25 November

Hälsar återigen lönen välkommen in på kontot :) Nu känns det bra igen!

Har nyss tillsammans med Pernilla gått vår vanliga runda till morgonpromenad. Alltid lika skönt, även fast de är jobbigt att gå upp men när man väl är uppe så är det nemasproblemas :D Blir lättare o lättare, undra om de är vår 5e eller 6e vecka nu som vi går ? Sjukt duktiga är vi iaf ! Självpepp är bra har jag hört . .

Sitter här i min ensamhet nu o väntar på att få gå till bussen, hade kunnat tagit den tidigare men känner ingen lust idag. Tycker det är ganska behagligt o skönt att bara sitta o ta de lite lugnt innan jobbet, man vet aldrig vad man har att vänta sig när man kommer dit. Idag ska jag iaf bjuda på lussebullar, hoppas dom blir omtyckta o uppskattade :) Tog med några extra utifall någon saknas idag, Mickey är ledig så han ska få en imorgon :D
Är man inte snäll så säg ?!

Onsdag o helgen närmar sig med stormsteg, jippie! Har en mkt bra helg att se framemot, dumt o längta egentligen. Jag menar, de går ju så snabbt ändå. Men kan ändå inte låta bli :D Hoppas den blir som man förväntat sig, om inte ännu bättre !

Hoppas ni alla får en superbra dag !
- Det ska jag se till att ha iaf.

Thank you for all that you´ve done for me.


24November

1 månad kvar till julafton, hej o hå vad tiden går !

Idag har jag haft min lediga dag, mkt skönt. Har varit ute o gått en promenad med Sofie på förmiddagen, sedan haft tvättstugan hela dagen :) Inte för att jag hade så mkt tvätt utan mer för att jag inte orka hämta den. . 
Lata människa!

Evelina o Jag, ah Nelly var med på ett hörn också , har bakat massa med lussebullar idag ! Blev ganska många, o fy 17 vilken tid det tog. Hela dagen ! Puh, ganska slut nu med allt vispande o knådande som man lära göra. Men resultatet blev ganska bra :) För att vara första gången så borde jag iaf få fullt godkänt, om inte mer. Jag är nöjd, o de tror jag syss är också. Blev några pepparkakor också, men jag hitta inte formarna o då var de inte lika kul när man lära sitta o skära ut hjärtan, cirklar o trianglar. Ja, de blev så för att de var enklast :P

Klockan tickar på ganska bra nu på kvällen såhär, undra vad man ska fördriva tiden med nu tills sängen ropar ?

I do not know what it is but i think im falling in love . .

Imorrn är de jobb igen, onsdag :) Älskade  helgen börjar närma sig. Kreuger kommer äntligen hem :D Tjejkväll på lördag med lite julemat o gott o dricka. På kvällen styr jag kosan mot torsåker, får se vilka av tjejerna som gör mig sällskap  :D Kommer bli en kanonhelg!

Miss you!


23November

Sitter hemma i soffan o tänker på allt mellan himmel och jord. Det är en sån här dag då man tänker på precis allt, analyserar, kontrollerar, funderar, med mera. Vad ska man göra efter nyår? Vart ska jag ta vägen?
Jag vill så mycket, men nu har man hittat en trygghet här som gör att jag vill stanna kvar. Jag har byggt upp de jag på någotvis miste när jag flyttade härifrån för att gå Sporthandel. Jag trivs här, men ändå är det något som saknas. . Tänker även på vad jag vill göra, vad vill jag jobba med och inom ? Är handel rätt för mig, eller ska jag testa på något annat? Jag vet att de inte är bara o vraka o välja bland jobben som finns i dessa tider. Men det är så otroligt viktigt för mig att trivas med det jag jobbar inom, annars kan man lika gärna skita i det.
Jag vill göra det helhjärtat och göra det jag gör bäst. Men vad är det ?!

Kan inte säga att jag gjort nå riktiga kraftansträngningar med att söka jobb osv, det känns så overkligt att jag kommer vara i den situationen snart. Finns liksom inte på värdlskartan ! Men snart står man där o känner sig så ensam o övergiven, vet exakt hur de kommer bli. Jag kommer må så dåligt av att inte göra något, känna mig värdelös som inte lyckas få något jobb o vara otillräcklig. Hemskt att de bara är 1 månad kvar, behöver jag säga att gråten är nära o klumpen i magen växer sig allt större för var dag som går?

