En sista natt..

Ligger i min resesäng här på Barrsätragatan, har precis kollat klart på Scream som gick på kanal5. Fixat håret inför morgondagen o duschat :) Allt är klart för bröllopet o det känns faktiskt bra med både kläd o skoval !

Det slog mig precis att det är sista natten här. Tiden har gått så himla fort ! Tyckte det var igår jag bestämde mig för att flytta, o nu är snart dagen här. Men det känns ju bra, o det är ju skönt :) Visst är det jobbigt, det har jag ju redan blottat mig om. Men jag vet att det kommer bli bra såfort jag kommer ner. Tågresan blir säkert grymt jobbig,  men med all rätt. Jag menar, hur skulle de se ut om jag inte tyckte de va jobbigt. .

Sista dagen med bästa Angelica o Nicklas idag också, ibland slår det en , som igår. Men idag kändes det som en helt vanlig dag. Tror de kommer visas lite känslor imorgon faktiskt. Ingen som riktigt förstår ! Kommer väl om någon vecka.

Imorgon är det somsagt bröllop för Nicklas o Jenny, ska bli himla roligt :) Men först ska jag jobba ett absolut sista pass på Intran, sen är det over !

Min karl är ute o slirar idag så det blir väl, inte en sömnlös natt, men en orolig natt :P Förstår inte varför jag inte kan sova när han är ute på äventyr. Inte direkt så jag ligger o oroar mig över vad han gör precis, men jag vet inte.. På måndag är jag "hemma" iaf o det ska bli så underbart att få krama han igen :)

Ha en bra helg !

teardrops ..

Tårarna rinner nerför mina kinder, börjar komma till insikt att jag faktiskt flyttar ifrån allt det här på måndag. Det som är mest jobbigt är att vara ifrån Nelly, så långt bort. Det gör ont i mig när jag tänker på det! Samtidigt som jag verkligen vill dethär, jag vet att det kommer bli toppen ! Så jag gråter inte för att jag inte vill flytta, för det vill jag, utan för att jag kommer vara så långt bort från den lilla underbara tjej som betyder mest av allt i hela världen för mig. Det hör väl till o vara ledsen !

Imorgon kommer bli en tuff dag den med, usch . Inget jag ser fram emot ! Det är då jag gör min sista dag tillsammans med dom absolut bästa jobbarkompisarna som finns, o jag vet att jag aldrig kommer få det så bra tillsammans med några andra på en arbetsplats igen. Det känns tungt ! Min andra familj som jag tycker så mycket om . Finns inga ord! Kunde jag så skulle jag pendla varje dag o vara kvar på Intersport i Sandviken..

Detta kanske kommer ur mig på helt fel sätt, men jag ser det som mänskligt att reagera o framförallt känna.
Jag menar, jag flyttar inte korta biten.  Jag ser fram emot en framtid i Göteborg och jag tycker att det ska bli jättekul ! Men det är klart jag tycker att det är jobbigt o flytta från tryggheten och dom jag älskar. Det är helt naturligt !

Så det är inga second thougts, bara en vanlig reaktion!

Men det gör förbannat ont, o det känns i hela kropp o själ .. Det ska ni veta älskade familj o vänner !
Inget är smärfritt, o verkligen inte detta.


22 Oktober !

Idag har det varit en omtumlande dag. .

Stressade till Hofors imorse eftersom det var begravning då min gammelmormor har gått bort. Det är aldrig roligt med begravningar, det är så jobbigt att se alla så ledsna o helt förstörda.. Usch! Men på någotvis har man fått ett avslut nu, nu har man fattat att hon gått bort och kan ta det till sig på ett annat sätt än innan. Det var iaf en jättefin begravning med mycket nära o kära :)

Åkte hem till Erica o Andreas och dansade lite med Nelly o Evelina. Sen tog jag bussen tillbaka till Sandviken vid 18.00 för att påbörja lite flyttstäd. Toaletten är nu iprincip klar :) Det tråkiga när man börjar såhär några dagar innan besiktningen o utflytt är ju att man får göra allt en gång till. Dock inte lika grundligt ! På söndag lät det som att pappa skulle komma in med släp o hämta allt som är kvar. Dvs Säng, soffa, bord, tvbänk, tv, nattduksbord och de få kartonger som kökssakerna kommer att hamna i . Sen är det tomt här på Barrsätragatan 19 :)

Ska bli så skönt att komma ifrån Sandviken, kan ju inte säga att man trivts som fisken i vattnet även fast det varit skönt att slippa bussåkandet till o från jobbet varje dag !

Som vi på Intersport säger " Älska utmaningen" o det är precis det jag gör :) Jag älskar det beslut jag tagit ! Ska bli så kul att komma ner till en större stad, dörrar stängs medans många nya dörrar öppnas och jag ser fram emot att se o uppleva vad framtiden har att erbjuda mig !

