva planerar i förväg. br>
Du är konflikträdd och söker alltid en lösning som tillfredsställer alla och med dina färdigheter som förhandlare tillför du ett lugn till den många gånger kaotiska världen omkring dig. Som vän är du varm, insiktsfull och spännande.

Så här ser din personlighetstyp ut: Vi har alla drag av alla fyra personlighetstyper inom oss, men det är nästan alltid en personlighetstyp som är dominant. Vi kallar det för den mest utmärkande personlighetstypen.



Personlighetstestet identifierar även dina minst utmärkande eller sekundära personlighetstyper. Vissa delar av denna personlighetstyp kommer att visas men inte i lika stor utsträckning som din mest utmärkande personlighetstyp.


Beskyddare, 23%:  Vanligtvis väldigt populär. Starka band till hemmet och familjen. Uppträder lugnt och oroar sig sällan. Är ofta konsekventa, lojala och beskyddande.


Äventyrare, 25%:  Känd för sin energi, starka kreativitet och spontanitet. Söker spänning, gillar risker och njutning. Gillar intellektuella utmaningar, är nyfiken men inte lätt att övertyga eller påverka.


Diplomat, 33%:  Har förmågan att se helheten och planerar långsiktigt. En intuitiv tänkare som är flexibel, verbal och socialt begåvad. Fantasifull, empatisk och omhändertagande.


Ledare, 20%:  Djärv, nyskapande och rak. Bra på abstrakt tänkande och kortsiktig planering. Ofta bestämd och ganska tävlingsinriktad. Målmedveten och effektiv.


18Mars

Huua, efter mina två mackor till kvällsmat började jag må riktigt illa. Bläää! Det värsta jag vet är att må illa, finns verkligen inget man kan göra för att få bort det. Sova kanske? Men det känns liiit väl tidigt ännu, men snart så..

Klockan ringde 0600 imorse, inte varje dag man går upp vid den tiden. Men det var inga problem! Mkt skönt faktiskt om jag ska vara ärlig. Otroligt fint väder ute o det är sådanna ggr man önskar att man hade diciplin att gå upp tidigare för att hinna med en promme innan jobbet! Fy bubblan vad skönt.  Nu ska de bli ändring på ängkärrsgatan :)  30 min är juh bättre än inga mnuter alls, så det blir de from imorgon!

På TV just nu är det Rent hus, förstår inte hur man kan ha de så skitigt. Usch!

Nån som har nå förslag på aktiviteter under helgen kan juh höra av sig :) Ska dock inte innehålla alkohol. Vithelg nu.. Grymt skönt ska det bli, även om jag vet att de kommer suga i alkoholtarmen o rycka i dansnerven.
Jobb på lördag iaf, o de är juh alltid lika trevligt  :) Sen vette katten vad man ska hitta på .. Hör av er!

Pliiingpliiing!



Bulgarien 2007 ..

Kan man vara mer lyckligt lottad?

Tror inte det faktiskt!

Ibland när klockan rusar fram såhär på småtimmarna börjar man tänka en massa, o just i denna sekund kom jag att tänka på hur jävla lyckligt lottad jag är! Det är inte alla som mår så bra som jag gör på jobbet, inte alla som har de allra bästa arbetskamraterna som jag har. Inte alls många som har det så roligt som jag har det! Helt sjukt egentligen! När jag satt i skolan veckorna innan studenten så var jag inte alls peppad på att gå ut i arbetslivet, såg mest negativt på det hela. Men vad händer ! Jag får ett sms om ett jobb på Intersport i Sandviken o efter många om o men tar den chansen och de visade sig vara de allra bästa som kunde hända mig o mitt liv :)

Jag har träffat så otroligt underbara människor, 3 stycken individer som kom att betyda otroligt mycket för mig. Jag vet att man ska skilja på jobb o fritid, men alltså det finns inte ett ända ord som kan beskriva den känsla jag känner varje dag jag kommer innanför dörrarna till jobbet. Visst har jag dåliga dagar också o känner ibland att man bara vill stanna hemma, men när man tänker på de personer man jobbar med vill man bara kasta sig in i duschen o springa till jobbet. Så roligt har jag det :) Varje dag!!!

Ah, jag älskar mitt jobb o nu ska jag göra ett ryck så jag förhoppningsvis får behålla min tjänst tsm med mina arbetskamrater en längre tid än till 1september :)

KÄRLEK!

