Det kallas karaktär . . .

Imorse slog jag upp mina två blå kl 07.00, dags att ta tag i sitt liv, kropp o hälsa, för att ge mig ut på 45minuters lång promenad. Det var grymt skönt ! o verkligen inte en dag försent. Nu gäller det bara att hålla i detta, för ner i vikt ska jag !

Jobbade 0900-1815, det gick bra för en gångs skull. Skönt när man kan plocka o poa lite, och inte ha någon press på sig att det ena o det femte måste göras. Visst är det mycket som ska fixas, men man kan inte göra allt samtidigt utan får prioritera det som ska göras. :) Underbart att alla är tillbaka igen också, nu är det som det ska vara på Intersport i Sandviken!

Ringde en karl imorse och ville komma o kika på lägenheten, så nu har jag två stycken på två dagar som ska komma o kolla. Alltså har jag städat o diskat idag :) Vilket verkligen behövdes, tänk att det ska behöva hända något innan man tar tag i det !

Har precis målat mina fina naglar nu, köpte fransk manikyr igår. Men jag målade bara på med lite vitt, orkar inte ikväll. Måste köpa borttagning sen så det blir riktigt fiint :) Mina naglar är topnotch nu, o helt äkta ! Lovley . Men ska inte sticka under stolen med att jag är liiiivrädd varje gång jag lyfter ett plagg på en galje att en nagel ska gå av. Heh! Ooops.. Men vaddå?!

Nu ska jag prova mina nya kläder som jag köpte igår, det är en lång cardigan, en kavaj och en hoodtröja :) Inga roliga plagg, men nödvändiga.

10 dagar kvar, imorgon är det 9 :) Lovley att det inte är tvåsiffrigt nå mer !!

/E
Magnus Weideskog

Jag har aldrig varit smart,
Har alltid varit den som kommer sist över linjen
Jag har aldrig förstått vad andra förstår
Har alltid varit långsam och trög
Jag vad sist med att stå, sist med att gå
Sist med att lära mig prata

Men du ger mig ljus, du visar mig vägen
Du håller min hand
Du ger mig mod att våga försöka
Att aldrig ge upp
Spelar ingen roll
Om jag är hjälplös
Så länge du är min

Jag kommer aldrig bli rik
Kommer aldrg ha råd att ge dig allting du förtjänar
Jag kan ge allt jag har
Du kan få hela mig
Jag lovar att vara rädd om det vi har

Men du ger mig ljus, du visar mig vägen
Du håller min hand
Du ger mig mod att våga försöka
Att aldrig ge upp
Spelar ingen roll
Om jag är hjälplös
Så länge du är min

Spelar ingen roll
Om jag är hjälplös
Så länge du är min


Torka Tårarna. . .

Det gör ont, fruktansvärt ont . Jag vet inte vad jag ska göra ?! Torka tårarna o bara vänta, finns inte mer att göra tyvärr. Det är jobbigt, obeskrivligt. Jag vill inte känna mig så svag, vill inte visa det. Men det går till en viss gräns antar jag. Det hela är ju positivt egentligen, men såå jobbigt ! Det är ju kärlek man känner, en stark sådan. Är ju glad o lycklig egentligen, verkligen. Men jag saknar honom så mycket ! En saknad som är så stark, och samtidgt som en längtan smyger sig på. Saknad blandat med längtan, massa känslor. .

Denna kille får mig att känna mig hel, den känslan har jag aldrig känt tidigare. Han har fyllt ett tomrum, och jag är så glad att det är han,  just honom. 


Återhämtning

Jobbade igår, det var kul även fast jag inte kände mig riktigt 100 ! Efter jobbet åkte jag in till Gefle på en efterlängtad dejt med absolut bästa Fruga ! :) Har varit lite knöligt på senaste tiden, men nu är de dags att Shape up för våran del, o jag tror ingen är gladare än jag för det ! Som jag har saknat min fru :)

Var crusing i gefle så vi tog oss en matbit på Interpool o fick världens trevligaste servitör, 10poängare ! :P han var rolig, avslappnad o trevlig. Rekomenderar er att gå dit ! Maten var kanon också :) Efter det gick vi ut o kolla lite på bilarna .. Eller näe, vi kollade på folket o liite bilar ;P Åkte hem vid 23.00 o då hoppade jag nästan direkt i säng.  Men en trevlig kväll så länge det varade :)