Nu ska jag gå o lägga mig, jobb imorgon ! Sen är det bara 5 dagar kvar på jobbet . . På onsdag är det avtackningsmiddag för Micke o Ingrid, men jag tror det var lite för mig också :) Ska bli superkuuul !

Ha en bra helg !


Helgalen helg!

Ohherreguud vilken helg ! :)

Idolmys med mikka o frugan i fredags, väldigt trevligt ! På lördagen laddade jag upp med jobb, hade räknat med en lugn lördag men den blev allt annat än lugn. Full fart från öppning till stängning ! World cup i bandy o det kryllade av ryssar, normän o svenskar .. Några danskar också ! Jätteroligt o jobba när det är såhär :)
Dagen går så mkt snabbare då ! Vid 15.15 kunde vi slappna av o klappa igen butiken. Lovley !

Tog en snabb PN när jag kom hem, var helt slut. Sen gick jag ner o handlade lite gott till kvällens bravader ! Tjejerna kom vid 19.00 tiden o hade med sig en superfin tårta, blomma o presenter  :) Underbara vänner man har ! Myyyyys ! Blev ett väldans röjj här hemma på barrsätragatan, oj oj oj ! Dansa o tjoa hela natten lång. Long time sedan jag var så full, haha! men de var kul :P men nu är de lugna puckar som gäller.. Iaf några dagar framöver . Mådde ju inte som en prinsessa igår precis ;)

Tillbringade dagen i Hofors tsm med Erica o Nelly ! Älskade lilla tjej. Hon är så myysig :) Jag la mig på golvet o vilade lite så kommer Nelly o kryper upp intill en o lägger sig o myser med moster ! snuttan min :D
Det är kärlek det :)

Idag gjorde jag min 10:onde dag i nedräkningen på Intersport. o alltså är det bara 14dagar kvar till flytt :) Längtar o ser fram emot det så fruktansvärt mycket ! Helt galet att jag ska ta steget o flytta ihop o bli sambo.. Jag liksom !? Men det ska bli så underbart o allt känns så bra med allt :) Få vara med den man tycker om, varje kväll, morgon och dag ! Love it <3


Göteborg

Ikväll har det inte blivit många knop gjorda här på Barrsätragatan ! Mamma o Pappa kom in efter jobbet o hämtade några kartonger o väskor som jag fixat med de senaste dagarna. Håller på att fixa för fullt inför flytten faktiskt. Sorterar, slänger, packar .. Så ser mina kvällar ut nuförtiden. Men ändå syns det inte att saker försvinner, trots att garderoben är nästintill tom och kartonger som stått här borta. Men på tisdag ska det slängas skräp o då kommer mer att försvinna :) wiie !

Imorgon åker jag med mamma o pappa ner till Göteborg, ska bli underbart. Äntligen få träffa Daniel igen :)
På lördagen är det dop för Daniels brorsdotter Alicia, sen på kvällen så blir det bio med ett helg gäng goa människor. Emelie kommer dock fattas, hon åker upp hit över helgen. Men jag överlever förhoppningsvis en helg i götet utan min underbar couga ! ;P
Under söndagen ska vi hinna med ett besök på IKEA o inhandla förvaring, måste ju ha mina kläder någonstans. Vill hemskt gärna slippa bo i en väska :) Vi ska säkert hitta på ngt med mor o far under söndagen också !

Just i detta nu kollar jag på Lyxfällan, herrejises!

På jobbet flyter det på bra, vissa dagar är ju givetvis roligare än andra. Men i det stora hela så går det bra :) Tror att jag börjar uppskatta det mer o mer för varje dag som går. Speciellt nu när det börjar närma sig slutet :/ Vemodigt o klump i magen måste jag erkänna. Trivs ju så fruktansvärt bra med mina underbara arbetskamrater. Tur dom finns kvar även fast jag byter Intersport butik, ska bli grymt kul o få komma iväg o se något annat. Utvecklas och se hur andra intersport butiker fungerar :)

Måste ju berätta att jag o Daniel har varit tsm i två månader idag :) Känns underbart ! och bättre kommer det bli när jag flyttar ner o vi kan vara tillsammans varje dag. Jag längtar ! Finns inga ord soom kan beskriva det jag känner för denna karl, det kommer bli så fruktansvärt bra. Jag ser fram emot att få spendera alla mina vakna timmar med den som betyder absolut mest, att få somna i hans famn o vakna o höra hans ljuva stämma :P BEAUTIFUL !! Tycker om honom så himla mycket :) mjaaauo!

Näe nu ska jag ge upp!

Hoppas ni får en bra helg, det ska jag har tillsammans med min älskade pojkvän !