17Mars

Åh en ledig dag :) Underbart skönt måste jag erkänna, även fast jag älskar att vara på jobbet varje dag!
Har iaf fått lite uträttat som aldrig blir av annars. Träffade Pauline o Iza på en promme o sedan tog vi vägarna förbi mig o bara snackade en massa. Grymt trevligt ! Iza har blivit så stor o hon är såååå fiiiin. Hon har börjat prata en massa, hur go som helst. Satt hos mig länge innan hon ville över till mamma, inte vanligt enligt Pauline :) Då blev man glad. haha!

När dom gått började jag med maten, o de blev tro de eller ej, kåldolmar o potatis! Kanske världens godaste husmanskost . Mumms! Sen fick jag nå ryck o började städa, både damsuga o torka golv. Kan juh kanske erkänna att de behövdes =P Blev även lite byte av gardiner. Tycker de blev mkt vårigare nu ! Snön håller på att försvinna o då vill man juh passa på att få in så mkt ljus som möjligt när även solen tittar fram.

Snart ringer säkert Morviol o säger att jag ska följa med till Stina, o ja .. Man har juh inge vettigare för sig så är väl lika bra o pallra sig dit så hon blir glad :) Det är så underbart med glada människor !

Mitt efterlängtade sms kom :) o jag lyckades hålla mig ifrån att skriva först. Är jag inte duktig så säg?! :) Det tar sig om inte annat.. Men egentligen kanske jag inte vet vad det är jag ger mig in i ? Vill jag verkligen detta ? .. Mkt tankar, o som jag o världens bästa Angie kom fram till igår så analyserar vi o tänker så grymt mkt ist bara för att låta tiden utvisa vad som händer. Men de är svårt att låta bli! Eller hur tjejer?! Erkänn att vi är experter inom detta område .

imorrn ska vi börja 0800, de betyder att jag måste åka med 0715 bussen, jippie! :) Men förhoppningsvis hinner vi mkt på dom två timmarna så snart ska väl allt vara klart! Pepp pepp!


Före:




Efter:


Vad tycker ni? :)


xoxo /


Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är


16Mars

Ooops, nu var det några dagarsedan igen. Men ah, jag har inte haft tid . faktiskt, tro de eller ej !

Helgen har varit super iaf, var personalfest i lördags med alla butikerna :) Kanske hur roligt som helst. Jag o Angie åkte o solade direkt efter jobbet, sedan vidare hem till henne o packa lite. Förkalaset ägde rum på Karisma där det blev bad, bastu, mat o massa dryck . Alla fick presentera sig, o allt gick super ! Jätteroliga människor o ja, jag trvis super inom Intersportkoncernen! När klockan slog 2200 gick vi in till Livingroom o avnjöt en massa goda drinkar o härlig musik. Sedan blev de dans för fulla muggar . Ah helt lyckad kväll o jag hoppas på flera personalfester ! :)

Gårdagen var väldigt seg, sov fram till 11 vilket var välbehövligt. Sen blev de tacos, somvanligt o därefter ett besök hos Systeryster. Trevligt! Kollade lite på tv, sen vidare hem för att kika på Beck :O) Bänkad framför dessa filmer på söndagar!

Väntar på att de ska plinga till i mobilen, har väntat hela dagen :P Men jag ska INTE skicka .. Neh, men svårt att låta bli, men jag ska klara det..

NU är de familjen annorlunda på tv, gud vilka härliga människor! Helt otroligt .. :)

Näe, nu ska jag kolla vidare.

Pusspusspuss!

Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort....

10Mars

Egentligen orkar jag inte skriva, vet inte ens vad jag ska skriva .. Men i slutändan kommer säkert inlägget vara lika långt som vanligt. De brukar komma när man väl börjar !

Gud som jag o Angelica slitit idag på jobbet, fattar inte att jag inte är tröttare än vad jag är. Puh! Full fart från början till slut, inte många pausar. Tar mkt på krafterna ;) haha!

Åh, jag har en konstig känsla i kroppen. Vet inte vart den vill komma? Vet inte vad den betyder ?
 Men den är stark o jag vet inte hur jag ska få reda på vad den vill mig. O jag vet inte hur jag ska förklara den heller. Bara konstig.

Förövrigt så tokgillar jag E.M.D - Baby goodbye . Hoppas den vinner på lördag (!?) .
 Sen är Melissa Horn fortfarande en stark favorit.

- Jag tycker du ska komma hem nu ..


9Mars

Snacka om att man är lite blödig! haha , sitter o tjuter till avslutet av Spårlöst . haha ..Fatta vilken lycka de måste känna. Helt galet. Obeskrivligt!

