Underbara lediga dag !

Efter en jobbhelg är det ganska skönt att va ledig en dag :)  Har inte varit supermkt att göra under helgen trots att vi haft supererbjudanden. Men januari är väl en trög månad I guess ! Övrigt så går det superbra o än så länge trivs jag i nya butiken ute i Frölunda. Har blivit kassaansvarig, igen.. och de ska bli jäteroligt! Ser verkligen fram emot att få komma in i rollen, sätta mina regler och ha mitt eget område att sköta om. Har fått scehma nu och jag kommer jobba i två veckors preioder. Pretty good, då jag alltid kommer gå samma tider o samma lediga dagar.

Eftersom helgen har inneburit jobb så har jag tagit det lungt trots att de varit festligheter runt mig :) I fredags var vi ut o käka med alla. Supermysigt ! Jag va ganska trött efter en lång dag på jobbet så jag somnade ganska ovaggad när vi väl kom hem. Lördagen var de dags för jobb o fest efter, men jag hoppade festen. Köpte mig en godispåse o lite bakfyllesnacks till min sambo, som han skulle ha på söndagen :P  åkte hem o slängde mig i soffan, tyckte lite synd om mig själv o sen gick o la mig ..  Blev väckt vid halv fem då Daniel kom hem från krogen :) Gårdagen spenderades även den ute i frölunda, men sen körde vi supermys med pizzza, cola och film =) Myspys eftersom vi knappt setts på hela helgen !

Nu ska jag ta tag i lite städning tänkte jag, ngn nytta måste man väl göra om man ändå är hemma bara. O städa behövs verkligen, o då menar jag verkligen !! Så kan jag o D koncentrera oss på annat när han kommer hem, såsom att besöka gymmet o köpa gymkort :) Äntligen! Men jag är lite nervös, jag är så sjuuuuktotränad så det finns inte. Riktigt illa är det! Men de ska vi ända på :P

Ha de toppen :D

Nytt jobb och nya ansvar..

Måndag idag, det innebär att jag ska väga o mäta mig. Denna vecka har de stått ganska still, iaf på vågen. Jag väger mig tittsomtätt bara för att ha koll =P eller ren nyfikenhet kanske! Daniel har iaf allt som allt tappat lite mer än 4kg medans jag ligger på - 2,8kg =/ Ja jag vet, det är bättre än ingenting och andra veckan brukar väl alltid vara lite svårare att gå ner. Vad vet jag! Daniel tröstar mig med att killar har lättare att gå ner än tjejer. . Men jag tycker att jag som har så mkt mer att ta ifrån borde tappa mer . Alltså 0,6 har jag gått ner denna vecka ! SUCK !

- Meeen vi fuskade lite i lördags ska väl tilläggas.. Jag tycker de är så tråååkigt att helgerna är helt utan gotta så jag köpte mig en godispåse , men till min stooora besvikelse var de inte alls lika gott som de brukar vara. Smaka bara massa socker, men jag åt upp ändå. Bara för att :P Daníel drack efterlängtad cola o åt lite kakor han.

LCHF är ganska tråkigt, vi ska ge det en vecka till. Sen har vi kommit fram till att vi ska bestämma om vi ska fortsätta eller ej. Visst det ger resultat men de är bara jobbigt med mat osv. Håller vi oss bara från godis o annat gott i veckorna o kör igång med träningen så ger de nog också bra resultat !

Imorgon börjar jag mitt nya jobb btw, en konfektionstjänst ute i Frölunda :) Det ska bli såå rooligt ! Jag kommer få ansvarsområden och ledarskapet o allt är sån himla skillnad jäntemot Sandviken. Utan att låta nedlåtande , men jag är så himla glad att jag tog steget att sluta i Sandviken. Det är nu man fått upp ögonen på hur BRA det kan vara. O det känns super att jag kommit underfull med det nu :) Jag älskade att jobba i sandviken, men de va endast för människorna man jobbade med ! Nu känner jag att man kommer få en betydade roll i gruppen, jag kommer bli något o den känslan är så himla underbar !! Jag har mkt att lära trots att jag varit två år på Intersport redan, men har man stått på samma ställe under dom två åren och kommer till en helt ny och seriös butik så blir det så . Men de är bara positivt :D

Här har vi frukostmöte varje dag för att gå igenom annonser, budget, mål för dagen, vad som ska göras, vem som ska göra vad osv osv .. Det är ju helt fantastiskt :) Sånt hade vi inte i Sandviken, inte på min tid iaf ! Nu vet jag ju inte såklart :P

Nu kommer jag att kunna planera hemresor och annat . Slippa gå att oroa mig för om jag kommer klara månaden eller inte :) Jag är så glad och lycklig, o förväntansfull. Just nu har jag ALLT. Jag har en underbar pojkvän, ett jobb, dom finaste vännerna och den bästa familjen. Jag har tak över huvudet, våren är påväg och jag bor i Göteborg. Göteborg liksom ! 2011 har börjat fantastiskt, hoppas de håller i sig !

