Fjortis

Förväntingarna är höga, pulsen slår, partymusiken spelas för fulla muggar. Känner mig lite som när man gick på gymnasiet o invänta fest, alkoholen var på kylning o man såg bara fram emot kvällen som om det inte fanns någon morgondag. Lite fjortisvarning alltså, men det bjuder jag på! Ikväll ska jag se till o ha en trevlig kväll med mina fina tjejer :) Jag hoppas givetvis på att ngn är på för en utgång, är såå sugen på att slå klackarna i taket !
Blir mat och massa goda glas med vin på Vasastan, men innan dess så ska jag hem till Johansson på några fördrinkar :)

Kom precis innanför dörren, har varit på systemet samt coop o köpt på mig både hallon soda o Cola inför morgondagen :P Man vet aldrig hur dåligt man mår, så lika bra att vara förberedd! :)

Nä nu ska jag göra mig iordning, hoppa in i duschen, lägga på smink o sen ha en sjujäklans bra kväll och ledig helg :)

Ha det toppen! :D

En längtan så stark!

Ah nu längtar jag verkligen hem, hem till familjen! Bara få ta det lungt, inga måsten. Bara stänga av allt o få umgås med Nelly, systrar o föräldrar. Det är livskvalité de!

Det är ofta det brister för mig nu, all press,stress o krav tar över. Just nu funderar jag på hur allting blivit, och vad jag vill göra o hur jag ska göra med allt. Dvs är jag inte rolig att leva med ! Det går superbra på jobbet, meen ändå är det något som inte känns rätt. jag funderar på om det är rätt för mig att bo här nere. Allt gick så snabbt när jag flyttade o jag kommer på mig själv när jag valt bort allt o alla som verkligen betyder något för mig!

Frugan har jag nästintill ingen kontakt med i dagsläget, det gör fruktansvärt ont i mig. Min absolut bästa kompis, som jag skulle behöva för allt i världen nu. Tror det blir såhär när man lever två olika liv på sådant håll som vi. Hade vi varit på hemmaplan hade det inte varit några som helst problem! vi fixar ju allt .. Jag vet att man inte kan säga att jag valt bort, för det har jag verkligen inte. Jag är bara en dålig vän som inte hör av mig o visar att jag egentligen bryr mig! När man väl är hemma är det så mkt annat som ska göras så man får aldrig ensam tid med varandra, o det ligger ju också hos mig.  bara massa bortförklaringar tänker ni , ah jag med ...

Det är du som väljer vem du vill vara!

Fredagsmyys!

Har hållt på med städ o tvätt ända sen 08.40 då klockan ringde. Yes jag ställde klockan på min lediga dag :) För att hinna tvätta jätteberget så var jag tvungen, tur de fanns dubbla tider i tvättstugan ! Nu hänger de på tork o jag håller på att städa o plocka lite här hemma. Så jävla mkt skit ! Men är det ngt jag inte gillar så är det att plocka efter andra, så Daniel får ta sin del när han kommer hem :) Inte mer än rätt tycker jag! heh..

Har en liten paus nu, man måste ju få ha de också.  Har dock inte så mkt kvar att göra på listan, sovrummet men det får Daniel hjälpa till med eftersom jag totalvägrar att ta reda på all tvätt själv ännu en gång. Det är det absolut värsta jag vet! Så jag stänger sovrumsdörren i helgen o låssas att de ser bra ut :)

Ikväll blir det nog lite vindrickande för mig :) Är lite sugen faktiskt, trots min enorma bakfylla senast.. Hua! Ikke kul, o ikke okej! Men kul var det :D Hessam som jag jobbar med har spelning på Sticky ikväll, har sagt så många gånger att jag ska komma o lyssna men det har alltid lyckats komma ngt i vägen, men nu ska jag dit. Om jag så får gå ensam så ska jag dit ! Eftersom det blir alkolada för min del i helgen betyder de alltså att jag är ledig hela helgen lång :) Såå skönt! Har inga planer alls, hade men jag var tydligen den ända som hade det så det blev ändrade planer. Dålig kommunikation! Men vi kommer säkert på något roligt att göra :)

Pratade med systra mi idag, Nelly hade kläckt ur sig helt appropå ingenting
"Ninni älskar moster Emelie" .. Naaaw, det är ju så man smälter! :) Då hade Erica sagt att moster emelie älskar nelly också. " Ah o jag älskar Daniel också" svarade hon.. <3 Gooofisen! Som jag längtar efter henne !! Dom är ju för goa i denna ålder.  Önskar att jag kunde träffa henne mer bara!

Nä, nu måste jag göra klart här hemma innan karln kommer hem från jobbet.

Pusshej o ha en bra helg :)
Mosters fina hjärta o trollunge <3