Bläfredag

Begav mig till doktorn imorse, visade sig att jag har, precis som jag trodde, öroninflammation! Sjuktsegt, men känns ändå skönt att man kan någotsånär ställa diagnosen själv så slipper man gå med det så länge innan man får penecilin. Så, en kur på 10 dagar. - Jajjamän! Gud så kul .. När den här förkylningen försvinner så hoppas jag att det är nog med sjukdomar för hela året.. BLÄ !

När jag ändå var ute o gled så drog jag en drop in tid hos frisören. Lite kortare, men mkt bättre :) Nu kanske de växer lite igen iaf. Slingade håret igår, nu är jag mer blond än brunett.. Vet inte riktigt vad jag tycker om det.. Roligt, men kommer väl tröttna inom en snar framtid. Det är ju sååå mkt finare att vara brunett ! :)

Har även städat undan lite här hemma då Daniel skulle få besök av en kompis... Mmm jättekul att ta hem folk i denna jävla mess som är.. Men han bryr sig inte! Fattar inte ... Hatar denna lght, o då menar jag verkligen hatar. Litet råtthål är var det är. Som nu, ska dom sitta i vardagsrummet, jag menar .. det är inte så kul för mig o sitta där mittemellan när dom pratar o umgås.. Näe så jag sätter mig väl i sängen med datorn då ! SUCK !! Ge mig en ny lght !! Inge bitter heller, nej nej .. men man tröttnar ju !

Undra vad jag ska fördiva tiden med ikväll då ? jag vill ut, men ska åka till danmark imorn o då vill jag inte va varken bakis eller trött. Det sistnämnde kommer jag va ändå, det är man ju jämt.. Daniel o hans kompis ska ut o käka o dricka nån öl.. Hmm! Kanske blir det Lets dance o bara njuta av lugnet här hemma i röran ?! Ahh så får det bli :)

Lär passa på att gratulera min stora lillasyster som fyller år idag också :) Hela 19 år.. Fan vad gammal en annan börjar bli. Hua!! Grattis bästa Evelina, hoppas presenten blir bra ! <3




SJUKLING

Yes, igår var dagen from hell.. Sov typ hela dagen, o när jag väl va vaken va jag helt orkeslös o irriterad. Samma idag, fast lite bättre men nu går jag på ipren också. Får se vad detta leder till!

Har iaf ställt in helgens hemresa, varken kul för mig eller de andra om jag är sjuk. Får se vad jag o Daniel hittar på ist. Lutar åt en dagstur till Danmark på lördag, får se vad de blir för väder o hur jag mår först.

men visst är det självklart att man blir sjuk till sin lediga helg.. SUCK!!

Såklart !

Jajjemän, då var den här.. Förkylningen from hell ! Åhh, jag vill inte bli sjuk nu.. Har sen i måndags kännt hur orken bara rinner av mig för varje dag som går, näsan blir större, halsen tjockare o öronen mer känsliga än ever.. Suck! Såklart kommer den till min lediga helg .. Jag som är ledig fredag-måndag o ska ev åka hem igen..

Träningen ställer jag in idag, på sin höjd blir det kanske en promenad o mäta ut en sträcka jag tänkt börja springa. Har fått låna pulsklocka från jobbet, sunto m5 :) Superklocka ! Är så sugen på att få använda den..

Idag blir det nog en vända på stan,känner att det behövs lite nytt ;P Ska köpa mig lite ansiktsgrejer från Cliniqe som tagit slut o sen även kolla på nå kläder som man kanske kan tänka sig ha i helgen ifall det blir utgång :P Orken är ju hela helgen med utgång på lördag, väldigt dyra biljetter å återigen har jag beslutsångest ab om jag ska hem eller inte.. Igår hade jag bestämt mig, men när jag såg priserna idag börja jag tveka igen..

Igår träffade jag Emelie över en bit mat o vin :) Det va trevligt!

Nää, nu måste jag kliva ur sängen.. Legat vaken sen 0900 o bara dragit mig för att kliva upp.. Nu är klockan på tok för mkt o jag känner mig lite smått stressad, varför vet jag inte.. det bara blir så när man inte tar vara på dagarna!