Vill att de ska vända på jobbet nu , kan julruschen sätta igång så man får lite att göra :D Slå in lite paket, sälja massa kläder o skor, städa osv osv. Nu går man bara runt o trampar o är överlycklig då man ser en kund i butiken :p

Tog en solning efter jobbet, mkt skönt!

Blir inte mer än såhär idag, fick en beskrivning av min blogg igår ; Jobb, fest och lång. Yees, but hey, thats just me. Snart är den bara fest och lång ;P Kanske körkort också. .

Sov gott !Tur att det finns vissa ljusglimtar i mitt liv iaf, ni gör varje dag lite lättare o jag kan inte med ord beskriva hur mycket ni betyder för mig. Alla på olika vis ! Jag hoppas jag lyckas göra samma sak för er som ni gör för mig, för utan er skulle det inte vara lätt och jag vill inte leva mitt liv utan er, inte någon av er. Nya som gamla vänner !
Jag älskar er!


22 November

God morgon alla pigga o glada!
Det är iaf vad jag känner mig idag, både pigg, utvilad o glad :) Härliga söndag! Sovit så underbart gott inatt, vaknade för en timmesedan o nu sitter jag bänkad framför idol. Såg inte de i fredags, eller har inte sett de senaste 4 avsnitten faktiskt.

Idag blir de lugnt o ladda upp inför veckan :D Mkt jobb på schemat! Ska ner till Torsåker o äta med la familia, det brukar kunna bli mkt trevligt :) God mat en söndag sitter aldrig fel heller. Mums! Undra vad de bjuds på idag?!

Calle är bäst! Gud vad bra han är , min calle kristiansson . .Favoriten från första början :)


Cause we belong togheter,
21 November

Gud i skruven vad klockan går sakta nu, mina två blå befinner sig inte där de ska vara. Jag är sjukt trött, skulle behövt en powernap efter jobbet, men satsar på en relativt tidig kväller istället för en gångsskull :)
Kommer gå bra idag!

Har så himla mycket jobb framöver nu så jag behöver en helg i godan ro, bara ta de lugnt. Kolla lite på tv, äta nå gott o bara vara. Nästa vecka börjas det ! Jobbar måndag o är ledig tisdag, sen är det jobb onsdag-onsdag. Pretty damn much för att vara Intersport Sandviken. En hel vecka, men klarar alla andra de så ska väl jag också göra det :) Ska bli kul, pengar rullar in som de ska ! Sen är de inventering också, vet inte om den var på måndag eller nästa måndag. De visar sig! Då blir de en arbetsdag mellan 09.00-23.00 . Nice!

Pommes;en o chicken bitsen ska in i ugnen, orkar inte göra nå mer exklusivt. Även fast jag slutade 14.00 idag så har jag inte åstakommit ett smack här hemma. Men ibland så orkar man, ibland inte. Jag har städat o fint härhemma, är den där förbannade tvättställningen som skulle behövas plockas av. . Suck!

Ikväll är det säsongstart för Robinson, hoppas de är vettigt. Vad ska man annars fördriva tiden med?! Gah . . Kanske ger mig ut i kvällen på lite äventyr, man ska aldrig säga aldrig. Men blir helt o hållet utan alkohol iaf :) Spar mej till nästa helg då de är julmys med tjejerna o ev gästis ! wiiiie. 

Näe, har inge vettigare o komma med för dagen, kan hända att jag skriver mer sen. . hoppas inte för mkt ;p

Trevlig helg =D


19 November

Klockan tickar på i vanlig ordning, hur vore de om tiden gick lite långsammare ibland? Dock så är de torsdag idag, så den får gärna ticka på till imorgonkväll, sen gå liite sakta för att sen börja piina på lite under förmiddagen på lördag o sen gå sakta igen :P Men aja, ingen ide egentligen, blir iaf inte som man vill.

