Grattis Evelina !

Får gratulera min numera stora lillasyster på 17årsdagen, tur en annan stannat o inte blir äldre nu iaf :) Gud vad tiden rusar iväg snabbt, tänker henne fortfarande som 12år typ . heh .. Ikväll efter jobbet blir det lite kalas hemma i torsåker, mkt av det nu. Men 3födelsedagar är avklarade, nu är det några kvar i maj sen så blir det ett liiitet stopp. Sen fyller Nelly, Andreas o Emma, Linda, Janne o Stickan, o Jag =P herregud, det är några stycken ändå det.

Ska snart dra iväg till bussen, snart slipper jag skiten :) Wiie! Ser mycket fram emot min flytt, ska ner o skriva papper på torsdag ! Skönt o få det gjort . Ska även fråga om jag ska få tillgång lite tidigare så jag hinner flytta över alla grejer o städa ur tidigare än 1juni eftersom jag ska vara ur denna sista maj.

Snart sticker vi söderut också, ska bli skönt o komma bort några dagar. Hoppas bara lägenheten står kvar när jag kommer hem igen =P Jobbar till 14.00 på torsdag, sen drar vi .. Partybilen :) Hell yeah!
Biljetterna är bokade 13-17maj också, så nu finns ingen återvändo. Synd att jag missar balen i sandviken, tur det finns kort man kan kika på senare :) Men göteborg med kreuger kommer bli kanuuuun!

Näe, nu ska jag borsta gaddarna o sen bege mig till helvetesbussen!

Ha en toppen dag i solskenet vänner :)

-
Tänker på dig ..


-

If I had just one more day
I would tell you how much that I've missed you
Since you've been away
Ooh, it's dangerous
It's so out of line
To try and turn back time


23April

Sitter hemma i soffan framför talang, har precis ätit mat .. Potatisgratäng o kött med en grönsallad :) Riktigt gott !
Har jobbat idag, somvanligt .. Fredag är det också, men det känns inte alls som det. Denna vecka har gått så fruktansvärt fort! Tycker de känns som onsdag faktiskt .. Helt galet! Men skönt på någotvis också..

Snart är även denna månad slut, april liksom .. shieet! Majmånad kommer bli en hektisk månad, vet egentligen inte alls hur jag ska hinna med allt.
-Sista april åker jag ner till Tjörn, västkusten, med Angie o Jenny :) Ska bli skönt att få komma bort, träffa nytt folk o bara vara !
-Jobb en vecka
-Personalfest med innebandyturnering helgen den 8e maj .. Kommer ju bryta ett ben eller två med min tur ;P
-Ledig vecka, packa massa flyttlådor o förbereda.
-13maj åker jag ner till Götlaborg o hälsar på Emelie vs Kreuger .. Vilket kommer bli gryyyymt!
-Jobb en vecka
-22maj är de kalas för en släkting
-Jobb en vecka
- FLYTTTT!!!! som jag längtar, som jag längtar!!

O efter det är majmånad slut o vi går in i juni :)

Ska bli så grymt skönt o roligt o få göra något nytt, flytta till sandviken ger mig en massa möjligheter :)
 Närheten till jobb, träning, krogen, körkortet ;) Listan kan göras lång! and i love it !

Jag har en klump i magen, jag tror jag vet vad det är men jag är inte säker o jag vet inte varför den är där ..
 Blir så less när man var på toppen en stund o det var verkligen hur bra som helst, sedan kastas man ner på botten snabbare än blixten . Oförberett o oväntat .. usch, samma visa varje gång !

Helgen har inga planer förutom jobb, men man vet aldrig :) Skulle vara kul o göra något . Orkar inte sitta hemma ännu en kväll, det där då man tänker funderar analyserar .. på allt  o då menar jag allt !

Ha en bra kväll o helg allihopa :) Det är ni värda!


18årsdagen 2007!

Älskade Nelly Emelina Jönsson

Min älskade systerdotter börjar bli stor tjej nu :) Mosters hjärta o bästa vän!





20 April

Det går några dagar/veckor mellan gångerna, men det är ni ju medvetna om :) Ganska skönt o bara blogga någongång ibland såhär. Ingen press !

Solen skiner o snart ska jag sätta mig på bussen för att bege mig mot jobbet, har blivit ganska mkt av den varan nu. Men jag klagar inte ! Jobba måste man, o är jag ledig mer än en dag i sträck får jag panik o klättrar på väggarna.

1juni får jag tillgång till min nya lägenhet i sandviken, så himla skönt ska det bli ! Bort från Hofors . . Ändå känns det lite vemodigt o lämna alla mina älskade vänner kvar i denna äckelhåla, men det är inte längre än att åka o hälsa på :) Kommer bli kanon ! Lägenheten ska bli rustad till hösten o tapeterna är nu valda, Fint det ! En liiiiten tvåa som kommer bli skitmysig, förhoppningsvis. Stor balkong med solsida o 1minut till jobbet :) Tackar!

Det var en vecka i mitt liv som nyligen var sjuktbra, mådde fruktansvärt bra o var så glad. Den veckan är bortblåst nu o står jag kvar på samma ställe o trampar vatten. Vet inte vad som hände, vad som gick fel ! Men något gjorde ju det iaf. Sen att folk ska lägga sig i o tycka så jävla mycket kan störa mig något så enormt, men det är väl det dom vill. Ni lyckas gott folk ! Grattis till er :) Känns det bra för er nu ?
Jag trodde inte känslan skulle vara så stark, jag hade ändå ställt in mig på att i slutändan stå ensam kvar, men likförbannat så gör det lika ont varje gång även fast det inte är så starka känslor inblandat. Jag blir mer arg o frustrerad på mig själv som gång efter gång ger mig in i leken. Och det är den absolut värsta känslan!
Kanske drar jag förhastade slutsatser, kanske tar jag mycket förgivet o tror att det är på ett sätt som det inte är . . Men vad ska man tro ? Folk kan göra en vilsen, men det är väl tanken med det hela  ? Jag vet iaf inte vad jag ska tro nå mer, känslan finns juh där o jag tror det skulle kunna bli sjukt bra. En bra människa liksom , en bra människa i mitt liv är vad jag behöver av det motsatta könet . Han är bra , en jävligt bra kille om han bara kunde förstå det ! Ingen jävla kärleksförklaring, för någon kärlek har det inte blivit från någons sida än .. Men klart jag gillar killen ... Killen som fick mig att må så bra på så kort tid !

Tack !


10 April

Sjukt nervös, nervös som faaaan !  huuuua, fast nervös på ett bra sätt . Det kommer bli bra, hoppas jag :) Önska mig lycka till , det kan jag behöva .. Bara inget går fel nu !...

Ha en trevlig helg vänner :)