30Oktober

Today my friends is the day :) Dagen vi har längtat till så länge, dags för den efterlängtade och förhoppningsvis återkommande maskeraden . Guud så kul det ska bli ! Ja för det ska det. Hoppas alla kommer vara utklädda, ska bli spännande o se alla. Man har juh ingen vidare koll på vad de andra själarna ska vara. Ihhh ! Kul kul.

Skulle upp o gå imorse, men jag var helt slut igår o hade sen ingen att gå med så tänkte ta en liten sovmorgon Jo tjena! Vaknade när min klocka visade 07.00 , plikten kallar 09.00 på fredagar så jag skulle ta 8.15 busen in. Låg o drog mig en massa, var hur trött som helst. Trots att jag gick o la mig 22.00 igår o somnade därefter. Kollade upp på klockan 07.20 i världens panik, in i duschen snabbt , sminka mig o klä på mig. När jag sen kolla klockan på mobilen visade den till min stora fasa 06.41 !! Jag hade alltså inte en tanke på att min klockradio fortfarande gick efter sommartid. SUUUUG ! Så nu sitter jag här, redo att åka till jobbet med bussen som går om en timme.
Jag som verkligen behövde sova, är inte så motiverande att gå o lägga sig igen efter man gjort sig klar en ggr. Men ögonen skulle behöva det. Aja ! Shit happens when you party naked. ..

Idag ska jag sluta 16.30, grymt skönt :) Hoppas de är lungt med folk så det är OK att sticka då.

Igår hade vi kvällsöppet, alltså 10-20. Var jättelugnt med folk underdagen, för lungt. Men sen när vi bytt om o klätt ut oss var det superrusningar hela kvällen. Jättekul :) Mindre kul med utklädnad iofs, men då ser dom inte vem som är vem iaf. . Kan man juh få tro iaf ;P Vi hade spöktema iår, eller halloweentema iaf. . Förra året var vi superhjältar. De var kul :)





HAPPY HALLOWEEEN !


28oktober

Vill först o främst passa på att gratulera min kära moster på hennes födelsedag, men även hurra miljontals gånger för världens absolut goaste dipp som även hon firar sin födelsedag :) Välkommen in i vuxenvärlden Dippson. Hoppas du kommer att trivas =D Drick, ät, njut o va glad. . De är din dag idag , hipp hipp hurra !

Ja, vad ska man säga om dagen? Vet fasiken inte, varken bra eller dålig. Såndär medelmåttlig, kan man säga så? Ah, jag gört iaf, ni förstår säkert hur jag menar. Vissa stunder slår hjärtat ett dubbelslag, vet inte om ni känt nå sådant själva. Men typ som hjärtklappning, o man hostar till o sen går hjärtat på högvarv i några sekunder. Svårt o förklara. .

Sitter och småkollar på Oskyldigt dömd, gillar inte det så vidare värst mkt. Men som jag tidigare nämt så har man juh inte speciellt stort kanalutbud här på Ängkärrsgatan så man får helt enkelt ta de man får . Är inte så kräsen egentligen :P

Imorgon är det Torsdag, bara en dag kvar sen fredag :) Hur underbart är inte de ?! Ledig helg o allt igen, helt super. Jag längtar ! Känns som om det kommer bli en kanonhelg ! Jajjemän :)

Ah, mer finns det väl inte o säga.

Ha en bra kväll !




27Oktober

Bestämde mig för att vara hemma idag, utifall att . Mår bättre än igår, men inte bra . Förstår inte vad som är problemet ?! Men det blir väl bättre med tiden, kan vara mina tabletter jag äter också. Har inte tagt någon idag o mår juh lite bättre.

Angående dom så ger dom inte de resultat jag hoppats på. Men vafaan, man är juh ingen supertränare heller :P Har iaf gått en timme före jobbet varje dag i 3veckor nu.Thats pretty good if you ask me :)

Sitter o myser i soffan nu , kollar lite på ghost whisper :) Imorgon är det redan onsdag, då börjar nedräkningen. Shiet vad snabbt det går! Hoppas min mage mår bra imorrn, för jag ska jobba o sen göra de bra hela veckan :) På torsdag har vi kvällsöppet ända till 20.00 o vi ska vara utklädda. Förra året var jag spiderman =P Hell yeah!
Iår blir de lite läskigare, you will see.