Solade idag efter jobbet, o nu på nyheterna är de världens kallabalik. Ohh, sats tar bort alla sina solarium på deras gym. Och ?! Nu är de lika cancerframkallande som att röka, finns de något som är riskfritt ?! Aja , blir sola imorrn också om inget annat dyker upp på tapeten :)

Det är så fruktansvärt lugnt på jobbet, vet fan knappt vad man ska göra. Nu håller vi på att finputsa det sista inför julen, julskyltning osv. Men vi har juh inte så jättemkt julskyltning, vi är en sportbutik! Skyltfönstrerna och "döda sidan" ska fixas imorgon. Hoppas vi hinner göra klart det under dagen, men kunder är de ju ganska ont om så de borde inte vara nå problem :)

Fredag imorrn, kan juh hoppas på lite fredagsmys i någon form iaf ! Annars vet jag inte vad som händer, Johanna ska för en gång skull ut på lite galejj, vore toppen kul men tro de eller ej så känner jag mig inte motiverad alls på att gå ut. Dels för att jag inte har några pengar, men också för att jag jobbar hela nästa vecka. Ledig tisdag, sen är de full fart måndag-söndag. Ganska hektiskt ! Vi får se vad de blir :)

Nu ska jag avrunda, plocka undan lite o sen ropar sängen mitt fina namn, måste göra J sällskap, han blir så less när jag sitter uppe så länge vid datorn o inte umgås ;) haha ..


18 November

Onsdag, halva veckan har gått. Underbart ! Snart är de helg igen, känns som ett evigt tjatade om dessa underbara helgen, men de är juh då det händer :)

Idag är jag ledig, har varit ute o gått med Sofie. Blev en kortis på 45min då båda var helt lam i benen efter gårdagens promme på kvällskvisten. Haha! Men bättre än ingen promme iaf. Har precis duschat, vet inte vad jag ska göra under dagen. Träffa Johanna o kolla om hon kan färga mitt hår :) Vore toppen! Städa/diska borde jag ta tag i , men jag har ingen ork. Spelar ingen roll hur länge jag sover, lika trött för det. Men aja , snart vänder det väl kanske.

Gårdagen hade juh kunnat få en bättre start iaf, missförstånd hit o dit. Bara att inse hur olika folk är, och tur är väl det. Men ibland känns det lite väl, men jag tänker inte gå in mer på det mer än att jag blev helt chockad o mållös, "Jasså, vågar du inte öppna dörren? Ska jag behöva stå här tills du ska till jobbet?" . Hej, jag stod i duschen med musik. Jag stör mig fruktansvärt mkt på de där sms, grymt förbannad. Måste radera det så jag någongång slutar störa mig !! En liten grej har blivit stor, tjolahopp! aja, nog om detta..

Imorse när jag slog upp mina två blå var de , somvanligt, världens liv i trapphuset. Grannungen fortsätter med sitt bankade på dörrar o plingar på konstant. Han är 1,5 år , kan man bli arg o ryta i ?! Mamman skriker o kan inte prata svenska, när ska dom anpassa sig? Damp ner ett brev på golvet, tänkte inte mer på det. .
När jag sen skulle upp såg jag att de låg ett vitt kuvert, helt blankt . . ? Öppnade o de var ett handskrivet brev, de stod ungefär såhär ;

Hej!
Är det du som kontaktat sociala om ensamstående mor med barn? Ring polisen istället då sociala inte gör något åt problemet. Hälsningar. Vilket sammhälle vi lever i.


Detta är i mycket korta drag, men de var skrattretande. Jag har absolut inte anmält min granne till sociala, även om man börjar fundera vad som händer bakom väggarna mer än ofta. Men det måste varit någon som gjort det tidigare eftersom dom vet att sociala inte gör något?!  aja .. Vad gör man?


Lördagen blev riktigt lyckad iaf . Vaknade upp igår helt blåslagen, fråga mig inte hur jag lyckas varje gång! Men jäklar i min låda vilket ös. Vi började kvällen här hemma, spårade väl ganska tidigt :P haha . .  Big John fick givetvis vara med, o han gjorde det bra ! Åkte in till sandviken o lyssnade på JLT <3 Kärlek! Fy fan vad bra dom är, som jag o ida öste. Hoppade, skrek o dansade. Förstår inte vad dom gör med oss ?! Crazy är rätt ord. Mildt sagt !

Ah, mkt lyckad kväll iaf o jag hoppas de inte dröjer länge till nästa :) hih. .

Snart äre julboooord :D :D Göttmos!