När min kärlek är ute o röjer har jag en förmåga att inte kunna somna ordentligt förrens han ringer o säger att han är hemma :P haha , alltså somnade jag 05.30 imorse. Sov lite till o från :) Och näe, det är inte för att jag är orolig att han ska göra något dumt, mer orolig att det ska hända något. Men innerst inne vet jag att han kan ta vara på sig själv  ;) Men det är bara av kärlek! För jag tycker om honom så otroligt mycket, älskade älskade Daniel! <3

Ringde nyss en tjej o ville komma o kolla på min lägenhet ! ohh, det är for real nu . Har dock fortfarande inte hört något om nå jobb. Men jag ska ringa o tjata en massa i veckan, både till intersport o andra alternativ :) Som jag längtar till att flytta ner, vara med den man tycker om 24/7 :) UNDERBART!

11dagar idag, får gärna pina på lite snabbare....

Nu ska jag möta upp frugan i Valbo, men först åka lite buss!

På återseende./ ESjuk sjukare sjukast

Okej ska inte överdriva nu, men igår så kände jag mig pigg, tänkte att de skulle bli skönt o roligt att få jobba igen. Meen idag är jag minst lite sliten som tidigare, helt slut i huvudet o kroppen. Ögonen hänger inte alls med och den trötthet som hänger över mig är helt otroligt. Känns som om jag skulle kunna sova i flera år ! Jag orkar inte vara sjuk nu. Har varit det sen slutet av Juli då jag gick på semester, nu har det brytit ut o det är väl bra iofs. Kanske jag kan få vara frisk nu fram till jul iaf :D Bra, då säger vi så!

Sjukt tråkigt att vara hemma, vill hellre vara på jobbet o göra nytta. Spec nu när det är lönevecka! Då det är som roligast o jobba. Men imorgon ska jag till jobbet oavsett hur jag mår ! Får ligga hela söndagen om det ska vara så. Pigg o kry ska jag vara till nästa vecka så jag kan jobba o slita då.

Sugen på Tacos är jag också, men hur kul är det att gå o handla ingridienser till de då? kanske värt det, kanske inte ..

Helgen går i de lugnastecken,  yees mina vänner ni hörde rätt :) Ska bara vara, skita i allt runt om o låsa in mig med en chipspåse o tycka synd om mig själv som är sjuk.

Idag är det 13dagar kvar tills jag får sätta mig i en bil till Daniel igen, som jag längtar ! Ska bli helt underbart, obeskrivligt underbart. Saknaden är enorm ! Han är tamefan det bästa som hänt mig, och allt kommer bli så bra så fort jag får ett jobb o kan flytta ner :)

Söker ständigt jobb, igår hittade jag ett eller två som skulle passa mig som handen i handsken. Nu gäller det bara att hålla tumarna på att dom hör av sig ! men med min otur så hoppas jag väl alldeles för mycket.

Nu ska jag lägga mig o dö en stund.
Hoppas ni får en trevlig o bra helg :)
Miss you, miss us!


En mycket fin låt!


Jag räknar sekunder, minuter, timmar, dagar, veckor & månader ..

Det går inte att förklara känslorna o saknaden jag känner, dynget runt. Hela tiden ! Fruktansvärt jobbigt, jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle vara så här jobbigt att vara ifrån någon man tycker så mycket om. Varenda minut är en mildare form av plåga rent ut sagt ! Samtidigt som varenda minut som går är en minut närmare till nästa gång vi ses. Det är det som får dagarna att gå !

Kom från Göteborg igår, ingen rolig resa. Så mycket känslor som sköljer över mig just nu, jag vet inte hur jag ska hantera alla. Givetvis är alla positiva, men när man inte vet hur man ska kontrollera dessa blir det svårt. Jag vill bara vara där, vill kunna träffa honom när som helst. Just nu skulle det betyda allt !

Jag har aldrig förstått det här med känslor, att man vill spendera hela dagarna med den man tycker om, att man ställer in saker bara för att få göra saker tillsammans. Jag erkänner, jag har haft såå fel ! Jag trodde allt var lika med som utan pojkvän, men det är inte det. Hade jag haft möjligheten så hade jag valt att spendera all min tid med honom, det är det ända jag vill just nu. Jag fattade inte vitsen med att ligga hemma i soffan en fredagkväll o kolla på film, men nu förstår jag o jag älskar det.