Gjorde pannkakor till lunch, eller ah . . Skulle iaf göra mig ett försök till att göra det, men blev mer pannkakspytt än pannkaka. Hur fan gör man ?! . Bara rasar ihop o blir skit ! Aja , andra o sista ggr jag gör pannkakor i mitt liv.

Näe, kanske blir mer uppdaterat senare. Nu ska jag lägga mig med min vetepåse o fortsätta mysa <3


26Oktober

Dagen börjades somvanligt med en promenad tillsammans med Pernilla o Majsan :) Vi hade ett bra tempo o det kändes grymt bra. Käkade lite frukost, duschade o fixade iordning mig, kände mig ovanligt pigg o fräsch. Den känslan varade inte speciellt länge. Fyfan! På bussen kom ett illamående över mig, huvudvärk o rent konstig i kroppen. Tänkte inte mer på de, men när jag sen satte igång o jobba så var det nästan outhärdligt. Faan. . Jag har verkligen inte tid och bli sjuk nu. Det har suttit i hela dagen ! Gick hem vid 12.00 , kolla lite o har sen iprincip sovit hela dagen och ändå är jag helt slut ! Vet inte hur jag ska göra under morgondagen, som det känns nu så blir jag hemma. Kan inte koncentrera mig med denna känsla i kroppen, men kanske är de bättre imorrn?! Är de magsjuka fast jag inte varken spytt eller varit på toaletten? Lika bra o vara hemma kanske . . utifall att ! Men hur kul är det dåe ?! Dels för att jag förlorar pengar, men också för att de är så sjukt tråkigt att vara hemma.. Blä! Måste bestämma mig nu så jag kan meddela mina kära arbetskamrater.

Annars har jag väl inte så mkt o dela med mig utav . . Var ju ut på E-type i lördags, blev inte så mkt dans som jag hoppades på men jag hade kul :) Inte lika mkt folk som jag trodde de skulle vara, men de var bara positivt ! Nu kunde man röra sig lite bland allt folk. Mycket kändisar o de är ju alltid roligt !

På fredag är det maskerad hos syster :) jag ska fan må bra då ! Så är det bara. Emma Sjöstrand o jag ska juh vara samma, jag beställde mina kläder på nätet o hon köpte i butik. Kommer hon hem idag o har köpt precis lika mig :P hahah .. Ganska roligt ! ! Vi kommer vara grymt snygga, de är ett som är säkert iaf. Ohjaa!

Im pepp!

Nu ska jag sova, vi hörs gott folk! :)

PARTY LIKE A ROCKSTAR!




Jag är nog liiiiite för övertaggad till kvällen! Men jag bjuder på det :D 
Den ända som fattas nu är Kreuger, hon är bra hon! Snart gör vi gbg tillsammans :)

23 oktober

Sitter o lyssnar på E-type nu , mer tillbaka till 90-talet kommer man nog inte :P Men ikväll ska jag kastas tillbaka till de ljuva nittiotalet med E-type på scen på Lobby Nightclub ! Jag lovar att jag ska headbanga liiite med honom, en ggr iaf. . minst! Ska bli superkul ! Har laddat för detta hela veckan, gått som på moln o varit supertaggad :) jeeej! Hoppas det blir en toppenkväll!

Idag har man jobbat 10-14 . Det är så himla skönt o komma hem en timme tidigare :) Timmarna går snabbt o vipps så slutar man. Sista timmen är riktigt jobbig, men tack o lov slapp jag den idag!

Har egentligen inte så mkt att dela med mig utav idag. .

Igår var jag barnvakt åt Nelly tsm med Emma, vi kollade på idol, åt god mat o kollade på film :) Mysigt! Sen att Nelly är ett gudabarn är juh en annan femma. Hon är så himla snäll, aldrig några problem att ha henne :) <3 Hjärta!

Näe, nu ska jag höjja volumen o sätta på This is the way o längta tillbaka till solbergadiscona på mellanstadiet :)

Ha en bra kväll alla :)

23 Oktober

LÖÖÖÖN!


Hej o alltid lika välkommen lön ! :) I just love you ! Fan vad skönt det känns med lite pengar på kontot igen, var inte igår kan jag säga. Denna månad ska spenderas på diverse saker . Iofs, de spenderas juh väldigt mkt varje månad . Bäst o passa på medans man kan . Om 2 månader står jag utan jobb :S isch ...