Jag är mkt seg efter denna helg, men de var de värt :P
 I fredags kom Hanna o Tilda, vi käkade lite mat o senare mot kvällen kom även kexet o åppin hit . Mkt trevligt var det iaf. Vi satt o snackade en massa sedan styrde vi kosan mot sandviken o Kharma. Där var de inte alls så mkt folk som jag räknat med att de skulle vara, men vi hade roligt iaf . Sen att kharma som nattklubb inte är den bästa o roligaste är juh en annan femma, men denna fredag var det sällskapet som var pricken över i:et :)

Vaknade på lördagmorgon o alkoholen hade juh inte gett med sig, haha. Jag o Hanna kilade ner till Rappe o köpte lite mat. Sedan blev de kökshäng fram tills nästa utgång :) Denna kväll styrde vi även sandviken, dock bara jag o Hanna.. Tilda är duktig o tänker på figuren hon ;) höhö! Vi åkte till Isabel där Angie, Joseph o Tommy var.. ah Elin också såklart! Mkt trevligt det med! Lobby blev o där var de mkt mkt mkt folk ! Vi skakade rumpan i takt o otakt till musiken som strömmade ur högtalarna. Jag hade kul :D

Det som är så underbart, men ändå så konstigt är att så fort vi ses känns de som om de vore igår vi sågs senast. Allt är somvanligt o känslan densamma som i forshaga. Det går liksom inte o beskriva, känslan är helt otrolig. Man känner en trygghet och ett lugn, man kan vara sig själv. O det är guld värt! mina vänner är guld värda! Saknaden försvinner o kroppen fylls med glädje o enerig, och en speciell sådan..
Aja, underbart är de iaf att ha mina älskade vänner vid min sida o vakna upp o höra deras röster. Det är något jag värdesätter väldigt högt, går inte att beskriva .

Angie var ledig idag, började lite lätt med Adidasväggen, men slutade typ lika snabbt. Tog tag i skyltfönstret, men tog inte lång tid innan jag kom av mig med de också,. Började städa, för de ser verkligen ut som ett bombnedslag när de var klart orkade jag inge mer o inväntade dagens slut :) Sista timmen kändes de som om jag skulle kunna somna stående, så nu blir sängen nästa anhalt :D Yeah yeah .. Där luktar de Hannis ! Jag triiiivs!


5Mars

Tror detta ska bli mitt nya turdatum faktiskt :) Jag ska ta de från början ...

Ja, det hela började med att jag imorse skickade ett sms till Tilda om min kofta som jag måste ha glömt där tidigare o tänkte att Hanna kunde ta med den till mig imorrn. Där har vi de första, den låg där :) Lycklig blev jag eftersom jag tycker om den väldans mkt .. Då kläcker tjejen ur sig att matchen hon skulle spela på lördag är inställd, så då började jag nästan hoppa med fötterna i taket. Tvingade med Tilda hit, o där har ni det andra :D Tilda åker med Hanna imorrn, o då kommer alltså två av mina favorittjejer hit o jag älskar det!
När jag senare på lunchen gick ner till Expert för att höra vad jag kan göra med min kamera, för er som inte vet har jag blivit av med den efter en utgång på kharma, men jag har haft en känsla av att den inte är stulen. Har letat överallt med inte hittat den. Så ja , nere på expert sa dom att försäkringen täcker allt UTOM stöld. Jaha, ja jag får väl köpa ny kamera då tänkte jag .. Går tillbaka till jobbet o får ett samtal av Sofie, hon har hittat min kamera i hennes bil :D Tjihoooo! En sten lätta från mitt hjärta o de var som jag kände. Tackarr vi gudarna för!
Sen kommer de sista, nyss hörde Åppin av sig o ville vara med imorrn =) Kan de blir bättre? Hoppas kexet också vill joina oss så blir vi iaf 5st från klassen, en liten reunion ! UNDERBART!

Skulle precs börja städa här hemma när jag märkte att damsugaren fortfarande inte vill suga upp allt skit på golvet. o ja , de suger rent ut sagt ! Faaan, jag som skulle städa innan man får finbesök imorrn. Men snälla päron som man har så erbjöd sig pappa att damsuga med deras om jag gjorde klart allt innan så de bara är att suga igenom lghten :)
Även att man fick en potatisgratäng o rostbiff till helgen :D Underbara människor finns verkligen!

