1år!


27Maj

Okej, det har blivit ganska glest mellan blogginläggen nu . Men jag är sjuk efter helgen o har helt enkelt inte orkat eller prioriterat detta. Men nu blev jag sugen, även fast jag inte känner mig pigg på det. Ska göra mitt bästa enbart för er skull kära läsare :)

Helgen i Karlstad var helt underbart rolig! Som alltid .. Dock kanske lite för mkt av de goda, men är man i karlstad så är man. Haha !

Ah, som tidigare nämt har jag åkt på världens förkylning såhär före bessmerfesten o ayia! Inte bra , inte bra .. Men käkar c-vitamin förfullt o dricker te o tar det easy :) Laddar batterier helt enkelt! För jag tänker fan inte vara sjuk när vi åker o ska ha helt galet kul. 

Har, med hjälp av en underbar vännina vid namn Tilda, tagit tag i min 20årsfest nu :) Inbjudningen är klar , så den ska bara ut till alla i klassen o sen övriga folket som ska få sig en ! Tack för sparken i arslet vännen. OSA är senast 5juli, så de måste juh ut helst innan jag drar till Ayia, men då ska jag hinna få adresser tills dess också :S .. Hjälp med med detta snälla! Ni i klassen vet juh vilka ni är, ni övriga kan jag adressen till =P tror jag ..

I helgen är det Bessemerfesten , som jag längtat =P 2 år sedan sist, förra året var jag för sleten efter studenten o dess roligheter :) Fest fest fest blir de denna helg. ( Om jag piggnat till mig dvs)

Idag var de bal på akademin, ett årsedan en annan gjorde entre o hade en 7jäklans rolig kväll :) Fy vad tiden går fort. PÅ fredag är den ettårsedan studenten också. Vart tar tiden vägen o vad har man åstakommit de senaste året ?! De skulle jag vilja veta. Kanske ska läsa lite gamla inlägg o se.

Förrsten, ah blir ett jäklans långt inlägg. Men har juh inte sumerat Nöjesfesten! Fy vad de var skoj att träffa alla gamla goda vänner igen :) GALET är det rätta ordet. Träffade folk som man inte sett på 1 o 2 år, men när man stod där o kramades o nästan grät så kändes de som om man senast såg dom igår. Allt är så himla naturligt på akademin. Sjukt underbart ! Gaash, jag trivdes som fisken i vattnet.. Ge mej en ny återträff, typ NU :D Love it!

Ahja, nu ger jag mig för denna ggr..

Imorrn fyller papie, grattis till honom :)

22Maj

Sitter nere hos älskade i Karlstad nu :) Hon jobbar o jag har inge vettigt att göra . Har städat ihop sedan gårdagens bravader iaf :) Ingen sol är det ute heller så man kan bli lite brun. Funderar på att ta mig till ica snart o inhandla lite grejer o mat inför kvällen. Studentfest på Arena, har ingen aning om vilka man kmr stöta på . Lite spännande sisådär :) Roligt ska de bli iaf.

Resan till Ayia bokades i tisdags, så den 8juni åker vi :) Ska bli helt sjukt underbart ! Sola,bada o massa party :D
Living the dream !

Igår så kom Mats o Jonte hit, vi snicksnacka lite, rökte massa vattenpipa o drack vin . mkt mysigt! Har dock alltid en förmåga o bli för mkt när man bara sitter o tjötar. Vi drog på donken o åt mat o en jättegoood glass. marängswish, typ :D Jammie! Robban o Falk var också förbi en sväng, mkt roligt :D

Näe, om man ska ta sig för o göra ngt .. Känns dumt o sitta här när jag vet att flera från skolan är i stan, men vart? Varför hör ingen av sig .. :( Aja , bara att invänta Hanna o Sara sen!

Hade bäst!

18Maj

Ohhh,  känns som om jag flyger på lättare moln . Vet inte vart jag ska ta vägen! Är taggad till tusen . . Nu är det bestämt ! Jag o Camilla åker tillsammans med Johanna o Frida till Ayia Napa den 8Juni . Imorrn bokar vi resan :) Fattar ni eller ?! Woooop! Har fått semester också. Helt otroligt!  Vi ska äga cypern den veckan ;) Kruxet nu är ju att få tag på lite fickpengar . Blir till att leva fattigt i Juni :P Jag hoppas man kan lösa deklarationspengarna på nå vis.. Mamma ? ;D

En annan rolig sak är att jag fått förlängt till 1januari :) Känns helt underbart gött o nu behöver jag inte tänka på jobbsökande o boende förrens nästa år ;) YES!

