9 November

Vill först passa på att gratulera mig själv och givetvis alla andra som heter Anna idag på namnsdagen :) Fått ett litet paket av mamma på posten idag, där fanns det lite servetter, godis, ljus o en bingolott ! Som jag tjatat på Daniel om bingolotto, nu finns de ingen undanflykt. På söndag blir vi miljonärer!

Jobbade igår och även idag, skulle ha jobbat till 18.30 men efter lunchen kände jag mig så hemskt illamåeende och yrslig. Vet inte vad de kom från ! Härdade ut 1 timme så Maria kunde ha sin lunch, men sen så kände jag att jag inte ville riskera någonting. Hade känslan av att spy hela tiden, så jag fick lov o gå hem. Jag är helt slut i kropp o huvud, vet inte vad de är med mig nuförtiden. Om de är maten, p-piller, för lite vatten, för lite sömn, för mkt sömn, stressad, ny miljö ?! Ingen aning.. Jag la mig i sängen direkt när jag kom hem o sov ca 1timme tills Daniel kom hem. Sen sov jag en snabbis till, hoppas jag kan sova till kvällen bara. Men de ska nog inte va nå problem !

Tanken är att jag ska jobba 0800-1800 imorgon, o jag vill verkligen ! Så jag ska pallra mig dit o sluta känna efter för mkt. .

Om en vecka kommer Mamma ner o hälsar på, det ska bli kul :) Då ska vi gästa Jul på Liseberg igen och ta en shoppingrunda på stan. En matbit slinker nog ner också! Supermyyys :)

Saknar Nelly nå förbaskat mycket, önskar att jag kunde få träffa tjejen ikväll eller imorgon.. Helst igår ! Men nu har jag gjort ett val, o det är ett val jag är väldigt nöjd med förutom att jag inte får vara med o se utvecklingen på min favorittjej som betyder allt för mig. Jag längtar o ser fram emot januari så sjukt mkt, då ska jag åka hem o krama sönder den lille. Moster älskar dig hjärtat ! <3

En liten korrigering av tidigare inlägg, jag och daniel "firade" såklart fyra månader tillsammans i tisdags o inte två som jag skrev :P

Tomten jag vill ha ...

Helt slut som människa o artist, senaste veckan har varit väldigt intensiv. Jobb, personalfest, arbetsintervju, möte, umgås, osv osv . Full upp med andra ord ! Känns ganska skönt att vara ledig idag :)

I söndags var det personalfest med hela Intersport Väst, ledning, butiker och alla avdelningar. Vi blev bjudna på ett storslaget julbord o gott att dricka. Prisutdelningar till Årets butik, medarbetare, spelare och avdelning. Väldigt påkostat o sjukt kul ! Blev ganska sent, men så roligt.

Jag trivs väldigt bra på Avenyn, trodde att det skulle bli svårt att hitta en arbetsplats där sammanhållningen var som i sandviken. Guess what, de var bara att byta till Avenyn. Självklart är det inte riktigt samma :) Men det är en liten familj som trivs väldigt bra och är väldigt duktiga på det dom gör. Bra stämmning och såklart har vi väldigt roligt tillsammans! Känns väldigt bra och det blir bara bättre o bättre :) Ett riktigt supergäng med andra ord. Har fått grymt mkt positiv feedback från chef och medarbetare vilket också känns jätteskoj. Man är ju inte bortskämd med det. Om jag får vara kvar, eller det är snarare så att om jag väljer att vara kvar, så kommer jag utvecklas jättemkt som både säljare och produktkännedomen kommer bli mycket bättre. Precis det jag vill :)
Så förutsättningarna är goda.

Skev tidigare om en arbetsintervju, jag har alltså sökt jobb på en nystartad sport och vildmarksbutik här i Göteborg. XXL , här satsar dom på att man ska tjäna pengar. Dom har 10-15% lägre priser än i de vanliga sportbutikerna, om inte mer. Alltså dom ska alltid ha lägst priser på marknaden. .
Jättespännande och roligt ! Av 2000 sökande blev jag en av ca 80 personer som blev tillkallad på en andra intervju. Vi får se hur det går, jag får svar nästa vecka. Tror dock mina chanser är små, men jag har ju erfarenheterna i bagaget, får se om de hjälper mig!

Idag "firar" jag och Daniel två månader tillsammans :) Blir tacolasange samt ost o kex till kvällen ! Mys ..

Har förövrigt kommit på två saker till min önskelista ;

- Parfym , Wera Wang Princess
- Mary Kay produkter

Önskelista

Jag har klurat o funderat, tomten knackar ju på dörren snart , men jag kommer inte fram till något roligt att önska mig av denna lilla lustiga,röda figur. MEN jag behöver några saker, o vad passar inte bättre än att önska mig dessa nu isf. Kanske att jag slipper köpa det själv ;)

- Presentkort på Specsavers (nya glasögon/linser)
- Presentkort på IKEA
- Kalender för 2011-2012


Haha, jag får nog återkomma ändå tror jag!