Fredag idag , o det betyder att de ikväll blir fredagsmys tillsammans med Emma Sjö o Nelly :) Inte helt fel lär jag juh erkänna. Ska bli riktigt trevligt ! Emma ska juh leka hemmafru o bjuda på lite mat. Serverad när jag kommer hem från jobbet, precis som det ska vara =P Jag klagar inte ! Alltså får Emma bli min dejt för kvällen. . Vi får leka lite Mamma, Pappa, Barn ;) hahah .. Idol blir de juh också, med rocktema.. Tror de kan bli bra!

Morgonpromenaden är avklarad o idag gick vi in på lite djupare diskussioner. Dvs Livet ! Alla verkar vara i någon slags 20årskris. Och jag sticker inte under stolen med att jag kanske är i den värsta krisen ever ! Vad fan ska man göra av livet? Borde verkligen göra allt som jag vill göra, just NU ! Kanske igår redan. . För snart är jag gammal o ska stadga mig . Helst i förrgår där, med det går juh inte. . Ah, massa tankar o funderingar som snurrar i huvudet ang framtiden. Tryggheten börjar komma ikapp mig o vill jag verkligen börja om en gång till ?

Nu är det plikten som kallar, idag ska det jobbas på :D tror jag . . heh! Vi har lite som ska göras om man säger så, som egentligen borde vara klart i måndags egentligen  . . Men de är somvanligt det !

Aja, nu ska jag ta tag i gaddarna o sedan runa till bussen. . Har jag sagt vad mkt jag älskar att åka buss? Så rogivande o underbart . . NOOT!

Puss o kleeeeeeem!

21 Oktober

Känns som det är en kamp mot tiden, klockan, dagarna . . Det går så fruktansvärt snabbt ! Ännu en dag har nu lyckats passera oss med allt vad det innebär. I mitt fall har det varit en trevlig dag. :) Hur har er dag varit?

Jag började med min numera vanliga morgonpromenad tillsammans med Pernilla 06.00. Efter den gick jag hem till Nelly o var barnvakt åt henne medans E & A jobbade. Hon sov länge gohjärtat, men vaknade upp med världens smajl. Uhj vad glad hon kan göra en ! Vi käkade lite mat o myste lite, sen begav vi oss ut på en promenad. Hon var inte lika glad då, grinade o härjade. Men tillslut somnade hon. O självklart ska moster hålla på med vagnen i trappor osv så man vaknar. Dumma dig! Hon fick inte sova ordentligt. Men vi fortsatte o tog en lur på sängen, myyys . Sen var de dags att gå upp till Hanssons med Pernilla. Men de gillades väl inte så mycket, tror Nell hellre hade varit hemma o lekt . Men det gick bra ändå :) förutom att hon var grymt trött. Hoppas hon sov gott när vi gick hem sen iaf ! Första gången jag har Nelson under en längre tid, svårt o veta varför hon grinar, när hon är hungrig osv. Men de kommer :) Vi har iaf grymt roligt tsm!

Jag var helt slut efter att jag lämnat av henne så det fick bli en powernap på en timme när jag kom hem :) Gud så skönt ! Nu kan man väl inte sova ikväll ist. . Men det får jag ta tag i då ist. Är trött nu o vill bara att bonde ska börja så man får gå o lägga sig sen.

Imorrn är de torsdag, nedräkning inför helgen :) Jag kan fortfarande inte bestämma mig om jag ska gå ut i Sandviken på E-type eller i Gävle ! Förslag?

Ahmen ne, tänkte att jag skulle bli lite djupare idagens inlägg men jag orkar inte !

ha de toppen


19 Oktober

Sitter o tuggar på ett äpple förtillfället, går inte så vidare bra. Glömmer liksom att tugga tillräckligt, det fastnar i halsen. Så kan det vara ! Ont gör det, och tänk om det skulle fastna o inte åka ner, vem ska då hjälpa mig ? Ensammen som man är. Ett värdsligt problem, som karlsson skulle ha sagt. Men om ngt verkligen skulle hända, vem ska man vända sig till i första hand för att få akuthjälp? Måndagsfunderingar såhär på kvällskvisten.