Bjuder på några av MINA bilder från helgen ;
14 November

Idag är det dagen som jag o Ida väntat på så himla länge , äntligen får vi oss en dos av John Lindberg Trio :) Som vi ska skaka rooompa ikväll. Efterlängtat, sen att de är första ggr på 6veckor jag o Idabus ger oss in i dimman tillsammans igen är juh inte helt fel heller :) Jatack, en bra kväll blir det. Jennifer, Katta o Forss kommer att göra oss sällskap, kan nte gå fel ! Jag hoppas Sofie o Pernilla kommer över också, skulle vara så kul om vi blev det gäng som var sagt från början. :) Ut o skaka rooompa iaf, det är ett som är säkert.

idag har jag varit effektiv, började dagen med en två timmar lång promenad med Johanna. Alltid lika trevligt :) Sen gick jag direkt ner till Solarieöarna, hade tänkt att sola 2 ggr så man får lite färg, men det var lite hett så jag solade bara 18.20min. :) Får räcka! Sen hem o städa lite, duscha, mat o nu sitter jag här. O klockan är bara 15.00 =/ Vad ska man fördriva tiden med nu då? Förslag . . .

Ska koppla in stereon i datorn, men de går juh på 2 sek. . . Ah, får väl hitta på något!

http://open.spotify.com/user/xem3liex/playlist/6arUmL4SPhy3ql2j23nanl


12 November

Torsdag, veckans näst sista dag innan helg :) Wiii! Faktiskt ganska helt otroligt underbart. Sitter o fördriver lite tid igen, bussen går 08.45 , skulle egentligen kunna åka in nu med 08.15 bussen också. Men jag orkar inte, inte idag. Blir ganska mkt övertid ändå nu i november/december :) But i need the money!

Gårdagen var något så fruktansvärt seg, usch o fy ! Inte likt onsdagar att gå så sakta. . Men nu är det över :) Tack o lov ! Småfixade massa på jobbet, håller på att plocka in lite saker o de är så skönt när man ser vilken plats det blir över i butiken :) Wie ! Nu ska de ut med de nya !

Har inte så mkt att dela med mig av såhär på morgonkvisten känner jag. Dumt o skriva bara för skrivandets skull. .

Ang. Svinvaccinet, är det någon som vet hur man ska göra ?! Jag velar från dag till dag . Usch!

- Hur ska du göra? Motivera gärna varför :)

Ha en bra dag gott folk ! I know I will . . .


11 November

Onsdag , oh älskade onsdag :) Snart är ännu en vecka passerad o helgen står utanför dörren ! Som jag älskart . . Kommer bli en superhelg, dels för att jag har en ledig lördag, hur underbart är inte det ? Sen så spelar JLT på Lobby/Livingroom på lördag o vi är ett litet gäng som ska dit o svänga våra lurviga till de ljuva tonerna. Sjuktpepp! Sitter o lyssnar på skivan nu, grymtbra. Tack Lelle! ;)

Fördriver lite tid iväntan på bussen, ganska skönt o bara sitta o ta de lite lugnt innan jobbet. Idag står de uppack på schemat, började med lagret i måndags men de tog Angelica över nu när hon kom tillbaka. Så hon får väl fortsätta med de så hon vet vart alla grejer finns eftersom jag ändå slutar snart . . .
Vi har fått lite nya saker, mkt fint faktiskt :) Fråga gärna om ni funderar på något !

Näe, nu ska jag avrunda . Time att dagen till ära ta Fjällrävenjackan o vandra den långa biten till bussen. Ikväll blir de städning/diskning eftersom jag sköt på de från igår då jag o Pauo gick o kolla lite på Hockey o en korpinnebandymatch, mkt trevligt ! Shit, you looking good my friend . Miss you , miss us . .

Ha en bra dag!


9November

Kanske dags att göra ett inlägg, ibland känns det roligt , ibland bara helt omotiverande och jobbigt ! Idag är det nr. 2 . Men man måste offra sig för laget , allt är inte roligt . . Tyvärr.

Sitter och gluttar lite lätt på fotbollsgalan, gissar att de kommer pratas lite om den imorrn på jobbet så gäller att inte vara helt bakom flötet då. Är de alltför ofta ändå! Känns som att allt kretsar kring Zlatan, han är bra. Men man är ett helt lag som jobbar tillsammans. faktiskt så är det så, jag är ingen lagmänniska direkt, men så mycket vet tillomed jag.