Nu väntar jag på att sofie ska ringa så jag kan få min kamera, kan bara tänka mig vilka bilder som blev knäpppta på kharma senast. haha! Galet roligt var de juh.. Hoppas på lika mkt drag imorrn, men med 3 dubbelt så mkt människor kan de väl inte bli annat ? :)

Nu ska jag bädda rent i sängen!

ps. Solade idag igen, ser ut som en ångkokt kräfta =p men hellre de än ingen färg alls .. hoho!

4Mars

Sitter i soffan o gör min "dubbelhakövning" som kreuger har talat så gott om.. Glömmer dock bort att göra de varje kväll så vette katten om de blir ngt resultat, änsålänge ser jag ingen förbättring iaf. Men man måste väl göra som med allt annat, ge de tid! Man tröttnar juh ganska snabbt om man säger så, även fast de är en mkt simpel övning. . .

Solade idag efter jobbet, första ggr sedan oktober! Fy sjutton vad underbart skönt det var :) Blir imorrn igen så jag får lite färg till helgen, för idag blev de inte mkt av den varan. Gasch! Man blir så avslappnad o drömmer sig bort till varmare breddgrader.

Appropå varmare breddgrader, gud vad jag verkligen vill åka iväg o jobba som reseledare :) Tror de skulle kunna vara något för mig faktiskt. Åka till ett varmt land, gudia, serva och underhålla människor dagarna i ända. Fyfan vad roligt o inspirerande! Sommaren 2010, då ska jag söka mig ett sådant jobb. Sen om man är rätt person enligt dem är juh en annan femma, men söka ska jag göra iaf ! Helt grymt roligt ! Jag älskar o avundas de i tvprogramet Semestersvenskar som är i Thailand o jobbar.. Mitt kall i livet? Iaf så känner jag att jag måste åka iväg o göra något annorlunda, prova på o testa lite utmaningar. Träffa helt nytt folk, möta en ny kultur och bara leva i nuet! Ta dagen som den kommer. Den ena dagen kommer knappast vara den andra lik, det är det jag eftersträvar i ett yrke. Variation o människor runt mig! Im just loving it, även om de har sina för o nackdelar. Men fördelarna överväger något så enormt ! Hoppas detta håller i sig, just nu vill jag åka imorrn o komma tillbaka när jag känner mig redo igen, kanske om 6månader - 1 år :D

Pratade med Hanna idag, =) Lovely! Vi kommer ha de så grymt kul. Sanna bangade pga dålig ekonomi, tråkigt tycker jag . Men man kan inte vara med på allt . Vi ses snart iaf :)

Näh, nu börjar klockan ticka på lite, så sängen kallar .. Får se hur brun jag är imorrn :D Yeah!

Pusshej o ha det bra!

ps. Satt nyss o tänkte tillbaka lite. Jag saknar min klass så enormt mkt ikväll! Alla underbara stunder, upplevelser, fester, skoldagar, skratt, gråt,  jaaa allt . Ibland kommer saknaden såhär krypandes fram o växer sig så enorm att man bara vill brista ut i gråt o åka tillbaka o leva forshagalivet en ggr till med alla igen. Det finns nog inga som inte gått på skolan som förstår hur man känner sig. Ibland när man är som mest deprimerad så finns de bara vännerna ifrån forshaga som kan trösta en, förstå en o verkligen stötta . Jag behöver er kära vänner!





3Mars

Har precis satt upp mina efterlängtade LasseÅberg tavlor i hallen, kände att de var dax nu! :)
Måste få lite mysfaktor i min lägenhet, lite hemtrevligt o ja , få den färdig helt enkelt.. Kollar på lägenheter på nätet o alla är så fint ombornade o ja , mysiga.. Min känns steril o tråkig, inte som mig . Samtidigt vet jag inte alls vilken stil jag vill ha, vad jag vill ha på väggarna, vilka färger jag ska satsa på i de olika rummen . osv osv. Då är de inte lätt att strukturera upp o göra de kooosligt heller. Men tids nog så!
Har även tagit hand om disken o skulle ha damsugit en vända, men de har inte blivit av än. Kanske blir innan sängdax, annars får de bli morgondagens uppdrag.
Vilket himmla sjå de är med damsugspåsar, damit ! inte bara o ta en förpackning o betala, neeh de är juh en hel djungel .. Fattade inget där bland hyllorna så jag sket i det, o tur som jag alltid har fanns de en i mitt städskåp, undra vad den kommer ifrån? Glad blev jag iaf :D:D Skjuter jag upp de problemet ytterligare..

Jobbet idag, no coment!

