24Juni

Återigen har det gått en längre tid sedan jag skrev , tänkte att jag skulle uppdatera er lite på vad som händer i mitt helt fantastiska liv ;)

Sommaren har ju äntligen kommit, jag jobbar o stretar på ! Gud så skönt väder det är ute, solen skiner o tempen ligger över höga 22grader. Synd att man inte kan ta vara på det fina vädret, men egentligen gör det inte så mycket. Jag är ganska glad ändå förtillfället :) Givmild o tycker att ni som har semester o har ledigt förtjänar detta underbara väder !

Sedan sist jag skrev har jag varit tillbaka i Götet hos bästa Emelie, efter mig såklart ! ;D Som alltid har jag haft det helt sjukt roligt och en helg som jag kommer se tillbaka på med massa glädje . Ingen förvånas väl när jag säger att resan till emelie kunde ha börjat bättre ;) haha! Det var festival i staden o jag skulle kliva på bussen, där har man smsbiljett, o jag satte mig o skrev ett sms till emelie o fråga vart jag skulle skicka för att få åka "lagligt" på bussen. Blev stressad o klart kommer det en hel drööös med kontrollanter, jaha där var min reskassa 1400kr i böter.. Cathiiing ! meeeeen, jag har ju puppyeyes o göteborgare är ju fruktansvärt förstående så jag fick bara kliva av bussen, köpa en biljett o hoppa på nästa ! Tackar :D Kan säga att hjärtat satt i halsgropen när jag lära kliva av inför fullsatt buss.
Vi drack lite vin o satte oss på en uteservering, drack vin, cider o beställde in shotkanna :) Mumma! Åkte svarttaxi, var på sticky fingers, träffa torsåkrare, klättra i träd, tappa betongsten på foten, sov 4a i en säng, jaa, det var väl torsdagen :P

Fredagen besökte vi pingvinerna, kuuul :) sedan blev det Wii-mys hos bästa Willan med gänget ! Drack 3groggar, spela airhockey o maraccas .. Åkte hem o sov ! Mycket trevlig kväll :)

Lördagen vaknade jag av ett sjuuukt illamåeende, jävla groggar ! Kollade på "inför bröllopet" innan Willan kom o hämta mig för att förbereda den stundade festen :) Gjorde världens bästa playlist, käka suuupergod mat, o givetvis kolla på det kungliga bröllopet ! Får inte glömma de 70 jelloshoten vi gjorde, vilket teamwork :D
Skitrolig fest, verkligen :D

Söndagen var inte lika rolig dock, låg hela dagen i fosterställning .. Men den var bra mys ändå ;D Kollade massa filmer med Willan o Emelie, sen kom Rajjan på besök också ! Sen åkte vi hem o käka macka o sov.

Ah, jag har haft de galet bra o v.29 åker jag ner igen :D wiiie!

I helgen är det midsommar, hoppas de blir en bra helg :)

ha de bäst!

pusspusspusspuss!


14 Juni

Hej hej hallå!

Livet flyter på ganska bra, äter, jobbar sover o dör :P Närå, men nästan ..  Händer väl inte så jättemycket mer. Åker ner till götet på torsdag , ska bli superkul! Utgång torsdag, wiikväll på fredag o inflyttningsfest på lördag :) Kommer bli en kanon helg ! Söndag är till rehab o kanske trycka en pizza, men det hör ju till !

Bor inne i sandviken numera för er som inte vet det, ni borde inte vara spec många, ! Trivs jättebra i lägenheten även fast den är liiiten. Men liten o mysig ! Väntar på rust o då kommer den bli Top notch! :) jeeej!

Senaste veckorna har gått till att jobba o festa :) Allt är i sin vanliga ordning dvs. Men jag klagar inte för jag trivs ganska bra med livet just nu! Visst har man upp o nedgångar, men det kommer man ju aldrig ifrån.

Världens underbaraste lilla varelse har gått o fyllt 1år också ! Tiden bara rinner iväg . . Men hon är så go min älskade systerdotter o lär sig nya saker varje dag. Snart går hon helt själv, stora tjejen <3

Näe, nu ska jag fortsätta med livet :)

Hoppas ni mår bra därute i världen!!