Haregott!

SM GULD !

Wohoo, tänka sig att Brynäs tog hem det. Så himla roligt :) De va verkligen på tiden, efterlängtat! Grattis grattis.. Nästan så de kom en skvätt tårar igår under guldfirandet på isen o när slutsignalen ljöd. Stolt Brynäsare, alla dagar i veckan o på året, men absolut lite extra stolt efter denna fantastiska säsong!

Ligger i sängen, klev upp när Daniel åkte till jobbet. Lära fixa lite ärenden o nu inväntar jag en telefontid från vårdcentralen. Hoppas på positiva besked :D

Idag blir det gymmet, ska kötta på crosstrainern o även köra lite rodd idag igen..Får se hur mkt klockan blir innan man kommer ner dit. Men har inga andra planer på dagen så det gör ju inte så mkt..

 Jobbhelg på ingång, hoppas på dåligt väder o spring i butiken för denna vecka har det varit lugnare än lugnast! Fy vad tråkigt det är att jobba då. Iofs får man tid till att göra sånt som inte alltid hinns med annars, men iaf. Har ju glömt att berätta för er att jag blev Månades säljare i mars, det va kul :) Kul att få uppskattning när man gör en bra månad. Superduperkul o en liiten pusch för självförtroendet :P

Jag o Daniel ska nog få in en biokväll ihelgen, vi behöver lite tid med varandra.. Egentligen skulle vi väl behöva åka bort, eller jag känner att vi skulle behöva det. Ibland är det lite tufft att vara Emelie Jönsson - flickvän o sambo. Gör inte många rätt, får se vilka beslut som fattas .. Det viktigaste är ju att det blir det bästa !

Aja, nu ska jag dra mig lite ..

På återseende!




Onsdag

GYMONSDAG!

Tog en förbaskat lång tid innan jag kom ner till gymmet idag.. Satt o prata med Frugan via face ett bra tag o allt annat än gymmet kändes lockande o roligt.. Men jag kom ner till slut, bättre sent än aldrig. Brände av 3km på crosstrainern i ett betydligt mkt högre tempo än vanligt o förbrände 530 kalorier. helt ok!

Sen gick jag till roddmaskinen i körde 2km på den, -102 kalorier.. Känns grymt bra när jag nu är hemma! Belönade mig själv med en solning efter :) Sen får man ju inte glömma promenaden dit o hem som landar på totalt 1.9km också. Så nig har jag skrapat ihop mig några kilometer idag ! Klapp på axel till mig :)
Ladda om till fredag nu!

Nu till kvällen skall jag o Daniel bege oss över till Simon o Erica på lite födelsedagsfika, gottigott! Erica fyllde nämligen 25 igår, uffa vad tiden går.. Mamma fyller på söndag o evelina nästa fredag. Har ideer till Erica o Evelina, hoppas de löser sig så blir de nog nöjda över presenterna! :P

Nu ska jag köra i lite recinolja i håret o sen göra mig ordning, har inte duschat sen jag kom hem från gymmet...

Ha en bra dag!

Amazing

Ska strax ta bussen upp till hofors o hämta hem Nelson från dagis :) Ska bli underbart att få spendera några timmar med henne. Hon får en att må allra bäst! All kärlek till henne <3

Appropå att må bra, jises vilken bra dag jag hade igår. Först dejtade jag Pauline, vi tog oss en långpromenad o hämtade Iza på dagis ( pauos dotter) sen gick vi till Hanssons o käkade en glass, mötte upp Evelina o fick syn på Nelly i lekparken bredvid. Gick naturligtvis o lekte lite o Nelly blev så glad av att se oss :) Hon sken som solen!
Pauline o jag har inte varit ensamma sen högstadiet tror jag, vi pratade o skrattade massa. Jätteroligt!

Pappa hämtade upp mig o Even, vi åkte hem o käka sen åkte jag upp till Hofors igen till Johanna o Marcus. Vi pratade flera timmar o bara myste ! :)

Åhh jag mår så bra, känner mig lätt o allt är bara sååå bra ! Längesedan jag hade en sånhär känsla av att vara på hemmaplan, men skönt o kunna stänga av massa från GBG o bara vara här. Thats B-E-Autiful !

