Mysväder..

Det verkligen toksnöar idag, bara för att jag sa att våren va påväg igår! Typiskt .. Men man får ju faktiskt inte glömma att de ändå bara är februari fortfarande :) Meeeen lite tråkigt är det ju. Solen får en att må så bra !

Jag är hemma idag också, känner mig bättre men inte bra. Igår kväll fick jag panik ont i magen igen, fyfan.. På med värmekudden o en massage av Daniel o det blev bättre så jag kunde somna. Tack Älskling! Kanske måste kolla upp magen om de fortsätter. Magsmärta är verkligen ngt jag inte kan kontrollera, o när de kommer tappar jag all fokus o släpper allt. Måste vara för alla vakna nätter som liten med magkatarr.. Jag är bokstavligttalat livrädd för magont!

Imorse pratade jag en sväng med Nelly via camen :) Det värmer så mkt i kropp o själ att höra henne prata o berätta massa saker. Hon är så duktig tjejen!

Ligger i soffan o inväntar min sambo som snart slutar, vi ska tvätta o laga mat. Ev städa om vi orkar :) Så det är fint i helgen ! Idag bjuds de på fläskpannkaka, hoppas på bättre lycka denna ggr. Sist brände jag hela skiten o de sluta med att vi fick äta snabbmakaroner o denniskorv ist..

Btw, Erica berättade om sina piller hon äter o jag kan ju inte va sämre ! Nu har jag beställt dom o hoppas på resultat :) Jaaag vet att man ska satsa långsiktigt med viktnedgång, men de skadar ju inte o prova. Dessa små mirakelpiller minskar aptiten och sötsuget, exakt vad jag behöver :)

http://www.vippon.com/natural-botanical-slimming-30-dag-bantningspiller/product_details.php/products_id/732

Imorrn om jag känner mig piggare ska jag bege mig in till stan o kolla på en klänning att ha på Daniels kompis bröllop som är den 26e februari. Måste även kolla lite vardagskläder.. Det är min ledigadag imorn!

Fick ett samtal av mamma idag, hon o evelina kommer ner den 22a :) Såå tråkigt att jag jobbar heldagar då bara, men en liten sväng får man hoppas att man hinner ses ! Roooligt :) Evelina har inte varit här hemma något, men jag kan tänka mig hur hon kommer att reagera =P haha .

Pusshej

Trött tjej

Halva veckan har gått, har varit en tung vecka. Trött som aldrig förr, omotiverad o allmänt hänging. Något är det som inte står rätt till iaf, det är ett som är säkert. Magen bråkar i vanlig ordning, illamåeende , huvudvärk och annat skit. Blä! Meeeeen, jag biter ihop.. :) Inte idag dock, då är jag hemma o mår kasst ..

Förövrigt så går det bara bättre o bättre på jobbet ! Alla har börjat nu så allt börjar falla på plats, otroligt skönt. Vi är inne i en väldigt lugn period nu, alldeles för lugn. Men jag hoppas de tar fart igen när våren börjar komma :) Vi har ingen snö kvar alls kvar, typ. Det är jätteskööönt!

I måndags "firade" jag och Daniel sex månader, känns dock så mkt längre än så :) Bara på gott! Men det är väl kanske för att vi har träffats sen maj. Det känns iaf superbra o det blir bara bättre o bättre för varje dag som går. Ett underbart halvår tillsammans med en människa som jag älskar så otroligt högt ! Jag är så lyckligt lottad :) Är så glad och tacksam för att vi tog beslutet att bli sambos, det är nog det bästa jag gjort. Att få tillbringa all min tid med den honom är det bästa som finns :) För mig finns inget annat alternativ så länge han inte är med i bilden!
Jag älskar dig !

Doooock så saknar jag Nelly fruktansvärt mkt, jag kommer på mig själv ibland då jag ser andra barn i hennes ålder. Igår när jag stod på jobbet så hörde jag ett barn, lät precis som Nelly o då fick jag tanken att Erica , Andreas o Nelly skulle komma o överraska mig.. Så var ju dock inte fallet ! Ska planera en helg framöver då jag ska åka hem. Snarast!

Ha det :)