9september kommer jag få träffa den som betyder allt för mig just nu nästa gång, jag lovar att det känns som en evighet och jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur dessa veckor o dagar ska kunna gå smärtfritt förbi.
 Ni som inte varit med om distans själv kan aldrig ens föreställa er hur det känns. Absolut att det är bra o sakna varandra, man går tröttnar inte o går inte på varandras nerver men det går inte att beskriva. Det gör verkligen inte det. O jag tänker inte ens försöka nå mer!

Det går fort, ajjemän men SOM jag gillar det. En helt underbar kille som jag fått chansen att lära känna o få dela en del av livet med är helt fantastiskt. En kille som tar fram det bästa hos mig, som jag kan skratta och bara vara med. Jag har aldrig känt såhär, aldrig aldrig aldrig. O bara det gör allt så mycket bättre, jag har aldrig känt samma sak för någon annan . Daniel är den första, och så kommer det förbli ! Jag trodde att jag hade varit kär förr, men tydligen inte, inte på samma sätt. Underbara känsla ! <318 Augusti - Love is in the air

Känner att det är dags för ett inlägg igen, uppdatera er vilsna själar som är nyfikna på vad som händer o sker just nu. Tycker det är ganska skönt o inte känna av någon bloggpress som man gjorde förr. Så fort det var något så bloggade man, delade med sig utav allt. Iofs sköter Facebook ganska mycket av den varan nuförtiden ist, men iaf :) Nu blir det bara när man känner för det, o det trivs jag med. Även om de kan bli lite långa inlägg ist !

Sommaren är nu över, vi går mot höst o det märks på jobbet. Fullt upp, höst/vinterkläder kommer o ska upp. Massa kampanjer och kunder. Men det är kul :) Man vet att man har o göra o behöver inte känna sig obehövd.
(är det ens ett ord?!). Älskar att ha saker o göra , allt blir så mycket roligare då speciellt när man har kontrollen själv o får bestämma, styra o ställa.

Precis när jag hade slutat tro på kärleken, när jag hade lagt allt på hyllan och bestämt mig för att skita i allt som har med det motsatta könet att göra dyker Han upp. Han med stort H ! Känslor som sakta men säkert kom o känslor från mitt förflutna som jag aldrig trodde skulle försvinna försvann . Just nu växer det känslor inom mig som bara blir starkare o starkare för varje dag som går.
Det känns helt underbart ! Det har gått snabbt, men jag vill ha det så. Varför vänta när allt känns så himla bra? Jag känner mig som en helt ny människa med ny energi o livsglädje. Jag har träffat en helt underbar kille som får mig att må så fruktansvärt bra, han får mig att skratta och jag kan vara mig själv i hans sällskap. Det är svårt att beskriva! Känslorna är nya för mig, jag trodde jag visste hur det var att vara kär. Men tydligen inte och det bästa är att det bara blir bättre ! :)
Happy Girl!

Jag har sagt upp lägenheten här i Sandviken from 1december, känns långt men jag tror tiden kommer spinna på ganska bra. Ska flytta ner till Göteborg o testa storstadslivet :) Skulle aldrig göra det om jag inte trodde att jag skulle klara av de. Men allt känns så bra, och jag vill göra det här för mig själv. Man måste våga för att vinna, o jag vill vinna! Hemma finns alltid kvar. Har skaffat mig helt underbara vänner därnere som jag vill umgås o vara med, sen har jag en helt underbar pojkvän som jag vill vara tillsammans med. Livet leker :)

Jag vet att jag är egoistisk och en dålig vän, men jag känner att jag måste satsa nu. Måste lägga ner tid som egentligen inte finns på det här, fullhjärtat! Annars kommer jag inte komma någonstans. Det är en period, och jag hoppas ni förstår att det är mycket nu. Tycker egentligen inte att jag ska behöva förklara mig, men tror det behövs ändå. Allt dethär är nytt för mig, att hitta balansen är inte lätt. Men jag försöker, det gör jag verkligen!

Imorgon åker jag ner till göteborg igen, helt underbart ska det bli. Blir en lugn helg tillsammans med underbara vänner och såklart Daniel :) Veckorna är jobbiga och väntan förjävlig, men när vi väl ses så finns inga ord som kan beskriva känslan som sköljer över en. . . Lovley! <3

Nu vet ni, nu är det officiellt och jag är så himla glad, lycklig, tacksam och kär !