Ahhh, går inte att beskriva glädjen just nu .. Åker den 7juni ner till värnersborg till johanna o sedan åker vi dirr därifrån till Landvetter o flyger till Ayia :) Enklast så o då får alla åka tillsammans .. Johanna o frida blir dock där två veckor, jag o Camilla åker hem efter en . Känns som om det får räcka ! =P

mindre än 3 veckor, mkt som ska inhandlas o planeras .. Plus Karlstad på de :) Blir till att kika efter en bikini o lite sommarkläder nu :D Wooop Woooop! Hoppas inte priset har ändrats radikalt tills imorrn =(

Håll tummarna!

16Maj - Updt

Jaa, nu har jag städat lägenheten :) Alltid lika sköööönt! Inväntar tjejerna som kommer inom en timme .. Vad ska man ha för kläder ?! Som värdinna kanske man ska klä upp sig lite iaf ;) ? haha  . . Ska blanda dippen o hälla upp chirren, sen är allt klart iaf .

Men måste erkänna att jag är grymt festar sugen .. Nu var de faktiskt 2veckor sedan! De är rekord för min del de .. =p
Skulle vara så kul, o spec nu när vädret tillåter. Men den som väntar på nå gott .! Blir juh tvådagars nästa helg så kan gott hålla mig tycker jag :)

Äh, skulle bara göra en uppdatering eftersom jag har lite småtråkigt nu . . .

Aja , ha en bra lördagkväll !

Hejja Sverige o Tyskland ikväll :)

16Maj

Står återigen en lördagmorgon på jobbet :) Har varit här sedan 0930, räknat kassa osv . Nu kom Lasse också .. Det är bra, för jag gillar inte att vara här själv, det är stort o mörkt ! Man vet inte vad som lurar bakom hörnen ..
Nu trilla Lellelitoo in också ... " Tjaaa Jönsson" ! Usch, det låter så Karigt .. Men aja , man får väl bjuda på de ..

Efter jobbet blir de hem o städa iordning lite för vid 1900 kommer tjejerna på besök, vi ska tjöta lite o bara ha de gött :) Kanske kommer bli hur trevligt som helst.

Näe, nu öppnar vi om 8minuter.. Om man ska göra ett liiiiitet ryck med städningen ! Go o glá keschoklad...

På onsdag åker jag till min favorit av alla favoriter :) WOOOP !

14Maj

Sara påminde mig om Jimmy Jansson, vilket lyckorus han får en att känna o vilka minnen han kommer med :) Det tackar vi för. O med jimmy jansson så tänker jag genast på Fame Factory o alla andra artister, i just loved that show ! Massa braa låtar , o johan österberg säger bara vilken underbar kille! Vilket hår, o de har jag tagit i  :) mmmm .. Ahhhh .!
Side by side är en låt jag aldrig glömma .. :) haha ! Glömmer heller aldrig när jag sändy o klara åkte in till valbo o kolla på johan, vi fick autograferna på armen <3 kärlek på de .. o innan vi gick ur kön så frågade jag snällt " Får jag känna i ditt hår?" gaaasch, underbart ! Svettigt o gott .  Ni förstår inte vilken mani jag hade över hans hår, så fint o snyggt ! Chills nu!
En annan favorit var Fernado Fuentes o Johan Becker .. Men aja , en annan dag  ;P

Nu har jag iaf beställt tågbiljetter ner till Karlstad på onsdag :) Vet dock inte när jag ska styra kosan hemmåt ännu, personalfesten på lördagen lockar juh ganska reält . Innebandyturnering butikerna emellan   =) Det går ett tåg hem 10.25 , så jag funderar starkt på att ta det .. Sova på tåget :) så är man fit for fight sen  ! Har man ngt att skylla på om man inte skulle göra så bra ifrån sig, jag menar en resa på 5 timmar tar ganska mkt på krafterna ;D

I högtalarna nu : Jimmy Jansson - Min sång <3

Solade idag efter jobbet, fick inge färg alls .. Så blir en vända imorrn igen :) Måste få lite färg tills man ska ner o träffa lite gammalt folk! Har hela dagen trott att de varit fredag, suck .. Var så lycklig imorse för att de var lördag imorrn o allt, så pajjar lellelito de med att säga " Men Jönsson, det är torsdag idag"  , Den tackar vi föööör . Bra start på dagen menar jag! Grrr !