Idag har jag fått vara min egen handyman, har man ingen karl så får man juh ta tag i de sysslor som är dom givna helt solo. Imorse gick en propp o kök o sovrum, hann inte fixa det då så jag fick ta tag i det när jag kom hem eftersom ingen fixat de underdagen. Vem skulle de vara liksom undrar ni? . Jag med. . Och om jag gjorde det bra, absolut ! Efter lite hjälp av pappa, har man ingen karl som sagt så får man ta den som står en närmast. Det gick galant :) Pretty stolt över mig själv! Sen så bytte jag även hallampan som varit trasig i ett ex antal veckor. Är jag inte duktigt o händig så säg?!

Börjar bli lite smått kaos på jobbet igen, mkt collage som kommer nu men somvanligt har vi ganska dåligt med plats och min fantasi har inte varit den bästa idag heller. Som grädden på moset liksom! gah . Lallat runt , flamsat o gjort liite nytta. Konstigt nog fick vi en bra kassa ändå o de är juh bra :)

Lyssnar på min spelningslista på spotify, "Lugna favortier" o som jag älskar den . Varenda låt får mig att må bra, fast ändå inte. Tankar spinner värre än en katt på husses mage som blir klappad o gosad med. Förstår ni då hur jag menar ? Det är drygt, men jag kan inte sluta att analysera, kontrollera, spekulera o fundera kring det mesta. Rätt eller fel ? Vet fan inte mkt nu . Jag svävar på moln, men ändå inte. Jag borde vara glad, o de är jag också, men ändå så borde jag veta bättre än så här. Det sägs att man lär sig av sina tidigare misstag, detta måste varit något som passerat mig oberöd. För jag tycks aldrig lära mig ! Jag ger mig in i samma situation varenda gång, hela tiden. . Dumma , dumma Emelie! Men som min kära fruga säger ; Det finns en mening med allt ! Och så kanske det är. Hoppas på det !

Det stör mig att det inte är något bra på tvn, men det är väl så när man inte har några kanaler. Mitt utbud är inte att hänga i julgranen precis. Thats the life!

Näe, nu ska jag sluta klaga . För egentligen är jag glad .. egentligen!




18 Oktober

Söndag o mys idag :) Riktigt skönt ! Jag älskar söndagar, man skulle kunna säga att jag är lite kär i dessa helt
underbara dagar. Inga måsten, bara ta de lungt o slippa ha dåligt samvete för att man inte gör något. I love it!

Gårdagen var riktigt trevlig, började med en morgonprome senare åkte jag ner till Torsåker eftersom hjärtat skulle döpas :P Hon var så duktig i kyrkan ! Pratade o skrattade, älskade barn. Det hela var väldigt fint, men jag är juh väldigt emot allt som har med kyrkan o den kristna tron att göra.

Efter dopet så tog jag bussen in till Gefle o Sändy :) Vi myste, drack lite vin o lyssna på musik. Sedan vände vi klackarna mot Interpool där vi skulle spela lite biljard o möta upp farbror o hans vänner . Det var trevligt ! Jag sopade banan på biljarden. Fan vad bra jag är ;) förutom att jag sköt i den svarta bollen o förlorA . . men annars så ;) När vi kände oss klara så gick vi till Hartan, där vi dansade loss. Riktigt skönt ! Skaka rumpan med sändy är inte helt fel. Lagomt med folk också. Vi stötte även på de ensamma mammorna Madde o Ulrika :P Hejjade lite sen drog vi vidare. Åkte bussen hem o hade jättetrevligt :) Raaaaaw .

Nu har jag precis ätit Tacolasange, den blev inte riktigt lika god som Ericas. Men för att vara första gången så blev den helt klart godkänd :D Mumma!





17 Oktober

Idag är det en stor dag för vår familj. Vårat älskade lilla nyskott ska döpas, Nelly Emelina Jönsson <3
 Det ska bli riktigt roligt. Kommer inte ihåg när man var på ett dop senast. Måste ha varit när kusin Emma döptes o vi sjöng, vilket var 9år sedan om jag inte är helt ute o cyklar. Gohjärtat börjar juh bli stor, redan 4månader.
En av många dagar att minnas.

