31 Mars

Jaha, då var denna månad över snart också. Vi går in i April-månad imorgon, känns ändå väldigt bra :) Våren är välkommen o allt vad det innebär ! Jag ser fram emot denna vår o sommar ..

Just i detta nu sitter Erica o Ellen påväg hit ner, kommer bli en grym helg innehållandes shopping, kniect o party :) En annan har inte varit ut på 4veckor, så de rycker lite i partytarmen o spec när syster kommer ner ! Blir nog skönt för henne o komma iväg lite också, jag hoppas hon kommer tycka det är kul o att alla kommer komma bra överens :) Men de ska absolut inte va nå problem !

Dag 6 som förkyld, dag 4 hemma från jobbet. Det suger ! Har verkligen mått skit denna vecka, jobbade i måndags o det var verkligen det jobbigaste jag gjort. Helt ovärt! Febern har inte varit så hög, men har ändå känt mig så hängig. O när jag blir förkyld sväller mitt ansikte o de rinner ur ögonen.. Blä! Men nu börjar det gå mot det bättre, har haft en hemsk huvudvärk som är så gott som borta. :) Känns toppen o jag hoppas det dröjer länge till nästa sjukdom ! !

När jag va hemma i söndags från jobbet så satt jag o kollade lite resor, det blev att vi bokade 7/6-14/6 till Agia marina, kreta :) Vi hittade ganska billiga biljetter så vi kände att vi ville slå till direkt. SOM jag längtar ! Helt underbart ska det bli. Sol, bad, goda drinkar o de absolut bästa sällskapet ifrom av Daniel :) Lovley!

Ha en toppen helg nu, för de ska jag ha :)

Solarium

Imorse ställde jag klockan på extra tidigt eftersom jag känner att jag behöver sola lite nu såhär till våren. Man vill ju va lite lagomt brun o fräsch, eller åtminstode känna den känslan. Eftersom man jobbar dom tiderna man gör så hinns det liksom inte med så mkt annat än just jobb, försöker lirka ihop det man vill göra efter jobbet. Men är man hemma vid 20.00 så finns inte mkt energi eller tid övers till så värst mkt.. Iaf så öppnade solariet som jag tänkte besöka klockan 10.00, jaha! Gick till ett annat som ligger lite längre bort, men dom öppnade 11. Vafaaaan! Bara att vända o gå hem igen ! Kan ju inte behöva åka in till stan o vända för att få hinna sola ... Bedrövligt !
Men jag fick en promenad i det fina vädret iaf, o de va ju positivt :)

Imorgon är min lediga dag iaf, o då ska jag sola ! 2ggr .

Förövrigt så hade jag det toppen hemma, skönt o träffa alla igen även om det blir kortisar med var o en. Men mest tid spenderade jag med Nelly iaf. Hon har ju lärt sig att prata iprincip helt flytade :) Goungen! Så himla duktig är hon <3 mysigt!

Ganska fullt upp framöver, o det kommer bli superskoj !

Till helgen jobbar jag min helg, ska bli gött även fast jag är helt slut som människa. Vet inte vad det är som spökar ! Måste hitta gnistan o energin igen... Nästa helg kommer Erica o Ellen ner hit o ska göra staden osäker tsm med oss andra :) Vi slår på stort o ska ha fest ! Superkul . Helgen efter det kommer Mamma o pappa ner o ska gå på Robert Gustafssons jubileums show på liseberg, dock jobbar jag den helgen men det kommer bli kalas iaf. O helgen efter det åker vi ev hem till torsåker igen då det är Orken o sen för att fira alla födelsedagar :) Sen är det lite småsaker däremellan som ska göras också :) Fullt upp dvs, men det blir ju så mkt roligare tillvaro då!

Nu ska jag hoppa in i duschen o ladda för jobb, sen ikväll ska jag o daniel åka o kolla på nya x-boxet som kommit :) De man inte behöver kontroller till, utan den känner av rörelser. :P Ganska fräckt ! :)

ha de bra!

Nyfikna människor...

Jag kollar statistiken, och trots att jag inte uppdaterat på en månad så har jag haft fler besökare än någonsin senaste veckan. Allvarligt !? Jag tänker inte skriva ngt som ni kan sitta o gotta er i. Låt min familj vara nu, det är mkt som det är redan. Folk skriver hemska saker på facebook som det inte finns någon grund i !
Det är kaos, låt oss lappa ihop allt som hänt själva.

Det har hänt mkt sen jag uppdaterade sist, vi har varit på ett jättefint bröllop, en trevlig trettioårsfest och härnäst så ska jag åka hemöver o umgås med min familj <3 men först ska jag jobba min första helg på 3veckor, känns helt okej ändå !

På fredag åker jag alltså hem till Torsåker igen, som jag längtat! Äntligen få träffa Nelly :) o de andra såklart!

Har varit jävligt nere senaste tiden, det hat tyvärr gått ut över jobbet. Men tänk så mkt lättare o roligare det är att jobba när man är glad :)

Vill tacka min underbara sambo som stöttar o hjälper mig när det är svåra tider <3 Jag älskar dig!