Igår blev de en tripp till sandviken o quizen i nyktert regi, inte min grej! puh .. Men det var trevligt iaf :)

På lördag blir de tjejkväll, jiehooo ! även nyktert, känner att jag kommit in i en bra period nu :) Gött ! Sedan nästa helg blir de lite gött o dricka, men då har jag haft 2 helgers semester också =)

Nu ska jag sleepa lite ... faaaaaaaaaaaaan! Nu har jag glömt gjort korvstroganoff som jag skulle göra tills imorrn i matlåda .. PRUTT! Aja, har en låda köttfärssås står på jobbet jag får koka lite makaroner till då,, men då blir juh körvarna i kylen förstörda... suck! aja , bara att sätte igång ..!

 

Underbart!


12Maj - Updt

Jajje, då var denna dagen strax förbi :) Imorrn är det jobb igen , känns inte så lockande just nu .. Men kommer bli kul! Hoppas Micke är frisk nu , aldrig kul när andra är sjuka.

Maya kom förbi idag , o de var trevligt! Vi träffas inte alltför ofta . Vi planerade lite .. En kryssning :) Så nu har jag o Pernilla
preliminär bokat oss på en kryssning i Juni :) Fy satan vad roligt de kommer bli . Jajjemäään!

I valbo köpte jag endast hårfärg, så nu ska de piffas till lite . Dag vet jag ännu inte , men de visar sig.

Nu ska jag sova , eller ska kolla klart på omröstningen av EVSC , undra om förkortningen är den?! men aja .. Hejja Sverige då! :D

12Maj

Klev upp ur sängen för ca 45minuter sedan. Helt grymt skönt! Även fast jag får lite dåligt samvete när man sover så länge . . Men ibland måste man få sova ut också :) Spec när man inte har något planerat!

Ska ut o gå med Pauline senare, är på tiden vi ses! Fan, Iza växer så de knakar.. Hinner inte alls med .. Sen blir de Valbo med sofie då hon slutat. Vi ska in på Owe Jansson om de hinns med innan stägning, annars blir de köpis sen hem igen :) En snabbvisit alltså.

Ja, annars vet jag inte vad jag ska dela med mig av ..

Igår träffade jag Pernilla för typ första ggr sedan studenten :) Vi tog en promme o pratade lite. Mkt trevligt o de är när man träffas o får prata man inser hur mkt man saknat den personen vid ens sida. Gasch! Måste börja träffas på riktigt igen. Jag ska skärpa till mig ordentligt nu för att få de fungera mellan oss, för jag vill ha dig som vän =)

Nu ska jag käka min Toast sen läsa lite Anonnsblad :)

So long!


11Maj

Tjenixen Blixten !

Näe, de är bloggtorka nu . . Aldrig förr inträffat, vet inte vad som hänt! Kanske är det för att mitt liv är så ohändelserikt o ointressant just nu. Det händer inget förutom jobb,äta,sova o ngn film då o då! Kul liv man lever .. . Men de ska ändras på , håller på att planera för fullt. Försöker tänka ut vad jag vill göra med livet, vad man vill åstakomma. Vilka äventyr o upplevelser man ska ta tag i . Men det är mkt jag vill göra, men vågar man allt? Det visar sig ..

Åhhhh, dagens tyyyp första sms ramla in nu . . Undra vem de kan vara ?!  spännande ..

Imorrn är jag ledig =) Alltid lika underbart måste jag erkänna .. Eller ibland är det juh inte de heller , aja .. men ni förstår vad jag menar! Ska åka in till Valbo med Sofie på eftermiddagen, sen får vi se vad som händer. Sova ut ska jag göra, även fast jag gjort de i helgen också! Grymt skönt ..

Kände mig så pigg o utvilad imorse =) Längesedan sist!

Vilka ska ner till Karlstad 22-24Maj då? Vore juh intressant o veta ....

Nu ska jag kolla tågtider ..

Harebratackhej!

9Maj

Sitter nere i Torsåker nu , alltid lika sköönt :) Hela familjen är samlad för en liten grillkväll ! Mumms .. Det är livet , grillat alltså med potatiisgratäng ..