Helgen har varit mycket trevlig :) I fredags var jag uppbjuden till Sofie o Glenn på lite käk, blev uppmanad att ta med lite alkoholhaltiga drycker, hujja vad gott ! Gick hem och bytte om lite, kändes inte motiverande att äta o dricka gott i fint sällskap med varken jobbarkläder eller mysisbyxor. När jag öppnar dörren står en naken karl i dörren med världens stake . . Ett glatt gäng tjejer hoppas fram o säer "suprise" . haha! Jag fick när jag fyllde 20 en tjejkväll av Pernilla, Sofie, Maya o Pauline. Karln var förövrigt en uppblåsbar Mr.Big . Pernilla hojtar " Känn på snoppen Emelie, känn" .. Den durrade lite vill jag lova, haha .. Blev bjuden på tacos o vin, mycket prat o helt underbart trevligt. Jag är så glad för att jag har mina vänner ! Älskade vänner . Tack så hemskt mycket, hoppas på en repris inom en snar framtid !

Lördagen var mindre kul på jobbet, helt mosig i huvudet efter ynka 2glas vin och 2 cider. Uscha! Trött o seg, varför blir man de när man håller sig på mattan o endast dricker lite ?! Aja, jag klarade mig igenom jobbet o åkte hem för att snabbt duscha, byta om o äta lite innan Sändy o Thomas hämtade upp mig för att åka till gefle. Födelsedagsfest för Mikka o Angelica :) Mycket trevligt. Blev utgång på Heart o där är de alltid bra musik o roliga människor :)

Igår, farsdag. Så den söndagen spenderades i Torsåker med la familia :) God mat ! Mumms. . .

Nu får det räcka, ha det bra tack hej!

Näe, måste bara berätta att Lelle fått en JLT tröja o skiva idag av självaste Joakim Dunker, o jajg är inte alls avis. Ohnej! Höll bara på att börja gråta av ren avundsjuka när jag såg denna helt underbara tröja. Självklart lära Lelle ta på sig den när han skulle gå hem. Snyft! O jag får inte ens låna den på lördag, får gott o väl skaffa en egen tycker han. Morr! Ska jag baske mig göra också, bara jag tar mod till mig. Men sen så tittar han på mig sådär gulligt med valpögon, tror han såg mina tårar ;p "Vill du ha skivan Emelie?" Lycklig som få, hjärtat hoppa tre ggr o jag tog emot den med öppna armar ! Världens bästa Lellelito, ibland ;P

Bara tröjan som fattas, o den ska jag ha!

5 November

Torsdag, denna vecka har speedat på lika snabbt som de tidigare. Usch! Eller på ett sätt är det givetvis skönt, men tycker det går alldeles för snabbt. Man hinner liksom inte riktigt med . Men man bli mer medveten som äldre, sen har jag hört att de vänder vid 25 ;) Hoppas !

Idag är jag ledig, mkt skönt :) Ska ha en "ta-hand-om-mig-själv-dag"  . . Eller vad vi ska kalla den ?! Har varit ute o gått med Erica o Nelly i över en timme i snöyran, mkt skönt men känner mig lite tung i benen nu såhär i efterhand. Gôtt ! :) Snart ska jag gå ner på hallen och sola lite, känner att de verkligen behövs. Har inte solat sen jag var i Ayia Napa typ, o de är väldigt längesedan. Angie är på Lanzarote, så blekast på Intersport vill jag inte vara. Den äran får nån av grabbarna ta ;) Har även damsugit o plockat lite här hemma, behövs alltid. Men jag förstår inte, jag har så himla lite saker o ändå lyckas de bli så fruktansvärt stökigt. Huabua ! Förstår inte den mattematiken. . Men så är jag inge bra på matte heller, lyckades med 1poäng klara nationella!

Senare ska jag ev träffa Ida som varit på praktik i singapore 5veckor. Oh vad brun o fin hon kommer vara :) Fin är hon alltid iofs. :D Får se när hon har tid, annars styr vi upp helgen !