Kan inte med ord beskriva hur skönt det var med sovmorgon imorse. Ahhh! Känner mig lite som en nya människa. Gick o la mig vid 23.00 tiden igår så har fått sovit massa timmar vilket är välbehövligt. Klockan 09.45 ringde klockan o då var det dags för promenad i det helr underbara höstväder vi har idag. En timme somvanligt med Pernilla. :) Det är så skönt ! Är glad att man kommit igång med promenaderna nu, för givande är vad det är. Snart borde de bli lite resultat också :)

Sitter o bara tar de lungt nu, ska hoppa in i duschen o sedan göra mig klar för dopet. Men har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha för kläder. Men de brukar lösa sig! Efter dopet ska jag in till Gefle o Sändy . :) Det ska bli riktigt roligt. Bara prata o jag ska dricka lite vin, vet inte hur pigg frugan är på det. Men de visar sig ! Sen ska vi på Interpool en sväng o efter det hålla tummarna på att vi kommer in på Hartan :P 23 där idag, men kommer vi inte in så får vi ta oss någon annanstans då. . =D Tänker inte längta till 23årsdagen bara för det liksom .haha

Näe, nu ska jag göra ett ryck !

Hoppas ni får en bra lördag gott folk, det vet jag att jag kommer ha ! Pusspåer!






En bild på världens vackraste fruga :) <3


16 Oktober

Jag är så trött, så trött ! Fy . . Helt slut i kropp o huvud. Känns som det blir en tidig kväller, ganska skönt det med.

Idag så trotsade vi regnet, jag o pernilla :) Vi är så duktiga ! Verkligen . Imorrn blir det promme igen, en senare sådan dock. Ack så skönt de ska bli ! Ser fram emot de. Tror de gett lite resultat iaf, fått höra lite positivt. Tackar! Bara att fortsätta. .

Imorrn är de dop, det ska bli trevligt :) Efter de ska jag styra klackarna mot gefle o utgång! Jag är sjukt laddad, faktiskt. Ska bli riktigt roligt !

fick mina maskeradkläder idag, ojojoj! haha . . fybubblan hur jag kommer se ut =P

Jag är så glad, men ändå så splittrad i alla mina beslut ! fan . . hur lyckas jag jämt?!

14 Oktober

Äntligen hemma från jobbet ! puh, är helt slut i ryggen . . Dont ask me why ! Haft det ganska lungt idag, inte så mkt folk, inga leveranser, allt är uppackat o klart typ. Känns ganska skönt, men ändå inte. Har varit så stressigt ett tag o helt plöstligt bara tystnar det. Aja, kommer väl en skopa till snart !

I helgen är det World cup i bandy, de största arrangemanget i Sandvikens historia, rätta mig om jag har fel. Det är mycket ryssar som är ute på stan o handlar, negativa med de är att dom verkligen inte kan kommunicera. Varför läser inte dom engelska i skolan? Går dom ens i skolan? Aja, shoppa kan dom iaf o de är vi tacksamma för :) Så ska väl inte klaga heller, men jag anser bara att jag påpekade överstående.
Imorgon o på fredag har vi extra öppet till 19.00 , puuh . Men det är positivt, mer pengar till mig =D Två dagar kan tillomed jag stå ut med att jobba över lite extra sådär. Hoppas de är folk som utnyttjar det bara!

Jag har äntligen en ledig lördag, känns som om jag inte haft de sedan semestern. Iofs har dagarna o veckorna gått så himmla fort ändå. Men ändå. Iaf så ska min älskling till systerdotter döpas i Torsåkers kyrka på lördag :) De ska bli så mysigt. Tvivlar inte en sekund på att hon kommer sköta sig galant =) Mosters hjärta!
Nelly Emelina Jönsson , är de inte vackert så säg ?! :)

Kankse ska uppdatera er nyfikna om hur mitt kosttillskott som jag börjat med fungerar. Jag har nu ätit två tabletter om dagen sedan i måndags o tycker mig faktiskt att dom fungerar. Sen om det är psykiskt eller inte kan jag inte svara på. Har inte haft denna känsla i kroppen tidigare när jag försökt med samma saker utan tabletter, så lite hjälper de nog allt :) Tar en innan min dagliga morgonpromenad som nu är varje dag ! Den ger mig en lättare mättnadskänsla och jag blir piggare, helt fantastiskt :D Sedan tar jag den andra ca 6timmar efter då jag är på jobbet, de blir alltså mellan 12-13.00 då jag är som hungrigast o väntar på lunchen. Tar den tsm med ett stort glas vatten o vipps, så försvinner hungern  ( mkt beroende på vattnet också, givetvis) men mättnadskänslan tar vid och när jag ska äta min matlåda behöver jag inte alls lika mycket. Sötsuget är helt borta o det är fantastiskt underbart o slippa ! Äter lite frukt osv under dagen också. . Jag har inte vägt mig då jag inte haft tillgång till våg, men mätt har jag gjort o på tisdag ska jag kolla hur det ser ut igen, eller om jag väntar lite längre =P Änsålänge känns de ingen skillnad viktmässigt, vi får se om de kommer eller hur de blir. Hoppas !!