Slutade 1400 idag o de är lika uppskattat varje ggr. Fy tusan vad segt vissa lördagar går! Men då får man juh lite gjort i butiken, om man tar för sig o göra det dvs. =P Angelica är ledig igen, hon o familjen åkte till Italien inatt o blir borta till Onsdag, kul för dom :)

Igår blev de en lugn hemmakväll somvanligt på fredagar när jag jobbar lördag. Åkte hem till Fielden o käka hamburgare med strips o sallad ala Leif :) Sen spelade Evelina o jag lite pingis, gick bra ibland iaf när musiken var hög o koncentrationen på texten max! Fick sedan känningar i halsen så gick upp o la mig, vaknade imorse med världens halssmärta, gick dock ner sig lite efter te med honug :) Men inte ok ! Har inte tid o bli sjuk nu .. Noway!

Ikväll blir de somsagt grillning sen får vi se om jag stannar kvar här i torsåker o spenderar natten här på Ängsvägen o hälsar på Tors-Brudarna eller om jag åker med E & A upp till Hofors för lite äventyr. Det visar sig när klockan tickat på lite!. Nykter blir de dock ! Känns jäkligt bra faktiskt =)

Pratade med Sara idag, o de blev sagt att om jag åker ner till Karlstad den 21maj så bor jag hos henne :) Underbart! Vi behöver verkligen ta igen massa förlorad tid. Kärlek till henne <3 


ah men neee, nu blev de ett långt inlägg!


Ha en trevlig lördagkväll i sommarsolen :)



7Maj


Eftersom jag inte uppdaterade igår så får jag gratulera min käre gamla vän Johanna på födelsedagen en dag försent ( i bloggen), och idag gratulerar vi Åppin den gamla räven som blir 20bast idag =)  Hoppas ni hade o har en bra dag !

Idag läser man på arbetarbladet hur synd det är om den stackars familj som blivit beskjutna, mm visst! Bete er som folk så kanske , kanske vi andra i hofors kan känna sympati med er. Men det kommer aldirg hända, detta kommer sluta med att ngn blir sjukten påriktigt. Känns juh helt underbart gött att de kanske är Bandidos som ligger bakom skottlossningen, känns tryggt att ha dom åkandes här o lurpassa på familjen, det är juh på både gott o ont. Bandidos gör juh iget mot någon som inte gjort dom något. Men kan dom ta det någon annanstans tack!  Polisen gör somvanligt ingenting, efter skotlossning blev en 18årig hotad av familjen påväg till skolan eftersom de trodde att hennes bil var inblandad i skjutningen. Det var inte första ggr dom gett sig på henne, men polisen kan inget göra! Herregud, vart ska detta sluta?
Igår när jag gick hem från Erica var jag livrädd, hon bor 200meter här i från.. Såfort man hör en bil snabbar man på stegen, pulsen ökar o hjärtklappningen är nära. Man vet fan inte vad som kan hända när man är ute på kvällarna här. Spelar ingen roll om man gjort dom eller någon annan något, här kan vad som helst hända.
Känns tryggt att bo i Sverigest vänligaste kommun!

Idag är jag ledig, har precis sanerat typ hela lägenheten. Har sovrummet kvar men det tar jag ikväll då all tvätt kommer vara borta :) Mkt fiint kommer de bli, o lukta gott gott gott ! Nu sitter jag o väntar lite på Kreuger som ska till tandis o sedan besöka mig o mitt hem. Kanske skulle ha passat på o springa ner till Sparre o köpa tvätt o sköljmedel till tvättiden ikväll. annars glömmer man väl det!

Annars så saknar jag mina kära vänner från Forshagatiden väldigt mkt, drömde om dem inatt !  <3
 Det är massor av kärlek till er!


Skål o grattis vännen :) 20år 6/5!


