Gustaf Wasa

Måste börja med att tacka så mkt för Ni var så många som tog er tid att hjälpa mig ang håret :) Det blev en page, närmare pottfrilla förtillfället iväntan på att få gå till Malin på Noblesse som just nu är i LA . Den frisör jag besökte nu kändes väldigt osäker, hon tog väldigt lång tid på sig redan från början (Hårtvätten), just där o då kände jag mig hela tiden rädd för hur håret skulle bli, vågade verkligen inte låta henne klippa kortare bak med sluttning. Så just nu ser jag ut som Gustaf Wasa, men somsagt det får duga sålänge :) Bättre än mitt "långa" hår iaf !
 
Nu har jag precis gjort mig iordning för att åka in till stan o hämta ut mitt startnummer inför loppet imorrn, jag kommer inte springa. Har lovat Gustav att han får ta min plats om han vill :) Så vi får se om han kommer in på jobbet imorrn o hämtar det !
 
Vi går emot en stooorhelg på jobbet, ska bli superkul o jobba lördag-söndag! :) Många fina erbjudanden, både på skor o träningskläder. O så lööön på det :) Denna underbara lön ! Jag fick en superbra lön, bästa ever så nu ska jag spara massa pengar, till vad vet jag inte. Men alltid bra o ha lite extra pengar :P Nu återgår man ju på vanliga schema igen så då blir det den "vanliga" lönen, men den är inte fyskam för att jobba 85% :)
 
Btw, om mindre än en vecka åker jag upp till sthlm o träffar Keso också :) Ska bli superkul! Sen äre ju Lady Gaga på Globen med systrarna också ! Har en mkt bra vecka att se fram emot !
 
Nä nu ska jag dra mig mot stan!
 

BESLUTSÅNGEST AB

Har precis bokat en klipptid, är såå sugen på att klippa av mig det o köra på den gamle hederliga pagen som alltid återkommer. MEN vet inte om jag vågar, dels för att jag aldrig klippt mig hos personen i fråga tidigare men också för att jag är så rädd för att ångra mig, blir de bra så ångrar jag mig ikke för jag vet ju hur jag ser ut i frisyren :P Men man är väl alltid lite tveksam att klippa av sig håret när man sparat ut det, för ingen nytta :)
 
Sen så är jag supersugen på att gå tillbaka till mitt mörka hår, har kollat igenom massa bilder o känner att det är brunett som jag ska vara :) Blondie är en fixide för att få testa på något nytt. Men frågan är ju vilken typ av brun, har ju haft så många olika nyanser, röd/brun , svart/brun, mörkbrun, ljusbrun osv.. HMMMMM! Åh vad svårt de ska vara!
 
Jag som kämpat med att få ut håret, att få håret blondt o som alltid när jag är så nära så blir jag sugen på page o mörkt igen. Mest äre väl för att jag inte orkar fixa håret, med page är frillan fixad efter plattningen :)
 
Vad tycker ni?
(Snälla säg page, för min klipptid är 14 o när jag ser era kommentarer så har jag redan tagit ett beslut ;) )
 
Lång page med rött hår.
 
Lite kortare page med mörkbrunt hår
 
 
 
Mellanlångt hår med brunt hår!
Just nu ; mellanlångt blondt hår
 
 
 

Slut som artist!

Idag vaknade jag klockan 11.30 !!!! Allvarligt.. Jag masa mig upp ur sängen, skulle kunna ligga kvar o sova lääänge till. Är helt slut som människa, orken finns liksom inte. Men känner mig piggare nu när jag varit vaken ett tag :P Men jises.. Efter gympasset med Pernilla kanske det blir bättre, eller sämre ?! Jag ska iaf springa idag, måste komma igång med konditionen igen, midnattsloppet står innanför dörren o jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska springa det eller ej ännu. Beror lite på hur det går på löpbandet kommande gånger..
 
Har precis bokat biljetter till Snabba Casch, mm mm mmmm! Joel kinnaman :) MIJAAAAOUU! Jag o Daniel ska gå ikväll kl 21, blir nog mysigt. Hittade ett presentkort sen påskas med 200kr på :) Så jag betalade 10kr ! Fantastiskt.
 