Too much . .

Hadet!


12 Oktober

Ojoj, det är redan 12 oktober. Vi går in i vecka 42 idag och därmed är det bara 10veckor kvar på året ! Som ett sommarlov, o de som alltid brukar gå så snabbt. Shiet, 10 veckor kvar på Intersport :( Måste börja komma på vad jag vill göra nu. Fick alltså inte jobbet i Alperna, gråter inga floder för det. Ganska skönt faktiskt, hade blivit mer utgifter än inkomster med det jobbet. Men hade jag fått de hade jag garanterat tagit de :) Nu får vi se vad som lockar mest, jag har hela världen o alla möjligheter som finns att göra det jag vill. Men vad vill jag ?
det är juh de också . .

Blev promenix med Pernilla nu på morgonkvisten, skuttade upp ur sängen o tog mig en kapsel av mina nya kosttillskott. Är lite osäker på hur de ska användas, men de brukar juh bli bra ändå :P Jag känner att jag är laddad iaf, och hoppas nu på lite mer resultat ! Är nog mkt psykiskt det där, men de är positivt i sig det med. .

Sitter och väntar på bussen nu , är lite småsegt sådär. Men så blir de när man gör sig klar så snabbt ! :) De ända som ska göras nu är att leta på ett par strumpor o sen borsta tändera. Måste verkligen fixa en tvättid också, shiet. Är inte mkt som är rent, klädväg, hemma på ängkärrsgatan nu. Puh! Tar mig aldrig för att gå hela vägen upp till grannhuset o boka tid. Ikväll MÅSTE det göras iaf :)

Är ovanligt pigg idag, men det kommer väl senare kanske. Sov juh bara 3timmar natten till igår, så de kommer väl bli en jobbig vecka. Men somsagt, det äre värt ! Lätt värt . .

Näe, nu ska jag göra det sista! Hoppas ni får en underbar dag mina vänner, det är ni värda :)

Pusspåer! <3

Uppdt.

Ny design, vad tycks?


11 Oktober

Ohgud vilken rolig o otippad lördagkväll/natt :) Riktigt läcker ! Haha . . Började med att jag efter jobbet hämtade ut mina kosttillskott, imorrn ska de påbörjas ! raaw. Sen kom Johanna hit, o de var inte igår. SOM vi pratade o hade mkt att ta igen, här snackar vi babbelfest, men ack så roligt o välbehövligt! Alltid lika trevligt, synd att vi är så dåliga på att hålla oss uppdaterade. Men de går juh bra ändå :) Kom vi 17.00 o åkte hem efter 22.00 ! Mys.

Efter att johanna åkt hem tänkte jag att jag skulle gå o lägga mig, var förbannat trött men kollade lite på fejjan innan o fick nys om granliden . Jag åkte med Maria o hennes kompis dit som jag nu glömt namnet på :S . De var sjukt mkt folk där ! Stötte på Ellen o de var inte heller igår, vi kollade på folk, stod i baren, dansade o träffade massa roliga människor :) Efterfesten var GRYM ;P Vi spelade biljard o jag var riktigt jävla bra, vet inte ifall de var för att jag var nyktrast i sällskapet eller om jag är bra på de :) Jag tror o hoppas på de sist nämnda ;D Vi tog en taxi hem till Ellen halv 7 imorse, sov till 10 o sen tog jag bussen upp till hofors o begav mig hem. Så inte har man fått så många timmars sömn denna helg inte, men fett värt! Får sova i veckan ist. .

Nu ska jag precis ta o börja med maten för dagen, på menyn står de potatisgratäng, kyckling o fetaost sallad :) MUMMS! Lite tidigt egentligen, men vafan. Det tar juh sin lilla tid att tillaga också så !

Imorrn är de jobb igen .

Jag fryyyyyyyyyser !

8 Oktober

Dagarna bara flyger förbi, både på gott o ont.