Ha en bra dag :)

Ännu en dag till ända ..

Jag sitter vid datorn o min bättre hälft sitter o spelar nå nytt spel han fick till ps3 i julklapp, roligt vi har va? :)
-  Näe men det är faktiskt lite skönt ändå . En liten stund iaf ! Klockan är ju inte så mkt ..

Idag har det varit en äckelblädag, ni vet när inget duger . Håret är fel, smink hjälper inte, kläderna sitter inge bra, glasögonen är ivägen, rinner ur ögonen, trött .. ahh listan kan göras lång, men jag tror ni fattar ;P

Måste ju börja med iaf att korrigera tidigare inlägg. Jag tänkte dela med mig utav de exakta minskningsmåtten :) kul va? ;P

Rumpa; -1cm
Bröst; -3cm
Mage; -4cm

Vikt; -2,2 kg

Idag har vi ätit bordskyckling med blomkålsris o sås :) Det va smarrigt! Blomkålsriset smaka inte så mkt men gjorde hela rätten godare ändå, lite mer matig. Som ris brukar! Åh superenkelt .. Man river bara blomkålen m ett rivjärn o sen ner i kokade vatten i ca 10sek. Sen ner i ett durkslag, klar o servera :)

Sen måste jag ju även berätta, när jag ändå håller på, att jag fick ett samtal från en Herre igår. Han är en slags länk mellan alla Intersport butiker härnere i väst. Han ringde o tala om att de fanns en konfektionstjänst (75% + ) som skulle tillsättas snarast i Frölunda, o där behövde dom en go o glad tjej som mig :) Blev ombedd att ringa butikschefen för butiken o nu ska jag dit på torsdag ! Håll tummarna , jag behöver jobbet. O att det är inom Intersport är ju bara så mkt en bonus. Hoppas de är samma goa glada gäng som på Avenyn där :) Lite tråkigt äre ju att sluta där, men nya dörrar öppnas o andra stängs !

Ha en bra kväll!

LCHF

Idag har det gått en vecka sedan vi påbörjade vår Lchf-diet, och hittils har det gett resultat. Men fy satan i gatan, det har inte varit lätt. Förra veckan var otroligt lååång! Både jag o Daniel har legat deckade med magont, huvudvärk o en otrolig trötthet. Riktigt krassliga! Sen ett sötsug utan dess like på det. Det är nu man märker hur sockerberoende man är, vi har tagit bort allt socker nu. Men ju längre de gått desto bättre har de gått :) Nu känns det som att kroppen är urrensad på skit, så nu ska de väl gå lättare.

LCHF innebär att man ska äta så lite kolhydrater som möjligt, samtidigt som du ska äta så mkt fett som möjligt. Jag kan tala om att jag fick kväljningar bara av tanken på ägg o bacon de första dagarna, hemska frukost! Nu tror jag att de börjar gå bra :P Man får hitta på lite andra alternativ bara, men inget är ju så fettigt som de så man får inte byta ut alltför många dagar =P

Tanken är att jag ska gå ner 15kg, jag vet att de kommer gå! :) Speciellt nu när man redan tappat 2,2kg första veckan. Syns gör de inte på mig iaf, Daniel har tappat 3kg o hans byxor är större o skärpet hjälper inte lika bra :P
Gymkort skaffar vi oss när lönen kommit, jag känner att kroppen lär vänja sig med dieten först. Så med träning kommer ännu bättre resultat. När Daniel kommer från jobbet ska jag mäta mig, hoppas man tappat lite i omkrets också. Annars blir man ju ledsen ! Som jag har kämpat denna vecka !

Nog pratat om LCHF :)

Helgen har bestått av massa mys med Bio i fredags, Meet the parents; Little fockers.. (tror den heter så) med Daniel. Filmen var helt ok, men kanske mer värt o se den hemma i soffan. Ingen biofilm precis !
I lördags så tog vi sovmorgon o sen bestämde vi oss för att gå ut o käka med Sandra o Lunkan. Vi gick till ett supermysigt ställe i Linné som heter Cicero. Där hade dom massa god mat o en tapasmenyn för billiga pengen :) Vi beställde in massa tapas, småplock som kosta ca 40kr st. Hur gott som helst ! Daniel har räknat ut att 4glas vitt vin eller 6glas röd vin var de som gällde för oss. Sen vodka/ramlösa :P haha! Jag höll mig till 4glas vitt vin o sen vodka/ramlösa som inte alls smaka så illa som jag trott. Går att leva med ;) O inte ett dugg dåligt mådde jag igår, tack gud ! :)
Igår så vare mys här hemma med solsidan o film, Fired up ! Sandra o Lunka joina o vi käka pizza innan, eller jag åt en kycklingsallad utan majs o ananas med extra sås :P Gott!