Åhh, kan klockan ticka på lite.. hatar att vänta! :P jag kan liksom inte göra något för att jag vet att jag ska iväg vid 16. Orkar inte göra mig iordning, sminka/fixa håret/ byta om för att sen tvätta av allt o sen åka o gymma. Lat?!
Jo men visst.Gör hellre allt det där efter gymmet, därför jag vill träna det första jag gör :D Men idag får jag offra mig för att få ihop ett pass med Pernilla :P men de gör jag så gärna idag!
 
Ahjustja, bokat biljetten till sthlm idag också :) 29augusti åker jag upp för att träffa Sanna! Var ju hur längesen som helst. Ska bli så kuuul ! Like good old times :D Sanna är en av tre tjejer jag umgicks med som mest under våra tvåår tsm i Forshaga . Lovley ! Sen är det Lady Gaga med systrararna på torsdagen med hotell o utgång ! Woop wooop! En bra helg med andra ord!
 
Näe, nu ska jag avrunda.. ha en superbra helg :)
 
 
Love you <3

Tvättonsdag!

Jises som jag hållt på med denna nedras tvätt som ligger överallt i hela sovrummet, vi har ju lite (läs väldigt) dåligt med förvaring i lägenheten så alla våra kläder får inte plats i det byråer/garderober vi har. Det gör att såfort vi tvättat så blir den rena tvätten kvar i tvättkorgen o den smutsiga på en hög bredvid, o så när det är dags att tvätta igen slängs den rena tvätten från korgen ner på golvet o den som ska tvättas i korgen osv osv.. Detta resulterar i ett berg av kläder på sovrumsgolvet, vårat lilla sovrum som knappt rymmer sängen är ett ständigt kaos!
 
Idag har jag tagit tag i det, inte första gången o lär väl absolut inte vara sista :P Jag har tvättat, vikt alla kläder som legat på golvet o lagt iordning allt på sängen. Problemet nu är ju vart allt ska ta vägen, Daniels kläder är nog inga problem. Men mina, åhh! En större byrå/garderob är ett måste, men vill egentligen inte köpa nå större grejer nu när vi inte vet hur länge vi blir kvar i denna lilla lght. Aja, detta är det största o mest tidskrävande problem jag har i mitt liv just nu :P
 
Solen verkligen gassar utanför fönstret, nästan klarblå himmel men någonstans har jag tappat "sommarkänslan" o orkar inte bry mig om att ta vara på det fina vädret, jag liksom skiter i det för har det inte varit fint på hela sommaren så behöver det inte vara det nu heller ;D
 
Änslålänge har det inte blivit nån tränining idag heller, blev lite dumt med tvätten. Här kommer bortförklaringen ;)
- Jag vill träna det första jag gör på dagen, så får det ta den tid det tar kommer det något emellan där så blir träningen oftast utesluten. Vi får se, men känner mig mig rätt så blir det nog ingen träning idag! Men det gör liksom inget, idag känner jag ändå att jag gjort annat bra som annars inte hade blivit av !
 
Ikväll ska vi in o kolla på Familjen som spelar på Liseberg o möta upp Mattias o Emelie, får se vad det blir sen. Den svenska björnstammen spelar 22 på Götaplatsen så vi kanske går förbi där :)
 
Nu ska jag vänta in min man som snart kommer hem från jobbet, han är det bästa i mitt lilla liv :D
 
 
 
 
 
Såhär ser det ut just nu! :P

MÅR BRA!

 
Har de senaste veckorna kommit på mig själv tänka " Aldrig har jag nog mått så bra som jag gör i detta nu". Den känslan mina vänner, är helt ovärderlig o obeskrivlig. Känner mig som en ny människa! Nu är jag ju världens periodare, men verkligen allt har flytit på bra o jag har gjort det jag velat göra, umgåtts med de människor som jag vill umgås med, haft superkul på jobbet (både med arbetsuppgifter o kollegor) osv osv.
 
Känslan i kroppen när man bara känner sig glad och lycklig, den är inte vanlig men när den väl dyker upp känns livet så himla fantastiskt. Ingenting är omöjligt! typ så.. Att bara för det mesta tänka positivt ! Jises va det gör mkt :)
 
jag kan nog inte komma ihåg när jag mådde så här bra senast, utan att något egentligen hänt. Underbara känsla! Hoppas det håller i sig, för fan vad livet skulle vara lätt om man mådde såhär jämt o ständigt!!

Ledig onsdag!

Solen skiner o jag sitter inne i soffan, har OS på tvn i bakgrunden.. Har tråkigt! Ska väl in o möta upp ungdomarna , Evelina o Tomas, senare men innan dess finns inga planer..
 