Grattis din gamle rääv :) Här var du liiiten, nu gammal! ;)

5Maj

Man börjar fundera vart världen eller snarare samhället är påväg när man får reda på att det varit skottlossning i ett bostadsområde här i Hofors. Vi härikring vet mot vilket hus skotten var riktade till, kankse förtjänar dom det kanske inte. Jag tycker det är lite väl att välja denna utgång, men samtidigt ; Hur mkt ska man behöva hända innan polisen tar tag i saken? Nu har det gått förlångt! Hela tiden är det något som händer här, är det inte rån så är de misshandel  osv . Det sägs att polisen samlar bevis mot dessa personer vars skotten var riktade mot, men är inte ett rån tillräckligt? Måste det gå sålångt att dom hinner misshandla både vuxna o BARN? Det är helt sjukt! De som nu sköt, kommer det fram vilka dessa personer är , får de straff på en ggr efter en grej. Här behövs det nog inte samlas nå bevis eller motiv för att sätta dit dom. Sjukt hur samhället fungerar!  Nu vill jag bara härifrån, känner på mig att inom en snar framtid kommer ngn jag står nära råka illa ut, eller i min närhet, kanske jag själv, eller en annan oskyldig människa. För det är oss oskyldiga det drabbar ....

Nyss kom jag hem från Storvik o kusinEmmas lilla kalas :) Grattis tjejen! Åkte direkt dit efter jobbet, sjukt seeegt. Är inte lagd åt att vara massa social efter jobbet. Helst vill man bara hem, sätta sig framför datorn o tvn, glömma allt o bara vara för sig själv. De är kärlek <3 Fick matlådor av familjen, uppskattas alltid :) Thanks!

Imorrn är de jobb igen, sen är jag ledig på torsdag o då nalkas de grillning i torsåker hos Rolle. Har tvättid då men den kan man juh alltid boka om :) VI får se vad de blir iaf.. . .

Näe, snooka lite nu .. Sen sängen :) Wonderbaaaart!


Tjippohooj!


4Maj

Mkt seg dag o jag är väldigt trött .. Sängen lockar, men först måste jag plocka reda på maten som står här på bordet framför.. Alltid lika rooooligt! nä.

Är inte inne i ngn vidare bloggperiod just nu, finns inte så mkt att dela med mig av! Men de kommer väl..

Kan iaf säga såhär; Vet inte alls hur jag ska göra ang nöjesfesten 23maj. Vilka ska dit? Har jag råd? Många frågor o funderingar , just nu känner jag inte för det. Men känslan man har när man väl är där är oslagbar..
Kom även att tänka på att det snart är 1 årsedan man tog studenten, ett helt år! Det går så snabbt så man vet inte vart man ska ta vägen, usch! Riktigt läskigt ...

Saknar er iaf! <3


3Maj

vilken gårdag! Blir allitd bäst på hemmaplan, så är det bara. haha!

Började dagen med lite jobb o sedan kolla på bränboll, damlaget hade avslutning :P Sen styrde jag kosan ner mot Silverdalen o grillade med johanna o marcus. gott gott! Vi drack massa gott o sedan blev de depå , haha .. Ah, finns inte så mkt att säga mer än att jag är sliten like a rockstar idag . Men de var de värt ! ;) haha ..

Har precis pratat med frugan, hon kmr o gör mig sällskap över lite tacos :) De tycker vi om! Ska hyra film o äta chirre sen också, eller jag iaf!

har inte så mkt mer att dela med mig av ... Ny vecka imorrn! puh vad tiden går snabbt .. Bebis snart =) wooop!

Skål!

1Maj

Välkommen sköna Maj :) Helt underbart väder idag , varit ute hela dagen. Solat på ballen, käkat på depå med syskon o Andy, sen sola ute på Ericas gräsplätt! Mkt nice.. Men färg får man juh inte, men underbart iaf. Sommaren är nära nu!

Igår blev det jobb o det gick grymt seeegt! hua ... Sen styrde jag torsåker o käkade grillat med mamma o pappa efter det kom sofie o vi åkte till Krille o Maya i sandviken, där var det trevligt! Lite nytt folk , alltid roligt. Sen blev de Lobby o svänga sina lurviga. Välbehövligt! haha .. Sen bussen hem för att sova. Helt ok valborg ändå, bortsett från vissa saker.
Du förstör bara för dig själv, jag bryr mig inte. Jag försökte , jag höll mig så länge det gick . Men man kan inte ta hur mkt som helst, tar absolut inte skit från folk som inte har rätt att kasta den o speciellt inte när man inte förtjänar det .
På stort ställe är det lätt att undvika, synd att vi inte körde på samma taktik, men igår var det inte jag som gjorde bort mig iaf :)

Nu blir det grillning med syskonen o A, jag börjar bli hungrig..Imorrn är de jobb o sen ? .. De visar sig!

Tjingtjing!