Imorrn är det Onsdag, o onsdagar är alltid lite småsköna för då är de bara två dagar kvar på veckan :) O speciellt denna Onsdag är grym för då är de bara två dagar kvar tills Hanna o Sanna kommer till mig!

Jag försöker få tag på folk, men vet inte om de är mig o min tele de är fel på eller vad det är, för ingen hör typ av sig tillbaka. Nej, de var bättre förr! Utan mobiler .. Nu går man o är orolig för att de antingen har hänt personen i fråga ngt eftersom den inte svarar eller om en annan gjort något fel . Suck! 

Sara, du kan väl iaf höra av dig när du läser detta.. Vet inte hur många ggr jag ringt till dig o dragit iväg sms utan svar!
Just miss you honey!

Har fått klagomål på förlånga inlägg så tänkte ge mig här :)
Nu ska jag gå o tvätta bort sminket o sen , ah .. Jag vet inte vad de blir sen!

Hörs då!


2Mars

Först hade jag bestämt mig för att inte äta kvällsmat eftersom jag inte alls kände mig hungrig, men nu när jag sitter här känner jag hur hungern kommer ikapp mig. Så nu blev de till att koka lite makaroner o äta köttet som blev över från gårdagen. Mumms!

Dagen på jobbet har varit lite seg, vi började med att flytta provhytterna ner på junioravdelningen o där hamnade även alla väskor samt regnkläder. Det blev bra mkt bra :) Imorrn fortsätter vår resa.. Får se hur de blir i slutändan, kan kännas ganska oplanerat men vad vet jag . Angelica har säkert målat upp en bild i huvudet :) Kommer säkert bli helt jävla underbart bra!

Efter jobbet skulle alla utom jag jobba över, hade juh gärnat stannat kvar om man säger så. =) Ksg fotboll skulle dit o kolla in lite fotbollsskor, knäppa kort osv osv .. Aja, jag drog iaf hem med bussen halv 7 somvanligt.

På fredag kommer Sanna o Hanna hit :D Kommer blir så himla roligt. Håller på att planera lite vad vi ska hitta på .. Folkan på lördag, dock från 16 år. Känns liite sisådär men kommer säkert vara mkt kompisar där så får se vart vi styr kosan :P Fredagen bjöd jag hit Angelica också, hon skulle dock på bio. Men om den blir inställd joinar hon oss också, likaså Kreuger. :) Tjihoo! Kanonkul ska de bli! Looking forward. Underbart att ha ngt så roligt att se fram emot, iofs så brukar de hända roliga saker varje helg, men detta är något alldeles speciellt =) Extra ordinärt om man säger så..

Kollar advokaterna nu, fattar väl inte så jättemkt egentligen .. Inte insatt om man säger så =P
Nu ska jag kolla till mina makkisar!

Ha en fortsatt trevlig kväll :D



1Mars

Usch, dagarna bara passerar o man hinner egentligen inte med ... Men 1mars idag, holy vad tiden går!

Nu har jag nästan nyss kommit hem från Fielden, vart gästis igår. Mkt trevligt måste jag erkänna :) Var inte så mkt folk som jag trodde de skulle bli, men rätt folk var det iaf o de gör juh väldans mkt. Jag, kreuger o Ellen möttes utanför Fredda o där var de några få personer. Mkt trevligt med massa snack om allt från plattänger, hår mm till killar o förhållanden. Vid 23 begav vi oss mot metropolen o där satt Boel i insläppet, stackarn! haha .. Massa mysig musik o nice stämning! Dock röck det väldigt mkt i dansnerven under gårdagen men inte fick man brassa loss på dansgolvet inte. Nej, fick tygla min energi ist. Det var synd! Hade velat svängt mina lurviga lite, men sistadansen fick man juh iaf o det är juh alltid lika mys ;D

Frulle med Sändra o Tess, mkt roligt ! Givande o behövande att prata igenom gårdagen :P Sen gick jag hem o kollade på tv, åt massa mat, för ovanlighetens skull en söndag, o sen kom moster o co ner o fikade. Blev massa tjatter o de är juh kul.

Åkte med Morfis o Moster upp till Hofors, o nu har jag precis ätit klyftpotatis o kött. Hoppas jag inte blir dålig eftersom köttet legat i kylen upptinat sedan i torsdags kväll .. Nervööös! Men potatisen var inte alls god. Mjölig o bläää! men ah , då åt man juh inte lika mkt heller.. O de är juh mkt positivt.

Imorrn är det jobb, känner mig inte så motiverad men de hinner väl ändras :) Ikväll är de Beck o sen sängen! måste sova ..

Ha de supeeer!