Kan bocka av gymet iaf, skönt det! 5,1km på löpbandet tog mig 40minuter.. Långt ifrån bra, men med min form just nu så får det anses som Ok! Bättre ska det givetvis bli. Jobbar på det :) Rutiner rutiner rutiner! Ska börja lägga på lite styrka också, kommer bli bra sen.
 
Ikväll äre fotboll som gäller, Barca-ManU :) Ska bli kul ! Kanske man får se några kända ansikten, många hemmifrån som är härnere nu. Har inte riktigt bestämt mig för vilket av lagen jag håller på, lutar åt Barca. Varför vet jag ikke :P Ska möta upp mamma o pappa i stan senare, matchstart var väl 20.00 om jag inte minns fel ! Gött med sittplatser. O härligt att solen visar sig då det slipper bli så kyligt ! :)
 
Imorrn äre jobb igen, åh det är så kul på jobbet nu! Mkt att göra, massa nytt som dimper in :)
Träningskläder, junior, höst osv osv..  Love it ! Finns saker att göra hela tiden o jag får göra det som är allra roligast, bygga om o fixa massa :) Allt bara flyter på, inga problem eller stopp efter vägen ! Det går bra nu :) Längesedan jag hade denna känsla till jobbet, semestern har gjort nytta ;P
 
O Daniel har fått beviljat lån för att köpa ny bil, fantastiskt! Vi har också börjat kolla på nytt boende, bringar lite liv i mig. Eller ganska mkt :) Det är så skönt att det händer saker i ens liv, nu har vi bott här i snart 2år o det är dags för något nytt. När det blir är en annan femma, men nu är det på gång iaf :D Men först måste jag ta ett körkort eftersom vi nog flyttar utanför stan, så igår läste man första sidorna o snart blir det inskrivning. Bättre sent än aldrig :)
 
Ja, jag är medveten om att mina inlägg blir väldigt hattiga.. Handlar om allt o inget, byter ämne lite här o där.. Men min blogg, så det får va så nu.. Skriver det jag kommer på för stunden :P
 
Nu ska jag fixa ordning mig så jag kan dra mot stan sen :)
 
Ha det gott !!
 
2år 7/8-12 !
 
 
 
 
 
 
 

Lunchar..

Hejhå vad längesen de var jag skrev några rader nu! Kanske på tiden..
 
Har börjat jobba igen efter 3 helt underbara semesterveckor, första veckan var jag väldigt rastlös o gjorde inte alls många knop medans Daniel fixade i hallen så nu är hela lghten (förutom sovrum) rustat o klart. Lite småfix bara men det blir lite efter som. Superfint är det nu iaf :) Duktig min kille! <3
 
Veckan i turkiet var bäst ever, åh de var så skönt. Sol o värme, precis vad vi behövde. Kan verkligen rekomendera Gumbet till flera som vill åka o bara ta det lungt, men också om man vill festa till det. Fanns liksom nått för alla o turkarna var inte alls "på" vad gäller shopping osv. 50 grader som mest, trivdes som fisken i vattnet.
 Åh jag vill tillbaka!! Underbart somsagt.
 
Sen var vi på hemmaplan några dagar, mkt uppskattat :) Träffade Nelly, lunchade med Pauo o Sandra, spelade bilbingo med mamma o hade lite kalas med mormor o farmor ! Daniel har fått hängt med på mina grejer i sommar, men så blir det när man bor 50 mil från nära o kära :D Får han allt offra sig lite ;)
 
Bruce Springsteen ägde, liseberg var supekul ( as usual), träningen går sisådär (men snart så) , 4/5 delar av familjen är på västkusten nu så i veckan blir det Supermatch på Ullevi, o sen massa mys med systrami o kvalitetstid med mor o far i husvagnen :P
 
Går in på andra veckan på jobbet nu, rullar på i gött tempo. Mkt kunder o mkt som ska fixas, älskar när det är mkt o göra. ( iaf när jag kan hantera det ;) ) Skolstarten är i full gång, rean är på sluttampen o nya varor kommer hela tiden. Men det är så gött o gå in i ett säsongsbyte med massa nya varor o butiken andas Nytt o fräscht :) Längtar lite till alla höstjackor dimper in o för att inte tala om Vinterkonfektionen :D Wiiie!
 
Nä, nu ska jag återgå till butiken.. har ju inte hur lång lunch som helst ;)
 
hattigt inlägg, men så får de bli!
 
Haregott!