27Maj

Håller på att flytta för fullt, allt är nerpackat förutom det största sakerna :) Känns rikigt bra faktiskt ! Tror detta kommer bli bra, sandviken är väl inget paradise men det öppnar lite fler dörrar för mig än vad lilla Hofors gör. Just i detta nu har jag precis tvättat fönsterna, men av någon konstig anledning blir dom inte riktigt rena. Men en jäkla skillnad jäntemot hur de var innan =P Kan bero på att jag aldrig tvättat dom! Ooops .. Städning är inte min grej om man säger så!

Pappa o Danne ska komma upp och tömma lägenheten på det mesta saker idag, kommer kännas tomt att sova här inatt :s Men imorgon får jag nyckeln till sandviken o då ska vi börja därinne ! Wiiie .. Synd att den inte blir rustad förrens till hösten bara, men bättre sent än aldrig!

På lördag är det lite festligheter som gäller, så skönt att slippa åka bussen hem :) Nu behöver man bara gå 200m o sen är man hemma. Tjejerna kommer in o firar min lilla flytt o det kommer bli superkul! Bästa gänget :)

Götet var btw hur bra som helst! Ska ner igen den 17e juni, då blir det West coast riot, inflyttningsfest, pingviner, o massa massa mer ! Inom en snar framtid kanske man styr kosan ner dit, men får bli nästa år isf =P

Näe, om man ska ta o fortsätta här hemma kanske ! Är hungrig .. En lunch på Hasses vore gott, men med vem ?

Ha det bäst!
- Nästa gång vi hörs är jag officiellt en sandvikenbo , vet inte om det är ngt att vara stolt över , men iaf ;)

Känn ingen sorg för mig ....

Håret är färgat (rött), väskan är packad, datorn är fulladdad, filmerna är nertankade o klara, frukosten är uppäten, humöret är på topp och peppningen är igång :) Denna resa kommer bli grym ! Rehabresa ner till Götet, eller hur var det nu egentligen?
Hursom har jag sett fram emot detta kanske hur länge som helst, inte varje dag man får umgås med Das Kreuga nåmer, så man får passa på när tillfälleges ! Vad jag vet så ska vi äta gott, dricka gott, gå på grillfest o sen kolla pingviner .. Pingviner, hur söta är inte dom då? :) Resan kommer bli oförglömig o kameran är med o ska användas flitigt för en gångsskull !
Jag ska ha så jävla kul, living the dream! Göteborg, here she comes :)

Innan jag sätter mig på tåget så ska jag in till Falun med Mamma o Matta för att hälsa på min lilla kusin Otto o även träffa moster o hennes karl :) Nice nice !

Solsidan 1-10 är klart, nu jäklar ska jag se vad de går för!

Ha en underbar helg alla, jag ska ha superkul o de ska ingen få ta ifrån mig :) WIIIIIIIIE!


6Maj

Det finns en person som jag är mycket orolig över, en person som betyder fruktansvärt mycket för mig. Som på kort tid fått en stor plats i mitt liv. Vi hade en fin kontakt, och jag har aldrig känt mig mer levande som jag gjorde i denne persons sällskap, alltid glad o lycklig ! Jag vet att denna helt underbara människa som förtjänar det absolut bästa mår riktigt uselt och är nere på botten. Vill inget hellre än hjälpa! Men jag vet inte hur . . Det gör så ont i mig, jag kan inte beskriva med ord hur ont. Under flera års tid har denna person mått dåligt till och från, men nu är det riktigt illa och jag är så jäkla orolig ! Jag vet att han är stark, men vet också att det finns en gräns hur mycket skit man kan ta från en människa. Kan inte säga att jag förstår hur han mår, vet att han är sårad till max. Helt ärligt, för denna person skulle jag kunna offra allt ! Helt underbar vän som funnits vid min sida under en längre tid, jag hoppas han vet att jag finns där för honom, även om det är svårt och jobbigt just nu. En dag kommer allt att bli bra, jag vet att jag har sagt det länge nu, men det kommer bli det ! Du är stark och du om någon kan ta dig ur detta, du har kommit så långt redan, snubbla inte på målsnöret älskade du. Du har en underbar familj som står bakom dig i vått o torrt, jag finns här och dina andra vänner också.
Du ska veta att jag tänker på dig varje dag, flera gånger. Vill att du ska må bra o ha roligt :)
En vacker dag kommer vi ha det tillsammans, skratta som vi gjorde förr. Äkta vänskap !


Alltid vid din sida !

Mina nya älsklingar

Jag har fått en, eller ett par, nya kärlekar :) Wiie!Jag har sån sjuk power över detta, helt galet . Jag kan styra det som jag vill, o hemligheter kan jag bevara, men varför ska jag göra det när jag själv inte tjänar ett dugg på det? Varför ska jag vara den snälla o förstående, jämt ..  Näe, jag tror att det är slut på det nu ! 
Det här känns så jääävla gôtt ska jag få be o tala om :) Helt underbart faktiskt ! En sten kommer snart att falla från mitt hjärta, o jag kommer bli lätt som en fjäder . ( näe inte bokstavligen) ..
Have a great fucking life my friend, mig har du inte i ditt liv mer . Inte ens när du sitter där ensam kvar pågrund av ditt egna misstag. .