Sitter o väntar in klockan så jag kan börja bege mig mot bussen, suttit redo i 45minuter nu :) Promme med Pernilla en timme, sedan dusch, fix, frulle o sen är man klar. ca 30min! Är man snabb så är man. . Lite segt sådär. Har inga nycklar till jobbet idag heller, så kunde inte åka in tidigare.

Har fyllt mobilen med massa bra musik, men när man lägger in så lägger den in alla låtar man redan har en extra ggr. Förstår ni? Så nu finns de vissa låtar tre ggr . Lite drygt sådär ! Måste radera massa nu. . Kanske man slipper somna på bussen, blir så himla seg då. Så får se det som en litet tidsfördriv.

Vad ska man göra i helgen då?
Eftersom jag känner mig helt slut så blir de lungt, kan både jag o min kropp behöva :) Någon som också ska göra det kan juh höra av sig, är öppen för alla förslag !

Igår efter lunchen så kolla jag in John Lindberg på nyhetsmorgon, alltså herre min skapare vad bra dom är ! Jag får chills i hela kroppen. O nu finns dom även på spotify :) Im so happy! Nya skivan släpptes igår, helt underbart. På söndag spelar dom i valbo, funderar på att dra in. Synd Ida att du inte är hemma, annars hade vi varit givna :) Jag blir så glad av deras musik =) Tack för de!
http://tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1255522&renderingdepartment=2.34562
Hur bra låt som helst :)


Näe, nu ska jag styra kosan mot badrummet o sen bussen.

Ha en bra dag, det ska jag försöka ha . . trots att jag jobbar en timme extra =P (tror jag)



7 Oktober

Just i detta nu håller jag på att laga matlåda till morgondagen. Såg ett program på 2an där dom lagade wook o massa gott :) Blev inspirerad så nu har jag kassler i stekpannan o nudlar i kastrullen ! Mumma. . Hoppas de blir lika gott för mig som för dom !

Har varit en sjuuukt seg dag, vet inte om jag håller på att bli sjuk igen eller om de bara är att jag är trött.  Går juh faktiskt upp 05.45 för att hinna promenera 1timme innan jobbet. Tar nog mer än man tror! Även simning står på schemat två dagar i veckan. Sakta men säkert börjar man komma igång! Känns grymt bra :)

Igår beställde jag hem , från gymgrossisten, tight hadcore. Ett kosttillskott för maximal fettförbränning :) Spännande. Egentligen är jag emot allt sånt o tycker att träning o bra kost fungerar minst lika bra. Känner dock att jag behöver en spark i rumpan, en liten skjuts om man säger så! Lite hjälp att komma igång. Vi får se hur det funkar helt enkelt.  Jag håller alla mina tummar på att de bli bra o att man slipper lite bieffekter =P

Imorrn är det jobb igen , torsdag. Måste hinna med lite innan helgen som ska vara klart! All peak o burton ska ut, underställs avdelningen ska göras klar. När man väl kommer igång så är det alltid något som stoppar en. Just nu är vi i brist av spjut och hängare. Suck! Men ska nog kunna pyssla ihop de på något sätt. Hann med det som skulle göras idag iaf, så det känns bra. Även om man skulle kunna bli lite mer effektiv :) Det kommer!

Näe, nu ska jag ta ett smakprov o sedan kanske färga håret om jag orkar.

Ha det toppen!



6 Oktober

Började dagen med en simtur tillsammans med systrarna :) Mkt skönt. Men ack så tråkigt ! haha . . Men två gånger i veckan kan jag stå ut. Vi avnjöt sedan frukosten på hallen vilket var gudomligt gott. Flera gånger tackar :) Känner mig så duktig ibland ! Hoppas de ger resultat också, måste dra ner lite mer på annat gott bara. Sen så!

Känns som att man jobbat 3dagar redan o att helgen är nära, tyvärr är inte fallet sådant o de gör lite ont. Men nu är de mkt som ska göras på jobbet, så dagarna går snabbt. Lite för snabbt, tycker bara man hinner med småsaker hela tiden. Inget som kommer bort från lagret. Men hela tiden är de så mkt som ska städas,vikas, rättas till osv att de tar evigheter o man blir aldrig riktigt klar. Imorgon ska jag dock ut med påfyllningen o sedan ska Burton ut :) Spännande!

