27 maj

Tårarna rinner ner för mina kinder, ögonen helt våta.. Jag vet inte vad som är fel ! Känner mig så långt nere på botten, allre längst ner. Helt utan anledning? Energilös o omotiverad, ingen lust till något. Helst skulle jag vilja stänga mig helt inne o bara sova och vara för mig själv..

Allt som jag i vanliga fall tycker är roligt är bara jobbigt just nu,  jag ser inget som helst ljus.. Allt är grått eller svart! jag har så himla mycket bra runt om mig. Helt undebara människor, världens bästa pojkvän och familj, men just nu uppskattar jag inget alls. Jag känner mig så dum ! Allt det dåliga tar alla energi. .

Gråter mig till sömns... Fattar inte, jag har absolut ingen anledning till att må såhär, men ändå gör jag det.. Är väl i en svacka, men hur länge ska den vara då? Jag orkar inte med mig själv, o jag förstår att folk runt mig börjar tröttna när jag inte säger ngt. Men jag vet inte vad jag ska säga ? Vill inte att ngn ska tycka synd om mig, absolut inte det jag är ute efter.

jobbar, äter o sover . Det är det ända som görs just nu ! Kanske är det därför, kanske mår jag så dåligt för att jag inte har någon friitid. När jag väl är ledig är det så mkt som ska göras och man får hela tiden prioritera och välja bort saker som ligger en nära hjärtat. Som denna helg tex, klassåterträff i Karlstad, skulle  jättegärna vilja vara med på men eftersom jag var hemma min förra ledig helg så ville jag spendera denna i Göteborg med Daniel.  Imorgon blir det tjejfest, vilket ska bli superkul, men då fick jag välja bort att spendera en lördagkväll med Daniel, vilket inte va så uppskattat.. Känns som hur jag än vrider o vänder för att det ska gå ihop så är det alltid ngn som blir ledsen eller besviken. Är de inte jag själv så är det ngn annan!

Hadebrahej!


7maj

Återigen sitter jag här på min lediga dag, lär passa på när tillfälle ges! Idag är det prick 1månad kvar tills vi sätter oss på planet o beger oss till varmare breddgrader :) Längtar!

I övrigt har denna vecka varit en riktig skitvecka, motivationen har varit nere på botten, likaså energin och det glada humöret har inte funnits alls. Gråten har suttit i halsgropen och på jobbet har det gått skit.. Hatar sådanna veckor, dagar .. ! Daniel stackarn får stå ut med mkt nu . Men häromdagen när jag kom hem hade han köpt blommor till mig för att jag skulle bli lite gladare :) Det är kärlek !

Känns som att jag behöver en förändring någonstans, lessnar på att knappt ha något liv. Sover, jobbar, äter .. Typ det ända man gör. O jag vet att det är så för alla, men vissa hinner faktiskt göra liiite mer än dessa tre saker om dagarna. Vi får se vart tåget går !

Nästa vecka åker jag hem till Torsåker o ska vara där fredag-tisdag. Jag har styrt upp en litet träff med de tjejer jag allra helst vill träffa. Sjukt dålig respons bara, känns jättetrist. Men det kanske blir annat när dagen D närmar sig ! Jag blir glad för de som kommer iaf :) <3 Viktigast för mig!
Sen ska jag mysa med underbarasta Nelly, hon som får iprincip all min fokus när jag är på hemmaplan, men den lilla tjejen är den jag saknar absolult allra mest! Snart fyller hon 2år också, stora tjejen!

Btw, idag har jag o Daniel varit tsm i hela 9månader! :) Tiden går fort när man har roligt. Älskar dig älskling, mer än mest!

Nä, nu ska jag göra någonting åt denna dag. Imorrn börjar arbetsveckan fromm hell ! jobb lördag-torsdag..

Pussokram!