Imorrn ska jag köra en heldag med Frugan inne i Gefle, blir till att besöka 9an o sen mat på Church street :) Sen blir det några glas vin, massa skitsnack o bara vara vi <3 Efterlängtat! Utgång på heartbreak, får se om evelina joinar eller hur hon gör.

O på allt detta tog Brynäs hem andra finalsegern också, det går bra nu :)

Nu ska jag dansa vidare till Danny´s Amazing, för den låten om någon får än att bara vilja skaka det feta arslet man äger o må superbra! Så gör det du också, and feel the rythem :D

Ha en toppen dag allihopa !! :)


Torsåker

Ligger hemma i sängen, har inte gjort ett jouta idag. Förutom att suttit på ett tåg i 5timmar förstås :P Farmor kom förbi en sväng, älskar min farmor <3 Vi satt o prata om livet, minnen, framtiden o bara hade det mys!
Inte varje dag man får sånna fina stunder med henne nuförtiden!

Hade hoppats på att få ha Nelly en sväng, men det gick inte. Håller tummarna för att det går att lösa på fredag, kommer ju bryta ihop annars. Nu när man mår som man gör är hon den enda som kan få en på gott humör, lite därför jag åkte hem. Men det är struligt nu, inget blir som man vill.. En vanlig dag i Emelies liv dvs..

Har lite småsaker som ska göras under dessa dagar, ska få in en dejt med Johanna. Sen ska jag träffa de andra tjejerna på lördag förhoppningsvis, Sofie kommer hem från London på fredag. Kanske gör vi ett besök på Church street o fortsätter ut i natten sen? Det visar sig. Mormor ska jag också gå upp o hälsa på, inte pratat med henne sedan morfars begravning. Bävar mig lite för att gå upp dit, är så tomt utan morfar.. Stackars mormor!

Nä nu ska jag nog hoppa in i duschen, mamma o pappa kanske kommer med en v50 sen :P eller den skulle på autogrejs innan iofs, men under helgen kanske vi är en bil rikare.. Eller vi o vi, mor o far iaf :) Evelina är på G hem från Studentkryssningen också, hoppas hon haft det grymt. Det hade vi! hellyeah..

Ha det bra, hörs , hej!

Världens finaste flicka <3


Annandag Påsk!

Okej, jag har lugnat ner mej rätt rejält sen senaste inlägget. Men vissa saker får det bara att brista för en.. O jag är ganska impulsiv, talar innan jag tänker. Men jag står ändå för vartenda ord i det tidigare inlägget.
 Bör tilläggas att det inte handlar om mig o Daniel som många verkar tro..

Man ska bara ha vänner som ger energi runt en, inte tar en massa. Så jag har nu bestämt mig för att bara ha vänner som ger mig massa lycka,skratt, kärlek och energi :) Det är inte många, men det få jag har ska veta att dom betyder fruktansvärt mkt för mig och att jag värdesätter dom hur högt som helst. Högt över skyarna! Jag superfina vänner runt mig som ställer upp för mig nu när det är lite jobbigt. Jag hoppas att dem känner att de får samma av mig när dom behöver, att jag finns där för dom 24/7 ! ALLTID :)

Tack för att ni finns! <3 Jag älskar er

På onsdag åker jag hem till torsåker, ska bli skönt. Få komma bort o tänka på annat, men även är det en del beslut som ska fattas, hoppas detta hjälper mig i mitt besluttagande. Frågorna är många just nu!
Ska träffa Nelly en sväng, givet! Sen hoppas jag det blir lite vin o skitsnack med mina fina tjejer :) Längtar!
En semestervecka ! Precis vad jag behöver, en paus i tillvaron. High five på det !

ha de toppen!

Dagisnivå

Sitter hemma i soffan, kollar på kvällen är din. Fan vad blödig man är! Får tårar i ögonen när dom överraskar alla som ska få vara med i programet. Känslig tjej!