Mmmm, det finns nog inget som jag uppskattar så mkt som tända ljus, tv o dator i min ensamhet :) Måste låta fruktansvärt tråkigt för er som är i ett förhållande och van med sällskap 24/7 . Men jag känner att jag behöver tid för mig själv. Bara kunna tänka på det jag vill, inte tänka på saker som måste göras osv. Och som jag tänker. Allt typ snurrar i huvudet, och visst är det både positivt och negativt.

Måste sluta tänka på dig, så är det bara! Jag försöker leva efter mitt motto " Man måste våga för att vinna", men ibland är det inte så enkelt.  I detta fall är det inte svårare än så egentligen, det är väl jag som gör det svårt. Vad har man o förlora bara genom att fråga? Man kan inte mer än att få ett nej, o hur farligt skulle de vara ? Tydligen illa nog eftersom jag inte vågar.
Man kanske bara ska uppskatta det som varit helt enkelt o nöja sig med det som blir. Att framtiden får utvisa vad som kommer hända. Samtidigt är det väldigt lätt att de bara rinner ut i sanden då, och det vill jag inte alls. Eller?

Sluta tänka överhuvudtaget kanske tillomed, vore det bästa :)

Imorrn blir de promme, sen jobb!

Ha de gott!





Nobody wanna see us togheter, but it dont matter, cause i´ve got you bejb.


I do not know what it is but I think im falling in love.


5Oktober

Min lediga dag idag :) Började den med en promenad imorse klockan 06.00 tillsammans med Pernilla. Shiet vad mörkt det börjar bli. Nu måste jag införskaffa mig en ny reflexväst då min försvunnit. Det är läskigt o gå genom hagaparken, man ser liksom inte in i skogen. Vad som helst skulle kunna lura därbakom ! Fyyy. . Läbbigt! men ack så skönt efteråt. Speciellt när man får krypa tillbaka ner i sängen när man kommer hem :) Somnade o vaknade av att Sändy ringde o var påväg halv 12 !

Vi har ätit på parma, pantat flaskor, pratat, ätit glass, handlat o varit barnvakt åt Nelly medans Erica tränat o Andreas har ryggskott. Är nog bara för tävlingen på lördag ;) haha . . Jag hejjaar iaf på ditt lag A :D

Nu har jag precis lagat en matlåda till imorrn. Det blev potatis, köttbullar, brunsås o lingonsylt. Har varit sugen på det ända sen förra veckan. =) Mumms. .

Jag har små fjärilar i magen, gaaaah!

Imorgon ska vi simma, så sängen kallar på mig :) Skönt o sova lite.

Hoppas ni haft en bra dag kära läsare !

Goderafton!


4 Oktober

Finns inte ett ord som kan beskriva den trötthet jag känner  just nu. Ögonen går i kors hela tiden, svårt att hålla dom uppe. Men det är det värt :) För gårdagen var riktigt kul o avslutades på absolut bästa sätt ! De tackar vi för.

Trots allt strul under gårdagen med våran tjejkväll så blev det juh bra tillslut ändå :) Jag, Maya, Pernilla o Sofie träffades o åkte o käkade på Depå. Pratade o skrattade en massa, brände verkligen i magen. Älskar mina tjejer! Fy 17 vad roligt vi hade. Senare tog vi bilen hem hit o kollade på körslaget och drack lite cider o vin. ( jag o sofie). Pauline stackaren som också skulle med skadade sig på innebandymatchen i fredags så hon var inne på röntgen osv under kvällen igår. Korsbanden är inte OK :(

Vi knäppte massa kort o lyssnade på musik, sedan drog jag o sofie till Depå medans maya o pernilla avrundade o åkte hem. Det var inte mkt folk, men fler än vad vi trott. Det var roligt :) Vi dansade, tog oss en shot o fortsatte dansa hela natten. Eller ja , till stängning iaf ! Därefter var de våran tur att avrunda.

Imorgon är jag ledig, verkligen skönt! Men är hellre ledig mitt i veckan än måndagar. Veckan blir så himla lång nu, men men . Skönt o va ledig två dagar efter varann också :)

Idag har jag varit o kollat på innebandy, skittråkig match så vi gick hem tidigare. Suck ! Nu har jag ätit o väntar på bättre tider tror jag. Försöker låta bli att tänka, men det är svårt. Men det går :) Ska inte förstöra detta nu! Noway, ta det som de kommer och för vad det är ! Jajjemän.