Ähh för mkt text .. Nu ger jag upp! :)

Ha en toppen dag :D

Snart torsdag

Ännu en dag som jag spenderat hemma i lägenheten, kul liv man har. Vill jobba, känna mig behövd och träffa folk. Har inte alls mycket tider i januari så nu måste jag ta tag i det här med jobb. Klura ut vad jag vill göra ! Karriär byte kanske? Men till vad.. När jag pratade med AMS så sa dom ngt som jag funderat mkt kring, han sa såhär " Tänk på att du inte har något nu att anpassa dig till, fundera ut vad du vill bli. Börja plugga , om några år har du säkert barn och då är det inte lika enkelt. Just nu har du alla möjligheter i världen till att göra precis vad DU vill."

Har precis slängt in två maskiner tvätt, så man har lite rent att ta med sig när man ska åka hemöver i helgen :) Närmare bestämt imorgon ! Ska bli så underbart att komma hem. . Hemma är ändå hemma ! Där jag trivs allra bäst. Mys !

Snöat konstant sen igår, alltså har det kommit grymt mkt snö. O jag är från Norr, o när jag säger att det kommit mkt snö då har de kommit mkt snö ! :P faktiskt..

Jag har läst på lite om LCHF och vi har kommit överens om att testa på det :) känns väldigt bra! Det som är bra med denna "diet" är att man inte utesluter det goda och man får lov att unna sig lite gott. Med lite träning som vi ska köra igång med så kommer vi bli hyypersnygga till våren/sommaren. Känns skönt att ha ngt o se fram emot :) En annan har ju minst 15kg överflöd, så de ska bort. Daniel har ju inte alls något, men lite tightare kan han nog bli alltid ;) Om inte annat så kommer vi bli mkt sundare o må bättre.  Nu jävlar ska det köras igång !
 Har alla möjligheter till gott om träning nu när jag är ledig såpass mkt. yesyes..

Nu ska jag packa lite :)

ha de bästos ! <3

Nytt år med nya möjligheter . .

Känns ganska uttjatat o skriva det, men jag gissar på att det stämmer ..

 När jag tänker tillbaka på året som gått så inser jag hur bra det varit. Det har hänt en massa roligt :) De jag mest kommer att tänka på är min första Göteborgsvistelse, Bessermefesten, flytt till sandviken, jobb, fler göteborgsvistelser, liseberg, brännbollen, min första o ända pojkvän, flytt ner till göteborg, sambo och nytt jobb ! Många nya förändringar, men endast positiva sånna .

Hoppas 2011 blir minst lika bra, med massa trevligheter. 

Det var ju några dagar sedan jag skrev sist, de har varit en väldigt intensiv jul innehållandes väldigt mkt jobb. Men de har varit superkul ! :) Trivs verkligen på Avenyn, hoppas de finns en lösning så jag får vara kvar nu bara.

Julen tillbringade vi tillsammans med Daniels hela familj ute i Torslanda, mkt trevligt. Tomten kom på besök o alla barnen var helt uppspelta. Ganska roligt o ha massa barn kring sig på julafton, ger en annan känsla o stämning :) God mat o trevligt sällskap! En bra första jul på bortaplan helt enkelt :)

Juldagen var det dags för tvillingarna tant att firas, dock nyktert för min del då jag skulle jobba 07-17 på annandagen. Första nykta juldagen på säkert 5år :) Ganska skönt ändå!

Lite julklappar fick jag ju också såklart :)

- Trippeltång, parfym och ett hudvårdset av Daniel
- Presentkort på Ikea av mamma o pappa
- Pyjamas av mamma o pappa
- Parfym , ovanstående
- Presentkort på IKEA fr. mormor o morfar
- Handduk o dushcreme fr. Daniels mamma
- En skål med godis fr. Daniels sýster
- Duschset fr. Maggan o Conny
- Pengar fr. Farmor

Ah, de var några av julisarna jag fick. Hoppas ni också haft en bra jul ! :)

Nu har lunget intagit sig här på Nordanvindsgatan, har inte alls fått många tider i januari så nu äre dags att söka jobb på allvar igen. Sjukt segt! Men måste enligt ams för att få va inskriven där. Drygt!
Men på torsdag tar jag o Daniel bilen hem till norr :) Äntligen! Men ack vad stressigt det kommer bli.
Det första jag ska göra är iaf att åka upp till Hofors o träffa Nelly o kolla in Erica o Andreas nya hus :) Sen ska jag klippa o fixa ögonbrynen hos Ellen på fredagförmiddag, får man in en träff med henne där också! Sen äre upp till hofors igen för en mat o spelkväll tsm med Erica o Andreas. Ska få in en träff med Frugan också, sen får de bli som det blir kring allt annat. Men de ska bli så gött o få komma hem igen ! :) Som jag längtat!!

Pusspåer!