Det finns några saker som sårar mig så sjukt mkt, det är skitsnack som är helt obefogat och när vuxna människor beter sig så fruktansvärt illa mot andra. Fan blir så ledsen o arg! Mest besviken.. åhhh, varför skulle det bli såhär?
Jag hade så mkt högre tankar. Jag trodde verkligen att allt skulle lösa sig om vi bara hade lite is i magen. Men nu vet jag vart vi står, tyvärr..

På onsdag åker jag hem till Torsåker, orkar inte med livet här nere. Tar alldeles för mkt tid o energi ! Åker tillbaka ner hit på måndagmorgon, då äre raka vägen till jobbet. Sen får vi se vad det blir utav mitt liv!

Dra åt helvete vad sur jag är ..

Harebratackhej!


Glad påsk?!

Hade gjort mkt för att få vara på hemmaplan med min familj o mina vänner denna helg. Men man kan inte få allt! Är min lediga dag idag, sen jobbar jag helgen. Iofs gör väl inte det så mkt heller, ganska trevligt på jobbet ! Jobbar hellre än o va ledig o inte ha ngt att göra..

Lite ledsen i ögat idag, gymmet är stängt! Jag som verkligen behöver träna.. Funderar på att ta mej en promenad, men det ger ju inte alls lika mkt som ett pass på crosstrainern. Men såkalrt bättre än ingenting!  Men jag o Erica ska iväg på söndag efter jobbet, så får längta tills dess. Kommer bli tufft :P

Just nu väntar jag på tvätten, trots att de inte är min tur o tvätta.. Men men ! SKa gå o byta maskin nu :)

Glad easter !!!

/ E

Onsdag

Jaha, då var denna dag snart till ända. Veckorna bara flyger iväg! Hoppade in o jobbade lite extra idag mellan 09-15, skönt pass :P Sen trotsade jag latmasken o åkte raka vägen till gymmet o stod 45min på crosstrainern, hade noll energi o motivation men höll mig kvar hela tiden !

Påsken närmar sig, kul för er som inte jobba i butik som får lite extra ledigt :P En annan jobbar på i vanlig ordning, lite kortare dagar men ingen extra ledighet här inte. Har dock inga som helst planer, o skulle säkert inte ha det även om jag va ledig heller så det spelar ju ingen roll ! Får ju spendera helgen med goa människor på jobbet, o det är guld värt :)

Annars så händer det väl inte alls mkt, aw;n med jobbet var jättetrevlig/rolig :) Blev dock alldeles för mkt av det goda för mig. Skulle kunna kalla mig svampen härdanefter. Undra när man ska växa upp? Börja bete sig som en vuxen o sluta tro att man fortfarande är 15 bast o har första fyllan. Jisses! Men, vi hade trevligt o superskoj o det är ju huvudsaken! Trivs allt bättre på jobbet, har alltid trivts men nu blir det bara bättre o bättre. Käns hur bra som helst! För första gången på väldigt länge är det roligt att gå till jobbet igen! Den känslan är lovely !

Nu sitter jag med Ricinolja i håret, guds gåva måste jag säga! Mitt hår har blilvit tusen gånger bättre sen jag börja använda det. Inga kluvna hårtoppar o sammetslent :) just love it! Plus att det har växt en hel del. Tummen upp för det (Y). Ska snart gå o duscha av mig alla basilusker som är kvar sen gymmet .

Appropå ingenting, hade världens hemskaste mardröm inatt! Har haft en klump i magen hela dagen pga detta. Först dog morfar o i samma veva så blev mamma uppäten av zombies o några dagar efter det så somnar Evelina o hennes pojkvän Thomas in bara sådär. Var en superjobbig dröm med massa känslor! Vaknade av att jag låg o grät o knappt kunde andas. Fyfaaaan! Lära dra iväg ett sms både till evelina o mamma för att höra att dom levde. Värsta drömmen ever!!!

Annars är det somvanligt massor med tankar o funderingar i mitt lilla huvud, men idag väljer jag att inte ta upp det här. Jag har en hel del beslut att fatta, så allt är i vanlig ordning.

Glad påsk!