Imorgon är det jobb 0800-18.00 , äntligen har grabbarna fattat att man kommer långt med ett fint lager :D Jag är glaad! Vet inte hur många gånger jag försökt säga detta men ingen lyssnat, men nu har dom själv kommit på det o då tar vi tag i det. Tackar gudarna för det ! :D

Efter jobbet är jag bjuden hem till Sofie o Glenn på lite mat, kanske hur trevligt som helst :) Idol blir de nog också, o efterrätt var givet :D Mumms!

Bäst just nu :) Lyssna o njut !

4 November

Godmorgon!

I brist på annat iväntan på bussen slänger jag in ett inlägg här, så har jag det gjort :) Trevligt tycker ni va?

Har varit ute på min dagliga morgonpromenad med Pernilla , senaste dagarna har vi haft Sofie med som gästartist. Får se hur länge hon blir med :) Alltid trevligt iaf. Prata av sig lite på morgonkvisten är ju alltid givande !

Igår blev de inte mkt mera än jobb, eller iofs när jag tänker så är de aldrig mkt mer än jobb som händer för mig :P Ooops ! Heh . Men vad ska man ta tag i när klockan är 19.15 när man kommer hem. Slår på datorn, tar tag i disken o sen sätter på tvn o blir sittandes så. Så ser mina dagar ut, ganska tråkiga om man tänker efter. Därför brukar jag låta bli att göra det. Lever på helgerna ist :)

Idag är det onsdag, då börjar nedräkningen till helgen. =) Woop! Veckorna bara flyger förbi, bara 7veckor kvar på året nu. O hur tycker ni det känns? Går vi till mig så känns det ganska oroande faktiskt, medtanke på att jag inte har jobb mer än året ut. Men allt brukar juh lösa sig :) Jag lever på hoppet också ! Körkortet måste prioriteras iaf, men ska man verkligen börja köra bil under vintern? JA för de ska man! :) Då har man de gjort !
Någon som känner sig manad att köra lite med mig ? ;D

Plikten kallar !
Hoppas ni får en bra dag :)

Pussokram vi syns på stan!
You know you like it . . .


2 November

Ojojoj, redan andra november . Vart tar dagarna vägen?

Helgen har varit riktigt fullspäckad, men ack så rolig :) Började ju fredagen med jobb för att sedan stressa hem o fixa inför maskeraden. 30min tog de, sen var jag klar ! Är man snabb så är man. Men fyfan vad hemskt dåligt jag mådde när jag var klar. Min outfit var kanske de fulaste man kan sätta på sig, skulle alltså vara en hippie. Jag höll många ggr på att bryta ihop, men kunde verkligen inte banga. Alltså kan man sumera kvällen som ful o fullast i Hofors. Gaaad !
Alla på maskeraden var så himla fina o piffiga, gjorde inte mitt självförtroende bättre. Menvafaan, jag hade varit ful i sexiga kläder också. haha ! Erica o Sandra hade planerat massa lekar o delat upp oss i lag för att undvika gruperingar :) Jättebra fixat o fruktansvärt roligt !Tack så mycket för den festen, nästa år blir de mindre alkohol för min del iaf ! Folkan , vi tar de en annan ggr ;P

Vaknade upp på lördagen med lite skallebank, no more no less. Tog två alvedon o sen var man i full gång igen, tror alkoholen aldrig gick ur. Snurrade på bra hela dagen . Skööönt ;P
På eftermiddagen åkte vi ner till Torsåker o käka middag o umgicks :) Haha , mkt roliga syskon man har . .

Tog bussen till Gefle o Sändy på kvällskvisten o började om, o jävlar vad vi började om ;D Men tacka gudarna att man var i bättre form på lördagen än fredagen iaf. haha . . Vi gick på heartbreak, där var de mkt folk o superbra musik! I just love it :) Dansade som tookar, dock blev de lite långdraget då vi gick dit tidigt för att vi skulle komma in. Tack tjejer !

Idag har jag jobbat, trodde jag skulle vara helt slut. O de har jag väl också iofs, men övertrött o bara skrattat hela dagen. Lelle beskriver mitt skratt som att ett brandlarm går. Lite väl o ta i tycker jag ;P Men med Mickey o Lellebus på jobbet idag så har jag verkligen inte kunnat hålla mig för skratt . . Yees, Noo! Buff på dig du ! HAhahahhahahahahahahhahahahaha .. .  Ja, jag vet . . Jag har lite dålig humor ibland ;)

Nu ska jag ge mig!

Pussokram vi syns på stan !